Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 340 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 13 vas., 18:21 
Heroes Team

Értem, nem rossz elgondolás. Sőt, egy lehetséges alternatíva szerintem. Akkor leírom én mire gondoltam:

Van 6 db 3 fős csoport. Minden csoportból továbbjut az első helyezett. A többi 12 játékos (tehát a csoportok 2. és 3. helyezettjei) egymás ellen játszanak, és a párok győztesei (6 párról van szó) csatlakoznak a csoportelsőként továbbjutott 6 emberhez, így kialakul a 12es főtábla. Azért is jó még ez a variáció, mert mindenki 3 meccset játszik minimum, és az 1v1 küzdelmek mellett a lovagi torna is szerephez jut, azaz 2 területen mérettetik meg a játéktudás :)

A 12-es mezőnyből lesz 6 fős, amiből a továbbjutó 3 emberkéhez 1 csatlakozik, hogy páros számúak legyenek a helyosztók. Hogy ki azaz 1 szerencsés, aki csatlakozhat, a lovagi torna is eldönheti. Vagy a korábban hozott eredmények alapján is kalkulálhatunk, de ez nem túl tanácsos, hiszen akkor úgy játszom a 6 között, hogyha kikapok akkor is tovább megyek.

Ehhez a megoldáshoz mit szóltok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 13 vas., 19:16 

bocs az idétlen hozzászólásért, de...

EMBEREK NEM AKAR 1VS1-RE MÉG 2 EMBER BENEVEZNI?????

Nimbus, Adler, haverok, vagy valaki? Süni, akárki??

nem hiszem el hogy nem találunk még 2 embert ebben az országban aki jönne és akkor nem kéne agyalni!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 13 vas., 21:32 
Heroes Team

FONTOS!

A H5 TÁMADÁS listába nemrég észrevettem hogy bakiztam egy nagyot, mégpedig az artifactok résznél, ahol nemfrissítettem az ÁRAKAT így megkérek mindenkit akik már esetleg elkezdtek foglalkozni a dologgal hogy várják meg a frissítést amit azonnal küldök Muggernek, és elnézést kérek mindenkitől ezért a napért!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 14 hétf., 6:39 
Heroes Team

Sziasztok!

Íme a javított H5 árlista:
http://mugger.atw.hu/fo/egyeb/h5tamadas_jav.zip

és máshonnan:
http://heroesteam.extra.hu/mugger/h5tamadas_jav.zip

Üdv. Mugger

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2008 ápr. 14 hétf., 9:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 14 hétf., 9:54 
Heroes Team

Bozso84 írta:
bocs az idétlen hozzászólásért, de...

EMBEREK NEM AKAR 1VS1-RE MÉG 2 EMBER BENEVEZNI?????

Nimbus, Adler, haverok, vagy valaki? Süni, akárki??

nem hiszem el hogy nem találunk még 2 embert ebben az országban aki jönne és akkor nem kéne agyalni!!!

Üdv Bátor Harcosok!

Bozso84: Ha hiszed, ha nem, kb. 60 embert kerestem meg telefonon többször is az elmúlt hetekben a 8. HBB kapcsán. Ebből 28-an ott lesznek a versenyen (1vs1, H3 és H5 támadás), de 1vs1-re "csak" 18-an jelentkeztek... (Én pl. azért, hogy a minimum létszám meglegyen! Bár igaz, kicsit túlhaladtuk...) Sok állandó résztvevő inkább a párját választotta, cserébe pl. eljönnek a táborba, van aki tanul, vizsgára készül, van pedig aki dolgozik. Ezek ellen én semmit sem tudok tenni és könyörögni senkinek sem fogok, hogy eljöjjön... :shock: :roll: :shock: Én ennél többet sajnos nem tudok megtenni a HBB megrendezésének érdekében... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 14 hétf., 13:09 

Jou írta:
FONTOS!

A H5 TÁMADÁS listába nemrég észrevettem hogy bakiztam egy nagyot, mégpedig az artifactok résznél, ahol nemfrissítettem az ÁRAKAT így megkérek mindenkit akik már esetleg elkezdtek foglalkozni a dologgal hogy várják meg a frissítést amit azonnal küldök Muggernek, és elnézést kérek mindenkitől ezért a napért!

BAH! Már éppen be akartam küldeni a kész csapatot, még jó hogy ezt megnéztem előtte. Remélem számomra előnyös változtatások vannak benne. :wink:

edit: Pfff, hát ez nem jött be. Azt hiszem kezdhetek másik csapatot tervezni, ilyen artifact infláció mellett ez a sereg nem lesz nyerő. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 14 hétf., 13:41 

Milyen címre is kell küldeni a támadás csapatokat? Bocs ha már volt írva valahol, én egyenlőre még nem találom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 14 hétf., 18:43 
Heroes Team

Loga írta:
Milyen címre is kell küldeni a támadás csapatokat? Bocs ha már volt írva valahol, én egyenlőre még nem találom.

Loga: Emlékeztetőül az előző oldalról:

Ne feledjétek, hogy a Heroes3 támadás versenyre a csapatok beküldési határideje: 2008. 04. 20. 20.00 óra!!!

A Heroes5 támadás verseny árlistája hétvégére várható, ha közhírré tétetik a hétvégén, akkor ennek beküldési határideje: 2008. 04. 23. 20.00 óra!!!

A H3 támadás csapatomat 2008. 04. 16-án 12.00 óráig eljuttatom Cat Anyusnak és Gepynek, azután a megjelölt határidőig küldhetitek a csapataitokat a vogyi73@gmail.com e-mail címemre!!!

A H5 támadás csapatomat 2008. 04. 21-én 12.00 óráig eljuttatom Cat Anyusnak és Gepynek, azután a megjelölt határidőig küldhetitek a csapataitokat a vogyi73@gmail.com e-mail címemre!!!

Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2008 ápr. 14 hétf., 22:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 14 hétf., 20:03 
Heroes Team

Vologya hamarosan kilinkeli a 8. HBB fix mapjait. A pénteki és szombati csoportmeccsekre a hosszabb játékidőt igénylő mapok lesznek (8 db) a vasárnapi egyenes kiesés szakaszra pedig másik 8 map fog szerepelni, ezek talán rövidebb játékidőt igényelnek (open map, v closed, de nem túl erős blokkokkal).

Azt kérném, hogy minden mapra válasszatok ki egy várat, amivel játszani szeretnétek. Hasonlóan az OB-hoz. Minden vár kétszer szerepelhet, de oly módon, hogy a csoportmeccsek mapjaira minden várat egyszer lehet elhasználni, a vasárnapi meccsekre szintén.

A beküldési határidő április 28.-a, hétfő este 24:00 óra
Aki nem küldi el a határidőig a várválasztását, annak random módon határozom meg melyik mapra milyen vár esik.
A cím, ahová küldhetitek: cs.gabor83@gmail.com

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 14 hétf., 22:10 
Heroes Team

Előző hsz kiegészítése: A hamarosan kilinkelésre kerülő mapok egy szűkített változata a már előzőleg kihirdetett mapoknak. Új map nem szerepel benne, de kevesebb van (akkor 24 volt, most 16).
Azt kérném, hogy legkésőbb e hét vasárnapig jelezzétel itt a fórumon a hibákat, észrevételekt, javaslatokat a mapokkal kapcsolatban, hogy minél előbb kikerüljenek a 100%-san végeleges mapok. Szeretném, ha mindannyian belenéznétek és elmondanátok ha valami észrevétel van, ne a versenyen derüljenek ezek ki.

Úgy gondolom, hogy a holnapi nap folyamán biztos kikerülnek a mapok.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 15 kedd, 11:16 
Heroes Team

Sziasztok!

A mapok:

http://heroesteam.extra.hu/mugger/csopo ... _mapok.zip
és
http://heroesteam.extra.hu/mugger/egyen ... _mapok.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 15 kedd, 13:30 

Nem feltétlen hibák, főleg csak tanácsok:
A sivatagon túl, soknak találom a küklopszokat aki 1 túlélőt védd meg egy artit.
Break Dance, Animate Dead alapból megkapja, a resuhoz meg kell a scholar ami nem balance, szóval a megoldás hogy azt is scholarba tenni.
Invader nekem nagyon átláthatatlan de biztos jó. :P
Locked Underground, talán a villám elleni nyakéket kikéne venni, tud nem kicsi unbalancet okozni sztem.
Szemtől Szembe szintén soknak találom a 10 Chaost a vízen, meg hogy Meteor Showert kap aki ennyi mindent lenyom.
Triuph kicsit nagynak találom és hosszúnak, de ne legyen igazam.

A másik csoportot később nézem meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 15 kedd, 18:33 
Heroes Team

Teki1986 írta:
Nem feltétlen hibák, főleg csak tanácsok:
A sivatagon túl, soknak találom a küklopszokat aki 1 túlélőt védd meg egy artit.
Break Dance, Animate Dead alapból megkapja, a resuhoz meg kell a scholar ami nem balance, szóval a megoldás hogy azt is scholarba tenni.
Invader nekem nagyon átláthatatlan de biztos jó. :P
Locked Underground, talán a villám elleni nyakéket kikéne venni, tud nem kicsi unbalancet okozni sztem.
Szemtől Szembe szintén soknak találom a 10 Chaost a vízen, meg hogy Meteor Showert kap aki ennyi mindent lenyom.
Triuph kicsit nagynak találom és hosszúnak, de ne legyen igazam.

A másik csoportot később nézem meg.

A sivatagon Túl: szerintem nem vészes, középre törés előtt beverhető. Mivel szegény pálya és lvl 3as arti lehet valami menő cucc is, így indokolt a létszám. De leveszem 12-re, hátha "kapósabb" lesz.

Break Dance: hiba kijavítva, ahogy javasoltad.

Az Invader egy jónak tűnő pálya, elég komplex. Be kell vizsgálni alaposan, hogy át lehessen látni. Az OK döntősök majd beszámolnak róla, hogy milyen volt. Ha lesz javaslatuk a mapohoz, szívesen meghallgatom.

Locked U.: igen, ez jó észrevétel. Solmyr nem volna ellenfél ha van nyakéked, felboríthat mindent. Jó, hogy észrevetted!

Szemtől szembe: 10 Chaost 5-re csökkentettem. A spell-lel úgy vagyok, ha valaki hajlandó elkoslatni érte, akkor megérdemli. Ha a 2 hajótörött túlélőt kiszabadítod, akkor útba ejthető talán a quest arti is. Nem egyszerű, de ha törekedsz rá, akkor megvan.

Triump: biztos hogy hosszú map, ezért szerepel a csoportmeccsek ideje alatt. Lesz idő lejátszani...

Titi javasolt még valamit: Az Instanity c. mapon a mocsaras-sivatagos-havas rész helyett legyen csak sivatag. Indok: a pálya elég szegény, és a mocsaras rész miatt (igaz hóval fel lett tunizva emiatt) erőteljesen a fortressnek kedvez a map. Olcsó vár is ér jól érvényesül a mocsár miatt. A sivatag némileg hátráltatja majd, de nem lesz előnye. Szóval megfogadom és sivatagot teszek az aranybányákhoz vezető útra, hátha más vár is alkalmas lesz erre a mapra.

Köszönöm a tippeket Tekinek és Titinek, hasznosak voltak, várok még hasonlókat!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 15 kedd, 23:56 

Igazából a vizes cuccok csak amiatt szóltam mert droid hőssel meg mellék lényekkel nem nagyon lehet begyűjteni őket a sereget meg a főhőst ugye nem szívesen utazgatjuk a vizen több napon keresztül. Ezért gondoltam egy kicsit kisebb blokkokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 6:04 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Elküldtem a Heroes3 támadás csapatomat Gepynek és Cat Anyusnak, mostantól küldhetitek a csapataitokat 2008. 04. 20-án 20.00 óráig a vogyi73@gmail.com e-mail címemre. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 15:34 

Újabb megfigyelések:
A legnagyobb hadvezér, nagyon poénos a küldetés fa az egyik +1 power helyett ad +2 attackot míg a másik +1 knowledgére, + 2 powert, nem balance. :) Ajánlat ki lehetne egyenlíteni és kicsit növelni a számot.
Deathmatch, kék vár feletti lvl 6 nincs beállítva :S, valamint bányák elhelyezkedése szerintem egyáltalán nem balance. Más távolságok van amit útról van amit csak kerülővel.

Asszem én be is fejeztem arra kérnék meg még valakit hogy a nyersik számát ellenőrizze hogy a bányák előtt egyenlő számú legyen meg a ládák is. Ehhez most fáradt vok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 23:03 

mikor lesz a sorsolás? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 17 csüt., 0:55 
Heroes Team

Teki1986 írta:
Asszem én be is fejeztem arra kérnék meg még valakit hogy a nyersik számát ellenőrizze hogy a bányák előtt egyenlő számú legyen meg a ládák is. Ehhez most fáradt vok. :)

Akkor aztis megkellene oldani hogy a játékosok lehetőleg azonos mennyiségeket kapjanak, nehogymár az egyik csak 2-3 at kap, míg a másik 4-5 öt... Valamint akkor a ládákat is megkéne sriptelni hogy fixen adják már a pénzt...

Teki ébresztő, tükörmappoknak nem nagyon van értelme, úgy van szerintem értelme játszani, hogy a 2 oldal nem 1 minta szerint van kiszabva, bőven belefér hogy az egyik oldalon 2 kupac ressel több van, a másikoldalon meg a ládák vannak többen 1el, vagy a bányák közelebb 1-2 lépéssel, vagy neadjisten hupikék oldalon közelebb van a kén és higanybánya, a másikoldalon meg a kristálybánya és gyöngytó van közelebb...
Vagy találjuk ki fix formációkat ahhol minden lehet mindentől egyforma távolságra?? :shock: :roll:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 17 csüt., 3:47 

már bocs de volt már olyan map ahol az egyik oldalt nem voltak nyersik a bányák mellé téve a másiknál meg 2 is, főleg a piacon ez sokat jelent, és az hogy pl. a pirosnak 4 napra van a kén a kéknek meg 1 az igenis különbség, nézd meg a pályát... f

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 17 csüt., 9:14 
Heroes Team

Teki1986 írta:
már bocs de volt már olyan map ahol az egyik oldalt nem voltak nyersik a bányák mellé téve a másiknál meg 2 is, főleg a piacon ez sokat jelent, és az hogy pl. a pirosnak 4 napra van a kén a kéknek meg 1 az igenis különbség, nézd meg a pályát... f

Igen, tudom hogy volt már olynam mapp, ahhol ilyen érdekes nyersieloszlás volt, tudom...

Deathmatchen a bánya télleg kicsit kintebb van, mint kellene, de pl az a tény már úgynézem lekerülte a figyelmedet, hogy van benne más haladást gátoló tényező!
A Piros oldalon az útrendszer Gravel Road, a másik oldalon Cobblestone Road... Nos ez a két útfajta nem egyenlő utazósebességet biztosít, az elős 65%ost, míg a második 50%ost. Szerintem ezt kikellene cserélni mindenféleképp, ha már a balancitásról beszélünk, mert nem mindegy már télleg az, hogy valaki alulról 3, avagy 4 nap alatt jut fel és fordítva... Szerintem ez már erősebbn unbalanced, mint az hogy a kénbányához hogy 2. nap kiérj nemszabad másfelé csavarogni...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 340 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]