Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 06 vas., 12:13 

Andreaz írta:
Igen ésmég annyit, hogy egyszerre küld el a két hőst úgy, hogy miután lehullot a gyengitő hősöd 1 nap neteljen el, hogy Agrael oda tudjon érni így nemlesz haszontalan a gyengítés. Ahogy olvastam te több hősel gyengítetted aminek nincs értelme. Egy hőssel kell egy nagy sereggel és menni fog :wink:

Köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 06 vas., 12:14 

Andreaz írta:
songoku955 írta:
császtok elakdtam az inferno kampány utcsó előtti pályályán ott hogy már minden elf város megvan egy kivéve ahol a hajó van ott a hős olyan erős hogy akárhány mellék hőssel gyengítem egy hét és ugyan olyan erős és agraellel nem tom leölni.:cry: pls SEGÍTSÉG!

Előre is köszi! :wink:

Na lehet, hogy előröl kell kezdened a küldit nemtudom. A lényeg:
Ha tényleg elfoglaltad az összes elf várost kivéve azt ameiken a halyó van akkor nyert ügyed van. Csinálj egy sylvai hőst amit esetleg fejlesztgethetsz is ha van rá lehetőséged. Fontos, hogy elfoglalj minden aranybányát és a többit is, hogy a végén elbird adni a nyersanyagid. Állíts fel a 3 várbol egy nagy elf sereget és közbe Agraelnek is vedd ki az összes démoni egységet. Ez nagyon sokba fog kerülni és ezért mondtam h foglalj el minden bányát. Építsd az elf sereged míg jónak látod, mert időután úgyis nagyobb lesz mint a halyós vár fő hőhőséé. Nemkel nagyobnak és erősebnek lennie, hogy Agrael-nek is maradjon meló:)
Ha ez megvan támadd meg az elf sereggel a várat. A védő sereg így jóval kisebre csökken így Agraelnek már gyerekjáték lesz bevenni.

Sok szerencsét!
:wink:

Köszönöm a segítséget :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 06 vas., 12:16 

Andreaz írta:
songoku955 írta:
császtok elakdtam az inferno kampány utcsó előtti pályályán ott hogy már minden elf város megvan egy kivéve ahol a hajó van ott a hős olyan erős hogy akárhány mellék hőssel gyengítem egy hét és ugyan olyan erős és agraellel nem tom leölni.:cry: pls SEGÍTSÉG!

Előre is köszi! :wink:

Na lehet, hogy előröl kell kezdened a küldit nemtudom. A lényeg:
Ha tényleg elfoglaltad az összes elf várost kivéve azt ameiken a halyó van akkor nyert ügyed van. Csinálj egy sylvai hőst amit esetleg fejlesztgethetsz is ha van rá lehetőséged. Fontos, hogy elfoglalj minden aranybányát és a többit is, hogy a végén elbird adni a nyersanyagid. Állíts fel a 3 várbol egy nagy elf sereget és közbe Agraelnek is vedd ki az összes démoni egységet. Ez nagyon sokba fog kerülni és ezért mondtam h foglalj el minden bányát. Építsd az elf sereged míg jónak látod, mert időután úgyis nagyobb lesz mint a halyós vár fő hőhőséé. Nemkel nagyobnak és erősebnek lennie, hogy Agrael-nek is maradjon meló:)
Ha ez megvan támadd meg az elf sereggel a várat. A védő sereg így jóval kisebre csökken így Agraelnek már gyerekjáték lesz bevenni.

Sok szerencsét!
:wink:

Köszönöm a segítséget

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 06 vas., 19:55 

Songoku!!
Írtam,hogy én is ezt a küldetést csinálom.Már be is fejeztem,minimális veszteséggel.Nekem csak Infernos lényeim voltak és nem küldtem előre seregeket,hogy gyengítsem.Rengeteget számít,hogy eddig milyen képességeket szereztél Agraelnek!Harc közben nyitottál kapukat a seregeddel?Ajánlani tudom a magas kapunyitást itt az ördög kivételével mindenki nyithat!És a pusztító mágiát max szinten.
Én ugy győztem le,hogy mindenkivel kaput nyitottam az elf sereg elé,Agraellel pedig fogyamatosan varázsoltam a sárkányra és a treantra őrjöngés varázslatot,meg egy párszor a túlvilág átkát.Ja a harcnál szinte meg sem mozditottam az embereimet köszönhetö a kapunyitásnak és a pusztító mágiának.

U.i.Remélem igy vagy ugy sikerül legyőznöd!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 06 vas., 22:06 

Mikor másodszorra végigjátszottam énse küldtem rá gyengítést. A kapunyitásom is maxon volt ami segített és a musztító és sötét mágiáim is maxon voltak. Minimális veszteseéggel énis megbírtam így csinálni gyengités nélkül. Bár a végén nemszámít a veszteség :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 07 hétf., 13:26 

Glacius Van Thomas írta:
Songoku!!
Írtam,hogy én is ezt a küldetést csinálom.Már be is fejeztem,minimális veszteséggel.Nekem csak Infernos lényeim voltak és nem küldtem előre seregeket,hogy gyengítsem.Rengeteget számít,hogy eddig milyen képességeket szereztél Agraelnek!Harc közben nyitottál kapukat a seregeddel?Ajánlani tudom a magas kapunyitást itt az ördög kivételével mindenki nyithat!És a pusztító mágiát max szinten.
Én ugy győztem le,hogy mindenkivel kaput nyitottam az elf sereg elé,Agraellel pedig fogyamatosan varázsoltam a sárkányra és a treantra őrjöngés varázslatot,meg egy párszor a túlvilág átkát.Ja a harcnál szinte meg sem mozditottam az embereimet köszönhetö a kapunyitásnak és a pusztító mágiának.

U.i.Remélem igy vagy ugy sikerül legyőznöd!!!

Kösz már sikerült végigvinnem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 07 hétf., 13:34 

Bocs hogy ilyen béna vok :cry: és ennyi gondot okozok de megint elakadtam a Nekropolisz kampány 3. pályáján. Kérlek írjátok le hogy ti hogy vittétek végig mert én beragadtam Markallal a saját szigetemen mert izabella nálam gyenge és jön egy sereg és rögtön meghal ezért nem tudom tovább vinni. Pls Segítség :cry:

Előre is kösz ismét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 07 hétf., 19:26 

songoku955 írta:
Bocs hogy ilyen béna vok :cry: és ennyi gondot okozok de megint elakadtam a Nekropolisz kampány 3. pályáján. Kérlek írjátok le hogy ti hogy vittétek végig mert én beragadtam Markallal a saját szigetemen mert izabella nálam gyenge és jön egy sereg és rögtön meghal ezért nem tudom tovább vinni. Pls Segítség :cry:

Előre is kösz ismét.

Mindenképpen Markallal kell leverni az elf sereget. Éncsak egy hetet vártam és elindultam az első vár bevételére. Kivettem a seregeimet a várbol ami nemvolt túl nagy. A lényeg, hogy szedj össze minden semleges élőholt egységet amit csak meglátsz útközben az első vár bevételénél. Az a 8 csontsárkány az első vár közelébe nagy hasznodra válik és az összes többi is. Szóval ha ez megvan akk siess elérni az északra található magaslati erődöt, hogy minden lényt fejleszteni tudj. Kapd el az elf sereget ésha sokat adtál a feltámasztásra akkor nemlesz gond. Igyekwzz először a táncosokat megölni majd a lövészeket.

Sok szerencsét! Baráti üdv! :wink:

ui.: igen ésmég annyit, hogy egyátalán nem megterhelő, hogy segítséget kérsz! Örülök, hogy van kinek segíteni ha felnézek a fórumra:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 07 hétf., 19:51 

Andreaz (és persze mindenki!) !

Légyszi nekem is tudnál segíteni? Már az előző oldalon leírtam hogy elakadtam csak senki nem vette észre... :(
Ide is leírom: Agrael-lel kellene leütni Gilraen-t és elfoglalni a három várat. Viszont nekem sehogy se megy. A kapun könnyen átmegyek viszont onnantól kezdve meg vagyok lőve mert nem tudom mit csináljak. Ha elfoglalom az első várat akkor tele lesz a pálya sylvan-es lényekkel. Ha a többi vár felé indulok akkor valamelyik útőrzö megállít? :?
Hol rontom el? Mit kéne tennem?

Üdv. WhiteTiger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 07 hétf., 21:46 

Először foglalad el a bányákat és mindenképpen az első vár bevételével kezd. Ennél a küldinél nemajánlom a nehéz vagy hősies fokozatot, mert normálon is elég nehéz. Szerintem így a sylavai lények nemjelentenek majd gondot, mert nemtul jelentősek és nincs mindegyik az utadban. Mindenesetre mikor én elkedtem a küldit megvártam míg nembirok több épületet felhúzni az infernó várban nyersanyag hiány miatt. Vagyis vártam egy hetet a kezdő területen így a kezdeteknek türhető démon csapatot állítottam fel. (én elég sokáig kihúztam a démon seregemmel, persze a végső csatát elf sereggel vívtam) Még az infernó várban is csináltam egy hőst aki hozott nekem infernó lényeket. Végül elég sok megmaradt belőlük de nemakartam keverni az elfekkel ezért odadtam egy hősnek akit ráküldtem gyengitésnek Grielanra az utolsó várban. Mikor elfoglalod az első várat időzz egy kicsit a terület felfedezésével körülötte de egy hét után indulj el a következő várba. Hadj ott egy hőst némi sereggel külömben 1 lényes hősök megpróbálják majd elfoglalni a várat. Ha megvan mindkét vár csak fejleszteni kell őket és óvakodni a gyengébb hősöktöl is. Nekem Girelan valamiért eljött a területemre és ott küzdötem meg vele nem a várban és így egyszerűbb volt őt legyözni. Minden estre érdemes várni hátha. Ha nemjön indulj el az utolsó vár bevételére és ha még nemgyőzted le akkor hiába látod azzt, hogy az ucsó várban 1-2 lény van igazábol Glirean tanyázik benne szóval ha még nemölted meg korában csak a biztosra menjél.
Remélem így sikerülni fog! :wink:

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 08 kedd, 17:13 

Andreaz írta:
songoku955 írta:

Előre is kösz ismét.

Mindenképpen Markallal kell leverni az elf sereget. Éncsak egy hetet vártam és elindultam az első vár bevételére. Kivettem a seregeimet a várbol ami nemvolt túl nagy. A lényeg, hogy szedj össze minden semleges élőholt egységet amit csak meglátsz útközben az első vár bevételénél. Az a 8 csontsárkány az első vár közelébe nagy hasznodra válik és az összes többi is. Szóval ha ez megvan akk siess elérni az északra található magaslati erődöt, hogy minden lényt fejleszteni tudj. Kapd el az elf sereget ésha sokat adtál a feltámasztásra akkor nemlesz gond. Igyekwzz először a táncosokat megölni majd a lövészeket.

Sok szerencsét! Baráti üdv! :wink:

ui.: igen ésmég annyit, hogy egyátalán nem megterhelő, hogy segítséget kérsz! Örülök, hogy van kinek segíteni ha felnézek a fórumra:D

kÖSZ A SEGÍTSÉGET!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 08 kedd, 17:22 

És Andreaz még azt szeretném kérdezni hogy ugye a Nekropolisz várra koncentráljak?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 08 kedd, 20:03 

Andreaz írta:
Először foglalad el a bányákat és mindenképpen az első vár bevételével kezd. Ennél a küldinél nemajánlom a nehéz vagy hősies fokozatot, mert normálon is elég nehéz. Szerintem így a sylavai lények nemjelentenek majd gondot, mert nemtul jelentősek és nincs mindegyik az utadban. Mindenesetre mikor én elkedtem a küldit megvártam míg nembirok több épületet felhúzni az infernó várban nyersanyag hiány miatt. Vagyis vártam egy hetet a kezdő területen így a kezdeteknek türhető démon csapatot állítottam fel. (én elég sokáig kihúztam a démon seregemmel, persze a végső csatát elf sereggel vívtam) Még az infernó várban is csináltam egy hőst aki hozott nekem infernó lényeket. Végül elég sok megmaradt belőlük de nemakartam keverni az elfekkel ezért odadtam egy hősnek akit ráküldtem gyengitésnek Grielanra az utolsó várban. Mikor elfoglalod az első várat időzz egy kicsit a terület felfedezésével körülötte de egy hét után indulj el a következő várba. Hadj ott egy hőst némi sereggel külömben 1 lényes hősök megpróbálják majd elfoglalni a várat. Ha megvan mindkét vár csak fejleszteni kell őket és óvakodni a gyengébb hősöktöl is. Nekem Girelan valamiért eljött a területemre és ott küzdötem meg vele nem a várban és így egyszerűbb volt őt legyözni. Minden estre érdemes várni hátha. Ha nemjön indulj el az utolsó vár bevételére és ha még nemgyőzted le akkor hiába látod azzt, hogy az ucsó várban 1-2 lény van igazábol Glirean tanyázik benne szóval ha még nemölted meg korában csak a biztosra menjél.
Remélem így sikerülni fog! :wink:

Üdv!

Nagyon szépen KÖSZÖNÖM!!! :D Megyek és ki is próbálom! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 11 pén., 12:10 

Még egyszer megkérdezem Andreaz a Várakat hogy épitsem? Csak a Nekropoliszt vagy mindkettőt kérlek írd le

Előre is kösz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 11 pén., 23:13 

Üdv!

Igen mindenképpen a necropoliszra kocentrálj, de mindenekelött az elf seregre :D Szedj össze minden semleges élőholtat az új váradat is próbáld meg fejleszteni + egy másik hőssel hozzál csapatokat a kezdővárbol Markalnak. Siess, hogy elérd a dombi erődöt a vártol északra és utána már holtak feltámasztásával is menni fog. A gyorsaság a lényeg. Igazábol most megint segítséged adtam az elf sereg legyőzésére :) Remélem sikerül legyőznöd. Ha az megvan már a többi nemlesz akadály. Bár arra figyelj, hogy miután elfoglaltad az összes mágusvárat az utolsó kivételével akkor néhány narancs hős fog egyirányú monoliton átjönni ami elég idegesitő ezért hamar rakj össze egy jó sereget. Lesz 3 helyiőrség is amit nemlesz könnyű legyűrni. Ha azis sikerl már tényleg nemlesz gond a pálya, mert már a végénél jársz addigra. Szerintem az elf sereg a legnehezeb , mert hamar megjelenik és akkor még kicsi a seregünk. A lényeg, hogy a necro várakat fejleszd jó gyorsan és nemlesz gond :wink:

Üdv! Remélem sikerül! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 12 szomb., 14:47 

Songoku

Én fejlesztettem a lovag várat is,mert a halálvárnak van egy olyan sajátos tulajdonsága,hogy a más fajuakat élőhalottá változtatja.Mondjuk én csak az első 4lényik fejlesztettem,de igy is rövid idő alatt szép sereget szereztem Markalnak.A 2-3hét után Markalt elküldtem az ezüst városokhoz,Adálát átküldtema halál várba és vettem egy uj hőst aki szállítja a lovagokat "átképzésre"a necroba.Na meg persze kivettem az embereket a necros tornyokbol.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 12 szomb., 15:54 

Bocsánat de miaz a dombi erőd?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 12 szomb., 16:31 

helló!
letötöttem a roe magyarítását de nem tudom feltenni!
segítsetek légyszi!
előre is kösz
erre írjatok: kiskompi@gmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 12 szomb., 20:13 

songoku955 írta:
Bocsánat de miaz a dombi erőd?

Magaslati erőd csak más szóval. A kaland térképen egy hely ahol bármelyik lényedet ami még nemlett fejlesztve azt fejlesztheted. Amugy Glaciusnak igaza van a necro váral kapcsolatban. Az elején érdemes kihasználni a necro vár speciális tulajdonságát

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 12 szomb., 22:06 
Heroes Team

K Andris írta:
helló!
letötöttem a roe magyarítását de nem tudom feltenni!
segítsetek légyszi!
előre is kösz
erre írjatok: kiskompi@gmail.com

Üdv Bátor Harcosok!

K Andris: Mi a gond? Milyen verziójú ROE játékod van? Mert a magyarosítás az EVM verzióra készült, ami alapból 1.1-es, nem 1.0-ás, szerintem ez lehet a gond Nálad. Javaslom az 1.0 -> 1.1 patch feltételét majd utána a magyarosítás felrakását, biztosan menni fog! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]