Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 26 kedd, 21:53 

gabor00 írta:
Lehet hogy nem kell, tudom, de ha már összejött akkor miért ne.
Idővel termelődnek szépen, nem szabad őket pihenni hagyni, még ellustulnak.

De akkor is! Hikimet nem őrzi ilyen erős vár. Van egy helyiőrség amit nem kell beveni, meg van egy titán csoport amit szintén nem kell leölni, mert gyávák. Miután Lorkeepben kiépítetted a citadellát megrémülnek és azzal az élőholt seregedel simán beveszed amit kalandod során toboroztál. Én a lovag várat nem is fejlesztettem. Lehet, hoy ha vki beakarná venni a helyiőrséget, vagy a titánokat leakarná ölni akkor kéne ekkora sereg, de amúgy nem kell.
Na dehát egyszer élünk! Énis kifogom próbáli ezt! Jó móka lesz. Nem fejlesztem majd Lorkepet, csak a lovagvárat és így megcsinálom :mrgreen:
Baráti Üdvözlet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 26 kedd, 22:52 

sziasztok !

ha van valaki aki túl jutott a Heroes V mágusos küldetés utolsó előtti pályáján könyörgoűöm segítsen! sajnos még a pályaleírásban se volt információ helyzetemről :-(

Izabella hercegnőhöz kéne eljutnom, ott vagyok Godrickkal, Zehirrel, Findannal minden várat bevettem mindent elfoglaltam és utamban van 2 sötételf hős...

namármost amint rákattintok hősömmel bejön az átvezetőfilm és csatlakoik hozzám a hős és kiírja h vesztettem :-(

nem tudom h mi a teendő nagyonkérem segítsen valaki meghálálom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 27 szer., 4:52 

Andreaz írta:
gabor00 írta:
Lehet hogy nem kell, tudom, de ha már összejött akkor miért ne.
Idővel termelődnek szépen, nem szabad őket pihenni hagyni, még ellustulnak.

De akkor is! Hikimet nem őrzi ilyen erős vár. Van egy helyiőrség amit nem kell beveni, meg van egy titán csoport amit szintén nem kell leölni, mert gyávák. Miután Lorkeepben kiépítetted a citadellát megrémülnek és azzal az élőholt seregedel simán beveszed amit kalandod során toboroztál. Én a lovag várat nem is fejlesztettem. Lehet, hoy ha vki beakarná venni a helyiőrséget, vagy a titánokat leakarná ölni akkor kéne ekkora sereg, de amúgy nem kell.
Na dehát egyszer élünk! Énis kifogom próbáli ezt! Jó móka lesz. Nem fejlesztem majd Lorkepet, csak a lovagvárat és így megcsinálom :mrgreen:
Baráti Üdvözlet!

Sima ügy, ki kell probobálni minden lehetőséget és csutira fejleszteni mindent ha lehet :D néha azért is tart tovabb 1-1küldi, meg nem a játékleirás alapján játszva, igazi kihivas :D
Az mind igaz amit irtál, de en nem tudok csak ugy lerohanni a küldi által igényelt dolgokat és az éppen utbanlevő dolgokat szedném össze meg pár dolgot még, akkor elég rövidre sikerulne a küldi. Imádom a gépet agyonverni mindenféle kombináciot kiprobálva, maxolva, amit csak lehet a pályárol a hősbe tuszkolni :D és utánna legyalázni nonéra mindenkit. Heroes generáciok ota nyomom igy és nem lehet megunni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 27 szer., 5:05 

mokas írta:
sziasztok !

ha van valaki aki túl jutott a Heroes V mágusos küldetés utolsó előtti pályáján könyörgoűöm segítsen! sajnos még a pályaleírásban se volt információ helyzetemről :-(

Izabella hercegnőhöz kéne eljutnom, ott vagyok Godrickkal, Zehirrel, Findannal minden várat bevettem mindent elfoglaltam és utamban van 2 sötételf hős...

namármost amint rákattintok hősömmel bejön az átvezetőfilm és csatlakoik hozzám a hős és kiírja h vesztettem :-(

nem tudom h mi a teendő nagyonkérem segítsen valaki meghálálom!

Elvileg nem kéne hogy kiirja mert ha mindent jol csináltál ahogy esetleg a lirásban is van akkor nem lehet probléma. Nálam nem volt semmi mikor ott jártam elindultam egyik hossel és video majd csatiztak hozzám onnan tovabb a vár és meg is van a kuldi. Ugy igazábol nincs otletem hogy mi lehet a baj hátha valaki talizott már ezzel a problémával, max annyit lehetne hogy probáld meg Godrickal inditani a kapunál vezető utat. Video szerint is ő van ott ha jol emléxem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 29 pén., 13:23 

Szasztok

H2 ben létezik egy bizonyos Sinbad! pálya már nem tudok aludni de egyszerűen nem megy nem tudok befoglalni egy hét alatt egy várat vagy várost valaki eseteleg tudna segíteni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 01 szomb., 21:12 

pkzero1 írta:
Szasztok

H2 ben létezik egy bizonyos Sinbad! pálya már nem tudok aludni de egyszerűen nem megy nem tudok befoglalni egy hét alatt egy várat vagy várost valaki eseteleg tudna segíteni?

Ez hol van? melyik H2 alap vagy kieg.? Csak mert nem emléxem már, olyan régen volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 02 vas., 3:03 

Üdv mindenkinek én még uj vagyok nálatok.Két kérdésem lenne a Tribes of the east-el kapcsolatban.Már végig vittem ezt is a sima V és a Hammer's mellet de nem értem,hogy a hírességek csarnokában az elsö 125nap alatt teljesit egy részt:Szerintem lehetetlen.A második az utolsó pálya mikor felszabadítod a kastélyt jön a video és a vége,de az előző 2höz képest mikor végig vitted öket az utolsó aut.mentés a harcok utáni video a Tribesben nem,ujra le kell gyözni a démon sereget!!!Ezek miért vannak??kösz előre is

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 02 vas., 23:16 

"csalásokat" hol lehet találni a Heroes 5höz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 03 hétf., 2:21 

mokas írta:

itt h5/leirások(alap)/egyéb
http://heroes.hardwired.hu/heroes5/leirasok/H5_cheat_kodok.zip de az nem olyan egyszeru mint régen.
mondjuk en nem használtam szal ilyen téren nemtok segiteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 03 hétf., 15:18 

H2 alap szerintem, erről az oldalról töltöttem le nézd meg a minimapot hátha beugrik...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 03 hétf., 15:19 

pkzero1 írta:
H2 alap szerintem, erről az oldalról töltöttem le nézd meg a minimapot hátha beugrik...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 03 hétf., 16:34 

gabor00 írta:
mokas írta:

http://heroes.hardwired.hu/heroes5/leirasok/H5_cheat_kodok.zip de az nem olyan egyszeru mint régen.

Szerintem teljesen tönkre menne a játék csalásokkal. egyátalán nem kihívó meg semmi. Utálom a cslásokat.

Egyépként Gábor én egyszerű léek vagyok a Heroes V téren. Azért nem verek szét mindenkit, mert legjobban a történet fogott meg a játékba és mindig arra utazok, hogy minnél hamarabb tovább élvezhessem. Unalmamban én is ezt fogom majd csinálni amit te :D

ui.: Jah és lehet, hogy egyszerű lélek vagyok, de akkor is utálok csalni a Herosban :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 03 hétf., 20:23 

Andreaz írta:
gabor00 írta:
mokas írta:

Szerintem teljesen tönkre menne a játék csalásokkal. egyátalán nem kihívó meg semmi. Utálom a cslásokat.

Egyépként Gábor én egyszerű léek vagyok a Heroes V téren. Azért nem verek szét mindenkit, mert legjobban a történet fogott meg a játékba és mindig arra utazok, hogy minnél hamarabb tovább élvezhessem. Unalmamban én is ezt fogom majd csinálni amit te :D

ui.: Jah és lehet, hogy egyszerű lélek vagyok, de akkor is utálok csalni a Herosban :mrgreen:

Igen ezzel én is teljes mértékben egyet értek... Csalás nélkül unalmas az egész... :D És a történet is nagyon ász viszont szerintem is egy jó kis csihi-puhi után jó megnézni a következő bejátszást. Szerintem :wink: :twisted: :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 05 szer., 16:15 

Andreaz írta:
gabor00 írta:
mokas írta:

Na igen, le lehetne zavarni hamar a küldiket, de azt valahogy nem tudom ugy élvezni, mert akkor hamar vége van mindennek. A hos meg ugy "szép" ha fullos, amit csak lehet kihozok a pályákbol és maxolom. Jo muli a gépet ilyen téren nyuzni :)
A másik amire probálok néha utazni, hogy a fő faj skillt elohozzam a hősökbol, de ezt nagyon nehéz sajna. Pedig némelyik igen durva tud lenni :D Küldik alatt meg pláne jo ha van. És igy jön az össze hogy sokáig tart a pálya a maxolás miatt.
Egy probát megér, majd probáljátok ki :D
A csalásos dolog nekem sem jön be. A történet el van találva az tuti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 05 szer., 18:27 

Azért én se szoktal lezavarni a pályákat gyorsan. Álltalában arra utazok, hogy elérjem a főhősömmel a szinkorlátot. Nagyon hasznos ha a hősöd erős, de ezt gondolom mindenki tudja. Jó skillek kellenek neki és máris egy egyszemélyes hadsereg:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 08 szomb., 13:51 

Sziasztok!
Van egy kis problémám segítsen aki tud.
Rendesen fut a H V. és a kelet törzsei kiegészítő is, de amikor telepítettem a végzet pörölyét indítás után a monitor elsötétült és az out of frequency felirat jelent meg. Próbáltam a refreshlock programot aktiválva indítani de ua. többször letöröltem és újra telepítettem semmi változás. A video kártya Geforce 7300-as . Nem vagyok informaikus ezért aki tud tanácsot adni egy butított verziót írjon, hogy megértsem.
Előre is kösz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 10 hétf., 20:05 

Sziasztok lenne egy kérdésem!!!Megvan a Heroes V Hammers of Fate kieg.
Nem tudjátok honnan tudok letölteni hozzá honosítást????
:? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 18 kedd, 13:34 

Totya600: szerintem a monitorod nem bírja a felbontást és a hozzá tartozó frekvenciát. Próbáld meg lejjebb venni mindkettőt, hátha az segít.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 19 szer., 11:12 
ISTEN

sziasztok!

a h3ab kampanyokkal kuzdok. az lenne a kerdesem, hogy a varazslasblokkolo gömbök hatassal vannak-e a faire dragonok kepessegere?

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 20 csüt., 14:44 

Üdv!

Segitség Kéne nagyon! A H5 játékhoz !a 4-el jáccotam azt megértemtem hogy mi mennyi, de az 5-öt nem nagyon aki tudna és szeretne segiteni az vegyen fel léccy msn-re: revisedani@hotmail.com!!! elöre is kösszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]