Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 56  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 01 pén., 21:10 
Heroes Team

Psycopathic írta:
Hello!

Ellenem Jounak nincs Berserkje!
Ő érdekében (is) légyszi küldjetek nekünk pályát,vagy linkeljétek ide ki légyszives!
Az én emailem: andreees@freemail.hu

Köszi!

Edit: ssth ellen pedig különféle varázslatokat kapok a kapunál,pl fireshiled,airshiled,curse,blind stb

Van neki, nézd meg a mapot. 3 spellje van. Nem lehet, hogy nem választottál neki wisdomot és ezért nem adta be?

Ssth elleni mapot küldöm...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 02 szomb., 10:00 

Jogos...bocsi... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 08 pén., 9:42 

Sziasztok!

Ma este és holnap szinte egész nap fent leszek MSN-en, aki rá ér azzal lejátszanám a partit. Mivel jövő héten abszolút nem leszek, ezért jó lenne ha minél több meccset le tudnék játszani. Aki ráér keressen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 09 szomb., 18:08 

Ma 11ig leszek, aki ráér, szóljon!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 09 szomb., 19:10 
Heroes Team

Sziasztok!

Szólnék én Dreegar, de ha nem jelentkezel be az MSN -re, nehéz lesz! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 09 szomb., 19:21 
Heroes Team

Sziasztok!

2008.02.09 18:00-ig beérkezett eredményekből, a jelenlegi állás (részeredmény):

1. Vészmadár 11 pont 16/30 (lejátszott meccsek száma/összes meccs)
2. Sorceress 8 pont 8/30
3. Mugger 4 pont 4/30
4. Csizu 3 pont 6/30
5. Teki 2 pont 2/30
6. Dreegar 1 pont 2/30
7. Ssth 1 pont 4/30
8. Bogpista 0 pont 4/30
9. Dragon 0 pont 4/30
10. Jou 0 pont 2/30
11. Kiki 0 pont 6/30

A többiek nem játszottak még...
Ha elírást tapasztaltok, kérlek jelezzétek!

Üdv
Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 12 kedd, 17:21 

Üdv Mindenkinek!

A napokban fogalmazodott meg bennem egy esetleges ötlet ,amit szeretnék elétek tárni,páran már hallottak róla msn ben.
Tehát a következőről lenne szó:
H3 Online Támadás verseny,de egy kicsit másképpen.
Az egésznek az lenne a célja,hogy ne csak a tömeglények érvényesüljenek,mert szvsz kezd uncsi lenni az,hogy 1000 csonti itt,500 zombi ott,meg százas/ezres lényszámokkal találkozik az ember (persze senki ne vegye magára a példákat :wink: ).
A célja az egésznek az lenne,hogy kicsit életszerűbb lenne a támadás ,olyasféleképpen mint ahogy normál esetben is ha játszik az ember a játékkal,nem egyféle tucatlénnyel megáldott hőssel találkozik,hanem azért van az a 7 férőhely,hogy 5-6-7 féle lény töltse azt ki.

Az eddigiekkel megegyezően maradna a 25000 pénz,árlista,hős,skill,artifact stb megválasztása.
Az újítás a következőben lenne:
Három féle variáció közül kellene választani egyet.A variációk a kötelezően lényekre költött 10000 pénz elköltésében nyilvánulnak meg a következő képpen:
Első eset:
Íjászra:1000 arany Gyalogos: 7000 arany Repülő egység:2000 arany
Második eset:
Íjászra:6000 arany Gyalogos: 1000 arany Repülő egység:3000 arany
Harmadik eset:
Íjászra:2500 arany Gyalogos: 3500 arany Repülő egység:4000 arany

A maradék 15000 pénz elköltése a játékosra van bízva,tehát ha ő mondjuk az első esetet választja,akkor a 7000 ért vett gyalogos mellé mondjuk az alapból megvett 1000 aranyért vásárolt íjász mellé még vehet akár 5000 ért is íjászt stb stb.

Irok egy példát a Castle várból a 3 esetre:
Első: 32 Marksman /30 Champion/46 R.Griff
Második:193 Marksman/4 Champion/69 R.Griff
Harmadik:80 Marksman/15 Champion/93 R.Griff.

Összehasonlításként a Tower várból:
Első eset:13 Archmage/175 Iron Golem/12 Master Genie
Második eset:83 Archmage/25 Iron G/18 Master Genie
Harmadik eset:34 Archmage/87 Iron G/24 Master Genie.

(mindenhol lefele kerekitetettem,tehát pl ha valaki 7 es szintű lényt vesz pl 700 ért,és az első kategoriát választja,tehát az 1000 aranyat,akkor a maradék 300 pénz hozzáadódik a 15000 hez,vagy a 15000 ből vesz le még 400 at és növeli az egység számát)

Ez természetesen még csak a 10000 pénz elköltése,ehhez jön még az h a többi 15000 ért ki mit vesz hozzá.
Természetesen több várból lehet válogatni kivétel a megcsillagozott jól megszokott lényekből amikre a régi szabály érvényes.

Amiben szerintem jó/jobb lenne ez,hogy mindenkinek ki kellene ugye találni a saját seregét,de azt is,hogy vajon a másik melyik felállást választja,ahhoz milyen varázslatot vegyünk stb stb.
Nem mindegy hogy 1000 ért vagy 6000 ért vesz kötelezően az ellenfél íjászt ugyebár.

Ehhez hozzájöhet akár a Laca-féle pluszpénz osztási rendszer a többféle lényekért.
Az előbbiekből nem tűnt ki,de ha a kötelezően mondjuk Gyalogos lényre költött pénznek sem kell feltétlenül 1féle lényből állnia.

Első megközelítésben ennyit irnék,de mielőtt nekiállnék tesztelni vagy bármit is csinálni az árlistával kapcsolatba stb,érdekelne ,hogy TITEKET érdekelne e egy ilyen megoldás,feldobni egy kicsit a tucatlények versenyét.

Várom ötleteiteket,nemtetszéseiteket/tetszéseiteket, hiszen ez csak egy ötlet.

Üdv:Vészmadár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 12 kedd, 20:27 
Heroes Team

Sziasztok!

Jou elküldte a ma este 19:00 -ig beérkezett eredményekről készült összesítőt, íme:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... 080212.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 13 szer., 7:17 
Heroes Team

Sziasztok!

Elolvastam Vészmadár fenti javallatát s lenne némi ellenvetésem.

Egyrészt a kiindulási pontot is vitatnám, szerintem messze nem a
tömegényekről szól ez a verseny - bár nyerni azok fognak, érzem a csontzenét! :) - , 7. -es szintű monsterből építkezők semmivel sincsenek kevesebben, mint az 1 -es szintűek!

Ráadásul én nem nagyon szeretem, ha előre le van szabályozva, miből mennyit vehet az ember. Akkor már első lépésben sokkal inkább Laca többféle lény/több pénz ötletét érzem megvalósíthatónak, a pozitív
diszkrimináció számomra sokkal elfogadhatóbb, mint a kötött szabályváltozás, ráadásul nem is borítja annyira az eddigi versenyt, mint a Te ötleted.

Harmadszorra, ez a játék épp elég bonyolult szerintem, tovább bonyolítani mindenféle százalákos "muszájsággal" felesleges. Gondoljátok végig, mennyire nem egyszerű egy ilyen versenyt elmagyarázni valakinek s kiderül szükség van -e további bonyolításra! :)

Mindenesetre bármilyen - a játék alapjait érintő - változtatást én csak úgy tudok elképzelni, ha az nagy precizitással le van tesztelve s uram bocsá, néhány sikeres tesztversenyen is áteresztjük. Enélkül én semmiképp se javasolnék nagy horderejű változtatást a játékban!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 13 szer., 8:36 

Mugger_ írta:
Sziasztok!

Egyrészt a kiindulási pontot is vitatnám, szerintem messze nem a
tömegényekről szól ez a verseny -
De látod mégis azok nyernek.

Ráadásul én nem nagyon szeretem, ha előre le van szabályozva, miből mennyit vehet az ember.
Nem a maximális darabszám lenne lefixálva,hanem a minimális.

Akkor már első lépésben sokkal inkább Laca többféle lény/több pénz ötletét érzem megvalósíthatónak:
Hát azzal se lennénk kisegitve ha valaki a csontváz ezres tömege mellé venne egy zombit egy wrightot meg egy lichet a több pénz érdekében...

Harmadszorra, ez a játék épp elég bonyolult szerintem, tovább bonyolítani mindenféle százalákos "muszájsággal" felesleges.
Hát ha valaki annyit nem ért meg h 1000 pénzért valamit venni kell akkor ne építsen csapatot :wink:

Mindenesetre bármilyen - a játék alapjait érintő - változtatást én csak úgy tudok elképzelni, ha az nagy precizitással le van tesztelve s uram bocsá, néhány sikeres tesztversenyen is áteresztjük.

Elhiheted hogy nem csak ugy kiprobálatlanul lenne erről sem szó...De hogy lenne tesztverseny stb ha nem is adatik meg rá az esély?

Ez kb olyan mint a friss diplomásnak mindenhol azt mondják h 2 év tapasztalat kell hogy felvegyéka munkára...de ha senki nem veszi fel ugy elég nehéz...

Mondtam msn en is mondtam h minden épitő kritikát szivesen fogadok az újításra vágyóktól :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 13 szer., 9:26 
ISTEN

sziasztok!

veszmadar javaslatanak alapgondolatat a mar korabban hasznalt, de kesobb eltunt "bonusz arany a kicsi dHP%-ert" szabaly tartalmazta (mint mugger is mondta). ezt kene visszahozni, ugy erzem online-nal meg fontosabb, mit offline eseteben.

kiki

ps.: a sarik semmire sem jok :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 13 szer., 9:45 
Heroes Team

Sziasztok!

Vészmadár:

1. Szerintem szinte biztosan csonti nyer ( Sorcitól nehéz lesz elvenni az
aranyat, esetleg Csizu besegíthet Neki! :) :) :) ), de ez egyáltalán nem
RENDSZERES! Most igen, mert a legutóbbi árlistaváltozások ebbe az irányba hatottak, de mutass az utóbbi években bármilyen online támadást ahol 1 -es szintű nyert! :) :) :) Ez szerintem tisztán árlista és
még véletlenül SEM szabályfüggő!

2. Bármilyen darabszám/ár (min. vagy max.) szabály ugyanúgy korlátozza a játékosok mozgásterét (lehet, hogy "színesíti" a csapatokat) s ezt én nem nagyon tudom támogatni.

3. Tudomásom szerint Laca terve bónuszpénzt csak akkor ad, ha a csapat
bizonyos százaléka lényszempontból különbözik, azaz ha TÖBB lénytípusból (pl. min 40-40% -ból) áll, CSAK akkor jár a bónuszpénz, 1500 csonti mellé hiba veszel 1csontsárkányt, attól még nem kapsz egy petákot se! :) De természetesen itt is sok buktató van, ez SEM mehetne át alapos tesztelés nékül! Ott, ahol 13% -os csontiárcsökkenés azt eredményezi, hogy a csapatok negyede csontis, a legapróbb változtatás is erősen kihasználható hibákat, eredményez!

4. Te a tervedben NEM 1k aranyat írtál, hanem a 10k -ból MINIMUM a harmadát (!!!), ezzel az 1 lénytípusra épülő kombók (pl. a mostani verseny szerintem kimagaslóan legfrappánsabb csapatával előálló Jou -é) azonnal meg is van ölve!!!

5. Ez egy 5-6 éve (lehet, hogy több! :) )működő verseny s csak az utóbbi időben jutott el odáig, hogy kiegyensúlyozottnak mondható árlistával rendelkezik, szoros élmezőnyt produkálva, - gondold el ez mi munkába került a szervezőknek! - és sajnos egyáltalán nem hiszem, hogy egy jelentős szabálymódosítás ezt a nehezen elért állapotot meg tudná őrizni!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 13 szer., 11:23 

Mugger:

igen,igaz hogy nem rendszeres.Én csak a multkori offline óta veszek részt versenyekben ez is igaz.De ha ott megnézed az első 8 at,ott ugyan nem első,de második szintű zombis sereg volt elég sok.Számomra teljesen tökmindegy hogy hányas szintű lényből van százszámra,nem az az unalmas részemről (is) hogy egyes kettes vagy hármas lényből van többszáz,hanem a monotonitás.
Nézzd a mostani 16 csapatot: 2 zöldsárkányhalmaz,2 arany+feketesárkány csomag 4 csontváz ezrednyi csapat meg hát a te 1100 kentaurod (és az én Dread Knightom) se egy szemet gyönyörködtető változatos csapat.

Lehet én értelmezem félre a Támadást ,hogy nekem nem a monoton seregek jelentik az élvezetes meccset.De nekem ez igy úgy tűnik,hogy nem más,mint megkeresni az árlista gyenge pontját,és abból tucatcsapatot épiteni.Nem véletlen hogy ennyi csontis és sárkányos sereg lett ez is azt bizonyitja hogy "erre megy ki a játék".
Ha valóban az a cél hogy "keressük-meg-a-játékszervezők-árlistájának-gyenge-pontját" és épitsünk belőle csapatot akkor bocs hogy nekem nem tetszik.
Erre mondhatod hogy hülyeség stb,de a multkori offlinenál a zombi volt olcsó abbol volt sok,és az íjászokat lehetett még jó pénzért beszerezni.Nyilván ezek drágulnak,tehát majd megy a következő "olcsó ezáltal gyenge pont" keresése,és megint lesz 5 egyforma csapat /olcsó lény.
De azért megnézném hogyha kiprobálnánk ezt a rendszert hogy lenne akár két egyforma csapat is úgy,hogy minimum 3 féle lényt kell venni.

Most nem szemétkedésből stb mondom,bár lehet ezzel mégjobban elásom magam,de mindenki csak arra képes hogy egyféle lénybe gondolkozzon? Azért nem lenne jó ha nem lehetne jujjdejó tucatlényekből sereget épiteni?

Visszatérve Joura:nyilván nem fogja mégegyszer bevetni a Berserkes ördög témát,nem azért mert élőhalottak ellen nem túl szerencsés,hanem mert ugyis talál ki valami új szivatós csapatot :) Arról nem is beszélve h 10000 ért vett ördögöt.Hamaradna ez a % ,de nekem lehet teljesen új % okat felállitani,ez csak tájékoztató,akkor ha azt választja hogy 4000 ért vesz ördögöt,akkor már csak a maradék 15000 ből 6000 ret kellene ördögre költeni és ugyanott van.Tudom ekkor nem működne a Berserk stb,bár ütéselvonónak ugyanugy oda lehet állitani a gyalog és lövő lényeket is.

Összesítve a véleményem nem erőszak a disznótor,egyenlőre egy véleményt hallottunk tőled,neked nem tetszik,de olyan verseny kevés van ami mindenkinek tetszik. Lásd pl a következő offline egy vagy többkörös részét.Ha egykörös ez meg az nem játszik ha meg több akkor meg amaz.Olyan nincs ami mindenkinek jó.

szerintem ez egy tesztversenyt mint ahogy irtad megérne..De ahhoz is kell ember.

Üdv: Vészmadár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 13 szer., 19:00 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Vészmadár: Csak az utolsó mondatod egészíteném ki: "szerintem ez egy tesztversenyt mint ahogy irtad megérne..De ahhoz is kell ember..."

És nem csak ember, hanem szervező is, aki a versenyt megcsinálja... :shock: :roll: :shock:

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 13 szer., 21:46 

Szívesen vállalnám egy tesztverseny lerendezését pl 6 fővel.Talán ha valakinek felkeltette az érdeklődését a dolog,még segít is benne... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 13 szer., 22:27 
Heroes Team

Egy olyan verseny, ami árlistából épül fel - legyen online v offline - MINDIG rendelkezni fog gyenge pontokkal. Ebből az következik, hogy a résztvevők nagy része - akik eredményesen akarnak szerepelni - olyan csapatot igyekeznek összerakni, ami eredményes lehet. És mi alapján választják ki a lényt v lényeket amire a csapatuk épül? Azt nézik meg, mi olcsóbb a többihez képest, mi az, ami olcsóbbra sikeredett legyen az lény, artifact, vagy spell. >10 létszám esetén pedig nő annak a valószínűsége, hogy több hasonló csapat lesz. DE: mindig vannak és lesznek olyan csapatok, akik üde színfoltot hoznak a versenybe. Most pl. ilyen a Jou és Titi-féle sereg. Berserkes csapat volt már sok, de AD-vel még nem nagyon, vagy írtó régen. Szal valaki(k) mindig képes újat hozni.
De ők vannak kevesebben. A többség korábbi sikeres csapatokból indul ki, és épít rá, vagy jó érzékkel ráérez az árlista gyenge pontjára és kiváló spell, arti párosítással nyerő csapatot készít (lásd Sorci nem először).
Szóval bárki is készítsen H3 támadás árlistát, az soha sem lesz tökéletes (aki nem hiszi járjon utána) és mindig lesznek gyenge pontjai. Hogy miért? Mert nem erre készült a heroes, és a 128 lény és megannyi arti+spell végtelenhez divergáló lehetőségek számát teszi lehetővé a játékosok számára, amely lehetőségek (értsd csapatok) közötti különbségek különböző nagyságúak. És ezeket a különbségeket a játékos tudása, a szerencse tovább szűkítheti, vagy éppen tágíthatja.

A Te árlistádban is lesz majd olyan íjász, repülő, gyalogos lény, ami/amelyek a többi, hasonló kategóriában lévő lényekhez képest olcsóbbak, így a monotonitás meglesz, csak 2v3 szintű lesz: sokan ugyanazt az íjászt választják... ugyanazt a repülős lényt...ugyanazt a gyalogost. Hogy miért? Mert olcsóbb, jobban megéri arra költeni, és aki kicsit otthonosan mozog és ért a támadáshoz (heroes3hoz) azt ezt meg fogja érezni.

Az is nagy cél, ha támadás versenyenként más-más típusú lények a befutók. Ezt Jou-val mi elértük, és büszkék vagyunk rá :!: :P

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 13 szer., 23:47 

Sziasztok!

Bocsánatot kérek mindenkitől aki keresett, de egy hosszú betegség és az itthoni NET-em szarakodása miatt az elmúlt 3 hétben nem voltam nagyon elérhető sem MSN-en, sem mail-ben.
A hétvége valszeg ok lesz, aki harcolni szeretne.
Legjobbakat:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 14 csüt., 9:34 

Sztem vészmadár elképzelése már nagyon etér a támadás szellemiségétől. Ha azt akarjuk hogy jobban emlékeztessen a valódi heroesra a téma, akkor a célnak leginkább egy harci próba jellegű verseny lenne a megoldás, csak mondjuk többheti sereggel, és nem random hős és várválasztással, mert egy csöves varázsló useless spellekkel vs tazar az eléggé elronatná bárki kedvét...
Ez egyébként egy valóban érdekes versenyt eredményezne, de természetesen a támadás műfajához semmi köze :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 14 csüt., 21:35 

Nem feltétlen kell(ene) ennek a Támadás helyett lennie ha ennyire ellenszenves a dolog,hívhatjuk felőlem akármilyen versenynek is ha csak a név vagy az esetleges helyettesítés a probléma :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 14 csüt., 22:26 
Heroes Team

Hali!

Húúú de rég nem írtam a fórumra, nem is tudom, h volt olyan két hét az elmúlt 6-8 évben, h több mint két hétig ne írtam volna (talán a nászutamon :lol: :lol: ). - lelkendezés vége...

Szal, bár kicsit későn, de meglestem a csapatokat... szépek, jók, ügyesek, meg minden... de az sereg, amit én összeraktam bármelyiket lemosná minimális vesztességgel... dehát ez van no. Ahogy Boti mondaná: "Kell még kicsit fejlődjetek..." :wink: :twisted: Sorci serege két ütés alatt elesett úgy, h nem tudott visszaütni, pedig mindent megpróbáltam a csontikkal, még azt is, hogy a gép irányítota az én seregemet, én meg a Sorciét... siralmas, dehát ez van... :roll: :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 56  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]