Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 16 szer., 18:43 

Már harmadszor aludtál volna el meccskezdés előtt :P
Gundula tűnt a legjobb hősnek ide,szépen fejlődött,earth log air gyorsan lett,a legnagyobb örömöt alamar megjelenése okozta 3.héten
Ettől fogva kényelmesre fogtam a tempót
4.1nél utópia,titános cuccok,kivéve a pajzs
Másnap bementem középre az efreet,devil,pit hármassal,majd 5 nap alatt kifosztottam a lényeges helyeket,és átértem Imperátor dungi várába
Nyomtunk egy főcsatát,recanter nála,nekem anti villám arti
1336ot ütött a lightiingom,körönként ez egy egység minuszt jelentett az ellennél,így feladta

Ma Dragonnal Battle of the words
szinte hasonló a forgatókönyv,Gundula ismét,Alamar ezúttal 2.héten köszönt be,minden szép lett volna úgy érzem,hiszen a mainem exp.wisdom adv. earth.exp log exp offenssel rendelkezett így megint kényelmesen haladhattam
Patrick feladta,2.6nál bebukta a főhősét a maciknál :roll:

Köv.idényben hogy lesznek a csoportok?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2008 jan. 16 szer., 19:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 16 szer., 19:33 
Heroes Team

Kösz Laca :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 16 szer., 19:38 
Heroes Team

Sziasztok!

Hát igen, pontosan ahogy Süni mondja, elég nagy pech sorozatom volt, semmi jó hero, sec vár Fortress, artik is vacakok voltak, mint mindig, a macik mögött Titán páncél és Breamsplate of Brimstone. Az i-re a pontot Alamar hirtelen feltűnése tette fel, ezután már mindegy mi történik, earth nélkül egy spelles várral nem volt értelme folytatni, így sorsomat a medvékkel pecsételtem meg! Köszönöm Süni a játékot, talán legközelebb izgalmasabb lesz!

További jó játékot!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 20 vas., 11:53 
Heroes Team

Sziasztok!

Quest for Camelot

Csizu(Fortress - Mephala) vs. Sorceress(Castle - Sorsha)

Nagyon úgy festett, hogy Calid, Merist, Voy közül lesz főhős, de végül Mephala beköszönt. Az első héten teljesítettem a kitűzött célt. Quest artifactot kivettem, droiddal a középső részre bementem, s a második hét folyamán kiszedtem a relicet - DSA - a területemen minden ládát, aminek hála sok pénzt tudtam felhalmozni (tengeren is a hajókat kiütöttem) és lett is Chaos Hydra. A 3. hét elején, annak 3. napján kivettem a +5 to all kardot. Muszáj volt, mert Sorci akkora értékekre tett szert, hogy valamivel kompenzálni kellett. De a várat nem ütöttem meg, mert kevésnek éreztem a sereget és valszeg az is volt. Mephalára a torony is duplán sebzett volna. Így elindultam a Library és az utopia felé. 1-3-6-nál Sorci beverte a középső Castle várat, és ekkor eldőlt minden.
Most nem jött Recanter's sem Orb of Inhibition, így a Spellbinder's Hat-tel és resu, prayer-rel felszerelt Sorshat nem lehetett megállítani.

Nem tanulmányoztam a mapot kellő részletességgel, de azt nem értem, hogyan került a játékba a sapka, amikor ki van tiltva :? Bizonyára nem ezen múlt, hanem azon, hogy Castle-val könnyebb beverni a középső várat, és hamarabb is be lehet, hacsak nem jönnek olyan kombók, mint a blind, ballistics meg egy rakás mana, de ez nem volt meg.
Így Sorci jó taktikát követve kihasználta a vár nyújtotta előnyt és semmit sem bízott a véletlenre, nyert. Gratulálok!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 20 vas., 12:27 
Heroes Team

Csizu írta:
Nem tanulmányoztam a mapot kellő részletességgel, de azt nem értem, hogyan került a játékba a sapka, amikor ki van tiltva :?

Most mutatta meg Jou. Hogy a macska rúgja meg :( hogy finoman fejezzem ki magam. Akkor ezen ment el a meccs...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 20 vas., 21:22 

Az a vicc, hogy anno várválasztáskor észrevettem azt a sityakot. Viszont legendás emlékezőtehetségem nem hazudtolta önmagát: most még halványan sem rémlett :)
Szerencsére szükség sem igen volt rá, mert 1 3 6 kor körbeültem a kerekasztalt a maradék 2 refus titánommal :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 20 vas., 23:50 

2. csoport 9. kör

Quest for Camelot

Jou (Castle – Tazar lvl 11 – 10/15/6/5 50 manna)

Vs

Bozso (Necro – Vidomina lvl19 – 20/11/13/10 200 manna)

A meccs számomra nagyon fontos volt! Egyrészt Jou eddig mindig megvert, másrészt ha győzök, akkor csoportelsőként feljutok az 1. csoportba, ha viszont bukok, akkor harmadikként nem jutok fel…Így nagyon felkészültem…
Mázlimra hamar érkezett Vidomina, így a főhős személye nem volt kérdés. A tesztek során úgy döntöttem, hogy sárkányt nem fogok húzni, helyette első nap megépítettem a Necromancy Ampifilert, hogy minél több csontom legyen. Vidomina ráadásul azonnal kapott logisticot, így elég kedvezően alakultak a dolgok. Az aranybányát szerencsémre csak greater basiliskusok védték, így az könnyen megvolt a második napon. Minden nap hajóba raktam valakit és igyekeztem gyorsan haladni Vidominával aki északon szállt partra. Imp cash, abandoned mine, közben jött +4 pajzs a második vár előtt, mellette küklopszok védték a +6 kardot. Közben a refuban Black Dragont találtam, amit azonnal odaadtam a hölgynek, aki expert logistic-kal szélsebesen haladt. Beváltottam a quest artit, majd tree of knowledge, arena és bevertem az átjárót őrző gold golemeket is.
Mivel a relicemet (Titán Páncél) Black-ek védték, azonnal elindultam vissza a sátorhoz, amit Greenek őriztek. Közben könyvtár, újabb abandoned mine, majd 1.2.5-nél bevertem a greeneket. Felkaptam az ott őrzött Boots of Speedet, majd minden emberemet hazavittem upgradelni. Közben Vidomina mindent megütött, amit lehetett és újabb quest artit váltott be.
1.3.1-nél mindent kivásároltam, az összes szellemet és zombit csontra váltottam és fejlesztettem őket, majd teljes sereggel (560 upgr. csonti)megütöttem a 6 Black Dragont. Eztuán jött a Spellblinders hat, majd a vár elfoglalása (ekkor kb 500 fejlesztett és 400 sima csontom volt). Mivel Jout sehol sem láttam, 1.3.5-nél felvettem a kardot és bevittem a várba…

Véget ért a 3. OB szezon is, én minden meccsemet nagyon élveztem és köszönet a szervezésért! Jó lenne, ha többen csatlakoznának a tornához, akik pedig indulnak le tudnák játszani a meccseiket, megtisztelve ezzel a szervezőt is…

Üdv

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 21 hétf., 0:35 
Heroes Team

Bozsoékhoz hasonlóan én is lejátszottam az összes meccsemet, és köszönet Lacának a szervezésért és a kitartásáért, mert időnként rugdosni kellett az embereket h játszák le a meccseiket.

Azért vártam ezzel a levéllel, mert ma éjfélig van a határidő a meccsek lejátszására, s megvártam milyen eredmények születnek mostanáig. De sajnos többen nem tették oda magukat erre az idényre - sem? - de ez legyen az ő bajuk.

Ezt az idényt komolyabban vettem, mint az előzőeket. Szerencsével sem álltam hadilábon, de az egyik fél mindig szerencsésebb, mint a másik. Most nekem jött ki a lépés, nemúgy, mint az eddigi táborokban v a legutóbbi BB-n. Bárki is nyer meg egy versenyt, azt szerencse nélkül nem lehet végigvinni. Boti-tól és Sorcitól kaptam ki, mindketten leimplóztak :)

Gratula mindenkinek, aki tisztességgel végignyomta az idényt, és megtisztelte ellenfeleit.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 21 hétf., 1:36 

Van még vagy 6-7 mél a fiókomban amit be kéne írnom... :)
Sok a dolgom, de hamarosan végeredmény!

üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 21 hétf., 1:46 

Sziasztok!

Én is köszönöm Lacának a szervezést. Nagyon jó pályákat választott be, izgalmasak voltak általában a főcsaták, sajnos a lámaságomat általában nem ellensúlyozta egy kicsit több szerencse.
Gratula a csoportom győztesének, Süninek, azt hiszem kétség sem fért hozzá, hogy a legjobb jutott tovább.
Remélem találkozunk a köv idényben, addig is a legjobbakat:

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 22 kedd, 7:26 

Így van, köszönet Lacának a szervezésért és Gratula előre is Csizunak az újdonsült bajnoknak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 31 csüt., 14:29 

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ilyen későn zárom le a versenyt, de mostanában nagyon el vagyok havazva! A végső tabellák kint vannak, mindenki nézze át az eredményeit, ha valahol hibát vétettem, elnézést kérek, jelezzétek és javítani fogom!
Az Online Bajnokság 3. idényének nyertesei:

1.csoport: Csizu
2.csoport: Bozso
3.csoport: Süni

Gratulálok nekik!
A korábbi győzteseket kérem, hogy a kupa átadás ügyében keressenek fel! Köszönöm!
A feljutásokat zölddel, lecsúszásokat kékkel jelöltem. Sajnos van egy piros sor is. Petrus nem játszott le 4 meccset, ezért sajnálatos módon a szabályok értelmében ki kell zárnom az OB-ből! Ezt nagyon sajnálom, a legjobbak közt a helye, de hát a szabály az szabály... :(
Következő forduló egyenlőre nem indul. Majd talán tavasszal. Addig is mindenkinek jó szórakozást az Online Kupához!

Üdv: Laca

ui: a toplistát is hamarosan frissitem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 04 hétf., 11:49 

Laca írta:
Sziasztok!

Bocsánat, hogy ilyen későn zárom le a versenyt, de mostanában nagyon el vagyok havazva! A végső tabellák kint vannak, mindenki nézze át az eredményeit, ha valahol hibát vétettem, elnézést kérek, jelezzétek és javítani fogom!
Az Online Bajnokság 3. idényének nyertesei:

1.csoport: Csizu
2.csoport: Bozso
3.csoport: Süni

Gratulálok nekik!
A korábbi győzteseket kérem, hogy a kupa átadás ügyében keressenek fel! Köszönöm!
A feljutásokat zölddel, lecsúszásokat kékkel jelöltem. Sajnos van egy piros sor is. Petrus nem játszott le 4 meccset, ezért sajnálatos módon a szabályok értelmében ki kell zárnom az OB-ből! Ezt nagyon sajnálom, a legjobbak közt a helye, de hát a szabály az szabály... :(
Következő forduló egyenlőre nem indul. Majd talán tavasszal. Addig is mindenkinek jó szórakozást az Online Kupához!

Üdv: Laca

ui: a toplistát is hamarosan frissitem!

No problemo Laca, ugysem toltam volna mar:) GL mindenkinek es grat a helyezetteknek!!!

Udv,

Petrus :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 05 kedd, 22:55 

Köszi Laca... jó volt a verseny... kár, hogy egy darabig szünetel :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 20 csüt., 16:00 

Sziasztok!

Mit szólnátok egy áprilisi kezdéshez? ;)
Jó lenne tudni, hogy ki az aki nem jön és ki az aki újoncként részt venne...
Petrus ugye kiesett, továbbá KTibsza jelezte távolmaradását a következő idénytől.
Visszajelzések jól esnének leginkább azoktól akik visszalépnek, ne az idény elindítása után derüljenek már ki...

Üdv: laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 20 csüt., 16:10 

Hi!
Ezt az idényt most én is kihagynám, hogy a következőre újult erővel harcolhassak:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 20 csüt., 17:20 
Heroes Team

Üdv!

Rám természetesen ezúttal is számíthatsz, töretlen lelkesedéssel harcolok tovább a 3. csoportban! :)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 21 pén., 10:20 

Helló Laca,

Áprilisban mikor? Egész hosszú hónap, van vagy 30 napja.
Ha lehet szavazni, akkor onnan kezdve szeretném, ahogy kiesek a kupából :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 21 pén., 12:38 

Hali!

Nem véletlen, hogy nem írtam dátumot! :)
Nem akarok ígérgetésbe esni, aztán meg csúszna az egész... gondolom ennek senki sem örülne.
Még most ki kéne válogatnom a mapokat, ami nem könnyű dolog, mert egyre fogynak a jó mapok. Biztosan találkozni fogtok pár régi ismerős térképpel is... :)
Aztán át is kéne bogarászni őket, hogy minél kevesebb hibával kerüljenek ki...

Szóval áprilisban kezdenénk... :)

Üdv: laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 21 pén., 18:45 

Hajrá!

Kezdjünk minél előbb!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]