közkívánatra (tényleg

) beszámolok az elmúlt két meccsemről, az elsőt Fortress-szel vívtam Stronghold ellen (Side by side, Lzoval), majd Strongholddal Fortress ellen

(Battle for power, Dreegarral)
Lzo ellen úgy 2.1.3-nál kötöttem ki, le is csekkolt egy noname hőssel, majd még eggyel, akitől kaptam egy meteor showert is...ez hidegzuhanyként ért, hát amikor a főcsatában Terek is elnyomta nyitásként... [Terek 24 16 12 10 320 mana - Alkin 17 33 20 11 169 mana]
amikor ezt elszenvedtem minden mindegy alapon (de nem kétségbeesve

) elindultam előre, attack!!!

tudatában annak, hogy a 2. kört is én kezdem. A nagy igyekezetben a hydrák kaptak egy morált és megkóstolták a madarakat és a farkasokat. Kulcsfontosságú volt az ice bolt, ugyanis hamar láttam van a terepemen Orb of driving rain, villám meg nem volt mage guildben. Végül level 19-re, de csak meglett az expert water magic

a nagy lerohanás előtt kaptak is a küklopszok egyet a 675-ös ice boltból. 2. kör elején expert slowt sütöttem el, úgyhogy folytatódott a mészárlás. majd én is kaptam egyet

következő körben Terek resurrectiont húzott elő tarsolyából

de csak kicsit elodázni tudta a dolgot, végül szoros mérkőzésen sikerült felülkerekednem
másik meccs, második hősnek bejött Crag Hack, úgyhogy sokáig nem vacilláltam, ezen a pályán is jól haladtam, fejetlenségnek nyoma se volt

Dreegar 2.1.1 környékén ficcent ki a sivatagos területről hozzám, amire az én főhősöm is odaért, kb. 6-7 lépésre lehettek egymástól, erre másnap főhőse, Gurnisson fogta magát és huss, elindult visszafele...egészen hazáig sprintelt

mint kiderült elálltam az utat a kúthoz, ezért hazament feltölteni... ekkor már 6 órája játszottunk és mondtam, hogy sürgős, ezért csatázzunk. Vicces volt, hogy bementem az utopiámba és ugyanolyan értékekkel jöttem ki

kaptam egy +3-as kardot, de minekután Titan's Gladiust szorongatott a jó öreg Crag... szerencsére a loins és torso of legion kicsit megdobta pár hét alatt populációnkat. Főcsatában:
Crag Hack 26 12 7 5 90 mana - Gurnisson 21 23 16 14 140 mana
Gurni ahhoz képest, hogy ballista speces, nem rendelkezett vele, sőt, level 1 helyett egy arany sárkány figyelt be, továbbá level 3 volt látványosan megfogyatkozva. Első körben csak kóstolgatták egymást a csapatok

igaz, hogy íjász egységeink 4 bocit lelőttek, azért az kapott egy hastét és egészen a behemótokig száguldott, én asszem blesst varázsoltam a behemótra, meg már kapott egy bloodlustot az ogréktól. A thunderbird leszedett másfél hydrát, 7 madár elpusztult, nálam viszont volt ballista - expert artilleryvel.
2. körben expert slowt kaptam, a hobgoblinok, farkasok és madarak hullottak szépen, a behik jól tartották magukat. A 13 wywern viszont nem tette zsebre, amit a 42 ogrétól kapott, nem sok maradt. Ebben a körben nem is tudom mit varázsoltam, azt hiszem haste-et a behemótra. Viszont a küklopszokat és az orkokat semmi nem támadta, úgyhogy vígan lődözték a közel álló ellenséget, a ballistáról nem is beszélve.
3. körben azt hiszem már bajok voltak, fogyóeszköz volt ugyanis a hydra és jött egy resurrection, jeee. Csakhogy a feltüzelt behemótok és ogrék elég durván aprítottak, az íjászokról nem is beszélve. Vmi aztán csak kinyírta a küklopszokat, de jó pár kör múlva (ami alatt egyik oldalon bless & haste, másikon resurrection) mindössze az orkok, behemótok, ogrék maradtak illetve hydra és lizardok. Elkezdtem aztán tapicskolni a tetemeken (még az orkokkal is), és a végén a behemót legyakta a hydrát, a lizardot megvakítottam és csak ki kellett várni míg odaérnek lényeink. Ez is hihetetlen szoros játszma volt, amivel elégedett vagyok, az meg hogy mindkét partit sikerült behúznom, csak hab a tortán.
Így szűk egy hét alatt sikerült túlteljesítenem a szezon előtt megfogalmazott tervemet, miszerint egy meccset szeretnék nyerni