gezsa írta:
Pár LEG az original Doom-al kapcsolatban szerintem:
A LEG útálatosabb ellenfél a heavy gun dude(gépkuskás human): sok van belőle és baromi gyorsan le tud kapni.
A LEG nehezebb pályák egyike a Doom II második fejezetének nyitó pályája: sok Mancubblus vagy mi a fene körülöttünk aztán ha mindet kinyítjuk, desszertnek jönnek a pókok

Írjátok meg ti is véleményeteket, de ne írjatok olyan hogy ebben meg abban a MOD-ban ilyen pálya meg amolyan ellenfél van ami messze keményebb, maradjatok szigorúan az eredeti játéknál

A heavy weapon dude-t én is utálom,de amit a legjobban utálok az a pain elemental.Köpködi a Lost soulokat(égőhajú g.c.ket

),aztán ha kinyírtuk,bonus-nak jön még ki belőle 2-3.Aztán ott van a shotgunnal lövöldöző csávó,a doom1-ben egy csomó van,nagyot bírnak sebezni a puskájukkal.NIGHTMAREN a mancubusos(mancubblus,hogy gezsa is megértse)pályán amint lengedjük azt a micsodát,ami előttünk van,már rögtön áblúáblúúá,lövöldöznek.De szerintem a LEGNEHEZEBB pálya a 28-as,egy helyen egyszercsak előjön 2 tüzes genyó,oszt élesztgetik az egész bandát,amit már megöltünk,aztán most kezdhetjük elölről.A játék legbambább ellensége a Spider Mastermind.Mastermind?A francokat Master ez,shotgunnal is szétlövöldözöma fejét a mindjével együtt.

.A legnyomorékabb ellenfél meg a Demon.Pipaszár lába van,ellentétben akkora pofája,mint egy hordó.De kell is,mer' hova fér be az a sok kaja

?