Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 19:25 

Hi!

A Nagy Menetelés

Bozso vs Süni

Styg-Tower vs Crag Hack-Fortres

Senkit ne tévesszen meg a helytelen várválasztás,Bozso ötlete alapján all randommal kezdtünk,ami végülis egész jó. :)
Csak a 2.váram stronghold lett,mgis gyúrtam a mágiára,hátha befoglalhatom majd Bozso várát...
Első hét aranybánya,2.vár bevételével telt,majd 3 chaossal elkezdtem felszedni az artikat is,de earth nem jött,így kénytelen voltam expert haste kombóval nekimenni mindennek
Semmi értelmes arti nem jött,CH pedig csak Attackban volt értékelhető
Viszont legalább takartam a főcsatáig,ki a főhősöm :lol:
Húztam a 2.várat is,közben 16.szinten meglett az earth,nekimentem a dreadeknek,meghalt az összes ork,kutya,de saját lényből mind megmaradt :)
Utópia 6allt adott,a többi nem értelmes arti mellé.
Értelmes varázslat a magic arrowon kívül az expert bloodlust :lol:
Nem vettem fel a villámot a strongholdból,megbosszulta magát
Styg átjött 1.4.5nél,összekaptam seregemet,majd jöhetett a főcsata

Styg 24 19 30 22 CH 36 29 19 19

Még a chaos hidrának is sikerült tisztességeset ütni,azonban Bozso az arcomba nyomott egy chaint (1790),meggyengültem,de kiélezett lett mégis a resuja ellenére,így h van villámom,meg is nyerem a csatát,de így nem volt esélyem,a végén 2 titán élte túl
Hát ezt elrontottam,de jó meccs volt azért ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: .
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 26 pén., 1:08 

Nyomtunk Sünivel egy újabb meccset ezúttal a Nemesis-en továbbra is all random beállítással...

Süni - Castle - Korbac 25/16/19/14 140 manna

vs

Bozso - Rampart - Andra 20/16/29/20 570 manna

A random leosztás nem ígért sok jót, Süninél Castle, nálam Rampart...
Süni Korbac-ra szavazott én pedig Andra mellett döntöttem. A hidrák őrizte relik a vizkönyv volt, a vízről pedig jött recanter igy már csak a piros gömb lehetett volna akadály...
Ahol csak lehetett spell powerre gyúrtam, mivel tudtam hogy manna úgyis lesz...
2. héten kiszedtem Jeddite-t, hamar felnyomtam expertre a scholar-t, de Andrának csak nem jött a földmágia...így kénytelen voltam bizni az expert vizmágiában és a vizkönyvben...
3. hét első napján kiszedtem az utopiát, 1-es volt, de bejött a +5 All, ezen kivül volt +3 speed-em artifaktokból.
570 manna, 29-es power, több sem kellett.

Süni pedig 1-3-3-nál átjött és megtámadt a váramban. Bár csak az elfek és az unicornisok voltak fejlesztve, tudtam hogy a mágiám döntő lesz, mivel Korbacnak csak 140 mannája volt.

Süninél is volt chain, de meteoroztam, majd jöttek az elementálok 116-osával és így elég egyértelmű lett hogy nem fog tudni nyerni.
Bár menekült és visszajött másnap, én kijöttem a várból hogy nyílt terepen csatázzunk, de az elementálok és a sokkal több manna ezúttal is döntő volt, így Süni szegény kénytelen volt feladni...

Nem volt szép győzelem, sorry hogy így alakult...

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 26 pén., 17:11 

Tetszett a meccs,viszont thunder helmet lett a relikem
1szer kaptam 1 arkangyalt a refuból,plusz korbács exp.path,log csizma stables kombóval rohangált
Úgy néz ki ilyen nyersanyagban gazdag pályákon nem éri meg harcos hőst fejleszteni
A másik pedig hogy későn jöttem át,minimum 2-3nappal előbb ott lehettem volna Bozsonál
Köszi a meccset :)
Jöhet a vissszavágó :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 27 szomb., 3:36 

Részemről mehet a visszavágó, msn-en megtalálsz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 27 szomb., 19:38 

Üdv!

Harc a mélyben

all random kezdés

Bozso vs Süni

Crag Hack - Castle vs Mephala - Rampart

Első nap 8.hősnek jött Mephala,2.nap már 3 váram volt plusz egy gold sari refuból
3.nap aranybányát is kivettem végre,majd 1 hét alatt sikerült lepucolni a terepemet,1 darab ládát nem hagytam,minden artit felszedtem
lvl 7 upgrade is megvolt gyorsan,de nem volt sok értelme
4 napot fütyiztem a főhősömmel,mert képtelen voltam áttörni a blokkokon
15 titán,21 green or red,vagy 35 giant
Így 3.1nél megütöttem a garrisont(15 titánt) 5 golddal,meg a 2.3.várból szerzett csöves néppel plusz 1 ancienttel
Ice boltokat tudtam elsütni,mágia semmi,így hosszasan ment a parti,végül megmaradt mind az 5 gold sari
3 nap múlva már csak az utópia maradt hátra,full sereggel kivettem
1es lett hála égnek,resist csizma +3 defes pajzs mercuryt adó flaska :lol:
Tudom rendkívül színvonalas
Tornyokat nem húztam,csak a fővárban,a castle-ben is kellett volna
Mágiát nem választottam be,csak legutolsó skillként,így nem ütött a meteor jóformán semmit -kb a vereségem oka...
Főcsata 4.1.nél mindkét oldalon full sereggel
Crag Hack 28 23 14 11 Mephala 17 20 15 12
Addig szép és jó volt minden,amíg Bozso el nem nyomta a resut,onnantól kezdve nem volt kétséges mi lesz a vége
Bozso megint jól játszott,grat szép volt :)
Hali

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 28 vas., 4:25 

Az adatokat Süni már leírta, ime az én beszámolóm...

A 8 hősből egyedül Crag Hack volt használható, igaz, neki nagyon örültem, ahogy annak is hogy végre Castle-t kaptam...
Első nap megszereztem az aranybányát, a második nap meglett a másik két vár, egy Dungeon, egy Tower és a 4. naptól már Angyallal szaladgáltam.
Szereztem csizmát, Universityből vettem pathfindingot és hamar jött logistic is, így nagyon sokat mentem, második hét első napján pedig Black jött a refuból.
1.2.4-nél már mindent kiszedtem, és bár a dungeon várban a lvl4 spell town portal és resurrect volt, Crag Hack ekkor még csak 2-es knowledge-al rendelkezett...Tower várból szereztem +1 Knowlit, majd mannát dupláztam 1.3.1-nél a dungeon várban és 5 Arkangyallal, 1 Black-el, 50 íjásszal, 70 pikással, 20 harpival és 40 trottyossal nekimentem a garrisonnak (15 titán), ahol saját embert nem buktam. Ezután már csak Arkokkal nyomultam, mivel volt Resurrect, azonnal kiszedtem az utopiát ami 2-es volt, jött +2 All és SS, majd újabb mannaduplázás, könyvtár és town portal haza.
1.4.1-nél nekimentem a 35 giantnek, mivel volt exp földmágia, a slow elég is volt, de ekkor már jött Süni és másnap csatáztunk.
Mivel tudtam hogy minden kört én kezdek és van Resurrect és Meteor, arra törekedtem hogy a Gold Dragont leszedjem, hiszen a többit már mágiával is megoldom...
Bár sokszor resistáltak az elfek és unikornisok, a Resurrect-el nem tudott mit kezdeni Süni, ahhoz keveset sebzett a meteor-ja, ráadásul nagyokat is ütöttem, így hamar megadták magukat a sarik, utána pedig már vége volt...

Köszi a meccset, jó volt!

Újabb visszavágó??

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 28 vas., 9:38 

Üdv!
Msn-en fent vagyok,és ma kezdődött el a 8 napos őszi szünet,szóval ráérek,jöhet az újabb vereség :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: .
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 28 vas., 17:11 

na nyomtunk egy újabb meccset random kezdéssel...

Excalibur Klánok 2

Süni - Rampart - Clancy 14/31/20/15 150 manna

vs

Bozso - Stronghold - Terek 34/11/15/17 170 manna

Tartottam attól hogy esetleg mágiában alul maradnék a Ramparttal szemben, ezért Gurnisson helyett Tereket válaszottam főmuftinak.
Első nap akciós maci a refuból, második nap már a csizma is megvolt.
1.1.7-re kiszedtem mindent az alvilágból és a quest artit is beváltottam.
1.2.4-nél már logistic és kesztyű is volt nálam, majd 1.2.6-nál 4 akciós macival és 1-2 hulladékkal kiszedtem a +3 All-t és megálltam a garrison előtt.
1.3.1-nél a második váramból hozott töltelékekkel bevertem az átjárót és szerencsére saját lényt nem buktam. Itt viszont hibáztam egy nagyot, úgy támadtam meg a relicemet (Titan's Gladius) őrző 15 ghost-ot, hogy nem adtam vissza az íjászokat Tereknek, ráadásul tölteléket sem adtam neki és mivel a ghostok kezdtek, minden farkast és goblint elbuktam a hülyeségem miatt!
Ezután Library, majd a nap végére már ellenfelem relicjénél (Sentinel's Shield) jártam, de a sok veszteség miatt nem kockáztattam, így inkább a kis szigetre mentem, ahol felszedtema chain lightning tekercset és a +6 kardot amit 10.000 XP-re be is váltottam.
Másnap megjelent Süni, kiszedte a relicet, Libraryzott, mannát töltött, én pedig másnap megtámadtam...
Összesen 6 akciós macim volt, 6 küklopsz, 28 orc, 24 ogre és 11 thunder bird, ebből is látszik mennyit buktam idáig és sajna ez vissza is ütött...
Süninél is volt Chain, ráadásul 825-t sebzett, és mivel Resurrect nem volt, tudtma hogy végem.
Bár a fekete gömb miatt én is nyomtam a Chaint a Goldra, Süninél sokkal több Hp volt, főleg kentaurok és törpök formájában, így sajna buktam.

Jó meccs volt , gratulálok!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 31 szer., 19:47 

Üdv!
Lényegében te nyertél volna ha nem buksz ennyi hp-t,én azzal hogy az utópia felé vettem az irányt 3.hét elején,szinte már elbuktam a meccset
Dupla váram volt,de a 2.at nem húztam,még a tornyokat sem,rendesen csöveztem
Ezen a pályán még anno Conan mindig elvert,ez volt az első győzelmem,hurrá :)
Mindenesetre nem érdemeltem meg,köszi a meccset! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 31 szer., 19:57 

Üdv!

Random balance L

Mastino-Alkin-Fortress vs Süni-Mephala-Dungeon

Első nap 6.hősként jött be Mephala,örültem is neki,a 2.vár korán meglett,majd még első héten sikeült kitörni 78 kentauron keresztül
Eddigi taktikámmal ellentétesen húztam első héten oroszlánig minden lényt
Jó skilleket kapott a főhősöm: archery,logistic,earth magic,a végén eagle eye és wisdom
Sikerült 2.hét 7.napjáig 3 treasuryt kifosztani,szinte 0 veszteséggel,így lett red is,3mal sikerült leverni kb 70 ogret 3.1nél
Bent voltam középen,kivettem pár artit,1 boxot(5k xp)
Alkint ekkor megtámadhattam volna de nem volt elég seregem
1héttel később 1.4.2nél full sereggel ott voltam lots bone saritól(Mastino sivatag felé vezető blokkja) 1 napra,csak a sarik nem lettek fejlesztve
Bevertem őket,bár 6 medusa meghalt
Eltelt 1 nap és jöhetett a főcsata
Alkin 7 9 4 5 Mephala 11 11 6 5
2 kör alatt a gorgonok leverték a redjeimet (speckó),majd jókor kapott morálokkal szinte már esélytelen voltam,kevés hp-m maradt,és nem tudtam mit kezdeni a 114 lizardmennel,vagy 126 gnollal
Jó kis csata volt a végén,köszi a partit :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 16 pén., 21:25 

Sziasztok!

Süni-Valeska-Castle vs Bozso-Gurnisson-Inferno
Szép kezdés,első nap fővárban építve az archer dwell,így rögtön elindulhattam 25 marksmennel végigverni a pályát
3.nap kitörtem 19 ogre nem jelentett akadályt,közben kaptam egy külső archer dwellt is
Inferno vár lett a 2.,majd 5.napra meglett a 2.castle is
Csöveztem még 1 kicsit első héten
2.1nél kivettem 14 pit lord mögül az 5k xp-s pandorámat,még aznap behalt 25 pit fiend is,+3 att kard a jutalom
2.5nél bementem középre,90 wights könnyen megfeküdt
Ezek után könnyed csalósások: nem tudtam mit csinálni,mivel a jéghegyek elzártak bármiféle mozgástól,és nem lett angel 2.héten
3.hét közepén a 4.stronghold vár is an enyém lett,gyűjtöttem a zsét,viszont 9 efreet sultannal 1 angel ott maradt :)
2 arkkal ismét bejutottam középre,15 dread knightot végeztem ki,és 23 efreet következett,4.5nél végre full fejelesztett sereg nálam,másnap főcsata Gurnival
Gurnisson 11 5 6 5 Valeska 10 8 6 8
Először azt hittem semmi esélyem,mivel kaptam egy expert hastét,míg csak egy expert stone skin volt a válaszom,de 3 jó idben kapott morál eldöntötte a javamra a meccset,49 lándzsás élte túl Bozso seregét :)
Köszi a meccset :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 19 szer., 3:57 

Sziasztok!

A BB óta nem nagyon volt időm frissíteni az online toplistát. Most elkezdtem adatokkal feltölteni, folyamatosan gyarapítom a listát. 12.01-ig fent vannak az eredmények.

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 26 szer., 21:40 

Hi!
Holnap valaki ráér randomon vagy fixen egy meccsre? Persze h3
Időpontot msn-en egyeztetnénk...
Üdv: Süni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 08 kedd, 21:01 
Heroes Team

Sziasztok!

Tegnap & ma játszottam egy fun gamét Jouval, izgalmas volt, úgy gondoltam megosztom veletek! :wink:

Jou vs Dragon
Castle vs Tower
Christian vs Neela
Ha hív a kötelesség...

Random várkezdés volt, lucky voltam megkaptam amit akartam! :) Viszont lelombozott hogy artit kaptam kezdésnek, +3 manna cuccot, elég sok kút volt a mappon, így ez annyira nem hiányzott. A kocsmába Neela ücsörgött, Jou viszont alaposan visszavett a jókedvemből miután a kocsmába feltűnt Solmyr, Jeddite és Christian is... :shock: 1. héten nagy piacolással és imátkozásokkal sikerült berántani a castlét giant-al, így nem panaszkodhattam, Jou viszont eléggé izzadt, neki nagy küzdelem volt portalt és citát húzni, meg is értem... Jól haladtam, mert az egyik university dobott logot meg offenset, ez nem ártott. 1. héten vertem a bányablokkokat és a kripta blokkját is, DE elbuktam, így load után folytathattuk csak a gamét, köszi Jou! Load után újra nekimentem a blokknak, csak ezúttal 1 nappal később, nagákkal, így már ment a dolog. Ezután bevettem a Rampart sec váramat, és fosztogattam mindent, a főhős nyugat felé tartott. 2. héten az egész nyugati rész az enyém lett kivéve a blokkokat, a vizet is kiszedtem 3 gianttal és 3 nagával. Itt találtam +1 speed nyakláncot és még pár selejtet. Ezután bebuktam egy Giant-et mert a 25 master genieből az egyik prayert nyomott majd a giantba vert, aztán még volt 1 stackjuk, így 1 leesett (később egy nagát is elbuktam a nagabankban). 2. héten még elindultam visszafelé a portálomhoz, az útban lévő egységeket beverve. Építés ügyileg pénzügyre gyúrtam. 3. hét 1. napján lett titánom, 3. nap megütöttem a portál kapuját, odaát egy shield of the damned fogadott (a 3. shieldem volt már a pályán...). Közben tombolt az inflció, hiába capitol meg city hall és 2 gold mine, így is alig bírtam pénzügyileg, képzelhetitek hogy ment Jounak... 3. héten felkészültünk még a 4.1-es titános kapu beverésére, időközben kifosztva a libraryt, ahol találtam recantert amit gyorsan le is nyúltam. Építettem naga queen dwellt és hoztam master genieket is. 4.1-nél ütöttem a garrisont, majd a 10 titánt alacsony veszteségekkel. És ITT nagyot hibáztam, a boxot nem vettem ki, gyengének éreztem magam hozzá, így visszagondolva ment volna, és a főcsatánál ez igen sokat számított volna. 4. hét közepén középre rongyoltam, kiszedtem a libraryt, 25-25 chaos hidrát (találtam légió kezeit) öltem ki. Amúgy fontos megemlíteni, hogy ez azért volt izgalmas, mert nem volt semmilyen magic fajtám csak fire (a legelején megkaptam, ekkor még nem tudtam a recanterről, reménykedtem berserkben). 2 hónap első hetében minden sereg Neelához került, bevertem 25 giantot (nem volt titán, mákom volt! :lol: ) majd hazamentem még 1 pár skillért. Artifact merchantból jött +2 kard, az EGYETLEN kard, amit a meccs során láttam, örültem így neki. Majd 2.2.2-nél eljött a főcsata ideje.

Christian (26-28-14-18), kb. 200 halberdier, 26 zealot, 150 marksmen, 12 champion, 9 ark, 45 crusader, 70 royal griff

Neela (21-21-16-16) kb. 200 master gremlin, 100 obsidian gargoyle, 130 iron golem, 24 archmage, 30 master genie, 20 naga queen, 10 titán

Látszólag nagy hátrányban voltam, de a srácok elég jól bírták a csatát, a titán nagyot vágott (archeryvel, blessel, +10%archery cuccal) és közbe lövöldöztem az expert blindeket, majd lightningra és blessre váltottam. A lightning 450 körül ütött, ez elég nagy volt így is, jelen helyzetben jól hulltak az ellen lényei, de az enyémek is eléggé, 10 titan & 80 iron maradt szemben az ellen seregének a 40%-ával. Jöttek a lightningok meg a defendek, de végül ha nem is sokon múllott mass slow és a castle lényei megtették a hatásukat így a Tower serege porba hullot!

Köszönöm a gamét Jou, jól nyomtad, pár bakitól ltekintve ezúttal sikerült normálisan játszanom, hát nem sokon múllott, talán majd legközelebb máshogy lesz! :wink: Köszi még1x a meccset!

További jó játékot!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 10 kedd, 21:33 

Hi!

Ha valaki késztetést érez arra hogy meccseljen velem egyet fix, random mapon, akkor holnap kb fél 3-tól mehet egy parti!

Süni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 11 szer., 14:48 

Eddig senki.
Valaki azért kiállhatna egy Süni ellen! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 11 szer., 21:44 
Heroes Team

Kenje mán el valaki a kis ratyi Süni száját, ne sírbakolja itt tele a forumot. :P :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 12 csüt., 14:58 

Nem hajlandó senki sem :D
Te meg főleg nem, Neked marad az asszonyka szoknyája játéknak :D :D
Na ne sértődj meg, lesz ez még rosszabb is.

Ma délután is várok valakit aki "jól elkenné a számat" !

Úgy látszik csak Dreegar legény a gáton :) , holnap randomon elintézem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 23 hétf., 21:13 

Hi!

Random balance L
Rules: minden tiltva

Mastino Dungeon CH 12 10 4 4 vs Süni Rampart Drakon 10 11 5 4

Első héten grand elf húzás, alapterület felületes kifosztása, sok pénzadó épület felfedezése, majd 1.6nál ütöttem 14 dendrot megfeküdtek a kicsikék :)
2. terep egy dungeon vár köré összpontosult, gazdag terepet kaptam, Drakon jól fejlődött így elkezdtem bizakodni hogy CH ellen van orvosság.
Varázskönyvet nem vettem neki, minek is, anélkül is kinyíffantott mindenkit.
3.héten bementem középre, ott kivettem 2 bankot plusz 2 pandorát
Jött water és earth magic de bless sehol
Még küzdeni kellett azért hogy kitudjam venni az összes lényem, ezért vissza az alapterületre, még 2 medusa, 1 bank kifosztása és 1 tower vár bevétele. 4.6nál droid talált bless tekercset, így bizakodva vártam a főcsatát.
Hp-ban ugyebár a fullra kigyúrt rampart nehezen verhető.
A golddal kezdtem, wait aztán az íjászai leszedtek 3 kör alatt a grandokat, így előre kellett menni, stone skin shield mindenkire így nem sokat ütöttek az íjászai
Miután sikerült a kentauroknak egy morállal 2 blacket levenni nem volt megállás
Jött a többi egység is, a mana elfogyott Mastinonal így már csak az én exp. slowom hatott
Izgalmas csata volt, végül sikerült nyernem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 24 kedd, 17:33 
Heroes Team

Gratulálok a győzelemhez Süni! Mastinot megverni valóban nagy teljesítmény.. .DE: nem láttam olyat meccset balance-on, ahol a rampartot elverte volna a dungeon (hacsak nem borul fel a pálya a két játékos közötti tudás/tapasztalat terén).
A dungeon az egyik legrosszabb választás, a terep miatt (a fű sokkal gazdagabb) és hát a grand + uni kombóval elég jól lehet haladni.
Játszátok le fordítva is :wink:

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]