Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 18:47 

Volt egy kis időm, ezért mivel többen hiányolták végeztem egy kis fordítást néhány új képességről. A szöveg a különböző mágia ellenállásokat, a bűbájosság helyetti új ork képzettséget és a barbár hősök saját képességeit nem tartalmazza. A szöveg nem tökéletes, apró hibák előferdulhatnak, de ezt majd a fórumon úgyis kitárgyaljátok. A szöveghez képet sajnos nem tudtam mellékelni, de a név alapján a skill wheel-eken beazonosíthatjátok. Tehét íme:

Általános képességek
Támadás Stunning Blow: a hős minden általános támadása visszalöki a lényt az ATB bar-on egy kicsit.

Védekezés Defend Us All: +2-vel növeli a hős védekezését és egyszeri goblin-utánpótlással látja el. A goblinok száma a seregben lévő orkok(Warriors, Maulers, Warmongers) számának kétszerese.

Szerencse Luck Of The Barbarian: a hős serege plusz mágiaellenállást kap, melynek értéke 5% a hős minden pontjáért szerencséből. (Tehát pl. egy hős 5-ös szerencsével 25%, 3-mal 15% plusz mágiaellenállást kap.)

Hadvezetés Battle Elation: Ha egy lény a morál hatása alá kerül a hős seregében, 50 Rage pontot kap.

Logisztika Warpath: A hős minden győzelméért a térképen 350 mozgáspontot kap pluszba.

Megvilágosodás Stamina: A hős +2 védekezést kap és a lényei 10% bonuszt az életpontjaikhoz a következő csatára.
Bloodfire: A lények Rage pont nyerése/vesztése 1.5-szereződik
Battle Lore: A barbár hős tanulhat Warcry-okat másik barbár hősöktől előfeltételek nélkül, valamint megtaníthatja más barbár hősöknek azt, amit tud, ha azok rendelkeznek a megfelelő jártassággal. A hős az ellenséges barbár hős által csatában használ Warcry-okat is megtanulja.

Harci szerkezetek Goblin Support: Ha a hősnek van lőszerszámos kocsija, minden nap csatlakozik a seregéhez 1 goblin. (a goblin fejlettsége a hős többi goblinjának fejlettségétől függ.)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gyrhos 2007 okt. 26 pén., 18:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 20:48 

szepesibalazs1992: A HoF-hoz van magyar skillwheel.Így csak a Barbáro képességét kel kiszótáraznod :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 20:51 

Ja már azt se :lol: Leamaradtam megint

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 22:04 

Nagyon köszi!! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 26 pén., 10:49 

Necromancer: én máshogy csináltam az utcsó harcot, de épp ez a jó benne szvsz, hogy máshogy is meg lehet nyerni nem csak egy féle módszerrel. Speciel a death knightokat én nem vittem magammal, túl hamar szét verték őket, inkább vittem arcangelt, ami ugyan csak ritkán jutott szóhoz a hpja jóval több meg a defense is igy sokkal tovább kitartott. Egyébként nem hittem volna, hogy -8 vagy több - morállal is tud kapni + morállt az enemy, de a barbár kampányban +13-as morállal rohangálok szal.. :) (persze utolsó pályán)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 26 pén., 17:18 

Valaki meg tudná mondani hogy nekem miért nem adja be a kampányokat? Mert ugyanis nekem csak a single mapokat adja be vagyis a Gotaiosat meg az Agraeleset.

előre is kössz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 26 pén., 17:23 

ryry írta:
Valaki meg tudná mondani hogy nekem miért nem adja be a kampányokat? Mert ugyanis nekem csak a single mapokat adja be vagyis a Gotaiosat meg az Agraeleset.

előre is kössz

Nem csak a demó van meg? :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 26 pén., 17:42 

Gyrhos írta:
ryry írta:

előre is kössz

Nem csak a demó van meg? :wink:

De igen, de hogyha ezt kérdezed valószínű hogy annál nem működik.
Ja és kösz mert ezt nem tudtam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 26 pén., 18:20 

És itt a folytatás: az antimágiák és a barbár hősök egyedi képzettségei. :wink:

Antimágiák
Shatter Light/Dark/Destructive/Sumonning
Basic: Az 1-3. körös mágiák hatása (az adott fajtából) egy képzettségi szinttel csökken (gyakorlott fejletté, etc.). Azoknál a varázslatoknál, ahol a használó nem rendelkezik legalább az alappal az adott mágiaosztályból, a varázserő 25%-kal csökken.
Advanced: Az 1-3. körös mágiák hatása (az adott fajtából) két képzettségi szinttel csökken (gyakorlott alappá, fejlett semmivé, alap semmivé+25%-os hátrány a varázserőhöz). Azoknál a varázslatoknál, ahol a használó nem rendelkezik legalább az alappal az adott mágiaosztályból, a varázserő 50%-kal csökken. Az ellenség által használt 4. körös varázslatok hatása egy képzettségi szinttel csökken.
Expert: Az 1-3. körös mágiák hatása (az adott fajtából) két képzettségi szinttel csökken (gyakorlott alappá, fejlett semmivé, alap semmivé+25%-os hátrány a varázserőhöz). Azoknál a varázslatoknál, ahol a használó nem rendelkezik legalább az alappal az adott mágiaosztályból, a varázserő 50%-kal csökken. Az ellenség által használt 4. és 5. körös varázslatok egy képzettségi szinttel csökkennek.

Shatter Summoning/Back To The Void: Minden a hős által irányított lény háromszoros sebzést okoz idézett ellenségeken.

Basic/Advanced/Expert Shout: A Battlecry-ok használata során a hős 10/20/30%-kal kevesebb kezdeményezést veszít.

Shout/Shout Of Rage: Az egységek kétszer annyi Rage pontot kapnak a hős által használt Warcry-okból. (De 1.5-ször többet a Call of Blood-ból.)

Shout Training: Minden Warcry 20%-kal kevesebb manába kerül.

Mighty Shout: Ha a Warcry hatása kiszámított, úgy érvényesül, mintha 5-tel nagyobb lenne az eredetinél.

Barbár hősök egyedi képességei
Basic/Advanced/Expert Blood Rage: A hős lényei a csata alatt elérhetik a Rage 1./1. és 2./1., 2. és 3. szintjét.

Ultimate Blood Rage: 25%-kal csökkenti a Rage következő szintjéhez szükséges pontokat.

Memory Of Our Blood: A stronghold lények a csata elején 50 helyett 100 Rage-t kapnak.

Might Over Magic: Lecsökkenti az ellenfél varázserejét a barbár varázserejének függvényében. (Barbár Spellpower felével csökken az ellenségé.)

Powerfull Blow: A hős kapcsolatot teremt lényével. Ha a lény támad, ő is az adott ellenséget támadja úgy, mintha 3-mal több szintű lenne, és van esély a kritikus találatra.

Absolute Rage: A csata elején minden stronghold lény a barbár seregében 500 Rage pontot kap.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 26 pén., 18:37 

Emberek, az offokat tartogassuk más helyekre! Értem ezalatt az ilyen hszeket hogy: bocs vagy hogy :D
wellmann: azon a pályán inkább a halállovagok, de úgy, hogy beszerzem a kulcsmester sátrát, és kinyitom az utsó ellenséges vár mellett lévő kaput a hegy tetején, átmegyek, és beszedem a 400 múmiát az 1000 zombit meg a 180 halállovagot :D Azt hiszem kicsit jobbak mint pár arkangyal :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 26 pén., 18:44 

:idea: A 4. kampány ucsó pályáján mely hősökkel vagyunk?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 30 kedd, 8:47 

Na egy ideig nem voltam túlságosan. De most visszatérés :D Heroicban már egész jól haladok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 30 kedd, 10:06 
Heroes Team

Hali!

Vetettem én is egy futó pillantást az új kiegészítő skeel wheeljére, és Tetszenek a módosítások! :D Ugyanis, ahogy nézem végree elérhetővé válnak az ultimate skillek, és nem csak a távoli szebb jövő reményének képében lebegnek a játékosok képe előtt. 8) Ehhez, nem kellett mást tenni mintsem az adott kaszt csúcs skilljéhez kellő fejlődési láncban nincsenek elágazási pontok, így az minden esetben elérhetővé vált. A HoF-ban tele volt a hócipőm azzal, hogy a 25-30. szintig feltápolt hőseim kénytelenek voltak beválasztani a 3. kockába valami mást mert egyszerűen két rosszat (nem a fejlődési láncba illőt) dobott, és szevasz mehetett hangyát vadászni. Sokszor órákat szöszöltem, hogy végre szintet lépjen az a szerencsétlen, aztán tessék...

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2007 nov. 02 pén., 17:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 30 kedd, 13:38 

Gyrhos írta a Goblin Supportnál hogy az érkező goblinok fejlettsége a hős többi goblinjának a fejletségétől függ de mivan akkor ha vagy mind a 3 féle goblinból van nálam vagy mivan ha egyáltalán nincs nálam goblin. Ilyenkor mien goblin jön a seregembe?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 31 szer., 0:59 

Ha minden goblin van, akkor goblin sapper, ha semmilyen sincs, akkor sima goblin.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 31 szer., 12:27 

Gyrhos írta:
Ha minden goblin van, akkor goblin sapper, ha semmilyen sincs, akkor sima goblin.
Kössz a gyors választ.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: kerdes
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 31 szer., 20:03 

Hello

A H5 Tribes jatekaban a 2-ik campagne elso palyajanal ahol 3 honap alatt el kell foglalni Iluma nadin varat, elekadtam. Nem tudom hogyan jutok oda, megkoszonnem ha valaki tudna segiteni, hogy hol az atjaro.
Koszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 31 szer., 20:44 

2. kampány 1. pálya?
Ott van egy teleport, amin nem enged átmenni. Be kell szedni 2 szellemsárkánytól a kulcsot, el kell menni az elemental forge-hoz, és és összekovácsolni 1 kulccsá. Akkor már át tudsz menni a porton. Onnan csak 1 elágazás lesz, az is csak egy skillnövelő miatt. Egyenes lesz az út már onnan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 31 szer., 22:03 

koszi a tanacsot Mindjart ki is probalom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 03 szomb., 19:53 

Sziasztok!

Átteszem a helyére Heroesmester hozzászólását, itt biztosan hamarabb talál kérdésére választ.

Sziasztok!
Nagy fan-ja vok a játéknak és most a H5 az új kieg.-jével tarolt sztem.
Próbálok hard módban végigvinni egy pályát egy single map-et, de a gép mindig lever. Akinek sikerült már legyőznie hard gépet az kérem írjon, hogy és mint csinálta. Kiváncsi vok milyen taktikák vannak, egy elég gyorsan fejlődő gép ellen.
Üdv .: Zolee

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]