Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 19 pén., 9:42 
Heroes Team

Én tudok 1 jobb lényt is sorolni ami refugeból jöhet: Arhangel! :P Überösszeveri az AD-t 1v1 ben is, hiába nincs visszaütése! 8)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 20 szomb., 18:49 

Laca írta:
Az Archdevil nekem sem tartozik a kedvenceim közé, de azért az elég nagy gáz, ha úgy játszol vele ahogy a combat simulator! :D
Gyorsasága mellett nincs rá visszaütés! Ez teszi nagyon erőssé!!! Minek a hp neki ha meg sem ütik! :P
Amúgy természetes H3ban a legkirályabb lény a vampire lord! :P

Laca

Jó most az hogy vki 12 lorddal tör át 12 greendragonon az nem azt jelenti hogy az a legtábbabb unit :P
Idézet:
Én tudok 1 jobb lényt is sorolni ami refugeból jöhet: Arhangel! Überösszeveri az AD-t 1v1 ben is, hiába nincs visszaütése!

Elveri, viszont az AD által megverhető lassú lények száma végtelen+1, míg pl az arhangellel nem rontok rá egy horde mighty gorgonra :)
Főcsata meg...hát na :D nem lehet mindent egy lénnyel elintézni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 20 szomb., 20:37 
Heroes Team

Dreegar írta:
Elveri, viszont az AD által megverhető lassú lények száma végtelen+1, míg pl az arhangellel nem rontok rá egy horde mighty gorgonra :)
Főcsata meg...hát na :D nem lehet mindent egy lénnyel elintézni

Hehe, Horde Mighty Gorgon ellen van annyi tapasztalatom, hogy AD-vel se ronrok neki! :P

De minden helyzetfüggő ugyebár, mint ez is!:)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 21 vas., 11:01 

Arkangyallal is simán nekirontanék. Csak kettészedném, így ha netán meghalna valamennyi, a másikkal élesztem. Vagy egy jó öreg trükk: expert vízmágia, klón-Arkangyal, klónnal nekimegyek, igazival meg kör végén. Ennyi. Archdevil: nem olyan rossz lény persze, de kevésbé többoldalú mint a többi lény.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 21 vas., 13:20 

Én bármivel nekirontok a Gorgonoknak. De a Gorgonok ellen a leghatásosabb fegyver nem más mint a Power Lich, Archmage és Titán.

Az Archangelt és az Arhdevilt simán leveri a Titán!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 21 vas., 17:55 

Hát simán nem veri le :D Mindkettőnél lassabb. Az AD odamegy, megüti a titánt, és az nem üt vissza. Így ütésfölényben simán veri a titánt. Az arkangyal pedig az összes lvl 7-es szörnyet leveri.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 22 hétf., 8:41 

Dougal, a hozzászólásodat töröltem az aláírásod miatt. És mindaddig fogom mindet törölni, míg meg nem változtatod.

Ps:
Köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 22 hétf., 20:08 
Heroes Team

Jou írta:
Én tudok 1 jobb lényt is sorolni ami refugeból jöhet: Arhangel! :P Überösszeveri az AD-t 1v1 ben is, hiába nincs visszaütése! 8)

Jou, ennél azért jobb játékos vagy Te... Ha a főváram, valami semleges vár (nem Inferno, v. Castle) én miden esetben jobban örülök ADevilnek refuból, ugyanis 1 db Adevil sokkal jobban használható a neutral egységek ellen, mint 1 db Aangel és ez a lényeg, nem pedig az, hogy ki ver és mit "überössze". :lol: :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 22 hétf., 20:22 

1 db AD-t naturalok ellen szívesebben használok én is, de ha már van 2 db arkangyal akkor visszaéleszted a másikat és szevasz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 22 hétf., 20:41 

Mennyi az esélye annak,hogy egy max 4 hétg tartó multi meccsen 2 arkangyalt kapj a refukból?
Hát nem sok
Nekem volt olyan mákom táborban nemegyszer,hogy rendszeresen kaptam a 7es szintű egységeket..De ez én vagyok xd
Gorgonok ellen meg vigyél lordokat Dougal pls,de félre ne értsd nem akarok én kötözködni,a lich sokkal jobb nála :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 22 hétf., 20:58 

Dreegar írta:
Laca írta:
Az Archdevil nekem sem tartozik a kedvenceim közé, de azért az elég nagy gáz, ha úgy játszol vele ahogy a combat simulator! :D
Gyorsasága mellett nincs rá visszaütés! Ez teszi nagyon erőssé!!! Minek a hp neki ha meg sem ütik! :P
Amúgy természetes H3ban a legkirályabb lény a vampire lord! :P

Laca

Jó most az hogy vki 12 lorddal tör át 12 greendragonon az nem azt jelenti hogy az a legtábbabb unit :P

Hát na... 8) véletlenül összejött :P :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 23 kedd, 13:02 

Légyszi, a legjobb lvl7 lényről vitatkozzatok már más topikban, mert ez itt a legjobb vár topik!
@ Laca, Cat: Ejnye, bejnye! ;)

Amúgy szerintem nyersanyaghiányos, neutralokkal erősen védett bányás mapon, expert/impossible-on a Tower a legjobb vár, a lvl1 upgrade miatt. :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 23 kedd, 20:20 

Necromancer írta:
Hát simán nem veri le :D Mindkettőnél lassabb. Az AD odamegy, megüti a titánt, és az nem üt vissza. Így ütésfölényben simán veri a titánt. Az arkangyal pedig az összes lvl 7-es szörnyet leveri.

Az ancient behemot simán leüti szegény angyalkat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 22:18 
Heroes Team

doom3d írta:
Légyszi, a legjobb lvl7 lényről vitatkozzatok már más topikban, mert ez itt a legjobb vár topik!
@ Laca, Cat: Ejnye, bejnye! ;)

Amúgy szerintem nyersanyaghiányos, neutralokkal erősen védett bányás mapon, expert/impossible-on a Tower a legjobb vár, a lvl1 upgrade miatt. :idea:

Hamár pontosítunk... nem a legjobb lényről vitatkoztunk, legalábbis én nem. :wink: Mindössze egy bizonyos esetben, a talán legjobban használható lvl7-esről volt szó. :wink:

A moderátorok pedig szerintem egy bolhafütyinyit sem hibáztak akkor amikor nem korrigálták eme bődületes hibát. Ami valjuk meg, nem is az, hiszen szervesen kapcsolódik a témához, mivel ugyan miből derül ki melyik a legjobb vár?? Talán abból, hogy kivesézzük az egyes lényeket, és a várak adta lehetőségeket. Javíts ki ha tévednék! :wink: 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 10:51 

Idézet:
de ha már van 2 db arkangyal akkor visszaéleszted a másikat és szevasz.

Erre befizetek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 18:42 

@Nimbus: Ha már pontosítunk, én a "legjobb lvl7"-et írtam.
És pont az zavart, hogy nem a várban megszerezhető, hanem a külső dwellinges legjobb lvl7-ről értekeztek! Aminek -ugye- csekéky köze van a várak egymáshoz viszonyított harcértékéhez. Ráadásul mindezt a várhoz kapcsolódó taktikai, stratégiai megfontolások kontextusából kiemelve, öncélúan! :twisted:

Szerintem a neutralokkal erősen védett, nyersanyaghiányos pályákon, expert/impossible fokozaton általában a Tower a legjobb, mert az 1./2. nap megépíthető lvl1 upgrade után iszanyatos mennyiségű íjász egységed lesz, ami segít hamar túlleni a lassú, nem lövős neutralok elleni, bányákért vívott csatákon; ami jelentősen gyorsítja a kibontakozást. És háborúban a sebességfölény taktikai előnyt jelent. A gyorsabb vár jobb!

UFF, én beszéltem. :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 22:33 
Heroes Team

Azt senki nem vitatta, hogy Te a legjobb lvl7-et írtad-e a hsz-edben avagy sem, mindössze annyit mondtam, hogy a vita amelyre hivatkoztál NEM a legjobb lvl7-ről folyt! :lol: :oops: :lol: Egyébként meglehetősen nagy bugyutaságot írtál magyarázat gyanánt, már ne sértődj meg... :oops: :wink:

Gyere csak ki a hóra cimbi, szófacsarásban nem ismerek lehetlent (kvázi ez a munkám :oops: ) :lol: :lol: :lol:

Az nem számít offolásnak, ha ugyanazt - legyen az akár témába vágó - hszt többször megismétlik?? :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 26 pén., 16:15 

Én soha nem használok "vegyes lényeket". A sereg lényei mindig ugyanabból a várból tartoznak. A Dwellingekből meg, amitn elhet, minden lényt kiveszek. Általában csak annyi hősöm szokott lenni, mint ahány váram van, mivel azt akarom hogy a hőseim serege nagy legyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 27 szomb., 3:49 

Dougal, gondolom te scenariokat viszel végig ezzel a módszerrel, mert multiban ez az annyi hero ahány vár dolog hát szóval elég reménytelen...bár single ben is az :D .
Akkor IN topic:
A legjobb vár megítélésem szerint abszolút pályafüggő, ha általánosítani akarunk és no cons/hive esetén randomon tényleg a tower és a rampart vetekszik, sok dwell esetén még képbejön a dungeon, fix mapon pedig az ultimate vár a castle.
Tower tényleg a golyószórós nyomi miatt, rampart pedig a 6os speedű kentaur/elf pár okán, mert így nemkell droid a sebességhez.
A castle pedig... erőőőős :D .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 19 hétf., 12:29 

H4-ben a Rend a legjobb. Egyrészt a mágiája miatt, másrészt a dzsinnekkel halálra lehet szívatni a többszörös túlerőben lévő ellent is.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]