És akkor egy másik report a 2. csoport 3. köréből
Merlin( Stronghold/Kukás)
VS
Jou( Necropolis/Isra)
Erre a mappra abszolóte nem volt smmi tervem, így mentem össze-vissza, terv nélkül! Isra mellé jött lvl6 termelő kezdésnek, így már picit jobban ötütem a kezdésnek! 1. héten a bányákat szedtem, vizet fosztottam (recanter és +15% nekrócsizma ami említésreméltó) , s megkíséreltem az 1ik váramat a refugeval beverni, de 3 Pit Lord kevés lett volna, így ugrott! 2. héten kipucoltam a treppemet 100% ban, jött animate, így bevertem az alsó relicemet (Thunder Helmet) a Bone-kat beverve, s kiugrottam máris a DSA-mért, amit pár akciós Maci próbált megvédeni, szerecsére 4 kutya hulott csak ott!

3. Héten kicsit tápoltam, szedtem +5 pajzsot, Inteligenciát, Adv Artilleryt, majd töltés 160 manát, s neki az utópia előtt dekkoló 18 AD-nek! Gondatlanságból és a kapkodás miatt fentmaradt a TH a fejemen, s ezt a 3. körben vettem észre, miután láttam, hogy elhalt a mass slowom, s 2 powerrel virítottam 18 ADvel szemben, amik ultrajó hangulatukban 10x is moráloztak a meccs alatt, így szépen megtetézték a bakimat, 22 csonti vs 11 AD felállásnál szépen kiborultam, majd átváltottam Dred élesztésre, s valahogy sikerült 2-vel átvészelni a csatát! 350 csont és 4 Dred maradt ott a helyszínen, s merlin is bejött már eléőtte az alsó váramig full sereggel, nekem meg pénzem nem volt, hisz az első 3 hetet Town Hallal toltam végig!

Szerencsémre Merlin alul tápolt, majd hazatért, én pedig közben beszedtem a felső váramat, és kirámoltam 1 trotyibányát, 1 törpebankot, pár selejtet és 1 GoldBow-ot, regenerálva kb 300 csontit 1 hét alatt, s közben jött a 4. hét, amit Merlin fent töltött el, de hála az Exp.log+Kesztyű segítségével már eltéptem onnan!Így 4. héten kirámoltam az utópiát is már, TG+TC+fekagömb és +6 def pajzs volt a jutalom!

A pénzből kiszedhettem végre a seregeimet, + a következő hetit is már, s elindultam végre átfelé, éreztem már eléggé visszatértem 1 főcsatázáshoz!

végül 2.1.5- nél az alsó váránál sikerült megtalálni a CH-t a Stronghold várában csücsülve (

), majd másnap kitámadott
Isra 27 12 9 7 280 mana ( TH + Exp Intel

)
7 Bone Dragon, 14 Dred Knight, 27 Power Lich (+GB mellé ), 36 Vampire Lord, 36-38 Wraith, 68 Zombie, 492 Skeleton, Expert Artillery+Ballista
VS
Kukás 18 8 9 11 110 mana
14 BarnaMaci, 12 Küki, 42 Thunder, 1 angyal, 92 Orch Chieftain, 130+fejlett kutty , 380+ H.goblin
A látszat ellenére a csata elég simán zajlott, egy kezdeti "fölös" elvarázsolás után már a 2. körben látszott, hogy baj lesz, a ballistám csak olyan 2 maci/5 küki/7 thunder mennyiségekben vert! a Csatából Ch elmenekült, amiután még 2-3 napos hajsza jött, miután már feladta Merlin a játékot!
Thxa meccset mégeccer!