Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 213 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: VII. Heroes Budapest Bajnokság
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 26 szer., 15:19 
Heroes Team

Sziasztok!

Örömmel jelentjük be, hogy idén is megrendezésre kerül a Heroes Budapest Bajnokság! A verseny helyszínének most is a Csili adna otthont. Mielőtt kitérnénk a részletekre, szavazást szeretnénk tartani az időpontot illetően.
Holnap le kell foglalnom egy időpontra a termet (amit megszavaztok), mielőtt más tenné meg. A 2 lehetséges időpont a verseny megszervezésére:

1. november 16-17-18 (péntek-szombat-vasárnap)
2. november 30 és december 1-2 (péntek-szombat-vasárnap)

Néhány fontosabb infó: 1v1 verseny nevezési díja 3000 HUF támadás versenyeké 1000 HUF. A lebonyolításról, csoporotkról stb. a köv. napokban írunk, egyelőre az a fontos, hogy legyen termünk.

Kérnék mindenkit, aki részt kíván venni, hogy szavazzon :)
Holnap du. 4-ig (szeptember 27.) lehet szavazni.

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 26 szer., 15:30 

Hali,

Örülök, hogy folytatódik a szinte már hagyományos őszi BB :wink:
Most ismét csak támadni tudok menni (az sem 100%), így részemről mindegy az időpont, mindkettő megfelelőnek tűnik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 26 szer., 15:47 
Heroes Team

Én nekem mindegy az időpont, legalábbis így nagyon előre tekinteve a dolgokat! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 26 szer., 16:57 
Heroes Team

Sziasztok!

A részvételem 100% és időpont nekem is teljesen mindegy, ruganyos ember vagyok! :)

További jó játékot!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 26 szer., 17:33 

Hali,

En csak tamadnek, időpont mind1.

Udv,
2m4m

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 26 szer., 17:50 

Időpont nekem is mindegy,de én a 16-17-18-re szavazok.Az közelebb van. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 26 szer., 19:39 

Remek,ismét BB,nekem is mindegy mikor lesz megrendezve,viszont ha már választani kell,akkor a 2. időpontra tenném voksomat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 27 csüt., 7:23 

Hali!

A BB-n nekem is ott a helyem. Számomra a 2. időpont a szimpatikusabb, de ha előbb lesz, akkor is ott leszek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 27 csüt., 8:23 
Heroes Team

Én is örülnék, ha visszatérhetnék mint ifjú jedi lovag avagy padawan? :) Időpont még túl távoli, hogy melyik, talán inkább az elsőre szavaznék, utazás szempontjából akkor még jobb idő lesz és a buszok sem késnek. Talán. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 27 csüt., 15:49 
Heroes Team

Sziasztok!

Örülünk, hogy visszatérsz Tibsza :wink: A jelenlegi állás, a szavazást illetően:

1. időpontra szavazott: (november 16-17-18 ): Karesz, Laca, KTibsza
2. időpontra szavazott: (november 30 - dec. 1-2 ): Koko, Süni, Buri, GJodie

Akiknek mindegy az időpont: Sorceress, Jou, Dragon, SenSei
Még bő 10 perc van a szavazás végéig.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 28 pén., 1:08 

áááááááá, lekéstem a szavazásról? :cry: a másodikra szavaznék, ha még lehet :P (nem is tudom tegnap hogy nem olvastam a fórumot :shock: ) bár ha a november végi időpont lesz, akkor tárgytalan 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 28 pén., 9:34 
Heroes Team

Sziasztok!

A terem lefoglalva az alábbi időpontra: november 30 - december 1-2
Az 1v1 versenyen FIX és RANDOM mapok egyaránt szerepelni fognak. A random mapok esetében a template(ek) kiléte még nem eldöntött, hamarosan ez is megtörténik és természetesen tudatjuk Veletek. Kiemelés biztosan lesz, de ha a mezőny legalább 50%-a tiltakozik ellene, akkor elvetjük :)
Támadás versenyek:

H3 Támadás Verseny

Az árlistát adatlappal legkésőbb köv. 7végén elküldjük szabályzattal a jelentkezettek e-mailjére. A tábori árlistához képest némi változás lesz. Nem árulunk zsákbamacskát, igyekszünk értelmes áremelés-csökkenést végezni. A táborban az első 10 csapatban használt lények és spellek árai változnak, hiszek ezek a csapatok domináltak. Hogy mennyivel változnak, azt az elért helyezésük szabja meg. Minél előkelőbb helyen végeztek, annál jelentősebb az áremelés, és fordítva.

H5 Támadás Verseny

Jelen pillanatban sem tudni, hogy pontosan ki vagy kik dolgoznak az árlistán (Zolirobi, Vologya, ...), így ennek elkészülése tőlük függ... Ahhoz, hogy ez a versenyszám is elinduljon, szükséges a minimális 10 fő részvétele. Arra kérném a H5 árlistát készítőket, hogy átgondolt és következetes döntéseket hozzanak, és a jövőbeni esetleges konfliktusok elkerülése végett, tegyék közzé azokat a pontokat, amik megváltoznak a következő, éppen aktuális versenyre. Így aki nem is vesz részt az árlista készítésében közvetlenül, de ért a játékhoz, javaslataival segíthet a többieknek. Ezzel nem leírni szeretnék bárkit is, de annyira kiforratlan a játék legtöbbünk számára, hogy hasznos tanács bőven elkel. Voltak és vannak irreális árak az árlistában, jó lenne ha ezek napirendre kerülnének a javításkor. Hogy mik ezek pontosan, hamarosan megbeszéljük.

Bárkinek, bármi javaslata van, akár támadás, akár 1v1 versenyt illetően, nyugodtan, ossza meg velünk :wink:

Mostantól lehet jelentkezni a VII: Heroes Budapest Bajnokságra. Jelentkezni a kenshero@citromail.hu címen vagy priviben nálam lehet. Az e-mail vagy üzi tartalmazza a következőket:

- amely versenyszámb(ok)an indulni szeretnél;
- név, nick, e-mail, telefonszám;

Maximális jelentkezési létszám az 1v1 versenyre: 32 fő
Támadás Versenyekre: X fő :)

Pénzt befizetni októbertől lehet, akár személyesen, vagy bankszámlára, ezt emailben közlöm a jelentkezőkkel.

Köszönöm, hogy meghallgattatok, várom a jelentkezőket!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 29 szomb., 15:26 
Heroes Team

Az eddig jelentkezettek névsora:

1 vs 1 versenyre (jelentkezési sorrendben):

1. Dragon
2. Süni
3. KTibsza
4. GJodie
5. Karesz

H3 Támadás versenyre:

1. Dragon
2. Süni
3.Karesz

H5 Támadás versenyre:

1. Dragon

Üdv

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Csizu 2007 szept. 30 vas., 9:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 29 szomb., 23:48 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Csizu: Én nem foglalkozom egyik árlistával sem, így a Heroes 5 sem az én asztalom. A sok indoklás nélküli vádaskodás után döntöttem el, hogy vissza illetve háttérbe vonulok. Jounak voltak ötletei a táborban, hogy min kellene változtatni, tudomásom szerint csinált is valamit, szerintem zolirobival ha egyeztetnek, akkor lesz valamilyen árlista... Én ha játszom, akkor biztosan nem szólok bele, ugyanis nem szeretek áldozati bárány lenni, főleg ok nélkül nem! Ezúton jelentkeznék a H3 és H5 támadás versenyre, a jelentkezésem majd e-mailben is megküldöm Neked. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 30 vas., 0:23 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 15:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 30 vas., 8:08 
Heroes Team

Sziasztok!

Szerintem 2 lehetőség (vagy ezek kombinációja) közül érdemes választani:

- vagy az árlisták összeállítói NE indulhassanak a versenyben.
(szerintem ennél jobb megoldás nincs! :) )

- vagy MINDKÉT árlista NYILVÁNOSAN KÉSZÜLJÖN, eddig ugyan szó
sem esett róla, mégis nyilvánvaló, hogy egy viszonylagosan
kiegyensúlyozott (H3) árlistánál is nagyon sokat számít, hogy
a tesztelője 3-4 héttel többet tud foglalkozni vele, mint
mondjuk a majdani játékos!

A nyilvánosság miatt könnyen előfordulhat, hogy egymásnak homlokegyenest ellentmondó javaslatok érkeznek, így mindenképp szükségesnek látszik egy emberke, aki összefogja/koordinálja/véglegesíti a javaslatokat.
Aztán majd azt esszük, amit közösen főztünk.

Biztos én vagyok vaksi, de nem látok sehol sem jelentkezési határidőt. Van ilyesmi?

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 30 vas., 9:38 
Heroes Team

Sziasztok!

Akkor haladjunk sorjában. Vologya: én SENKIT sem gyanusítgattam a hsz-emmel, ahogy van félreértetted. Én csak azt mondom, hogy a H5 árlista hemzseg a hibáktól, és egy átgondolt, ész érvekkel alátámasztott javítást lenne szükséges rajta eszközölni. Hogy ezt ki vagy kik teszik meg, az már nem az én reszortom. Hasamra ütök és emelem az árát X pénzzel a másikét meg csökkentem Y összeggel, ez nem működik. Tudom, hogy kevés a tapasztalat és az aki igazán ért hozzá (ha létezik ilyen), de ha valamit szerepeltetünk egy versenyen, és akkor az legyen színvonalas, hogy emelje a versenyt. A H5 jelenleg nem az.

Mugger_ írta:
eddig ugyan szó
sem esett róla, mégis nyilvánvaló, hogy egy viszonylagosan
kiegyensúlyozott (H3) árlistánál is nagyon sokat számít, hogy
a tesztelője 3-4 héttel többet tud foglalkozni vele, mint
mondjuk a majdani játékos!

Vártuk már Jouval mikor és ki hozza fel :) Így nem ér meglepetésként. Nos, amióta átvettük az árlista készítését, eredményeink romlottak, mindkettőnknek, szóval marha nagy előny és láthatólag ki is használtuk
:shock: Minden döntésünk előtt sokat mérlegeltünk és átgondoltuk őket, hónapok alatt készült el az "új árlista". Az árlista ápolgatása óta nem vagyok a top 6-ban, előtte voltam 2., 3. is. Tehát ha valahol, akkor nálunk nem érheti szó a ház elejét :!:

Nincs jelentjezési határidő egyelőre, mert szervezőtársaim elfoglaltak és nem tudtuk megbeszélni a befizetési határidő időpontját. De, pontosan 2 hónap van a verseny kezdetéig, szerintem nem csúszunk ki. Kérdésedre válasz a köv. 7en érkezik, megígérem.

Saját véleményem, hogy akik elvállalnak egy árlista készítését, javítását, azoknak fel kell készülniük a meggyanusítgatások ellen. De egy árlistán sosem fog 5-10 ember dolgozni. Az előző hsz-emnek az lett volna a sugallata, hogy készítsék az árlistát továbbra is 2en, 3an stb, de a változásokat és azok indokait hozzák nyilvánosságra, és a többiek ha akarják véleményezik, remélhetőleg építő jellegű hsz-ekkel. A brigád meg eldönti, h megfogadja-e.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 30 vas., 9:46 
Heroes Team

Az eddig jelentkezettek névsora: (jelentkezési sorrendben)

1 vs 1 versenyre:

1. Dragon
2. Süni
3. KTibsza
4. GJodie
5. Karesz

H3 Támadás versenyre:

1. Dragon
2. Süni
3.Karesz

H5 Támadás versenyre:

1. Dragon

Vogyi: kérlek küld el e-mailben a jelentkezésed, és akkor természetesen kiírlak Téged is. Idő van bőven, ráérsz vele...

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 30 vas., 10:29 
Heroes Team

Nos akkor én is megszólallok! :mrgreen:

Vologya: H5 támadásra ami ötletemi voltak azt elmondtam Zrobinak, illetve említettem neki, ha szüksége van segítséga, vagy kíváncsi a véleményemre, akkor keressen meg, de azóta 1 ilyen próbálkozás se jött! :shock: Én magam akaratomból nem fogok belefolyni, van más egyéb dolgom is mellé, majd szól ha kellek, egyéként meg akkor lehet megoldja maga! :)

Mugger: Azért a lista készítésnek vannak bizonyos szakaszai, gondolom ezt mind ismered, de az a 3-4 hét amit itt szóvátettél, az merőben nem az foglalkozást jelenti, ami kell a támadásra! Hiába tesztelek és 3-4 hetet, nem a Pro verőseregemet tesztelem, hanem azt, hogy ezek a seregek maradjanak majdan ki, egyensújt hozva az erőben!
Egyébként a nyílt listakészítésnek is vannak hátulütői, nem lesz megelepetés a listában! Viszont az 1 emberes lisakészítést le kell cserélni többszemélyesre, hisz 2 ember ha NORMÁLISAN csinálja a Listát, akkor 2 vagy több ötlet fogja faragni a dolgokat! Példa van rá bőven, ugye Csizu??:)

Ja és még mielőtt jön az, hogy Direkt nem vagyunk eredményesek, válaszlok rá, nem manipuláltuk a seregeinket, én (meg szerintem Csizu is) a legjobb felállásainkat vittük ki a mezőre!

H5: a játék maga nem kiforratlan, de ami űrök vannak benne, szerintem soha sem eltüntetni teljesen!
:? :? :?

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 30 vas., 10:52 
Heroes Team

Sziasztok!

Csizu: Csak azt tudom írni, amit Te a Vologyának írt soraidban,
én NEM gyanúsítottalak semmivel sem, félreértetted.

Régtől fogva próbálom megértetni. hogy az, ki résztvesz az árlista
készítésében NEM szerencsés ha játszik, amennyiben maga az árlista
készítés folyamata zárt!
(Vologyának a Táborgyőztes Minotauruszai óta magyarázom hiába, talán
lassanként igazat ad nekem. :) )

Persze egészen más a helyzet - ha amint írtad is - 2-3 ember teszteli,
mindenki aki óhajt belevéleményzet, de legalább időnként nyilvánosságra kerül az épp aktuális lista! Mindkét támadásversenyben!
Ha ez technikai problémát okoz, én vállalom, hogy a mondjuk hetente
aktualizált listát felteszem ide a fórumba.
A hangsúly már megint csak a NYILVÁNOSSÁG -on van.

Jou: A "nem lesz meglepetés" a listában nem tűnik túl nagy árnak, a
nyilt beleszólás lehetőségéhez képest. :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 213 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]