Hullihó!
Most írok én is 1 picit ide!
Lévén nagy bugos köcsög hírében állok, pár észrevételt/kérdést/véleményt írok!:)
1. Szeretnek itt az emberek vitázi úgynézki a fórumon!
2. Ez a bugos téma, átolvasva a hszeket, megint kezdi nekem az egymásnak való pofonosztogatás képét felfesteni, kb 50%-ban értelmetle a vita egésze!
3. Mivel én csak 1 kezdő amatőr vagyok, ezért szeretném megérdeklődni, hogy mért van az, hogy ezek a bugocskák mutiplájerben mért annyira egetrengetők?? Nimbusnak némely részben igaza van, pár apró csalafintaság érdekesen működik, párat csak személyes megmutatás után tudtam és is megoldani, meg van még 1-2 amit a mai napig se tudom, hogy kéne megcsinálni!

Szóval ilyen együgyű emberek meg se értenék lehet!
4. A bugok nem mérvadó dolgok, az ember az ellenfelét sok más utánanyomozhatatlan módon meg tudja lesni onlány ( kiv. BB / Tábor) hisz elég 2 gépnek lennie otthol, s a leskelődős bugok fölölslegesek! A lénycsökkentős meg érdekes, de annyira nem számottevő mostanában!
5. Amíg itt az emberek vitatkoznak, addig én felmértem a treppet, s 1-2 bugnak igenis nagy jelentősége van, DE OFFLINE régióban, ami ugye senkit se érdekel ugyan, de attól még pár magyarázatot adhat 1-2 kirivóan extrém esetre!
6. A Kontársztrájk szpelles bugra visszatérve, az az infó olyan bugos dolog, amit csak hülyemberek használhatnak az esetek 90% ban, hisz saját magát az ember igen ritkán diszpellezi fel, ha nyomott magára pár áldást! Egyébként ilyenre betérve, akkor nem látom a nagyonfontos Dendroid Guard/Soldier vs Harpy bugos esetét sem, és a hasznosabb Colne bugot sem igazán, aminek 2 féle variációja is vagyon!
7. Én olyan tényálláson vagyok a bughasználat terén, hogy csak az használ bugot, aki nagyon-nagyra akar törni, de nincs meg hozzá a kellő ész/erő koncepciója vagy értolemi szinvonala! Ezzel együtt ekvivalens ugye az is, hogy a böcsületes gémerek, akik jáccanak tisztességgel, azok nem használnak búgot! Mellesleg a Bug szót is konkrétan definiálni kellene, ugyanis ebből adódóan születtek már problémás nézeteltérések, ezzel eggyidőben tételszerűen ki lehet jelenteni hogy bugzok ezerrel, igaz egy magyar zeneszám refrénje picit átalakítva, miszerint "Bugok nélkül mit érek én... "
8. A felfedezők sose voltak nagyon védettek, azért néha nem kéne azonnal Ikvizíció elé állítani, hisz ha jól tudom az eretnekégetés tiltott manapság...
9. Köszönöm az infókat, remélem sikerül kamatoztatni nekem is!
10. Azt egyébként meg lehet érteni, sohasem fog elkészülni 1 olyan játék sem, amiben ne lenne bug, sőt, javtani se fogják nagyon tudni lehet, mert a bug nem vész el, csak átalakul!

Remélem ezt egyesek értik!
Köszönöm a figyelmet, remélem sikerül jópár baromságot is összehordanom!
Üdv. Jou, az együgyű köcsög bugos gámer!
U.i.: Egyébként akkor hogy ha már így bugozgatunk, a View rescoure bug is mondvacsinált buk, nem ker Artifacher hozzá, hogy meglessél pár mélyebbretörő adatot akár az elején, elég sűrűn meg lehet nézni az első hetekben ii, mire van lehetősége az ellenfélnek, hizs ha másik körében megnézzük az építkezési lehetőségeket, akkor ki lehet deríteni néha, miből mennyi van körülbelül, egybevetve a tavernás adatokkal, hisz az ellenfél nyersanyagkészletéből vetíti ekkor ki, hogy mit tudna felépíteni neked az ellenfél! Párszor igencsak jó infót tud adni az ellenfélről, amolan zsírszegényebb mappon! Mirrormeccseknél extra előny!