Coradiel írta:
bakker írta:
Hi!
Markallal vagyok gondban: van a mapon 2 adag death knight, egy pack és egy lots. Ez ugyebár neutral és undead. Namármost Markal épp a "neutral undead"-eket tudja csatlakoztatni. Elvileg tehát ők is beállnak, még ha nem is nekropolisz lényei. Valaki tapasztalt már ilyet? Nekiment halállovagoknak, akik beálltak Markalhoz? Biztosra akarok menni, értek már meglepetések...
No és az adott mapon (Nekró kampány 2. map) a with hut melyik skillt adja? Vagy ez (is) random? (Ott van a nagy főszigeten, 1előre csak látom hajóról, de meg sem tudnám közelíteni, mert arréb vayn csak kikötésre alkalmas part. D-day delayed...

Szerencsére van a mapon 1 hill fort is, persze erősen őrzik...)
Sajnos a Death Knightok nem csatlakoznak automatikusan

Csak abban az esetben ha úgy döntenek mint bármilyen más várhoz tartozó lény.
Hi!
Thx. Ez 1ébként patch-függő (tehát egy bizonyos patch-ben javították ezt), vagy nem is igazi bug, és a fejlesztők szándéka is az volt, hogy ne csatlakozzanak?
Amúgy a pályán a Haven egységek mire vannak "beállítva"? Arra, hogy harcoljanak, vagy inkább semleges? (Automatice tuti nem csatlakoznak még Godric-hoz sem, kipróbáltam.)
A H5-ben van olyan spell, mint régebben a scuttle boat vagy mi, azaz hajó elsüllyesztése? Csak mert ott van 1 tápos és egy gagyi hőse a narancsnak 1 szigeten (utánamjöttek a kis genyók

és jó lenne azt a 3 hajót elsüllyeszteni

Ráadásul azt a francos Vessel of Shalassa-t sem találom sehol, igaz azzal csak egy hajót tudnék elcsórni...
...and now something completely different...
Bocs, ha már volt ilyen téma, csak nekem kimaradt. Tudtommal a data könyvtárból a becsomagolt fájlokat kicsomagolva érezhetően meggyorsul a H5. Mivel nekem a HDD (vinyó) sokat tölt, valszeg rendesen be tudnám turbósítani a töltögetést. Valaki kicsomagolta a .pak kiterjesztésű fájlokat?
Érdekelne pár részlet, hogy hova… Pl. a sound.pak fájl könyvtárstruktúrája Total Commanderben nézve:
bin/Sounds/*.*
ahol természetesen a *.* jelöli a fájlokat, és a / jel a „vissza-per jel” (backslash) akar lenni (csak nem találom).
Ez jelen példánál azt jelenti, hogy a Heroes 5 könyvtár bin alkönyvtárába kell kicsomagolni ezeket a fájlokat a Sounds könyvtárban? Tehát:
Heroes…/bin/Sounds
lesz az új struktúra, persze gondolom valahol egy .cfg fájlban vagy hol jelölni kell azt is, hogy kicsomagoltam, vagy nem kell?
A többi 10 fájl (különféle *texts*.pak és *data*.pak-ok, persze a * megint mint asterix, helyettesítő karakter) még komplikáltabb eset, mert ott a bin könyvtáron kívül mindenféle eleddig nem létező is van, pl.: maps, lights, campaign, UI. Ezeket létre kellene hozni? No és azon könyvtárak, amik több .pak-ban is szerepelnek, oda több .pak tartalmát kell kicsomagolni? (Nem lesznek a könyvtáron belül névegyezőségek ebben az esetben?)
Pls help.