Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 286 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 31 pén., 15:10 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 20:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 31 pén., 15:48 

Azért meg lehet nézni a H5-ös parasztot! Nem hinném ,hogy az éhségtől gömbölyödött volna így ki. :lol:

A h3-as paraszt inkább hasonlít egy élőholtra mint egy embere. Szerintem ott a fejlesztők erősen keverhették a hajléktalan csórót a földműves átlag emberrel. Vagy egyszerűen ilyen rossz az alsóbb társadalmi színvonal a H3 világában. :D

Dougal->Lándzsás nem egyenlő dárdás! Két külön dolog (ha jól emlékszem).
Goblin nem egyenlő Kobold.
Végezetül: Ne ragadjunk le (egy fantasy világban) ilyen hétköznapi fantáziátlan egységeknél. Aki igazi létező fegyvernemekkel akar játszani azoknak ott van a Total War: Medival 2 vagy a Civilization 4 nevű csoda.

Más: Én már készítgettem az új H5:ToE kedvencek listámat ,már alig várom ,hogy lássam hogyan teljesítenek a ,,kiszemeltek".

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 31 pén., 18:45 

Mind1...

Akkor:

Minden várban az 1. szintű egységnek is lesz fejlesztése

Knight 1. szintű lénye (a Paraszt helyett)
Regruta ---> Milícia
Regruta = olyan katona, akinek a kiképzése máég NEM fejeződött be
Milícia = Olyan katona, akit gyorsan kiképeztek, így nem csoda, hogy egy íjász még közelharcban is legyőzi a milíciát

Barbarian 1. szintű lénye
Goblin ---> Hobgoblin

Sorceress 1. szintű lénye
Pixie ---> Sprite
Pixie = H1-s Sprite

Warlock 1. szintű lénye
Centaur ---> Native Centaur
Native Centaur = a H1-s kentaúr.

Wizard 1. szintű lénye
Halfling ---> Hobbit
Hobbit = Halfling, sodronyingel és a Bone dragon fejével, sisakként

Necromancer 1. szintű lénye
Skeleton ---> Skeleton Warior
Skeleton Warior = Skeleton, Van Íja, és nála van a swordsman kardja. Tud lőni, és nincs hátránya közelharcban.

A több lény megmarad olyannak amilyen!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 01 szomb., 10:43 

saul írta:
. Bár abban hatalmas igaza van ,hogy néhány lénynél sokkal erősebbnek kellene lenni-e. Én konkrétan a gremlinekre és a Troglodytekre gondolok. A kentaur tényleg erősebb egy parasztnál ,de szerintem az igazán kemény első szintű egység nem más mind a gnoll. (hiéna ember)

Még jó, hogy a H2-ben nicnsenek se Troglodyték, se Gremlinek és ugyanúgy nincseneek Gnollok is.

A H2 1. szintű lényei: Peasant (Paraszt), Sprite, Centaur, Skeleton, Goblin és Halfling.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 03 hétf., 11:09 

Honnan lehet megszerezni a H2-t? Boltokban hiába keresem, már nem árulják. Néztem dc-n, de ott sem találtam; volt valami h2, de az olyan méretű volt, hogy nem hiszem, hogy ez lett volna (milyen méretű a H2?).
Help!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 03 hétf., 11:26 

Szia!

Szerintem írj ez ügyben Vologya Mesternek egy privátot. Ha valaki tud segíteni, akkor az Ő! :)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 08 szomb., 20:20 

felho írta:
Honnan lehet megszerezni a H2-t? Boltokban hiába keresem, már nem árulják. Néztem dc-n, de ott sem találtam; volt valami h2, de az olyan méretű volt, hogy nem hiszem, hogy ez lett volna (milyen méretű a H2?).
Help!

Moderálva a fórumetikett 17. pontja értelmében! Dougal figyelmeztetlek, hogy tartsd be a fórumetikett előírásait!!!
by Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 13 csüt., 11:24 

Hála Vologya Mesternek, tegnaptól eredeti H2 tulajdonos vagyok :)
Köszi mégegyszer. Minden jól üzemel xp alatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 13 csüt., 19:16 

Dougal írta:
felho írta:
Help!

Moderálva a fórumetikett 17. pontja értelmében! Dougal figyelmeztetlek, hogy tartsd be a fórumetikett előírásait!!!
by Laca

az hogy "Írj nekem privát üzit és megadom" mióta szabályellenes? :shock: Mivel privát üziben adtam volna meg :wink: de már olyan mindegy, az emberke már megszerezte eredetiben :lol:

Ui. Hogyhogy az én gépemen XP alatt el sem indul a H2? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 13 csüt., 19:31 

Szia!

Nem az általad beidézett szöveg a szabályellenes, hanem az, hogy egy illegális szoftvert reklámozol nyilvánosan! De ha jól emlékszem erre már Mugger is felhívta a figyelmet egyszer!
Az nem igazán érdekel, hogy máshol (e-mail, msn, akármi) mit boltolsz, de itt tartsd magad a fórumetikett előírásaihoz. Főleg úgy, hogy potom pénzért eredeti szoftvert vehetsz, ami ráadásul xp alatt is hibátlanul fut.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 14 pén., 7:57 

Dougal: gondoltam, hogy valami hasonlót rejtett ez eltüntetett hozzászólásod. Azért köszi az igyekezetet .
Különben én is találtam a neten egyfajta H2-t (szerintem már legálisan letölthető játékokat tartalmazó oldalon). Az csak Dos alatt (vagy dos ablakban) futott hang meg videók nélkül. Az ezekhez szükséges drivereket már nem ismerte fel az új gépemnél (azaz nem 486-os már :).
De én is azt tudom ajánlani, hogy beszéld meg Vologya Mesterrel és akkor nem lesznek ilyen gondjaid.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 15 szomb., 20:48 

Érdekes dolgot találtam az evm-es H2 boritón. A hátulján lévő középső képen a csataképernyő alján kicsit más gombok vannak, mint a játékban (és ami van az is máshol, betüvel,nem ikonnal). A képen van "wait" gomb is, amit a játékban nem találtam. Nekem eddig nem sikerült várakoztatnom, mivel se gomb nincs, valamint hiába nyomkodom a "w"-t (mint a H3-ban) nem történik semmi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 15 szomb., 21:27 

Szia!

A H2ben nincs wait! :)
Így kicsit nehezebb csatázni! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 18 kedd, 9:49 

Akkor érdekelne, hogy a boritóra honnan szerezték ezt a képet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 18 kedd, 11:25 

Előfordulhat, hogy amerikai változatból. Ott lehet hogy van wait. Még nem találkoztam olyannal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: heroes of might and magic 2
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 16 pén., 0:52 

A heroes2 a legjobban eltalált az összes közül szerintem. A véleményemet meg is indokolom, hogy jól beleköthessetek :)

A harmadik rész számomra könnyebbnek tűnt mint a második - ezt a játékot 80%ban single player módban játszom, szóval valszeg csak az AI lett gagyibb.

A grafikáról sokan aztmondják, hogy a heroes 5 milyen szép ésatöbbi. Nos én felraktam, játszottam vele 2-3 órát maximum, aztán töröltem is le. A legjobb grafika a 2-é , aztán a 3-é, 4-é, aztán az 1-é és csak az után az 5-é (egy stratégiai játéknál azért igenis törekedjenek a 2dimenziós hatásra az átláthatóság kedvéért, ezért kerül előrébb a heroes 1 mint az 5).
(Igen , az első rész megjelenése óta heroes-ozom, szóval a gyerekkori szép emlékek miatt lehet, hogy elfogult vagyok.)

Azért a kettőé a legjobb -szerintem- mert a terep könnyen átlátható -jól látszik mik azok a tereptárgyak amiket "használhat" a hős és mik azok amiket nem - viszont a lények aprólékosan megrajzoltak. A 3 ban fordult a kocka: a terep a szebb , a lények meg idétlenebbek szerintem. És én úgy vagyok vele, hogy inkább a sakktábla legyen gagyi vagy ütött kopott, mint a bábuk.

[A 4 edik rész grafikája fogós kérdés, az apró kis rajzocskák szebbek, de például a csata szerintem nagyon gagyi lett, bár jó irányba haladtak... volna.
Alapjában véve az a gond a 4-el, hogy realista a megjelenítés , vagy hogymondjam, míg a kettő meg a három inkább romantikus, úgyértve meseszerű , legendába illő. A 4 meg nem annyira fantasy feelingű számomra. Tudtommal sokan vannak így vele de mivel a 4 ről nembírtam épkézláb mondatokat írni, zárójelbe kerül, fogalmazza meg más!]

Hogy ne ide írogassak egész este, a hangulat szemponttal le is zárom a dolgot. Az ötödik rész azért volt szívbemarkoló nagy csalódás a számomra , mert más játékok hangulatát idézi, és sajnos direkt. Én úgyérzem az már csak egy koppintás.
Az 1,2,3 hangulatilag király, abszolút magávalragad, márcsak a zenék miatt is :)
Amikor a 4 el játszottam, végig olyan érzés volt mintha egy másik sorozat részével játszanék ami ugyan körökre osztott és fantasy is , de nem heroes of might and magic. De ettől függetlenül a 4 is sokkal jobb mint az 5.
Szóval dióhéjban : a heroes 2 a best ! \m/, Viva la goregrind !!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: heroes II szétválasztás
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 15 szomb., 15:31 

lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban
régen játszottam vele és most elővettem nosztalgiázni, de azt már elfelejtettem hogy lehet szétszedni az egységeket
tud vlki segíteni ebben?
előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: heroes II szétválasztás
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 15 szomb., 15:44 

Noodle írta:
lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban
régen játszottam vele és most elővettem nosztalgiázni, de azt már elfelejtettem hogy lehet szétszedni az egységeket
tud vlki segíteni ebben?
előre is köszi!

shift+click

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 24 hétf., 22:52 

Kedves Többi Fanatikus! Én is nagyon szeretem ezt a részt. Ezt is azért mert jó a játék, izgi! És érdekes. A grafika nem nagyon számít, de igaz ilyenkor nem nagyon csináltak jó grafikájú játékokat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 31 hétf., 18:42 

Laca írta:
Szia!

A H2ben nincs wait! :)
Így kicsit nehezebb csatázni! :)

Dehogy nincsen!A Skip gomb a jobb alsó sarokban!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 286 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]