Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 26 vas., 11:18 

Geronimo írta:
Hali valaki nem tudja honnan lehetne leszedni Heroes V zenéket főkkép Dungeon ost választ előre kössz

Szia!

A music mappában megtalálod .ogg formátumban. Town Themesben vannak a várak zenéi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 26 vas., 12:15 

Köszi Geronimo az e-mailom hoogaa@vipmail.hu. és köszi a linket is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 26 vas., 14:31 

THX Coradiel megtaláltam amit kerestem a Dungeon os kampány zenéjét az iszonyatosan jó :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 27 hétf., 18:28 

Hi!

Markallal vagyok gondban: van a mapon 2 adag death knight, egy pack és egy lots. Ez ugyebár neutral és undead. Namármost Markal épp a "neutral undead"-eket tudja csatlakoztatni. Elvileg tehát ők is beállnak, még ha nem is nekropolisz lényei. Valaki tapasztalt már ilyet? Nekiment halállovagoknak, akik beálltak Markalhoz? Biztosra akarok menni, értek már meglepetések...

No és az adott mapon (Nekró kampány 2. map) a with hut melyik skillt adja? Vagy ez (is) random? (Ott van a nagy főszigeten, 1előre csak látom hajóról, de meg sem tudnám közelíteni, mert arréb vayn csak kikötésre alkalmas part. D-day delayed... :) Szerencsére van a mapon 1 hill fort is, persze erősen őrzik...)

...meg az idővel is: nálam 18:26, de az előző hsz-emet 18:19-kor postoltam elvileg, mégis 17:19-re írja
mi van ezzel a nyári/őszi időszámításos dologgal?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 27 hétf., 21:00 

bakker írta:
Hi!

Markallal vagyok gondban: van a mapon 2 adag death knight, egy pack és egy lots. Ez ugyebár neutral és undead. Namármost Markal épp a "neutral undead"-eket tudja csatlakoztatni. Elvileg tehát ők is beállnak, még ha nem is nekropolisz lényei. Valaki tapasztalt már ilyet? Nekiment halállovagoknak, akik beálltak Markalhoz? Biztosra akarok menni, értek már meglepetések...

No és az adott mapon (Nekró kampány 2. map) a with hut melyik skillt adja? Vagy ez (is) random? (Ott van a nagy főszigeten, 1előre csak látom hajóról, de meg sem tudnám közelíteni, mert arréb vayn csak kikötésre alkalmas part. D-day delayed... :) Szerencsére van a mapon 1 hill fort is, persze erősen őrzik...)

Sajnos a Death Knightok nem csatlakoznak automatikusan :( Csak abban az esetben ha úgy döntenek mint bármilyen más várhoz tartozó lény.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 10:31 

Sziasztok!

Ha tud, valaki légyszi segítsen!

Már egy ideje játszom a Heroes of Might and Magic V HU val.
Most gondoltam felteszem a javításokat, le is töltöttem innen. Viszont nem sikerül telepítenem, a hibaüzenet: (A Heroes of Might and Magic V nincs telepítve.) Pedig telepítv evan eredeti lemez 1.01 nem módosítottam semmit igaz nem a C-re van telepítve.
Mi lehet a baj??????

Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 11:12 
Heroes Team

VIPer írta:
Sziasztok!

Ha tud, valaki légyszi segítsen!

Már egy ideje játszom a Heroes of Might and Magic V HU val.
Most gondoltam felteszem a javításokat, le is töltöttem innen. Viszont nem sikerül telepítenem, a hibaüzenet: (A Heroes of Might and Magic V nincs telepítve.) Pedig telepítv evan eredeti lemez 1.01 nem módosítottam semmit igaz nem a C-re van telepítve.
Mi lehet a baj??????

Köszi.

Szia!

Amennyiben a lemez eredeti és szépen sorban 1.0 -tól feltelepíted mind a 6 peccset, működnie kellene!!! Én ugyan csak 1.4 -ig próbáltam anno, de gond nélkül ment. Az, hogy nem a C meghajtóra van telepítve nem hiszem, hogy gond lehet. Talán próbáld meg eltávolítani az egészet s szépen sorban feltelepíteni a játékot majd ráültetni a peccseket.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 11:48 

Nem mindegy a verzió sem.
Külföldire pl. nem megy rá a magyar patch...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: pakkok
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 15:39 

Hi!

Bocs, ha már volt ilyen téma, csak nekem kimaradt. Tudtommal a data könyvtárból a becsomagolt fájlokat kicsomagolva érezhetően meggyorsul a H5. Mivel nekem a HDD (vinyó) sokat tölt, valszeg rendesen be tudnám turbósítani a töltögetést. Valaki kicsomagolta a .pak kiterjesztésű fájlokat?

Érdekelne pár részlet, hogy hova… Pl. a sound.pak fájl könyvtárstruktúrája Total Commanderben nézve:

bin/Sounds/*.*

ahol természetesen a *.* jelöli a fájlokat, és a / jel a „vissza-per jel” (backslash) akar lenni (csak nem találom).
Ez jelen példánál azt jelenti, hogy a Heroes 5 könyvtár bin alkönyvtárába kell kicsomagolni ezeket a fájlokat a Sounds könyvtárban? Tehát:

Heroes…/bin/Sounds

lesz az új struktúra, persze gondolom valahol egy .cfg fájlban vagy hol jelölni kell azt is, hogy kicsomagoltam, vagy nem kell?

A többi 10 fájl (különféle *texts*.pak és *data*.pak-ok, persze a * megint mint asterix, helyettesítő karakter) még komplikáltabb eset, mert ott a bin könyvtáron kívül mindenféle eleddig nem létező is van, pl.: maps, lights, campaign, UI. Ezeket létre kellene hozni? No és azon könyvtárak, amik több .pak-ban is szerepelnek, oda több .pak tartalmát kell kicsomagolni? (Nem lesznek a könyvtáron belül névegyezőségek ebben az esetben?)

Pls help.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 23:22 

Hali hogy van ez a a kampány editorba nem találom az alap heroes III kampányát nem tudom hogy működik ez ?:S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 4:24 

Hi mindenki bocsi a zaviért egész véletlenül nincs meg valalkinek a magyar heroes? Nekem megvan az eredeti csak angolba... És amit az 1.05ösre felraktam magyarosítást hát.... Fura végeredménye lett:P Ha esetleg valakinek meglenne az 1.05 höz egy magyarosítás és a hammer of fates 2.1 hez is a text fájlt át tudja valaki küldeni? Havok85@freemail.hu Cserébe adok vmit:) Nem a két szép szememért kérem:D!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 15:15 

hoga19871228 hali légyszi küld el magyar nyelv file-t amit küldtem neked mer Windows újrainstallálás volt és nincs meg kösz előre is

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 15:19 

á vissza az egész boccs meg találtam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 16:06 

Hali
Olyan problémám volna, hogy elkezdtem a roe 3. kampányának utolsó pályáját és azt egy másik gépen fejeztem be. Nos az autosave mentést visszanyomtam az eredeti gépre(ugyebár ahol végig vittem az első kettő kampányt), na de befejezem a pályát mentek meg minden és nincs ki pipálva az első kát kampány így nem tudok tovább menni.
Gáz volt a mentés ide-oda cipelése? Vagy az a baj hogy az egyik gépen a complete van a másikon pedig a roe telepítve??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 16:53 

Szerintem inkább az utóbbi.
Más a verziószám a kettőnek.
RoE-ről Complete-re lehet átvinni mentést, vissza azonban már nem.

Ez olyan, mintha egy süllyedő hajóról kimentett széket átvinnél egy jó állapotban lévő hajóra, majd használat után vissza szeretnéd vinni az azóta már elsüllyedt hajóra, hogy eztán ott használhasd... :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 17:24 

hogy lehet az, hogy az innen letöltött "heroes_might_magic_5_1.01_hu_pl" pacht nem tudom feltelepíteni???!! azt írja ki hogy a játék nincs feltelepítve. valaki segítsen. előre is köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 17:44 

Attól függ eredeti e a játékod

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 17:49 

nem eredeti. de akkor az angol patch-et miért enged te felrakni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 19:51 

Nem tudom törtre nagyon kicsi az esélye hogy felmenjen szerintem nekem se sikerült így nem is probálkoztam mert egyenlőre Heroes III complete van eredetibe

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 22:18 

Freemy írta:
Szerintem inkább az utóbbi.
Más a verziószám a kettőnek.
RoE-ről Complete-re lehet átvinni mentést, vissza azonban már nem.

Ez olyan, mintha egy süllyedő hajóról kimentett széket átvinnél egy jó állapotban lévő hajóra, majd használat után vissza szeretnéd vinni az azóta már elsüllyedt hajóra, hogy eztán ott használhasd... :lol:

Ebben az az érdekes hogy tudtam használni a mentést a roe-s géppel, sőt végig is toltam. Csak aztán valami gubanc van. ÁÁÁ de **** úgynézki kezdhetem elölről a pályát...
Tapasztalat: ne akard a kampányt több gépen játszani, amin elkezdted ott is fejezd be.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]