Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 10:32 

Bozso84 írta:
van egy észrevételem a Battle of the worlds mappal kapcsolatban:

Az Animate dead ki van tiltva a várakból, mig a resurrection nem, ráadásul a resurrection tekercsben is megtalálható középen, mig az Animate dead nem...
Ugyanez a helyzet a meteor showerrel, nincs kitiltva de a tekercs ott van középen, a föld alatt...

Ez direkt van, vagy csak hiba?

gondolom úgy lenne értelme hogy se animate se resu, viszont mindkét tekercs középen van!
de igy animatre 0% esély van...

Szia!

Amit írtál nem véletlen! Ez a map sajátossága!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 20:44 
Heroes Team

Sziasztok!

Ma sikerült a Tábor után belepillantanom a mostani mappokba. Picit szomorkodva vettem észre a piros gömb, a +6,+5, néhol +4 all tiltott listán lévő szereplését.

Beszéltem is Lacával, és hogy ezzel csökken a mákfaktor. Na most, ez ugyebár elvileg jó dolog, hiszen a tudás kerül előtérbe. DE! Vegyük figyelembe, hogy 1 gyengébb játékos egy erős ellen nagyobb örömmel veszi fel a kesztyűt ha a vízen talál egy szép kannát, vagy egyéb eszközt, ami segítheti a harcokban. Én speciel nagyon örültem, mikor Tier Ellesharja ellen OK-ban az én Ivorom meglátta az esélyt a piros gömbben és ezért sikerült végül picit meredeken nyerni.

Vagy nézzük a gyengébb mágiával rendelkező várakat. Most mindenki beadja a várakat, aztán majd összejön egy Stronghold-Tower kombó. Strongholdnak így 40%-ra redukálódik az esélye, mert jön az elementál vagy a pusztító mágiák sorozata, netán resurrection. Mi lehet a mentőöv? Red orb. A recanter se rossz, de általában a mágus várak hőseinek elég magas a spellpowere, ergo akkor meg villámmal bont le. Paff...

Az alloknak én nagyon örülnék, mivel inkább mákos, mintsem jó játékos vagyok, és szerintem kezdenek hipósodni a mappok. A döntés a Ti kezetekben van, itt a felvetésem, várom a reagokat, de annyi biztos, hogy a nép akárhogy is szavaz, én meghajlok előtte! A piros gömböt mindenképpen visszaraknám, az allokról mehetne inkább a vita, de én azokat is visszatenném.

További jó játékot!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 20:51 

Még a piros gömböt lehetne max visszarakni,de ha mondjuk kapsz egy kannát a vízen,az téged irtóra meg fog gyorsítani meg különben is milyen skillelőnyt ad neked
Már csak az Ssth elleni meccsemből indulok ki,100% hogy rosszabbul játszottam mint ő,1.4.4nél átjött hozzám,és mégis bebüntettem a fullos utópia miatt,ami azért kicsit,nem,inkább nagyon igazságtalan volt vele szemben
Én támogatom az allok kiszedését,a tudás kerüljön előrébb a rangsorban és kicsit redukáljuk a mázlifaktort
Ha nem kapizsgálom a dolgoz,akkor Laca úgyis jön és elmondja a valós okokat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 21:18 
Heroes Team

Dragon: úgy az életbe nem fogsz fejlődni, ha csak úgy tudsz nyerni, ha kannát találsz a vízen, vagy az utópia adja. Én támogatom ezen artik kiszedését, ne ez döntsön. A Stronghold - Tower felállásra meg azt tudom mondani, hogy aki Strongholddal van az rusholjon. A tower drága és több idő kell neki, hogy kiteljesedjen.
A Red Orb-ot mindig is túlzó artifactnak tartottam. Így is kevesen játszanak magic hőssel, ha a red orb benn maradna, még kevesebb lenne a magic hőssel játszók száma. A Recanter's még mindig ott van, és a "villámhárító nyakék", amik segítségével szerencsétlen magic hős meg van lőve. Gondolj bele egy Neela+red orb párosításba. Adler tudna róla mesélni... Az életbe nem győzöd le, és az, hogy Neelat és a Red Orbot megkaptad, ugye csak és kizáróan szerencse kérdése...

Jó lenne, ha páran még írnának ezt illetően véleményt, OB startjáig van még szűkös 2 hét, addig pontot tehetünk az ügy végére.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 23:30 

Szerintem teljesen egyértelmű a helyzet...

Elég mázlifaktor van igy is a játékban (hős, lvl4-5 magic, utopia, vagy refu!)..nem kell több!!

ne az döntsön hogy valakinek a fullos utopia beadja a teljes szettet, másiknak meg a minimumos utopia ad 3 gömböt meg egy csizmát...

Fungameknél mindegy, de egy OB, BB-n ne ez döntsön...

szerintem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 23:52 
Heroes Team

Sziasztok!

Látom elég egyértelmű a helyzet, sztem ez már kezd eltorzulni az eredeti Heroes irányából, de Ti tudjátok, ha Ti ezt akarjátok hát kénytelen vagyok meghajlani a többség előtt. Értem én hogy rangos verseny, meg ilyenek, de azért mégis hááát...

Akkor az all kérdésnek lőttek, de a piros gömbről mit mondtok? Legjobban ez piszkálja a fantáziám, hiszen ez a BB kivételével eddig mindenhol ott volt, a Táborra is vissza lett pakolva, OK-n is ottvolt, sőt én ezzel nyertem, most akkor már itt is menjen a fekete listára? :(

További jó játékot!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 0:36 
Heroes Team

Dragon írta:
Sziasztok!

Látom elég egyértelmű a helyzet, sztem ez már kezd eltorzulni az eredeti Heroes irányából, de Ti tudjátok, ha Ti ezt akarjátok hát kénytelen vagyok meghajlani a többség előtt. Értem én hogy rangos verseny, meg ilyenek, de azért mégis hááát...

Akkor az all kérdésnek lőttek, de a piros gömbről mit mondtok? Legjobban ez piszkálja a fantáziám, hiszen ez a BB kivételével eddig mindenhol ott volt, a Táborra is vissza lett pakolva, OK-n is ottvolt, sőt én ezzel nyertem, most akkor már itt is menjen a fekete listára? :(

További jó játékot!
Dragon

Jó, hát ízlések és pofonok különböznek, nem kell mindenben egyet értenünk :) A Heroes of Might and Magic 3et anno elsősorban nem multiplayerre hegyezték ki, hanem egyéni játékra. Az egy más kérdés, hogy olyan sikeres és népszerű lett, hogy egyre többen kezdtek vele multiban is játszani. Ha meg multi, akkor szabályokat ki kell kötni, ha versenyről van szó. A patchek és a TE is bizonyos mértékben egyes szabályok (és bugok) kiküszöbölésére is hivatott létrejönni. Én azt vallom, hogy legyen benn a játékban a kanna és társai, de fixen és szedd ki, ha tudod! Vannak olyan szerencsés játékosok, akik vízről, utopiából a meccsek 70%-ban megtalálnak egy v több ilyen relicet, és ezen simán elmegy egy meccs. Lásd tábor.
Bozsonak igaza van, ha fungame, akkor nem fontos a szabály. Dehát én speciel nem úgy akarom jól elverni petrust, hogy kannát találok a vízen :D ... különben is ő előbb találna :P

Úgyis Lacáé a végső döntés, de azért nem árt, sőt kell, hogy beszéljünk ezekről a dolgokról.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 0:40 

hát a red orb esete az azért problémás szerintem, mert nincs ellenszere és teljesen ellehetetleniti a magices hősöket
ugyanakkor ott a recanter, ami a lvl1-2 mágiákat engedi, és bár tény hogy igy is tud egy magic arrow 400-t ütni, mivel itt 2. héten minden érték 20 felett van, na de ez a lehetőség mindenkinek fenn áll egy balance mapon!
Magic arrowd tuti lesz akármilyen hőssel vagy, és mivel sok relic és artifakt van minden ilyen mapon, nagy valószínűséggel a spell powered is 15 fölött lesz...
Ott meg már majdnem mindegy hogy most 15-ös vagy 20-as a powered ha csak lightning boltot vagy magic arrowt tudsz lőni!

tehát szerintem elég a recanter...nem kell piros gömb!

De mint mindig most is aszervező dönt
:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 0:43 

jaja!

lehet amúgy kanna a mapon, de fixen és szedd ki ha tudod!!

csak ne a szerencse döntsön!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 11:13 
Heroes Team

Relicmentes Mappok Forever, vagy pedig fixen vmi Guard mögé ( pl 100 dred Curseden a kannát védve :P ), ezeket épn is támogatom! Nem csak nem dicsőség, de eléggé lelombozó néha, mikor az egyik extrém taktikával végigtol mindent, de a másik bemákol +9 Allt, és mehet a levesbe azzal, amit idáig ténykedett! :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 11:17 

Ha a népakarat dönt én is arra szavazok, hogy ne legyenek benn a +6,+5,+4 all illetve a piros gömb....
Maximum, fixen berakva vhova.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 11:47 

Én is támogatom a fentebb említett tárgyak megszerzésének korlátozását. Azt a verziót támogatom, hogy egy erős őrző mögé kéne rakni a tápos artikat. Pl: 50 ark, 400 power lich, 150 dread szóval ilyen finomságok mögé be lehet rakni, aki meg kiveszi az használja egészséggel :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 12:03 

Szerintem pályafüggő, hogy mi lehet ultimate.
Nekem tökmindegy mi lesz a döntés. Csak ne merüljünk bele túlzottan "az idén csináljunk-e sakkot a heroes-ból" kérdésbe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 12:28 

egyetértek Titivel, Utopia helyett elég jó megoldásnak tűnik, bár némi pénz nem ártana mellé:)
Legyen relic, csak minden oldalnak egyforma............ez nem hiszem, hogy nagy baj.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 13:11 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 20:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 30 csüt., 14:34 

Csizu írta:

Dehát én speciel nem úgy akarom jól elverni petrust, hogy kannát találok a vízen :D ... különben is ő előbb találna :P

Ok te kannat kapsz en meg a tobbit :lol: DEAL!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 30 csüt., 16:07 

Sziasztok!

Lehet esélykiegyenlítés, nem probléma, csak akkor tudjuk mi miért van.
A red orb kérdése: Ha kivesszük, akkor előtérbe jön a magic. Elementálozás agyba főbe. A lvl4 torony sokszor ad gagyit, a lvl5 ritkán, mert vagy impló vagy elementál (pecheseknek magic mirror :twisted: ) És ha berakunk fixen 3-4 erős relicet, máris garantáljuk az elementálwart. A táborba szerencsére nem sok volt belőle.
Red Orb se volt mindig, sőt kb fele-fele arányban volt. Ha nincs red orb a Dungeon és Rampart várak ismét túlontúl felerősödnek. Hiszen nem kell más csak a blackre vigyázni az ellenfelet meg levarázsolni. A recanter ritkábban jön be mint a piros gömb, mert lvl3 arti és nem minden pálya van teleszórva lvl3 artikkal. A lvl4 gyakoribb és kevesebb is van, nagyobb az esélye, hogy bejön. Többféle nehezítés lehet, pl. utópia cursed groundon, vagy erős őrző előtte stb. Van hogy az utópia dönt, de nem mindig. Vagy nem kell utópia, csak 1-2 fix és/vagy random relic.
A mostani táborban nem volt túl sok 40-50-es értékű hero. Nekem talán 30-as értékű sem volt, vagy erősen kellene gondolkoznom, hogy volt-e ilyen. (az észak-dél-t feladtam, ott lehetett volna). Adlernek fullos utópiája volt Csizu ellen, mégsem ért vele 1 kutyagumit sem :)
A randomitást ne szedjük ki teljesen a mapokból, mert az nem vezet jóra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 30 csüt., 16:49 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 20:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 30 csüt., 17:03 

a Red Orb különösen a 2vs2 ben jött elő, érthető módon, s ott képes volt befolyásolni a játékot, 1vs1 ben nekem a 2x volt red orbom, semmi hasznát nem vettem.
Nehéz lesz megtalálni a jó megoldást, én bizok Lacában és a döntésében, majd Ő megálmodja hogy legyen az egész.
Lehet semmi variálás nem kell, hiszen egyszer én máskor az ellenfél huzhat jót az utópiából.
Alapból ugyis legtöbbünk mightra gyur, 2x gyurtam a táborban magicre összesen, 1x volt eredményes, de csak az elementálokkal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 03 hétf., 18:23 

Most a Battle For Power open,vagy closed map?
Mert a simán átlehet menni az ellen-hez,visszont a 15 Arch akkor minek van ott?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]