Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 16 csüt., 21:03 
Heroes Team

Budapest Honvéd - Hamburg 0-0

Azt kell, hogy mondjam, kellemes meglepetés volt ez az eredmény, noha akár többször is gólt löhetett volna a Honvéd, dehát ennyire ne legyünk telhetetlenek. :) Bár végig olyan érzésem volt (lehet, hogy mert magyar vagyok :)), mintha a bíró "kicsit" elnézőbb lett volna a német csapattal. Ennek ellenére partiban voltak a Hamburggal.

Ugyan nehéz dolga lesz majd Hamburgban, de ha fejben és erőben is bírják, talán még a szerencse is velük lesz, meg lehet fogni őket. De az is megeshet, hogy simán kikapnak. De jó hozzáállás kell mindenféleképpen.[/b]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 16 csüt., 23:32 

Meg akartam nézni a meccset, de sajnos nem láttam.
Legalább élvezetes volt?

A németektől többet vártam, legalább egy gólt, de tőlünk is. Így ez a 0:0 még jobb eredmény, mint az általam tippelt 1:1.

A probléma csupán az, hogy biztos vagyok abban, hogy a Hamburg itt nem adott ki magából mindent, a visszavágóra pedig, mint minden nálunk jobb bajnokságban szereplő csapat, nagyon felszívják magukat és elsodornak minket az útból.
Ha sikerül megtartani őket az elején, akkor lehet esélyünk. Biztos nagy elánnal "esnek majd nekünk", de ez lehet a vesztük is. Mivel náluk sem megy régóta a bajnokság, előszezoni formában vannak, talán hamarabb elfáradnak. Bár német csapattól nehéz fáradtságot várni...
Ha mégis így alakul, a végére lehet esélyünk.

Két megoldás van.
1. Bunkerfoci és siker esetén 11-esek
2. Kockáztatás és ha bejön egy gól, akkor az ellenfélnek már kettőt kell szereznie.

A baj az, hogy általában nem szoktunk kockáztatni, jobb csapat ellen pedig kockáztatás nélkül szinte nem is érdemes ma kimenni...

Ti hogy gondoljátok?
Mikor lesz a visszavágó? Jövő héten?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 17 pén., 8:32 
Heroes Team

A meccs élvezetes volt, nem játszottak bunkerfocit, erre Hamingway is megkérte őket, mert nem mindegy, hogy hogyan esik ki. Idegenben lehet próbálkozni a védekezéssel és esetleg kontrázással, mert mindenféleképpen támadni fog a Hamburg és kinyílhat. Szóval bármi megeshet. Csak hát ugye időnként, mivel kiscsapataink vannak :(, ellenünk fújnak, vagy pedig tényleg nem veszik észre azokat a szabálytalanságokat... :( Na mind1, ezen kár rágódni. A visszavágó 2 hét múlva lesz. De attól tartok, hogy nem mutatja egyik adó sem. :( Max német csatorna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 22 szer., 23:06 

Magyarország - Olaszország 3:1 (0:0)

No comment :lol: :lol: :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 22 szer., 23:16 
Heroes Team

Freemy írta:
Magyarország - Olaszország 3:1 (0:0)

No comment :lol: :lol: :lol:

Hát ez tényleg no comment! :D Végre egy eredmény, ami kizökkent a hétköznapokból. 42 év óta nem nyertünk ellenük. Jó meccs volt, szép játék. És fejben is ott voltak, elhitték hogy megnyerhetik a meccset, hogy a világbajnokok is csak emberek. Bár Gerának igaza van, hogy nem itt kell győzni elsősorban, hanem majd a selejtezőkön.
Grat a válogatottnak! Csak így tovább!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 22 szer., 23:21 

Ennek a csapatnak van jövője.
Ha másra nem is volt jó ez a meccs, erre mindenképp.

Végre bebizonyosodott az az állításom is, miszerint úgy jártunk, mint régen a franciák. A honi bajnokság azért rossz, mert a sok jó játékos elment külföldre. A válogatottjuk ekkor lett világbajnok. Ma már otthon is sok jó játékos játszik, így a bajnokságuk is nívósabb lett.
Ha az NB I-be is visszatérnek a külföldön "érlelődő" magyar játékosok, illetve lesz pénz minőségi idegenlégiósok vételére, akkor lesz klubszinten is focink, addig pedig bízzunk a válogatottban, hiszen ma megmutatták!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 23 csüt., 9:01 

Hát ez nagyon jó meccs volt a magyarok részéről!Mindenki beleadta,amit tudott,és megmutatták az olaszoknak!De a világbajnokok sztem nem játszanak most keményen,nehogy megsérüljön valaki. :wink:

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 23 csüt., 10:24 
Heroes Team

kisdacide írta:
Hát ez nagyon jó meccs volt a magyarok részéről!Mindenki beleadta,amit tudott,és megmutatták az olaszoknak!De a világbajnokok sztem nem játszanak most keményen,nehogy megsérüljön valaki. :wink:

Üdv,

Sztem ez nem feltétlen elég ahhoz, hogy ne sérüljenek le, múlik az ellenfélen is, hogy hogy játszik. :wink: Viszont kihívtuk a címvédőt, így jöhet a trófea is. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 23 csüt., 11:53 

Láttam és szerintem a magyarok nem voltak 3-1 nem rossz bár az olaszok lehet kicsit hagyták magukat :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 23 csüt., 11:57 
Heroes Team

rafalgar írta:
Láttam és szerintem a magyarok nem voltak 3-1 nem rossz bár az olaszok lehet kicsit hagyták magukat :?

A meccsen nem az látszott, hogy hagyták volna magukat, hanem inkább a meglepődés. Nem erre számítottak, hanem jöttek itt nagyképűen és egy laza edzőmeccsre számítottak. Ez van, mi is így mentünk Máltára és meg is lett az eredménye. Nem jó a túlzott magabiztosság se, ahogy a kishitűség sem.

Amúgy megértem, hogy az olasz szúrkolóknak ez nem igazán tetszik, meg akik ezen a meccsen bukták a fogadásokat. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 23 csüt., 12:00 

iagazad lehet bár a mecss közbe is herosostam :D meglepődtem a magyarok játékán szerintem régen játszottak ilyen jól :D azt hittem veszítünk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 30 csüt., 20:24 

Mindjárt kezdődik a Hamburg - Honvéd meccs visszavágója.

Sajnos nem látom, nekem is ilyenkor kell dolgozni...
Majd légyszi írjatok ide is amilyen sűrűn csak lehet, nem szeretnék lemaradni róla!

Más.
Bajnokok ligája:
A Chelsea és a Real Madrid is nehéz csoportba került, de látszólag idén nincs halálcsoport. Mondom látszólag! :lol:

Megtörtént ugyanis a sorsolás, legnagyobb meglepetésemre a nevek közt nem szerepel a Bayern München. Pedig mindig őket keresem először...

No mindegy, íme a csoportbeosztás:

A csoport:
FC Liverpool (angol), FC Porto (portugál), Olympique Marseille (francia), Besiktas (török)

B csoport:
Chelsea (angol), Valencia (spanyol), Schalke 04 (német), Rosenborg (norvég)

C csoport:
Real Madrid (spanyol), Werder Bremen (német), SS Lazio (olasz), Olimpiakosz Pireusz (görög)

D csoport:
AC Milan (olasz, címvédő), Benfica (portugál), Celtic Glasgow (skót), Sahtar Donyeck (ukrán)

E csoport:
FC Barcelona (spanyol), Olympique Lyon (francia), VfB Stuttgart (német), Glasgow Rangers (skót)

F csoport:
Manchester United (angol), AS Roma (olasz), Sporting Lisboa (portugál), Dinamo Kijev (ukrán)

G csoport:
Internazionale (olasz), PSV Eindhoven (holland), CSZKA Moszkva (orosz), Fenerbahce (török)

H csoport:
Arsenal (angol), Sevilla (spanyol)/AEK Athén (görög), Steaua Bucuresti (román), Slavia Praha (cseh).

Mit szóltok? Vajon kinek lesz a legnehezebb, kinek a legkönnyebb dolga?
Szerintem a címvédő AC Milan simán továbbjut, míg a Real Madrid helyzete lesz a legkényesebb...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 31 pén., 9:22 
Heroes Team

Hát Freemy, mivel a Bayern München idén nem szuperált, csak a 4. lett ami elég égő, az utóbbi időkhőz, de régebbhez is viszonyítva. Így csak az UEFA kupában indulhatott. Hát hogyha az első helyért nem is lesz mindenhol nagy harc, azért sztem a 2. helyekért igen.

Hamburg SV - Budapest Honvéd 4-0 (2-0) :(

Csak az első félidőt néztem meg, mert nekem már annyi is elég volt. A Hamburg rúgótt egy viszonylag korai gólt. A labda szinte alig volt nálunk, max a labda kirúgásakor, meg mentéseknél. Nem tudott érvényesülni a Honvéd. Kb. a Copa America döntőjéhez tudnám hasonlítani, ahol a brazilok nem engedték érvényesülni az argentínokat és simán nyertek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 09 vas., 8:42 
Heroes Team

Magyarország - Bosznia-Hercegovina 1-0 Gera 11-esével. Azért fejben már ott vannak, most már a helyzetkihasználáson kell javulni. Azért lehetett volna ez a meccs akár 3-4 gólos győzelem is. A törökök és görögök ellen már nem lehet megengedi ilyet. Remélem meglesz minimum a 3. hely, de inkább legyünk 2.-ak. Na jó csak bízom benne. Azért még korai a dolog.

Na de máshol is történt esemény ám:
Izland - Spanyolország 1-1 90' Iniesta egyenlített, a 20'-től Xabi Alonso kiállítása után emberhátrányban.
Portugália - Lengyelország 2-2
Ja és
Málta - Törökország 2-2 78' egyenlítettek a törökök.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 09 vas., 10:19 

Jó kis meccs volt, az eredmény az összetett miatt már nem számít, mégis fontos volt a győzelem.
Ez a csapat a mostani két sikerrel a háta mögött Törökországban is meglepetést okozhat, pláne úgy, hogy a törökök most nincsenek bombaformában.
Érdekes meccs lesz, az biztos. :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 12 szer., 21:51 

Újabb jó játék, bíztató jelek a folytatásra!

Ha a játékosok helyében lettem volna, Gerával együtt lejöttem volna a pályáról és erre bíztattam volna minden játékostársamat.
Mindehhez hozzá kell tenni azt, hogy még soha sem éreztem így magam, mint abban a pillanatban és még soha se jöttem volna le meccs közben a pályáról, de itt más történt...
Ilyen játékvezetés mellett nem volt értelme a pályán maradni.
Ezt a bírót vagy lefizették, vagy megfenyegették. Mást nem tudok elképzelni...
Egy ekkora 11-est nem befújni szégyen. Meg aztán amit a lapok szórása terén művelt... A törököknek is adott egy sárgát (szerintem mutatóba), de azon kívül az összeset mi kaptuk!
Számomra a meccs végeredménye 1:1
Egy gólt ugyanis megérdemeltek a törökök, nekünk meg volt egy 11-esünk.

A játékosok mellett pedig továbbra is kitartok, addig a bizonyos afférig minden rendben volt, ami pedig az után következett, az már számomra nem tartozik a meccshez.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 13 szomb., 20:28 
Heroes Team

Magyarország - Málta 2-0 (1-0) Feczesin 34', Tőzsér 77'

Ismét bíztató futballt játszottak a mieink, de azért a máltaiak sem adták olcsón a bőrüket. Fő hogy visszavágtunk nekik, hoztuk a NEM könnyű kötelezőt. Legalább ilyen nehéz, de mégnehezebb meccs vár majd ránk Moldovában. De azért Tőzsér szabadrúgás gólja nagyon szép volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 13 szomb., 21:02 

Eredményes meccs volt, de azért egy picivel többet vártam.
Valahogy elmaradt az a tűz, az a hajtás, amivel az előző meccseken rendelkeztek.

Ennek ellenére tényleg szép gól volt mind a kettő, Tőzsérét szerintem látjuk majd még nemzetközi csatornákon a toplistákban!

A lengyelek ellen pörgősebb játék kell, Moldova ellen meg még nehezebb lesz! Remélem, hogy a mai hiányzók (Huszti, Hajnal és társaik) visszatérése után még jobbak leszünk és hozzuk a következő két meccset is, amire minden esélyünk megvan.

Hajrá magyarok!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 15 hétf., 13:06 
ISTEN

sziasztok!

szombaton zajlott a fifa 4v4 verseny orszagos dontoje (8 perc ps2 + 8 perc kispalyas foci). jelentem, kiki jr. tagja volt az 1. korcsoport bronzermes csapatanak.
a csapat neve pedig mi volt? termeszetesen: Heroes! :wink:

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 15 hétf., 18:53 

kiki írta:
sziasztok!

szombaton zajlott a fifa 4v4 verseny orszagos dontoje (8 perc ps2 + 8 perc kispalyas foci). jelentem, kiki jr. tagja volt az 1. korcsoport bronzermes csapatanak.
a csapat neve pedig mi volt? termeszetesen: Heroes! :wink:

kiki

Grat :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]