Hali!
No én már haza is értem...
Gratulálok Csizunak és Ssthnak az abszolút megérdemelt 1. helyükért. A döntőre eszméletlen jó ötlettel rukkoltak elő, amit maximálisan teljesíteni is tudtak. A nemzetek csatája nevű mapon, ami megjegyzem egy egészen agyament map, játszottuk a döntőt. Középen mindenkinek egy-egy szigeten egy-egy sword volt fixen kirakva, amiért eszméletlen versenyfutás kezdődött már az első napon. Miután Ssth navigation speckós hőst választott, tudtuk, hogy nagyon gyorsnak kell lennünk, ami sikerült is. Vologya bemákolt 20 shreket az aranybánya elöl, amivel 5. napon sikerült is levennünk a pack bone dragont. Ezzel, úgy számoltunk mint1 3 nap előnyre tettünk szert, ami így is volt, azonban ez sem volt elég az üdvösséghez, és hiába volt 2.1-nél nekem is arkangyalom, amivel levettem a sátor őrzőket, Ssth 2.2-nél megjelent a csöves hírójával és körbe jetskizte háromszor a szigeteket. Egyetlen esélyem, hogy nem tudja majd levenni egyből az egységeket, mivel ekkor még csak 3 angyal volt nála. Azonban 2.3-nál mikor visszaszálltam a hajómba odaért az utánpótlása pár lövős egység személyében, nyomott egy mass slowt, majd az 1 angyala pont annyit sebzett amennyivel éppen le tudta venni a 8 gogot egy ütésre. Ezután feladtuk a harcot, mivel az, hogy nem tudjuk kivenni a kardot ezen a mapon végzetesnek tűnt. Igaz Csizu utána megnézte az utópiákat, és mivel a mienkben helm és sentinel volt, míg náluk csak egy chelestial, lehet, hogy szoros lehetett volna, de ez akkor már nem érdekelt olyan szinten elkedvetlenített, az hogy hiába való volt a teperés, pedig tudtam, mire számíthatok.
A döntőbe jutásért 3 meccset megnyertünk Vologyával, de egyik sem volt sétagalopp.
Cat-Adler páros ellen engem levert Adler red orb segédletével, de sikerült annyira legyengítenem, hogy Vologya ellen már nem tudott ellenállást kifejteni, míg Cat egy korábbi Vologyához való átrohanása végett jelentős veszteségeket szenvedett és nem tudott már komolyan játékba avatkozni.
Gjodie-Hzsolt páros ellen iszonyatos verekedő showt rendeztünk Vogyival, mivel mindketten megkaptuk a red orbot sikeresen vettük fel a vég csatában a harcot a magicben jóval erősebb Jodie és Zsolti ellen. Jodieék nagyon jól játszottak, skillekben végig előttünk járva, hamarabb voltak középen. A végére szerencsénkre az orbok mellé sikerült legalább a might skillekben kiegyenlítenünk. A meccs poénja az volt, amikor Zsolti "otthagyta" középen védtelenül az utánpótlás seregét, amit már csak akkor vettünk észre mikor az én köröm volt, így Vologya, aki a sorban Zsolti után következett, szépen elment az ártatlan droidnak tűnő hős mellett.
Végül Bogpityu és Karesz ellen játszottunk egy jót, ahol az volt a cél, hogy elkerüljük a körbeverést. Bogpityu nagyon jól játszott iszonyat hamar középen volt, az orrom elől kiszedte az utópiámat, de mivel semmi jót nem dobott neki, és én el tudtam kapni köv körben, végül én kiszedtem az ő utópiájukat, ahol a fixen kirakott kanna mellé bejött a sword, amivel skillekben jóval mindenki fölé erősödött Mephalám, azonban varázslatokban meglehetősen gyenge volt, nem akartam már visszamenni az imploért, mivel a középső rész tele volt cursed grounddal, amit igyekeztem kihasználni. Azonban az idő lejártával és Bogpityu érkeztével le kellett fáradnom onnan, és jött is a nyakamba az 1500as implo, amivel én csak 1000-es villámmal tudtam válaszolni, azonban végül ez is elégnek bizonyult. Karesz seregét pedig az addigra megérkező Vologya borította bele sárba.
Bár gyorsan eltelt ez a két nap, nagyon jó volt újra látni a régi arcokat. Ma reggel fájó szívvel kívántam további jó játékot...
ui.: Ott is esett?