Sziasztok!
Átnéztem az Elemek Urai mentéseit. Kérek mindenkit, aki valaha is játszott a HOMM3-al, hogy gondolja át az alábbi felállást: (Nimbusz kiemelt figyelmét kérve!!).
a vizsgálandó elmentés: efreetend.GM1
ez a 3.hét 2. napja után történt. Ezután továbbmentem az elfoglalandó vár felé, ahol az alábbi sereget kellett megvernem:
az ellenfél serege: 53 magog, 20 horned demon, 15 pit lord, 35 cerberi, 24 efreet sultan, 5 archdevil. A hős skilljei: 5 attack, 5 defense, 13 power, 8 kowledge, 160 spell point
a saját hősé (Dessa): 27 vámpír lord, 6 attack, 2 defense, 2 power, 3 knowledge, 10 spell point, pár alapvarázslaton kívül semmi.
Nos, ezzel kellett győzni. Megpróbáltam, a seregemmel gyakorlatilag a várfalig nem tudtam elrepülni, ő persze semmit nem vesztett, varázslattal szarrá tépte a vámpírokat, a várakozó seregek méretéről és skillekről nem is szólnék...
Ha az lenne a válasz, hogy Conan biztos nem arra ment, nem akkor stb...: nem tehetett mást, ugyanis két héttel később már a teljes vizirész el volt foglalva + a tiszta fény tower is, ahol eleve sokkal nagyobb seregek és sokkal jobb hősök várták Dessát és csapatát. Tehát csatázott!!! Ezzel a felállással, ezekkel a skillekkel és varázslatokkal. Itt nincs dimension door, nem arról van szó, hogy valamit nem vettem észre a pálya elején! Ki tudja megnyerni ezt a csatát?? És ha esetleg Conan megnyerte (??...), akkor sértő szándék nélkül kérdezem, hogy akkor pl. a Heroes 1 vártípusokban miért csak 57-ig jutott 64-ből? Az ennél nagyságrendekkel könnyebb! Még jómagam is egy könnyed hétvégi játékkal 54 csatát nyertem. De ne tereljük el a szót! Hogyan nyerte meg ezt a csatát, amit muszáj volt megvívnia? Bármi ötletet, kritikát, akár szidalmat is szívesen várok. Komolyan. Ha valaki lejátssza a csatát, kérem írja le, mire jutott. Akár Conan is megteheti, a csata lépéseivel együtt.
|