Azért hoztam létre ezt a témát, mert elkezdtem írni egy fanfictiont (aki esetleg nem tudná, ez azt jelenti hogy egy adott művet (film, könyv, képregény, játék stb.) átdolgozol más műfajra vagy kidolgozol előzményt, folytatást, de úgy hogy pénzt nem szabad keresned vele) a régi Might and Magic világ (Heroes 1-3 és Might and Magic 6-8 ) alapján. Bár leginkább a Might and Magic 6 cselekményét dolgozza fel, de a szereplők nagyrésze népszerű Heroes-es hősök (pl. Gem, Crag Hack, Sandro, Yog, Lord Haart), és gondoltam esetleg titeket is érdekelne.
Egyébként a következőről szól: Enroth földjén az Örökösödési Háború a vége felé tart (Archibald és Roland Ironfist harca a trónért, Heroes 2 sztorija). Archibald hadai lerohanják a békés Sweet Water faluját, ami látszólag már teljesen értelmetlen, hisz a falunak stratégiai szerepe nincs, és Archibald már vesztésre áll. Három tábornok vezeti a falura rontó hadakat, egy fiatal és egy idős lovag, és egy élőhalott mágus. Sweet Watert porig rombolják, megölnek mindenkit, kivéve a gyerekeket, akiket a goblinok nyugatra visznek magukkal rabszolgának. A gyerekek között van Tarnum is (ő a Heroes Chronicles főhőse ugyebár, őt tettem meg főszereplőnek), aki egyedüliként éli túl a hosszú menetelést, ám mégse lesz rabszolga, mert egy valaha Archibald oldalán állt varázsló, Falagar megmenti őt a goblinoktól. Falagar még nyugatabbra viszi a gyermeket, New Sorpigal mellett neveli fel minden tudását átadva neki. Amikor Falagar tizenöt év múlva meghal, Tarnum nekiindul a nagyvilágnak. Célja, hogy beálljon katonának, ám Ironfist kastélyában nem fogadják, ugyanis a herceg, Nicolai Ironfist eltűnt. Egyébként is anarchia uralkodik Enrothban, amióta Roland király elment Erathiába háborúzni a felesége, Catherine Gryphonheart oldalán. Mindenütt útonállók és szörnyek kószálnak szabadon, a kormányzó, Wilbur Humphrey próbálja fenntartani a rendet. Ráadásul egy titokzatos új szekta, Baa követői is felbukkantak, és számuk egyre jobban gyarapszik. Tarnum nemsokára felfedezi, hogy Sweet Water pusztulása, Nicolai herceg eltűnése, Roland király legújabb háborúja és Baa kultusza között is összefüggés van...
Ha sikerült felkeltenem az érdeklődést, akkor szívesen megosztanám ami eddig készen van belőle, kiváncsi lennék kinek mi a véleménye...
|