Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 16:40 

Hahó!

Senki nem tud egy mentést küldeni? :roll:

Nowan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Heroes5
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 02 csüt., 21:42 

Hellosztok!

Heroes5-ben a Nekromanta kampány 2. pályáján nem tudom elfoglalni a Hikm nevű várat. :( Az ellenség túl erős...Többször is megpróbáltam de sajnos nem megy.Valaki tudna egy ötletet,hogyan tudnák győzni?

Ui:Előre is köszönöm a választ.

Üdv:Gazsuszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 02 csüt., 22:00 

Hi!

Most rajtam a sor hogy Beorn fórumtárshoz hasonlóan a Baloldal-HEROES 5-Leírások-Kampány végigjátszások-..... szekcióra felhívjam a figyelmed. 8)

Az én gondomra nincs orvosság? :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 02 csüt., 22:30 

Hy!

Azt tudom! Ugyanúgy viszem a kampányt ahogy le van írva.De valahogy mégsem tudom legyőzni az ellenséget :(Pedig Normal szinten viszem... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 02 csüt., 22:35 

Amúgy a te gondod:nekem is volt ilyen háromszor is...meg egyszer nem tudtam betölteni a mentéseket.. :) En újra szoktam telepíteni a heroes5-öt és nem fagy le :wink: (A mentések megmaradnak.Legalábbis nekem megmaradtak)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 05 vas., 3:27 

hi!
Cseszett nagy gazban vagyok. Hosszu ido utan elovettem ujra a jatekot es megcsinaltam az utolso kampanyt, akkor meg normalon , de mivel kedvet kaptam hozza ujra , most nekiestem heroicon.. Hat a Haven kampany egy vicc volt , Agraellel elso mapon centikre huztam el Godrictol , de sikerult azis elsore , meg a masodik map is. Nade eljutottam a 3ik mapra es hat eleg gaz.
Emlekeztem , hogy a sylvan varat kellett pumpalni , bar az akkori szeriaban Moralja volt Agraelnek , most pedig luck van helyette. Ez egy kicsit tompit a dolgon , mert ott felhuztam a pokol varat addig , hogy lehessen Succubusom amit direkt nem upgradeltem (hogy ne sebezze a sylvan egysegeim) es gondosan vigyazva rajuk , vittem magammal a sylvan sereg melle. De jelen esetben ez kiesik , mivel berontja a moralt. Lenyeg a lenyeg , sikerul minimalis vesztesegekkel (imp) megszerezni az elso arany banyat (papok orzik) meg az elotte levo dolgokat. (követtem a leirast ami ezen az oldalon van). Faszan beindula termeles , amire kepes vagyok megszerzem. Jonnek az epuletek is sorba , de a sarkany persze nem elerheto gyöngy/kristaly miatt. Amikor jon a gep elso hose , akkor viszont sajna varral kell vedekeznem (castle) , es sulyos vesztesegek aran sikerul csak megoldani , a tulero , es az AI allando animate deathje miatt. Meg relative szerencsem is van , mer 2 napra ra jon a hetfordulo , valamilyen szinten osszetudok szedni egy hasznalhato csapatot. De ekkor feltunik a masik hős Gidrael? egy valamennyivel erosebb brigaddal , mint a masik hos volt. Eselytelen vele megutkozni , meg varat vedve se. Szal annyi lehetoseg van csak , hogy elinduljak eszaknyugatra , kiszedni az ottani varat , cserebe felaldozva ezt. 2 probabol csinaltam , elgondolasom szerint nagyjabol tokeletesen a mapot , de mindketszer igy jott ki es nem maradt mas lehetosegem. Sikerul elvenni az ottani varat , megin van x veszteseg (nemsok) , megszerzem az ottani termest , de itt mar (talan 4 ik het lehet) "swarm" spritok jelennek meg meg tomegestul , amiken attudom magam vergodni hosszas , taktikazos csatak altal , de ez igy baromi gaz:D Mindig levesznek 1-2 hasznalhato egyseget azzal a Swarmal.. Es nemjutok el egy ujabb varig vele , a hősök meg csak jonnek.

Lenyeg a lenyeg , kene valami nyero strategia heroicon , onnantol , hogy megvan az elso (papos) aranybanya , addig szerintem elfogadhatoan csinalom. Kosz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 0:12 

Sikerult lenyomni a palyat vegre..
Egyszerre megszereztem mind3 varat egykis rohangalassal , kb ezzel egyidoben megkellett olni a druidakat.. Gilraen visszavette a fő varat (eszakkelet) es onnantol kezdve ki sem mozdult a jatek vegeig...
Igy eleg egyszeru volt par honap leforgasa alatt 2 varbol tobbet termelni mint ami neki van es beutni az arcat.. mindenesetre meg igyis durva volt ahogy tolta a frenzyt a 73 dragonomra meg a 170 treantra:)
mondjuk 1.2 es patch alatt jatszom , de brutal sereggel maszkalt az elejetol fogva kb..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 07 kedd, 17:54 

Hali valaki nem tudja honna szerezhetnék h3 hoz végigjátszást mer angol tudásom gyenge de nem baj angolul teccik mer tesóm egy kis zsét kiadott h3 completre és naon jó választ előre is ty

COOL A GAME :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 11:04 

Sziasztok!

A Homm5 varázslós kampány 4. pályáján (The Alliance) nem tudok tovább menni, mert miután beszéltem Raelag-gal átáll és kiírja, hogy a zöld játékost legyőzték, vesztettél, vége a játéknak. Hogyan lehet tovább menni???????[/i]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 16:59 

Orpheus írta:
Sziasztok!

A Homm5 varázslós kampány 4. pályáján (The Alliance) nem tudok tovább menni, mert miután beszéltem Raelag-gal átáll és kiírja, hogy a zöld játékost legyőzték, vesztettél, vége a játéknak. Hogyan lehet tovább menni???????[/i]

Hát ilyet én nem tapasztaltam mind a három hőssel ki próbáltam külön hogy legyőztem a helyőrséget és kérdőre vontam nálam is ki írta h vereséget szenvedett de tovább engedett minden további nélkül :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 18:21 

Esetleg nem tudna vki egy utolsó pályás mentést átküldeni. Nagyon megköszönném!!!
orpheus27@freemail.hu-ra

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 19:58 

honnantól kéne ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 20:04 

ezutáni pályáét?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 20:09 

mer át küldhetem onnan tól amikor amikor csatlakozott hozzád Raelag vagy az az utánit

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 20:11 

Mer mikor csatlakozik hozzád Raelag akkor utána még meg kell verned Izabella erős seregét is

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 23:55 

Sry a Floodért csak nem volt időm egybe írni utólag jutott eszmbe minden sry :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 11 szomb., 9:06 

Hello!

Bocs este nem tudtam visszaírni! A következő pályáról(legutolsó) jó lenne, mert végülis megcsináltam mindent az utolsó előttin.
Köszönöm a segítséget!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 11 szomb., 16:16 

Szevasztok.Nem rég ota játszok a heroes 5-el és folyamatosan megakadok.Hiába olvasom a leirást mégis megakadok.Segitségeteket szeretném kérni abba hogy az Inferno kampány:3. a hoditás pályánál elfoglaltam az összes ellenséges várat legyőztem Girlaent és még sincs vége. Mit kéne még tennem hogy sikerüljön már végre befejeznem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 11 szomb., 20:26 

Szia!

Le van írva a H5 leírásoknál is. :P

De,azért megmondom.Itt egy térkép:http://www.kepfeltoltes.hu/view/070811/Homm5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bejelöltem,hogy hova menj.Ott lesz egy jelenet,majd a csata,és nyertél.

Üdv:Gazsuszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 11 szomb., 21:14 

El küldtem (elméletileg) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]