Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 03 pén., 21:59 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 21:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 04 szomb., 12:08 

akkor én voltam vak, bocsánat
ez van és ezt elfogadom, nincs semmi gond.
Tényleg sok furcsaság van a 2vs2 ben, mert volt olyan eset is, ahol az egyik játékos csak tápolta a másikat, s igy nyertek, természetesen saját utópiáját sem hozta ki, mert nem tudta.
Ez is egy stratégia, hogy taktikailag milyen hátulütői vannak, az egy dolog.

A szájbarágós szabályzatot azért javasoltam, hogy ne lehessen vita, bármilyen esetben lehetne a szabályzatban leirtakra utalni, ami meg nincs benne, az nem is létezik.
Igy megkönnyiti a vitás helyzetekben a döntnökök - ennek létrehozását támogatom egy kitétellel, hogy Vologya legyen az egyik tagja, ha vállalja - dolgát, lehet mire hivatkozni.

Jou:
a reagálásom hasonló lett volna, illetve sűrű káromkodás kisérte volna, de nem tartottam volna szabálytalannak, mert nem is az.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 21:57 

Na helló mindenkinek. Szeretném bejelenteni, hogy a H5 támadásmapokat holnap-holnapután postázom, csúsztak a terveim a nyaralás miatt.
Üdv: zolirobi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 22:10 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

A "vitának" véget vetek, az összes off hozzászólást töröltem... :shock: Kár, hogy csak elbeszéltünk egymás mellett... :? Mindenkinek joga van bármilyen témához hozzászólni, csak nem mindegy, hogy azt hogyan teszi meg... :shock: Nem tudom lesz e következő tábor, de ha igen, ott majd a résztvevők megalkotják úgy a szabályzatot, ahogyan szeretnék, kiválasztják a pályákat és megcsinálják a sorsolást... :roll: Én pedig majd alkalmazkodom mindenhez... :shock: Akkor talán nem lesz ennyi értetlenség, kritika... :roll: Csodálkozom azon, hogy eddig 6 év alatt apró kellemetlenségektől eltekintve minden jól működött, most pedig hirtelen minden megváltozott! :shock: No megyek inkább a támadás versenyre gyakorolni, abban több örömömet lelem, mint a fórum olvasása közben. További sikeres eszmecserét a fórumon... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 22:13 

Jótoljátok, jól szórakoztam a hozzászólásokon :lol:

Ugye nem veszi senki a szivére egy nyüves szabálynak a sorsát? Mert az eddigieket még úgy is lehet értelmezni...

ON:
Zolirobi: ne várass sokat, mert aládpörkölök egy implót :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 22:35 
Heroes Team

Sorceress írta:
ON:
Zolirobi: ne várass sokat, mert aládpörkölök egy implót :wink:

Én inkább nem dobálóznák avval az implóval Sorcy! :) Én már láttam mit tud, szal nem kő ilyen hanyagul dobálni, mert elfogy a manád a végin! :P

ZRobi: siess, szeretnék a hivatalos mappokon is leskelődni! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 22:44 
Heroes Team

Vologya: Tehát úgy gondoltad, hogy az általad törölt hszek mind teljesen haszontalanok és édektelenek voltak!? Ez mélyen elszomorít!! :?
Véleményem szerint egyáltalán nem "OFF" kategória volt jó néhány, mivel én pl. arra próbáltam rávilágítani, hogy a versenyek szabályalkotási/módosítási metódusa kapcsán, beleértve természetesen a tábort is, meglehetősen furcsa "szabály(ok)" láttak nap világot!
Őszintén nagyon nem érdekel, hogy most megvehetem-e a szövetséges várban a hősömet vagy sem... Az viszont annál inkább, hogy valóban elterjedt egy olyan "szabály", amit immár számon is kértek, hogy csak az a játékos alkothat véleményt adott verseny topicjába aki éppen ott részt vesz.
Két dolog miatt is helytelenítem ezt a nézetet:

1. Sokszor egy külső szemlélő sokkal tárgyilagosabban képes értelmezni egy adott kérdést.
2. Közösségünkben, legnagyobb örömömre és sokak megelégedésére, (Vologya, és még néhány ember áldozatos munkájának köszönhetően) rendszeres hagyományszerű versenyeket bonyolítunk, amelyeken alapjaiban jó szabályrendszer alakult ki az elmúlt évek során. A játék sokszínűségéből adódóan, még most is majd 10 év után is vannak újabb és újabb kérdések, melyek megvitatása szükségszerű. Ezek megvitatásából nem zárható ki senki, azzal az érvvel, hogy ő nem érintett, mivel nagyon is az!! Hiszen ezek a szabályok 99%-ban nem egy versenyre érvényesek, hanem a soron következőkre is, ahol bizony már ő is résztvevő lehet!

Mi tartozik szerinted egy táboros topicra ha nem ezen kérdésnek a megvitatása?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 23:19 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Nimbi: Utoljára fejtem ki, MINDENKI JAVASOLHAT dolgokat a versenyekkel kapcsolatban, azonban ez évre a szabályzat már ki lett adva, nem szeretnék rajta változtatni (mert zavart okozhat a fejekben)! Azonban a végleges szabályokról, mint a térképekről az utolsó szót a táborra jelentkezett játékosok fogják kimondani!!! :shock:
Jövőre pedig, hogy mi lesz (ha lesz tábor egyáltalán), majd kiderül... A tábor előtt, ahogy meg tudjuk beszélni a különböző kérdéseket (adatok), szerintem ezt is meg lehet vitatni és nem csak a résztvevők adhatnak véleményt, csak nem mindegy, hogy MILYEN STÍLUSBAN teszik meg! Én minden évben a már felmerült, vitás dolgokkal kiegészítem a szabályzatot, nem mérlegelve, hogy az feltétlenül jó e vagy rossz! Ez lehet, hogy hiba, de ha a többség annak látja lehet változtatni rajta, de a fenti ok miatt NEM EBBEN A TÁBORBAN!!! No erről lehet vitát nyitni, hogy ez jó vagy sem, de ez most már így fog maradni... És szeretném, ha ez a "vita" lezáródna végre, mert már kezd elmenni a kedvem az egésztől... :roll: :? :roll: Sajnálom, hogy nem a játék a fontos... :roll: Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2007 aug. 07 kedd, 13:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 23:31 
Heroes Team

DE a játék a fontos... persze.

Ismét mondom a szabálymódosítást megértettem elfogadtam.

Köszönöm, hogy elolvastad a hszemet! A stílus és a hangnem kérdésében abszolút igazad van, az megengedhetetlen!

Továbbá akkor tisztába raktuk, hogy nincs ilyen "szabály", hogy az aki nem érintett az adott versenyben, az nem is javasolha/alkothat véleményt.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 07 kedd, 2:01 

Na hali!

Vologya írta:
Én minden évben a már felmerült, vitás dolgokkal kiegészítem a szabályzatot, nem mérlegelve, hogy az feltétlenül jó e vagy rossz!

Hagy javasoljam azt, hogy legközelebb (bízom benne, hogy lesz legközelebb) akkor hamarabb tedd közzé a szabályokat hagy csámcsogjon el rajta aki akar. Emlékszem a tavalyi tábor előtt is volt ilyen vita, akkor a pályák "lebutításáról", Pár arti visszarakásáról, illetve bizonyos hősök börtönben szerepeltetéséről volt parázs vita.

Ehhez képest a piros gömb visszakerült a tiltólistára: :roll: Miért is?
Szó nem volt róla, hogy ezen változtatás lesz.
A börtönviseltek továbbra sem kaptak amnesztiát. De ezen már nem lepődök meg. Valami súlyos bűnük lehet... De ez a piros gömb sztori elég durva. Eddig nem néztem a mapokat, fogalmam sem volt erről. A tavalyi tábor előtt volt erről egy hosszabb vita, melynek kompromisszumaként visszakerült a lehetséges relicek közé.
Kérdés: Hogyan került ismét feketelistára??? Erről semmilyen vita nem volt tavaly a tábor alatt, színesítették a játékot.
Tessék levenni a tiltólistáról!
A 2vs2-es szabályváltoztatásról meg annyit, hogy szerintem senki nincs annyira debil, hogy ne tudná felfogni, ha eltörölnéd ezt a szinte mindenki által kritizált kitételt! (jó, talán 1-2 ember :twisted: ) Ez a szabály a kihirdetésekor vált csak ismertté, hogyan vitáztunk volna róla előtte, ha nem tudjuk, hogy lesz 1 ilyen hüle szabály? Csizu azóta tépte a száját miután azt elolvasta. Értelmes ellenérv nem volt az alkalmazásáról, így joggal nem értjük miért van erőltetve.
A 3 fős rögtönítélő bíróságot én is támogatom. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 07 kedd, 8:17 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

A piros gömböt én tettem tiltólistára, mert úgy emlékeztem, hogy csak a BB-s mappokon lett engedélyezve... :shock: Tehát az én hibám! :shock: Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2007 aug. 08 szer., 10:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 07 kedd, 13:37 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: Térképekre piros gömb közkívánatra, hibám javítása okán visszarakva... :shock:

Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2007 aug. 08 szer., 10:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 07 kedd, 19:39 

Vologya írta:
Bogpista: Térképekre piros gömb közkívánatra, hibám javítása okán visszarakva... :shock:

Köszönöm szépen! Harcra fel! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 08 szer., 10:33 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

1. Én töröltem a nem ide való hozzászólásokat (MINDENKIÉT!!!) Bár látom ez egyeseknek nagyon nem tetszett, de nem nagyon érdekel... :oops:
2. A tábori jelentkezés lezárultáig BÁRKI JAVASOLHAT a szabályokkal és árlistákkal kapcsolatban dolgokat... :shock:
3. A tábori jelentkezés lezárulta után CSAK A RÉSZTVEVŐK javaslatait, kéréseit, óhaj-sóhajait várom ide a topicba! :roll:

Megértéseteket köszönöm! Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2007 aug. 13 hétf., 18:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 09 csüt., 9:35 

menjünk már!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 09 csüt., 10:46 

Menjünk! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 09 csüt., 23:24 
Heroes Team

Üdv Bátor Táborozók!

Zolirobi nemrég juttatta el hozzám a H5 támadás mappokat, holnap délelőtt Mugger Bátyó feltölti ide a topicba és lehet töltögetni illetve gyakorolni! :wink: Még kicsit több, mint 7 nap és megyünk... :) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 7:31 
Heroes Team

Sziasztok!

A h5 támadástérképek innen letölthetők:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... h5maps.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 13:36 

Sziasztok!

Én is várom nagyon a Tábort! Jó lesz mint mindig, felejthetetlen hangulat, jó kis Heroes meccsek, esti lövöldözés, izgalmas BL meccsekre emlékeztető foci partik, magyar válogatott szintű vízilabdázás :D
Köszi Zolirobi a mapokat, már vártam nagyon hogy kipróbálhassam a csapatomat, remélem működik az über kombóm, ha nem akkor bajban leszek :)

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 15:06 

Köszi Zolirobi a cuccot, megpróbálom jóra használni, és
talán sikerül kielemezni a két gigacsapat gyengéjét, és erősségét... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]