Sziasztok!
Milyen igaz a munka megnyugtatja az embert, eltereli a figyelmet a kevésbé fontos dolgokról.
Engem különösebben nem érdekel, hogy kizárnak vagy sem, csak az, hogy bebizonyítsam, hogy nincs semmi csalás a feladat megoldásában!
Én a játék öröméért játszom és nagyon jó, hogy van kihívás, hisz mások is ugyanazon mapon nyomulnak. /ebből következik, hogy meg mivel tudom nézni az eredményeket felesleges beküdenem mentés, ha ilyen vihart kavar /
Mivel tudom, hogy nem csaltam szombaton nekiugrok, és megcsinálom a pályát. Természetesen, ahogy Zardoz és Mugger kérte. /kénytelen voltam a munkáimat átütemezni, így most már biztora ígérhetem, nincs kifogás/
Teqesz
Örülök, hogy kaptam egy pozitív hozzászólást, és bízol bennem.
Felmerült kérdéseidre szombaton biztosabban meglelem a választ.
1. Valóban a 2.hétre írtam 5. mage guildot, ami tényleg nem valószínü. Ebből az következik, hogy a tűz birodalmába betörő hős nem tudja az implosiont /másik probléma --- expert wisdom/ A problémát ki lehet küszöbölni, ha elfoglaltad a 2. számú várát. /mivel armageddont használok gyengítésnek a hőssel feladom a csatát, megvásárolom a necro várban, mikor már kész van az 5. mage guild szint, majd nekimegyek a vár melletti imppel védett épületnek, s menekülve máris visszakerülhetsz 2. számú tűzvárba/
Mivel dragonra nincs szükség nem is kell felhúzni /a másik hiba, amiért nem az 511-ből lett befejezve/ Tökéletesen pontos válasz a mentésekkel fog érkezni Muggerhez
2. Ha nem Dessa tört be, akkor ez egy taktikai hiba, ezért már abban is biztos vagyok, hogy jobb eredményt lehet elérni. Amit írtál arra következtetek, hogy Vidomina verte be a tűz urát, ezért lehetett a végén erősebb, mint Dessa. /nézzétek el nekem, hogy nem tökéletesen precíz majd egy hónap elteltével a leírás. A játék allatt biztos, hogy be fognak ugrani a dolgok/
3. Calid nagyon jó, hogy termel mint egy bánya. Vidomina lásd 2.pont, de ez hiba, hogy őt küldtem.
4. A pénz: 2 aranybánya, valószínü, amint lehet capitol, 2. számú tűzvár
A gyengítő csapat: 2efreet /egy elhullik a vártornyok miatt --- balista skill miatt nem játszik szerepet a gyorsaság, így mindig eldurranthatsz egy armageddont/
5. Az orb of vulnerability nem számit, mert az azure dragon nem inmunis az armageddonra
Cooper
A mentések ebben a kérdésben is tisztázni fognak engem. MIvel nagyon mutatta a pálya, hogy mire mi a megoldás azt hittem, hogy a pálya szerkesztője szándékosan tette ezeket, hogy gyorsan meg lehessen oldani:
- az orb megszerzése -- tűzkönyv, hogy legyen esély /efreet, tűz elementál termelő az immnuitás miatt/
- a víz területen a kút elhelyezkedése
- a levegő 2. számú várát azonnal el lehet érni az átjáró felnyitása után
- itt is a vár mellett van a kút
folyt. köv.