Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 17:22 

Nemgyengengén gyorsan elkészítettétek őket. Gratula hozzá, és köszi a gyors munkát srácok! :wink:

Első benyomások a választásokról:
H3: Szoros versenyben egyetértek Csizuval. Bár esélyeket nem latolgatnék, majd csak ha kielemeztem a csapatokat részletesen. :twisted:
Első ránézésre izgalmas csatákra van kilátás. Van fantázia a választásokban. Lesz 1-2 villámcsata, de a legtöbb csapat meg fog izzadni.

H5: HP hegyeket nehéz lesz megszorítani. Ami tetszik, az Titi és Credo csapata, nekik szurkolni fogok, még a csapatom ellen is. :roll:.
Remélem azokból a csatákból elcsípek néhányat nézőként is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 19:13 

Sziasztok!

Köszi srácok a gyors munkát! Egy kis esélylatolgatást megengednék én is magamnak, minden versenyszámban.
1 vs 1: Én itt két fő esélyest neveznék meg: Ssth és Csizu. Őket tartom a legesélyesebbnek a végső sikerre. Megszoríthatják őket: Bogpista, Adler és Kady.

H3 támadás: nagyon változatos csapatok születtek, ez mutatja az árlista helyességét. Mindenki csapatéban látok fantáziát, szoros lesz majd a vége. A kentaurjaim hosszas tesztek során születtek meg (kemény 3 csapatból választottam ki :D ), remélem hozzák magukat a fiúk és nem vallanak szégyent. Jósolni nem is tudok, hatalmas körbeverések lesznek majd.

H5 támadás: ehhez a játékhoz nem igen értek, ránézésre a két Grim Raideres csapat tűnik erősnek meg Sorcy imploja. Magam részéről sok eshetőségre készültem, az első támadással ellentétben megnéztem hogy mit tud a hősöm majd, én már annak is örülök ha meg tudom azokat csinálni amiket terveztem, a végeredmény teljesen mellékes. Kiváncsi vagyok mit tud a főnixem :)

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 23:54 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Egész nap nem voltam net közelben, ezért csak 1 órája küldtem át Mugger Bátyónak a H3 támadás mappokat... :oops: Remélem holnap délelőtt felteszi és lehet töltögetni, majd gyakorolni! :wink: Zolirobi is gőzerővel dolgozik a H5 támadás mappokon, de egyelőre nincs hírem arról, hogy mit sikerült összehoznia... :oops: Egyelőre ennyi az új hírek... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 29 vas., 7:46 
Heroes Team

Sziasztok!

Itt vannak az elkészült mapok, hála Csizunak és Jounak:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... _mapok.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 29 vas., 18:31 
Heroes Team

Sziasztok!

Vologya, a táborban a 2v2 mérkőzéseit nem lehetne 130%-os nehézségi szinten játszani? Mivel az összes 2v2 map kivétel nélkül igen gazdag ásványokban és pénzben, nem hiszem, hogy tovább tartana a mérkőzések ideje 7 óra 30 percnél. Arról nem beszélve, hogy a gép valamivel jobban csatázik, ha lehet így fogalmazni.
Válaszodat előre is köszönöm!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 29 vas., 21:03 

Idézet:
Sziasztok!

Vologya, a táborban a 2v2 mérkőzéseit nem lehetne 130%-os nehézségi szinten játszani? Mivel az összes 2v2 map kivétel nélkül igen gazdag ásványokban és pénzben, nem hiszem, hogy tovább tartana a mérkőzések ideje 7 óra 30 percnél. Arról nem beszélve, hogy a gép valamivel jobban csatázik, ha lehet így fogalmazni.
Válaszodat előre is köszönöm!

Üdv

Támogatom, még doboz sem kell...........

esélyek
1vs1
Ssth, Csizu, bogpista

h3 támadás
én teljesen lámer vagyok ebben a műfajban, mindig azt hiszem, hogy a minőség majd legyőzi a mennyiséget

h5 támadás
no comment, a lényeket sem ismerem :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 29 vas., 22:14 
Heroes Team

A Klán Háború c. 2v2 mapon lenne néhány észrevétel:
- pár lény még mindig joinol;
- Ha tanulható Town Portal scholartól, akkor ne legyen MG-ben, fölösleges, szerintem;
- apróság, de a red-nél a kikötőnél át lehet menni - azaz partra szállni - a másik színhez. Ha jól tudom a 2006-os változatban ez már nincs. A többi színnél ilyen jellegű hiba nincs, azaz ez véletlenül maradhatott benn.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 29 vas., 23:58 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Csizu: Nem zárkózom el attól, hogy a H3 2vs2-t 130%-on játsszuk... :roll: És köszönöm a Klán Háború című mappra tett észrevételed... :) Azonban engedj meg egy megjegyzést... :oops: Tudomásom szerint a mappok átnézésre kerültek, mielőtt ki lettek hírdetve illetve közkézre lettek adva... :shock: Vagy tévednék??? :oops: Tudom, hogy csak az hibázik, aki dolgozik is, de most már hagyjuk a fenébe a módosításokat, csak akkor vagyok hajlandó módosítani a kiadott mappokon, ha a pálya valami miatt játszhatatlan... :shock: Remélem egyetértünk ezzel... :roll: Jó gyakorlást, felkészülést mindenkinek! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 10:32 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ssth H3 támadás csapatában van még hiba (SAJNOS!), egyikünk sem vette észre, csak Laca, hogy csupán 9150 arany körül vett lényeket, köszönöm Neki... :( Ssth-tól Armor of Wonder kivéve, 6 Cyclops King és 3 Wolf Raider berakva. A javított pályákat a mai délután vagy holnap délelőtt folyamán lehet innen a fórumról letölteni... :roll: Remélem több hiba nem lesz... :roll: A H3 1vs1 és 2vs2 térképek fordulónkénti sorsolását ma megejtjük Mugger Bátyóval és legyártok minden szükséges táblát az elkövetkező 1 hétben és akkor elvileg minden meglesz a táborra... :roll: Jut eszembe Jou, támadás összesítő táblák megvannak??? :shock: Ha igen, küldhetnéd... Köszi! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 11:38 

Elnézést mindenkitől a hibáért!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 11:47 
Heroes Team

http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... amadas.zip

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 12:00 

lehet a Klán Háborut én csináltam, ezért sorry, nem mentegetőzőm, de 2 gépen, 2 helyen csináltam, s volt olyan, hogy Csizunak simán elküldtem a javitatlan mappokat.

A piros nem szállhat partra, ennyi:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 15:39 

Hali !

A H3 tábori támadás mapokra reagálva :

KendreiZsolt vs Magix.h3m - itt valmi oknál fogva Magix a b hőssel (mephala)- indul, és nem a főhőssel (Ignatius).

Ezt legyetek szívesek javítani majd a versenyre. (az egyetlen map ,ahol ütközésem van az Lord Shaba elleni, de ott jól van legenerálva mindkét pálya)

Thx : Magix

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 16:52 
Heroes Team

A kellemetelnségekért és a figyelmetlenségekért előre is elnézést kérek a Csizu és a magam nevében is! Hibák javítva lesznek mihamarabb!

Más: Mivel már lezárultak a Csapatépítgetések és egyebek, ezért 2much4me vel ellentétben én most írok pár véleményt, a kevesek által érdekelt, H5 árlistáról! Én szomorúan tapasztaltam 1 tüzetesebb átnézés után, hogy bizony pár apró baki vagyon benne! Mivel látható, a seregem jószerivel a lista hathatósabb megnézése nélkül készült, ezért nem tagadom, én nem vettem észre időben ezket az apróbb hibácskákat, ami nem érintett senkit végül, de sajnos 1 nagyobb hiba is van a listában, ami megmutatkozik pár oldalon! Ennek ügyében majd szeretnék az árlistakészítőkkel táborban véleményt cserélni, ha méltónak találnak a meghallgatásra eme ügyben!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 17:10 
Heroes Team

Vologya írta:
Tudomásom szerint a mappok átnézésre kerültek, mielőtt ki lettek hírdetve illetve közkézre lettek adva... :shock: Vagy tévednék???

Már meg ne haragudj Vologya, de a mapokat 3an néztük át: Adler, én és Te, ebben a sorrendben, vagy tévedek? Mindhárman hibásak vagyunk, Te legalább annyira, mint én :shock:
A támadás mapokra ugyanez vonatkozik. Szóban elhangzott, hogy Te és mi nézzük át. Mégis lett hiba, amiért elnézést kérek én személyesen, benne van a pakliban. Ahogy tudjuk javítjuk :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 17:14 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Jou: Természetesen BÁRKIT meghallgatunk a H5 támadás árlista kapcsán, eddig is így volt... Ez az árlista még gyerekcipőben jár, messze nem élt meg annyi támadás versenyt, mint a H3-mas társa... De a cél, hogy ez is minnél több embert vonzzon és minnél többen játsszák! Biztosan vannak benne hibák, de a H3 sem úgy kezdte, hogy hibátlan volt... Szóval javaslatokat tessék összeírni és majd megbeszéljük, Te, Zolirobi, Havoc és én, jah és persze bárki, aki építő jelleggel tud javítani az árlistán... :wink:
Csizu: Természetesen én is megnéztem a mappokat, de messze nem olyan tüzetesen, mint ahogyan Tőletek vártam, ezért is kértelek meg Benneteket, mert Nekem nem volt rá annyi időm, gondoltam, aki jelentkezik a feladatra, az több időt szán rá... De mint mondottam, SEMMI GOND, nem játszhatatlansági hibákról van szó és csak az hibázik, aki dolgozik is!!! :shock: Szóval nem bántásnak szántam, csupán ez a megjegyzés kikívánkozott belőlem... Én hálás vagyok a munkátokért így is, ezt nem győzöm hangsúlyozni!!! :) A H3 1vs1 és 2vs2 tornák pálya sorsolása megtörtént, remélem elégedettek lesztek a felhozatallal, amelyet a tábor nyitónapján fogtok megtudni... Elöljáróban annyit, hogy 55-45% a régi és új mappok aránya, azt hiszem ez nem rossz arány... :roll: Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2007 júl. 30 hétf., 17:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 17:14 
Heroes Team

Vologya írta:
Jut eszembe Jou, támadás összesítő táblák megvannak??? :shock: Ha igen, küldhetnéd... Köszi! Baráti üdv!

Így, hogy ezt is észrevettem, igen, lassan megvannak! De, mivel nem tudod, mi készül, ezért türelmedet kérem, mert nem 5 perces meló összehozni excelben, amit elkezdtem!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 31 kedd, 13:47 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 21:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 31 kedd, 14:13 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

ArchConan: Köszi az észrevételt, de ismerjük a hibát... :roll: Sajnos a ROE 1.4-es változatában csak 3 db 2 irányú monolith van, ezért lett az egyik színnél ugyanaz a kétirányú átjáró. Azonban ha megnézed az egyik azonos kapu mellett ott egy kis tábla, ez jelzi, hogy adott színnel hová lehet csak menni... Mindenki becsületére van bízva, akik ezt az oldalt kapják, hogy ne menjen át a másikhoz, sajnos ezt nem lehet ebben a verzióban máshogyan orvosolni... :oops: Eddig az utóbbi két táborban nem volt ebből gond, remélem idén sem lesz, ha játékba kerül ez a térkép... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 31 kedd, 14:58 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 21:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]