Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 18:49 

Laca, én aztán nem vagyok az a sértődős típus, ettől még szeretlek, de azért kivánok neked sok boldog kézbe király-párt úgy, hogy az ellenfélnél ászok vannak. :lol:
A véleményem elmondtam, ez csak egy a sok közül, hálistennek vagyunk még néhányan. Ha én esetleg nem indulok egy ilyen versenyen remélhetőleg nem omlik össze a magyar híróz társadalom. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 19:10 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:18-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 19:13 

Szerintem félre beszéltek egymás mellett.
Ahol én járok, az alapgondolat az, hogy egy csoporton belül mindenki játszik a többi csapattal is. Ha itt a döntőre vetítem, akkor Morphose játszik Ubuléval, Jouéval, stb... Azaz én a sajátommal játszok 5 meccset, a többiekével is, így 6x5 = 30 meccset nyomok. Mivel mindenki mindenki csapatával játszik tök egyformák az esélyek. Kertics nem dolgozik többet, a játékosok meg több csatát játszhatnak.

Hogy legyen még keveredés, újabb tippet dobnék be (ha ebból a 10-20 ötletből csak 4-5 valósul meg... :) ).
H3 DUEL:
-------------

Úgy kell elképzelni, hogy ősszel indul mondjuk 24 ember. Leadják a jelentkezést és játszanak, ahogy eddig (egyforduló, több forduló mindegy). Ezzel a versennyel párhuzamosan, ugyanazokkal a csapatokkal párok alakulnak (sorsolva, vagy párt keresve). 1-1 pár csatázik egymással. Mindenki olyan mentést kap, amelyen az ellenfél pár tagjait (azaz 2 hős csapattal) kell legyőzni. KETTŐT ! (Itt már számít a varázspont vesztés, a nekromancia, mittudomén) A két csapattagnak így lesz egy-egy veszteség százaléka. Az elbírálásnál ezek átlaga számít, az a páros jut tovább, akik kevesebb össz-veszteséggel zárják a meccset.

Példa:
A team: Ubul és Jou
B team: Csizu és Morphose

Ubul kap egy Ubul vs. Csizu_és_Morphose mentést, Jou kap Ubul_és_Morphose mentést. Csizu és Morphose fordítva.
Ubul leöli a 2 zombis csapatot 3,4%-kal; Jou 3,5 %-kal.
Csizu leöli az íjászokat 5,3%-mal, Morphose 7,3%-mal.
Ubulék jutnak tovább, mert 3,45-tel végeztek, míg Csizuék 6,3-a semmire sem elég.

Gondoljatok bele, hogy így a duel további taktika elemeket emel a játékba. Lehetne taktikázni a csapat féleségekkel. Stb....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 19:20 

ArchConan írta:
Ha ügyesen csatázom megoldható, hogy a pit lordot bevédem és/vagy blokkolom az ellenséges íjászokat az ördögökkel, eközben az imp előrenyomul és küzd, majd amikor az utolsó is kileheli a lelkét, ackióba lép a pit lord és éleszt az 1000 impből (4000 HP + a 3 health arti miatt még 3000= 7000 HP) 7000 : 38=184 démont, ami 6440 HP!

Ne haragudj a rossz hír hozójára, de ugyanazen a site-on, a harcosok alatt látom a pit lordnál ezt: "A keletkezett démonok száma nem lehet nagyobb a Pit Lordok számánál. ". Ugrott a taktika. :) 20 pit lord 20 démont tud támasztani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 19:44 

ArchConan írta:
Hol van ez az 1 pit lord 1 démon? Szabályzatban? 20 pit lord 1000 Hp-t azaz 28 démont éleszt amúgy.

Itt balra van egy menü. Abban H3 alatt leírások, azalatt harcosok, az alatt Inferno. Ott a Pit Lordnál ez van:
"Upg. Hell Hole: 3000 gold + 5 Mercury + 5 Sulfur (Hell Hole, Mage Guild Level 2.) Extra: Egy teljesen elpusztult saját csapatot a csatában egyszer démonokként fel-támaszthat. A keletkezett démonok száma nem lehet nagyobb a Pit Lordok számánál. A feltámasztás HP szerint megy, így pl. 7 goblinból 1 démont támaszthatunk fel."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 19:50 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:16-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 20:24 
Heroes Team

morphose írta:
Példa:
A team: Ubul és Jou
B team: Csizu és Morphose

Ubul kap egy Ubul vs. Csizu_és_Morphose mentést, Jou kap Ubul_és_Morphose mentést. Csizu és Morphose fordítva.
Ubul leöli a 2 zombis csapatot 3,4%-kal; Jou 3,5 %-kal.
Csizu leöli az íjászokat 5,3%-mal, Morphose 7,3%-mal.
Ubulék jutnak tovább, mert 3,45-tel végeztek, míg Csizuék 6,3-a semmire sem elég.

Egyébként a taktikai elgondolások is mások, ezt bele kéne venni! Példának:
2. körben megnéztem, mit tud kb alkotni Csizu ellenem, lenyomtam a mentését, s a zárás után kiderült, hogy jobb százalékkal vertem meg magam, mint ő engem, pedig én csak 1x nyomtam+tökidegen elvű sereg volt! Szóval meglehet, ami 1ik kézben ezköz, a másik kézben fegyver!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 21:44 

ArchConan írta:
Na átírtam a példát:

500 pixie (1500 HP) ára 5000
60 pit lord (2700 HP) ára 8400
5 devil (800 HP) ára 2600
összesen: 5000 HP ára 16,000

Marius + könyv + haste + slow = 2350
Health artik = 2100 + 4400 = 6500

Ez a csapat nem üt le 20K-nyi zombit. Az íjászok meg szétlövik, ha a teleportos zombikat is megoldották, akkor ez a csapat csemege. Amúgy értem a koncepciót és über sereg lenne, csak vannak gyengéi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 22:00 
Heroes Team

Teleport?? Merrefelé?? Én maximum a zombiknál shieldet meg Hastét láttam! Csak hogy beszélgessünk arról, amit ellenfélként tapasztalt más ember!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 22:11 

Jou írta:
Teleport?? Merrefelé?? Én maximum a zombiknál shieldet meg Hastét láttam! Csak hogy beszélgessünk arról, amit ellenfélként tapasztalt más ember!

????????????
És Csizu serege ? Ennyire töketlen az AI ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 22:25 
Heroes Team

Képzeld, 1 darab teleportot sem láttam! És képzeld, ennyire gyökér is tud lenni az AI! :shock: :shock: :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 22:44 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 0:07 

Az én baráti hősöm se használta amass forgetfulnesst. legjobb lenne úgy,hogy megvenni a varázslatokat,és eldönteni ,hogy mi legyen amit én használok,és mit használjon a gép az én nevemben (ha csak 1 max 2 varázslatot hagyok neki akkor csak használja ,nem?) ...csakhát ez nem megoldható

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 14:55 

Az elmúlt napokban megpróbáltam egy tökéletes árlistát kovácsolni. 8) Definiáljuk rögtön, mi is az: bármely lényt választod, bármely hőssel, bármely taktikával egyforma eséllyel indulsz a versenyen. A jelen árlista csak azért jó, mert nincs kirívó hiba benne, de (hivatkozván Titire) ki indulna minotaurussal, gorgóval, hidrával, titánnal...stb.

Tehát elvonultam a laborba és pár nap múlva felszállt a fehér füst, az alábbi megállapításokat tettem:
1. nem lehetséges elérni a tökéletesen tökéletes állapotot
2. megközelíteni viszont lehet. Játszhatóvá lehet tenni minden lényt. Jó kombóval talán kihozható minden lényből a győzelem. Ez a mostani rendszerre nem igaz.
3. megkockáztatom, hogy minden heroes verzióhoz jó az a táblázat, amelyet kidolgoztam (ezzel nem kerülök be a ginisz bookba, de azért kíváncsi lennék, hogy az elmélet működik-e a gyakorlatban)
4. sehol nem vagyok a végéhez képest.

Lévén, nem ismerem a H3 versenyek szervezőit, nem tudom, miként reagálnának újító ötletekre. Kertics biztos sokat bíbelődött a jelen árlistával, biztos nem szívesen tenné félre. Most ott tartok, hogy a lényeket balansz közeli árra hoztam. Mellé kellene áraznom még a hősöket, artikat, varikat.

Vajon lenne-e olyan árlistás verseny szervező, aki látna fantáziát (részleteket magánban) és ha elő-teszteken helytáll az árlista, akkor bevezetné azt élesben ? Ugyanis, bár jól szórakoztam, míg csináltam ezt az árlistát, innentől már kevésbé lenne érdekes, pláne, ha haszna se lesz.

bye,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 15:33 

Ha elküldöd majd az árlistát én szívesen összedobok 1-2 érdekes csapatot. :) Sose voltam a megszokások híve. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 15:50 

Hali!

Én is kíváncsi lennék mit alkottál! Elmondhatnád a módszert is!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 16:44 
Heroes Team

Morphose: Minden amit leírtál teljesen igaz. Elég sok számítást végeztünk Jou-val a jelenlegi online árlistával, ha kiváncsi vagy a részletekre, írj nekem egy privit és megbeszéljük.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 21:31 

Kérek olyan 2-3 hetet: visszavonulok a laborba. Akkor előjönnék 3-5 azonos áron összerakott csapattal és majd tesztelők segítségét kérném.
Ha véletlenül jól sikerülne (szoros befutó), akkor az a dilemma jön elő, hogy mennyi infó kerüljön közreadásra:
- full leírás minden infóval. Hátránya, hogy elvész a varázs.
- csak az árlista közreadása. Lehetne keresgélni lukakat, hátha akad. Vagy legalábbis az illúzió meglenne. Lehetne találgatni, plusz élményt okozna. :)

Persze bilibe lóg a kezem.
Megpróbáltam excelben csatagenerátort írni, az nem tetszett neki. 8) Belegányolt jól a tábláimba a rohadék.

Ja ! Ha másra nem is lesz jó ez a kis munka, arra biztos, hogy meglepetést okozzak ősszel jelen árlista szerint is. Rájöttem valamire, amire még eddig senki.... 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 21:44 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 21:57-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 22:10 

ArchConan írta:
Szerintem itt azért gond van az alapállással. Egyforma jó csapatokat sosem lehet összerakni, egy zombi árát nem lehet szinkronba hozni egy grand elvesével vagy egy crusaderével, mert az erősebb. Kíváncsi vagyok mit fogsz ebből kihozni, de kicsit félek ettől az egyenlősditől. 8)

Ezzel a hárommal pont nincs bajom. Ha centire nem is, de pontosan illeszthetők (nem ment el az eszem, de addig nem rukkolok ki, míg alá nem támasztom az elméletem 1-2 tesztcsatával). A baj okozói nem ezek. :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]