Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 14:20 

ubul írta:
Számoljunk az 1. fordulóra átlag 9000 Hp-t a seregekre.
...
Így sem jó?
ubul

Számoljunk a 3. körrel. Ellenfeleim összHP-je 120K volt kerekítve. Visszajönne 40K csonti. Durván buktam a 9,89%ommal 17K HP-t. Ez így nem kerek. Elég nehezen balanszírozható egy képesség ez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 14:25 

Sziasztok!

Nem tudom honnan vettétek, hogy a pit lord képessége nem számít be a veszteség elszámolásnál. Korábban le volt írva, hogy ugyanugy számít, mint az AA képessége!!! Ez a mai napig él szerintem. Nem hiszem, hogy Kertics eltörölte volna ezt a lehetőséget. (ha jól tudom a nekromanciával ellentétben ezt nem is tiltja a szabályzat... :roll:)

Némi árlista módosításra szükségünk van, az tény. Szerintem a necromancy árát marha nehéz lenne jól belőni. Hisz egy ilyen 8000 arany körüli felár tényleg játszhatatlanná tenné a nekrós hősökre és gondoljunk arra a hátrányra is, hogy 8000 arannyal kevesebb csontot (vgy más sereget) tud venni az illető.
A pozitiv diszkrimináció ügyében majd futok pár kört. Ki kellene találni, hogy lehet ráerőltetni a többfordulós rendszerre... szerintem megoldható...

Másik: Tetszik ez az egymás csapatával játszunk ötlet! Olyannyira, hogy megbeszélem Vologyával, hogy engedjen indítani egy ilyen jellegű, teljesen különálló versenyt. Ez minden esetben az akutális H3 offline támadásárlista áraival menne, ugyanazon szabályokkal, kivéve, hogy a sereg gyártásakor mindenkinek figyelembe kell vennie, nem biztos, hogy a sajátjával fog játszani! (jó taktikai lehetőségeket látok ebben a játékformában)
A beküldött seregeket összesorsoljuk a játékosokkal és mehet a játék. Csoportrendszerben lenne érdemes csinálni, hisz a továbbjutók megint megkapnák az "új" seregüket amihez nekik kellene ésszerű fejlesztéseket csinálni, azzal játszani. Majd köv fordulóban ismét szétsorsolni a csapatokat, stb. stb.
Várnám a játékosok véleményét! Ha van elég érdeklődő el lehetne inditani ezt.

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 14:28 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 14:31 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 14:48 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:26-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 14:50 

ArchConan írta:
Jó de vonj le 9-10k ért walking deadet vagy artit magadtól, mert a nekró képességnek ára van.

Ezt értem, de szerintem ez beárazhatatlan. Vagy alálősz és 0%-ra hozzák a necrok, vagy fölé és kihullnak esélytelenül. Ha pedig magában ki is balanszolod, biztos, hogy jön valaki, aki mellé tesz egy spell-t, vagy artit és borítja az asztalt. Szóval túl nagy rizikó minimális plus haszonnal. Szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 14:57 

ArchConan írta:
Erre nem jött reakció, azóta sem tudom, hogy akkor beleszámít-e az élesztett démon vagy sem...

Az adatlapos XLS-ben az van, hogy a nekromancia nem számít bele. Mivel ez meg van említve és a démon nem, ezért a démon beleszámít. Mínuszos eredmény meg hülyeség, biztosra veszem, hogy Kertics 0-nak venné. Vagyis inkább gondolom.

Jelen árlista mellett impekkel és pit lordokkal nem sok vizet zavarnál, ezért a kérdésed elméleti. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 15:05 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:26-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 15:13 

ArchConan írta:
Másrészt a kérdés valóban elméletinek tűnhet, de lehet más lényből is démont csinálni (pl swordsmen, basilisk) és ha van egy adv ressurectem a pit lord mellé, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy 1 % fölött legyenek a veszteségeim. Pláne, ahogyan a gép játszik!

Kertics akkor lenne bajban, ha az eredeti csapatodban lenne démon. Mert ugye, ki mondja meg, hogy a csata végén élesztett, vagy eredeti démon van. Mivel nem megmondható, meg nem is cél (hisz arkangyal által élesztett lények sincsenek kizárva), ezért szerintem elfogadható a pit lordos élesztés. Ha 0%-ot hozol ki egy taktikával, az csak Téged dícsér.

Elvileg működött volna egy arkangyalt resurrecttel, íjászt arkangyallal támasztok fel taktika. Utána kellene számolni, de alighanem túl drága ahhoz, hogy működjön.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 15:17 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 15:22 

ArchConan írta:
Ugyanezt kérdeztem a csontikról is! Ha egy csontis csapatot indítok és a nekró képességét basicen hagyom, ki mondja meg mennyi csontit kaptam csata után és mennyi volt az eredeti, hiszen csata után is nőhetett a necromancy expertre. Úgy érzem vannak itt még kérdések, pedig én nem játszottam még sosem ilyen versenyen...

Ez magas labda. Kertics elrendeli, hogy minden sebződést úgy számít ki, mintha expert necroval kezdenéd a csatát. A csata végi seregdből levonja az ellenfél hp*0,3 Hpnyi csontit és már kész is van.

Innentől érdeked, hogy ne hagyd basicen, azt meg nehéz kimagyarázni, hogy egy necro hős 10 szint lépés során nem kapott adv és expert nero képességet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 15:40 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 15:48 

Sziasztok!

Erre mondtam neked Conan (bár ez lehet, hogy csak msn-en volt), hogy ez csak azt érinti aki fejlesztetlen csontvázakkal jön, és azt is mondtam, hogy szólok Kerticsnek, hogy írja be nyugodtan a szabályzatba következő alkalomra, hogy expert necromancyt veszünk alapul minden esetben! (tehát érdemes fejleszteni előre, vagy megvenni) ;)

UPDATE: komolyan mondom, SoDban játszunk, kitiltani simán lehet skillt, a nekró skill erre a sorsra fog jutni... :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laca 2007 júl. 26 csüt., 15:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 15:50 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 16:33 

Sziasztok!

Laca, én azt a részét az ötleteknek támogatom, hogy játszuk le a csatákat az ellenfelek seregével is és döntsön a végén a jobb százalék, de az biztos, hogy más által összerakott csapattal csak úgy szenvedni nem fogok.
Milyen taktikai elemet látsz benne? Direkt (vagy véletlen, teljesen mindegy) gyenge csapatot csinálsz, hogy aki azzal játszik ne legyen esélye és te is könnyebben tudjál győzni, ha magad ellen harcolsz. Mit derít az ki, hogy egy ilyenben ki hányadik lesz?

Funból tök jó, elbohóckodik vele az ember, ha van ideje, de ebből versenyt csinálni? :roll:
Mindegy, jó szórakozást hozzá, én ebből kimaradok.

Legjobbakat:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 17:16 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 17:54 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 18:01 

Kiesés rendszerben a Laca féle cserélgetés jó. Mivel az 1. fordulóban a te érdeked hogy jó csapatot rakj össze mert az számít a továbbjutásnál. Így olyan csapatot kapsz köv körre ami már bizonyított. Na ez milyen ötlet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 18:38 

Jaja Teki, ez versenyképesebb! :)
Nem azt mondtam, hogy ilyen verseny lesz és kész, hanem azt, hogy szóljatok hozzá! Ubul nem kell besértődni :P És ha fun verseny lesz akkor mi van? Verseny csak vérkomoly lehet?
Szóval amit Teki mondott az szerintem más megvilágításba helyezi a dolgokat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 18:42 

Conan: pont azért akarom már én is a változtatásokat, mert unom kicsit az íjász dendro kombót. Csak hát mással meg nem nagyon van esély. :roll: Annyira nem kéne az embert megszabadítani a választás lehetőségétől, hogy akármelyik verseny első 3 helyéről lehet csak választani. Akkor minek az árlista? Meg elég nagy a sansz, hogy a huszonakárhány versenyző mindegyike íjásszal menjen.

Teki: pont hogy nem. Laca már az első fordulóban cserélne. Ott még van esély arra, hogy megkapd a Conan által bemutatott, sokra hivatott mágus-piros gömbös csapatot. Aztán utánna végignézheted, ahogy esetleg az általad megálmodott sereg végigveri a mezőnyt.

Az ember általában vagy azért épít meg egy csapatot, mert nyerni szeretne vele, vagy azért, mert szereti azokat a lényeket és akar velük néhány jó csatát nyomni. Ez a cserélgetős módszer egyik igényt sem elégíti ki. Szerintem.

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]