Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 21 szomb., 12:05 

Olvasd el a hszem, kommentáltam azt amire tudtam mit mondani. Nem írtál hülyeséget!

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 21 szomb., 12:34 

Tudom ,hogy irtad hogy volt és esetleg lesz is majd ujra neutral lény :)
Az nagy hülyeség lenne hogy amilyen a hős,vagy amilyen mondjuk a sereg össz HP jának az 51 % a,olyan egyes szintű egységet kapna?
Ez szerintem azért lenne jó,mert aki esetleg ijásszal van,az is kap gyalogos egységet,aki tömegcsapattal,az még egy kis ráadást a fránya ijászok ellen (több elé lehet odaállni) ,aki meg varázslásra gyur,annak ak evés might serege mellé lenne egy kis segitség :)
(Amugy azt a darabszámot amit irtam csak hirtelen találtam ki,nyilván lehet más is,de szerintem kb meg lehet oldani h kiegyenlitetten kapjon mindenki.De akkor mi értelme ha kiegyenlitett? hát az amit előbb leirtam :) )
Rossz elgondolás?
:roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 22 vas., 23:11 
Heroes Team

Tititől is megkaptam a mentéseket.
Alakul a helyzet. 8) Most már két biztos dobogósunk van.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 22 vas., 23:45 

Sziasztok!

Látod Morphose Keerticsböl hiába próbálod kicsiholni az információ leghalványabb szikráját is, hagyja, hogy szenvedjünk. Inkvizítorok lehettek az ősei... :)

Erre az orb dologra írtam néhány napja, hogy 3 fordulós verseny esetén lehetne az ára 1. körben 15K, 2. körben 20K, 3.körben 25K. Így a might-osnak az utsó fordulóban nem kisebb döntést kellene hoznia, hogy az összes pénzét erre költse-e, és a magic-es is tudna az össz. 75Kból a varázslatai mellé sereget venni.

A pozitív diszkriminációval az lenne a jó, hogy olyan várak is szerephez jutnának és győzelmi esélyekkel indulhatnának (tower, inferno, stronghold), amik amugy nem nagyon. Indultam már néhány h3 ofline-on de asszem pl. titánnal még nem is találkoztam.

Psycopathic az ötletedben az a rossz, hogy ez a verseny nem arra megy, hogy le tudd győzni az ellenfeled, hanem hogy minimálisak legyenek a veszteségeid. Mit kezdjen egy ember, aki arma-black-kel akar kombinálni és a sárkányai mellé kap vagy 100 trottyost? Az első armával el is esnek és az már biztos veszteség. És ez igaz bármely más elgondolásnál, ami nem alaplény-tömeggel akar nyerni.

Legjobbakat:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 23 hétf., 8:44 

ubul írta:
Látod Morphose Keerticsböl hiába próbálod kicsiholni az információ leghalványabb szikráját is, hagyja, hogy szenvedjünk. Inkvizítorok lehettek az ősei... :)

Ez számára az extra jutalom, mely kárpótolja őt a szervezés miatti munkákért cserébe. :) Amúgy nálam mérsékeltebb az izgalom. Reálisan nézve már a bronzérem is nagy csoda lenne számomra. Abban biztos vagyok, hogy Csizu ellen kisebb a veszteségem, mint Csizunak ellenem. Persze ez nem számít sokat, de a lövészek egymás ellen nem veszítenek annyit, mint sétáló halottaim a lövészek ellen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 23 hétf., 11:23 

Hát jah...ezek a hülye % ok állandoan..az igaz ha elveszted az első szintű egységeidet akkor már van % od...Kár hogy csak a % alapján lehet a verseny végeredményét elbirálni :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 23 hétf., 12:58 

Psycopathic írta:
Hát jah...ezek a hülye % ok állandoan..az igaz ha elveszted az első szintű egységeidet akkor már van % od...Kár hogy csak a % alapján lehet a verseny végeredményét elbirálni :?

Hát éppenséggel lehetne az alapján dönteni is, hogy ki okozta a legtöbb veszteséget. A cél mindkét esetben ugyanaz: legkisebb veszteséggel befejezni a csatát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 23 hétf., 17:17 

Ha mindenki kap kis lényeket akkor mindenki el is veszítheti nem? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 23 hétf., 20:55 
Heroes Team

Üdv,

Mivel én holnap elhúzok délre nyaralni, ezért sajna nem tudom kiírni a végeredményt.
De nem kell aggódni, mert Laca volt olyan rendes és bevállalta, hogy Taegen mentéseit kiértékeli, valamint kihirdeti a végeredményt. Köszönet mégegyszer érte!!!

Taegen: a mentéseidet légyszi a laca11@tvn.hu címre küld el! A beküldési határidő változatlan.!

További jó nyarat mindenkinek! 8)

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 23 hétf., 22:01 
Heroes Team

morphose írta:
Reálisan nézve már a bronzérem is nagy csoda lenne számomra. Abban biztos vagyok, hogy Csizu ellen kisebb a veszteségem, mint Csizunak ellenem.

Én erre nem fogadnék :) És ha igazad is van, sokra nem mész vele, mert ez csak egy részeredmény, és nem az számít, hanem a végeredmény :!: Igaz szomorú, de vigasz lehet :)

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 24 kedd, 8:11 

Csizu írta:
Én erre nem fogadnék :) És ha igazad is van, sokra nem mész vele, mert ez csak egy részeredmény, és nem az számít, hanem a végeredmény :!: Igaz szomorú, de vigasz lehet :)

Üdv

Alkin póthősnek alapvetően jó választás, csak nincs neki varázskönyve. Így aztán egyedül ellenem nem tudtál úgy varázsolni, hogy én meg igen. Így, kiszolgáltatottan, nagyon nagy verést szenvedtek a druszák. Némi karcolódás árán dupla ennyi zombit (80 K HP körülit) is vissza tudtam volna küldeni a sírba. 8)
Amúgy igazad van. Mi sorstársak vagyunk, nekünk csak akkor van esélyünk, ha az íjászok egymást is megtépik kicsit.
Ha már íjászok, legyenek tényleg azok. Álljanak fel egymással szemben és tisztességesen lőjék egymást halomra :)

Nem tudom, hogy látod, Csizu, szerintem nekünk az is eredmény, ha nem az 5.,6. helyek egyikére kerülünk. Titinél látom még az esélyt, hogy befurakodik közénk, vagy mögénk. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 24 kedd, 11:06 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 24 kedd, 11:12 

ArchConan írta:
Csizu írta:
Ezért kell okosan és ésszerűen olyan póthőst választani, aki szintén "alkalmas" a sereg vezetésére. Egyébként kedvelt póthősök az armorer v offense speckós hősök.

Nem lehet, hogy itt ez a hős Fafner lett volna?

:) Első körben én is Fafnert választottam, de aztán elnézve Csizu 2. körös seregét, beláttam, hogy Alkin jobb (azt hiszem elsődleges képességeinek jobb eloszlása miatt, vagy valami ilyesmi). Azaz a 3. körben majdnem ugyanúgy jártam Csizu ellen, mint Ő énellenem. Nagy mákomra vettem piros gömböt, ezért nem számított, hogy Alkinnak nincs varázskönyve. Még így jobban is jártam, mint Fafnerrel, akinek hegyben nőtt volna a spellpower/knowledge Alkinhoz képest.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 25 szer., 22:34 

Kertics írta:
A beküldési határidő változatlan.![/b]

Ami mikor is van ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 25 szer., 22:40 

morphose írta:
Kertics írta:
A beküldési határidő változatlan.![/b]

Ami mikor is van ?

Már beküldtem!

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 25 szer., 22:43 

Sziasztok!

Ezennel lezárom a 2007. 1. H3 offline támadás versenyét. A mentések maradéktalanul beérkeztek, egy kis délutáni alvást követően átnéztem és kiértékeltem Taegenét is! :) (a többit Kertics mester megtette már) Nagyon szoros versenyt eredményezett a döntő. :)
A végeredmény a következő:

Bajnok: JOU (1,14%)
Ezúton GRATULÁLOK neki!

További helyezések:
2. Taegen (3,05%)
3. Ubul (5,11%)
4. Csizu (5,22%)
5. Titi (5,37%)
6. Morphose (9,89%)

Gratulálok minden résztvevőnek az elért eredményhez! Mint a szoros eredmény is mutatja mindenkit elismerés illet!
Továbbiakban figyeljétek a topikot! Előreláthatólag ősszel várható a következő megmérettetés!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 25 szer., 23:25 

Sziasztok!

Gratula Jou-nak az 1. helyhez, megérdemelte! Kiegyensúlyozott volt a teljeítménye, végig kis veszteségeket hozott össze.

Gratula a többieknek is, jó verseny volt!
Mégrgyszer köszi a szervezést Kerticsnek!

Legjobbakat:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 25 szer., 23:31 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 0:27 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 0:35 

Hali!

Veszteség okozása:
1. Titi (10,72%)
2. Ubul (7,85%)
3. Jou (6,22%)
4. Morphose (5,02%)
5. Csizu (3,65%)
6. Taegen (2,01%)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]