Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 13:27 

.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 13:36 

na végigolvastam mindent...

Sajna tényleg az a baj a recanterrel és a piros gömbbel hogy nincs ellenszere...
mig a villámellen ott a nyakék, egyéb támadó varázslat ellen a resist és kiegészitő artik, addig a mágus meg van lőve a második körben...
és persze nem lehet azt mondani egy might-os csapatnak hogy ne vegyen gömböt vagy recantert, mert hát hülye lenne...

Én egyébként azt mondom hogy érdekes felállás lenne ha kivennénk a gömböt és a recantert...
ugyanis ezzel nem lehetetlenül el a might, viszont a magic sem...
ezzel szerintem változatosabb csapatok lennének és izgalmasabb verseny, több körön át!

hm?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 15:46 

Hali!

Szerintem nem kéne kivenni a játékból a gömböt és a köpenyt. Ez esetben megfordulna a tendencia a magic javára. Én azt javasolnám, hogy a 10k lénykorlátot állítsuk jóval alacsonyabbra, valamint meg kéne fontolni a Bogpista ötletét is, miszerint a többi körre más árlista lenne mint az elsőre!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 15:47 

ArchConan írta:
Ja még valami: Titi melyik várban van még ennyi 'speciális tehetség', mint a te mighty gorgonjaid, basiliskjeid és dragon flyjaid? Ja és a wyvern monarch HP csökkentéséről nem is beszélve...

Általában igaz, csak ebben a versenyben ilyen győzelmi feltételek mellett keveset ér a gorgon meg a monarch képessége.

Titinek igaza van, én őt már az első körben kiesőnek véltem :twisted:, csak azt felejtettem el, hogy a kicsikék lőni is tudnak. :) Az arkangyal még most is nagyon olcsó. Feltámaszt és morált ad, a 2. leggyorsabb és még utál is ördögöt. Mondjuk ki venne ugyanannyi pénzből kicsivel több őshidrát, vagy mit.

2 gömb és recanter kivétele esetén tehát érvényesül a mágus, de nem abszolút uralkodó. Körvonalazódik...
10 K-s értékhatárral mi van ???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 15:59 

Laca írta:
Hali!

Szerintem nem kéne kivenni a játékból a gömböt és a köpenyt. Ez esetben megfordulna a tendencia a magic javára.

Ezt mire alapozod ? Feldobtam egy lehetséges forgatókönyvet számokkal, bár nem alapos, az tény, de nekem nem úgy tűnik, hogy mindenkit lefúj a magic hős. Tévedtem valahol ?
Mondanál ellenpéldát ?!

Laca írta:
Én azt javasolnám, hogy a 10k lénykorlátot állítsuk jóval alacsonyabbra, valamint meg kéne fontolni a Bogpista ötletét is, miszerint a többi körre más árlista lenne mint az elsőre!

Mennyire ?
A lemondok a szinte teljes árbevételről a Pgömb/fGömb/köpeny miatt az is szimpi elgondolás. Ha 25-30-35 Knyi aranyat lehetne költeni és a gömbök/köpeny 25/20 körül lennének, nem kellene dupla lista se, hisz az első kört nem éli túl, aki ilyet vesz. Aki meg elkölti szinte minden pénzét gömbre/köpenyre, az kockáztat a taktikája miatt, vállalja a hátrányt azokkal szemben, akik nem tesznek ilyet. Ez is jó, csak legyen drasztikus az ár.

Stronghold/fortress lények stb. problémája árlista kérdés. Megfelelő módosítással meg lehet kedveltetni őket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 16:01 
Heroes Team

Csak közbeszúrnám, hogy Taegent ismét körünkben tudhatjuk, így megkapta a mentéseit is.

Beküldési határideje: 2007.07.26. 24óra!

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 16:10 
Heroes Team

Nos, megjöttem én is, s végre veszem a fáradtságot arra, hogy belepofázzak! :)

Nos, mágu hátránya: Eléggé minimális menyiségű Might sereg is képes neki nagy veszteségeket okozni...

Resist: Ha az ellen pl rendelkezik 1. körben DMG spellel, 2. körben pedig netán elementállal, akkor van 1 olyan nagyon nagy esély, hogy a gép elkezd elementálozni, ha a serege nagy része behullik... ezt pl egy jobb might sereg a 2. körben simán meg tudja valósítani 1 resisttel..

3. Mivel ez offline verseny, és a HP-ra megya hangsúly, az első pont miatt ki vangyon lőve, hogy a mágus sereg kicsi veszteséggel zárjon...

+ Azt mindenki összevetette, hogy mágus így, mágus úgy, mivan ha a nagy mágusok összetalálkoznak?? Jól kinyárják egymást... Amire bezzeg még nem láttam esetet. Pl hogy jön a Chaines az implós ellen, az implós lekaszabolna a nagy kupacot, a Chaines meg beveszi a felestack lényt. És hol vagyunk?? Ott ahol a part szakad! Főleg ha 2 saris találkozik, feketegömböcs mindkettőnél + Chain! Máris megvan a katasztrófa! Egy Chain itt, 1 Chain ott és?? nagy Veszteség! Aztán jönnek a mágusok 30-70% veszteségekkel, a Might meg 40-60% kal kiröhögi az ellent??

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 16:50 

Azért ne feledjétek el a magasabb szintű támogató varázslatokat se, amelyeket szintén lehetetlenné tesz a köpeny/gömb. Gondolok itt a Forgetfullness/Mirth/Teleport/ Counterstrike /Sorrow/Berserk/Frenzy/ Clone/Prayer (és ami még kimaradt) varázslatokra. Ezek megvételét is ellehetetenítik. Pedig ezek színesíthetnék a játékot. Egy mágus nemcsak chain vagy Imploval tud nagy veszteségeket okozni, hanem mással is, pl. exp. Berserkerrel, Blinddel is lehet csúf dolgokat művelni. Mellé egy kupac lövész, vagy elementálok és jó kis csapatot lehetne összrakni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 17:51 
Heroes Team

Pista, ezt már a félvér kategória! Félig mágus ( spellek ) félig harcos ( lények+skillek )

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 19:58 

morphose írta:
Laca írta:
Én azt javasolnám, hogy a 10k lénykorlátot állítsuk jóval alacsonyabbra, valamint meg kéne fontolni a Bogpista ötletét is, miszerint a többi körre más árlista lenne mint az elsőre!

Mennyire ?
A lemondok a szinte teljes árbevételről a Pgömb/fGömb/köpeny miatt az is szimpi elgondolás. Ha 25-30-35 Knyi aranyat lehetne költeni és a gömbök/köpeny 25/20 körül lennének, nem kellene dupla lista se, hisz az első kört nem éli túl, aki ilyet vesz. Aki meg elkölti szinte minden pénzét gömbre/köpenyre, az kockáztat a taktikája miatt, vállalja a hátrányt azokkal szemben, akik nem tesznek ilyet. Ez is jó, csak legyen drasztikus az ár.

Stronghold/fortress lények stb. problémája árlista kérdés. Megfelelő módosítással meg lehet kedveltetni őket.

Hali!

A 25k összpénz mindenképp maradjon. Ehhez van belőve minden az árlistán, tesztelt, kiforott rendszer, szvsz ezen nem szabad változtatni. Én úgy gondolom, hogy a magic csapatok esélyét jól fokozná az, ha a kötelezően lényre költendő összeg csökkenne 5-6-7k körülire.
Most őszintén. Miért jó az, hogy egy artit annyira megdrágítjuk, hogy teljesen ellehetetlenítődjön a használata. Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy enniybe kerüljön? :?
Szerintem is kell drágítani rajta minimálisat! Nem tudom most mennyi, de pl ha most 6k, akkor mondjuk 7,2-7,5k-ra. Azon felül, hogy egy-egy mágusba belerúghat így egy ember, arra is kell gondolni, hogy egy ekkora kiadással valószínűleg a mightos csapatok ellen komoly vérveszteséget szenvedhet. Egyenlőre a might csapatok vannak jóval többen. Szerintem igenis kell hagyni egy kis félszt a magic csapatoknak is! :) Egy lehetőséget, ami fojtogatja miközben a send billentyűre nyom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 11:21 

újra itt.

Laca írta:
Miért jó az, hogy egy artit annyira megdrágítjuk, hogy teljesen ellehetetlenítődjön a használata. Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy enniybe kerüljön? :?
Szerintem is kell drágítani rajta minimálisat! Nem tudom most mennyi, de pl ha most 6k, akkor mondjuk 7,2-7,5k-ra. Azon felül, hogy egy-egy mágusba belerúghat így egy ember, arra is kell gondolni, hogy egy ekkora kiadással valószínűleg a mightos csapatok ellen komoly vérveszteséget szenvedhet.

Vegyük alapul a mostani Morphose vs. Jou csatát. Ha nincs gömböm, akkor Jou le-mass-slow-zza a seregem, bever az angyalokkal, lelő a zelótákkal és csak aztán jön a ghost dragonom és a mass haste-em. Akkor aztán kenegethetem a gömb áráért vett plusz walking dead-jeimet a hajamra. Hogy volt gömböm, nem volt mass slow, más lett a csata képe. :-) Azaz a gömb jelentősége sokkal nagyobb taktikailag, mint a kieső lények mennyisége (hacsaknem emelünk az égig árat).
10% áremelés semmit nem segít a problémán. Ha nem tiltunk, akkor igenis drasztikus emelés kell, hogy csak annak legyen, akinek illik a repertoárjába és vállal érte nagyon nagy áldozatot is. A 20K árat tartom ily módon.

Laca írta:
Egyenlőre a might csapatok vannak jóval többen. Szerintem igenis kell hagyni egy kis félszt a magic csapatoknak is! :) Egy lehetőséget, ami fojtogatja miközben a send billentyűre nyom. :)

Fojtogatásnak megteszi, hogy ha nem lesz fekete gömb, vagy szintúgy 20K körüli lesz, akkor szembejöhet immunis ellenfél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 12:51 
Heroes Team

Üdv,

Amíg a végeredményre várakozunk, kiszámoltam (már az új módszerrel!)a toplistapontokat:

1. ? 61p
2. ? 57p
3. ? 53p
4. ? 50p
5. ? 46p
6. ? 43p

7. Kiki 40p
8. Vészmadár 36p
9. Dragon 34p
10. Scoundrel 31p
11. Laca 28p
12. Bozso 26p

13. Bogpista 23p
14. Warlock 21p
15. Nimbus 18p
16. Teki1986 16p
17. Merlin 14p
18. Reflen 12p
19. Levko 10p
20. Icescream 8p
21. Bakos Zsolt 6p
22. Nowan 5p
23. Hawk 3p
24. Adler - (nem küldte be)

A döntő eddig beküldött mentéseit is kiértékeltem, úgyhogy már van egy biztos dobogósunk. :D

Itt is felhívom a figyelmet, hogy egy másik topicban lehet szavazni a következő H3SoD offline támadástorna típusára. Tessék élni a lehetőséggel! :wink:

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 14:32 

Azt nem lehetne, hogy %ok nélkül felteszed a sorrendet ?
Az első 3 agyonizgulhatná magát még ebben a pár napban. A 4. meg nem él át nagyobb csalódottságot, mint ha pár nap múlva meglátja magát 6.-ként. Sőt ! Még ő is izgulhatna, hogy csak ne 6. legyen.

% nélkül a még aktív playerek se tudnak messzemenő következtetéseket levonni, nem ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 14:54 

morphose írta:
Vegyük alapul a mostani Morphose vs. Jou csatát. Ha nincs gömböm, akkor Jou le-mass-slow-zza a seregem, bever az angyalokkal, lelő a zelótákkal és csak aztán jön a ghost dragonom és a mass haste-em. Akkor aztán kenegethetem a gömb áráért vett plusz walking dead-jeimet a hajamra. Hogy volt gömböm, nem volt mass slow, más lett a csata képe. :-) Azaz a gömb jelentősége sokkal nagyobb taktikailag, mint a kieső lények mennyisége (hacsaknem emelünk az égig árat).
10% áremelés semmit nem segít a problémán. Ha nem tiltunk, akkor igenis drasztikus emelés kell, hogy csak annak legyen, akinek illik a repertoárjába és vállal érte nagyon nagy áldozatot is. A 20K árat tartom ily módon.

Hali!

Nem tudom mi értelme lenne egyáltalán a gömbnek ha 20k lenne... :?
Vennél mellé 4kért sereget, meg egy hőst. Gratula. Biztos lenne esélye az illetőnek egy 16-17k-ból vásárolt, artikkal is támogatott might sereg ellen. Egy ilyen csapatot - gömb ide, gömb oda - még egy magic sereg is laposra ver...
szvsz.
Csak ismételni tudom magam: Nincs értelme ellehetetleníteni dolgokat. Az árat kell reálisan belőni. Most olcsók ezek a cuccok, drágítani kell. De nem az egekbe!

És ezért kéne külön második körös árlista, amin mondjuk már 18-20k is lehet akár a gömb. Az más szitu.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 15:33 

Laca írta:
Nem tudom mi értelme lenne egyáltalán a gömbnek ha 20k lenne... :?
Vennél mellé 4kért sereget, meg egy hőst. Gratula. Biztos lenne esélye az illetőnek egy 16-17k-ból vásárolt, artikkal is támogatott might sereg ellen. Egy ilyen csapatot - gömb ide, gömb oda - még egy magic sereg is laposra ver...
szvsz.

Első körről ugye nem beszélünk, ott 20K-ért értelmetlen venni gömböt (akár feketét, akár pirosat), vagy köpenyt. A második körben mindenki belátására lenne bízva, hogy kell-e neki gömb/köpeny ennyiért. A 2. körben már lehet látni a csapatokat. Ha 12-ből 10 mágus, nyilván megéri a fekete gömb. Ha 12-ből 10 mightos, akkor nyilván nem.

Már kértelek: számold ki és vezesd le, hogy miért nem, vagy miért igen. Amiket írsz, azoknak így nincs alapja. Ilyenre gondolok:
Magic seregnél elsősorban a támadó mágiásokra gondoltunk eddig. Első körben olyan 20K körüli (hős+támadó spell+ power növelés) összeget kellene magára költenie a mágusnak, hogy legyen esélye. Az 5K-s seregecske mellé a második körben még 10-15K, a többi elmenne még power növelésre, esetleg speedre, piros gömbre. A mightos sereg is kb. 15-20K -s lenne a második körben (a többiből hős+artifact+gömb), csak a nagy különbség, hogy a mightos-nak megmarad a taktikája, a magic-es meg ki lenne herélve.

Nyilván másik, nem gömbös, mightos sereg bedarálja a gömböset, de ez már a gömböt vevő kockázata, melyet felvállalt.

Én itt a 3. körben olyan 15K-s gömb ár körül kezdtem volna gondolkodni arról, megéri-e. Addig állítom: nem vitás. A lassú walking dead-eknek létfontossága az átjutás. 3600 walking dead se ér át, még ha sok is a HPja, vagy átér, de addigra elsétál onnan az ellenfél. Leslow-zva nagy a sebződés, sok a veszteség. Ha lenne csak slow ellen védő arti, nem is lenne miről beszélgetnünk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 15:42 

Ja, bocs, nem válaszoltam a kérdésedre.

Támadó sebzős magic hős (ha lejjebb visszük miatta az alsó plafont) 5K-ért vesz lényt, mondjuk. A mightos is (mert tegyük fel gömböt vesz). Varázslatok nélkül a mightos nyer (ő oldja meg kevesebb sebződésből). Viszont a gömbös might-ost lezúzzák a többiek, esélye nincs a győzelemre. Tehát nem vesz gömböt, tehát az első körben van esélyük a magic-eseknek.

Így nem kell külön árlista. A 2. körben a továbbjutottak típusától függően lehet már venni gömböt/köpenyt, ha hajlandó kockáztatni miatta valaki. Itt van megint a dilemma, hogy magic-esek ellen jó, de lezúznak a might-osok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 17:38 

Hmm...elolvastam az eszmecsréteket és sok igazság van benne.
Ez volt az első H3 támadás versenyem,és mikor a sergemet raktam össze én is kapásból 3-4 félét állitottam össze.Lett ez a golemes...might...lett egy vámpiros amit hamar elvetettem ,de az is might...lett egy ijjász sereg,de nem amellett döntöttem,szintén might.Aztán persze gondolkodtam magic seregeken is.
Namármost támadó varázslat,mit is érdemes...Lightning Bolt Chain Lightning---ott van ellene a nyaklánc...Jó első körben nem jellemző hogy valaki épp azt vesz,de hát ha többkörös és valaki tovább akar jutni...Szóval látván hogy van olyan sereg a Fekete sárkányokkal a továbbbjutók közt,aki CL és LB-al öl megvettem a nyakláncot (mivel én is varázsoltam és dzsinjeim is ,nem akartam gömbbel elrontani).

Szó ami szó,ha ugy nézzük,ezen az áron,igy,hogy a körönként elkölthetőnek kevesebb mint 1/3ába kerül a gömb,igy ha valaki látja,hogy a továbbjutó magic sereggel jön, ( és persze ő nem kalkulál varázslattal) ,ésszerű megvenni a gömböt.

Tehát a 25 ből marad majdnem 18 000 pénze még,hogy "épitse" a might seregét.
Ellenben gondoljatok bele a továbbjutott magic sereg helyzetébe:
Ahhoz már tul késő,hogy minden pénzét might seregre költse,ugysem éri utol még 25000 ből sem azt a might sereget,akinek mondjuk 25+18 e pénze volt hogy artifactokat és might sereget épitsen.
Ha látják,hogy az ő serege szinte csak a varázslatokkal sebez,akkor ugyis lesz ellene gömb,vagy köpeny,ennyi pénzből.

Ergo ebből az következik,hogy aki az első körben magicet választ,és még ha tovább is jut,akkor a gömb/és/vagy köpeny ellehetetleniti a helyzetét.
Szerintem...de persze lehet hogy nem igy van.

Megoldásként szerintem is a gömb ár emelkedést javasolnám,ha nem is 20 e re,de legalább 13-15 re.

Új szint hoz(hat)na a játékban pár Neutral lény behozatala is ,golemek,troll,ilyesmi,hátha valakinek az tetszik..Jah és a Sharpshooter ugye...
(teljesség kedvéért :Azure D,Crystal D,Faerie D,Rust D,ENCHANTER,Sharpshooter,Halfling,Peasant,Boar,Mummy,Nomad,Troll,Rogue,Gold Golem,Diamond Golem)
Persze ezek (lehet) nem SoD egységek ,már nem tudom melyikbe jelentek meg...Mondjuk nyilván a sárkányok ára is borsos lenne legalább 3000 vagy több,de hát ez csak egy ötlet...

Ami még tetszett ahogy néztem másik H3 támadásban,az az volt,hogy a vegyes seregek több pénzt költhettek.Igy többféle vegyes csapat is kijöhetne,nem csak tömegseregek mint pl a zombik vagy az én golemjeim,és ezáltal jobban hasonlitanának egy H3 játékra a csapatok...

Másik ami még szerintem érdekessé tenné,hogy pl amilyen várból származik a hős,abban a várban lévő leggyengébb egységet kapná,a vásárolt seregeihez.
Hogy értem ezt? Úgy hogy mondjuk minden 5 csontvázhoz kapna még egy csontvázat,3 zombinként 1 csontvázat,Wrightonként 2-t,Vámpironként 5 öt,Lichenként 10 et D Lordonként 15 öt és mondjuk G Dragononként 30 at.

Pl ként: venne 1200 zombit kapna mellé 400 csontvázat. Vagy venne 70 vámpirt ,kapna 350 csontvázat.15 Dragon 450 csontváz.25 D lord 375 csontváz.

Most le lehet hülyézni,de nekem ezek jutottak az eszembe :oops: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 17:58 

Hali!

Az előző támadást még én vezettem. Abban volt troll, diamond golem, sharpi, minden, kivéve a dragonok. Azokat nem érte volna meg betenni annyira magas áron jöttek volna. (szvsz az azurra még 25k sem elég :P 8) )
Kertics bátyó most kicsit későn kezdte meg a szervezést, ezért is maradtak ki a semleges lények. Szerintem bízhatunk abban, hogy a köv tornára ismét feltűnnek. ;)
Pozitív diszkrimináció tényleg volt, és nagyon jól működött is! Volt aki szépen ki is használta! (ld. Bakos Zsolt seregét!!!) De lássuk be; többfordulós versenyben nem használható a rendszer! :( A második körös vásárlások könnyen felboríthatnák az első körben beállt kényes egyensúlyt, így a többlet pénznek el is kellene úsznia. Ha nagy lesz a tömeg nyomása kidolgozom többfordulós versenyre is! :D És majd meggyőzöm Kertics mestert, hogy ez kell nekünk! :)
Igaz, az adatlap kemény dió lesz megint, de megoldottuk az előzőt is, talán sikerül ezt is! ;)
A gömb esetről: Kicsit úgy érzem Morpi (:)) elbeszéltünk egymás mellett. Utóbbi hszedből kicsit megéreztem mit is akarsz! Mit szólnál egy olyan szabályhoz, hogy gömb, köpeny drágulna ahogy én javasoltam, de a 2. körtől nem lehetne venni!!! Ezt azért tartanám jó megoldásnak, mert még igy mindig megmarad ez a lehetőség is, de nem lehetne 2. körre abszolút kinyírni a mágusokat pár elszánt gömbvásárlóval. Hisz nincs olyan másik arti sem, ami ily módon kinyírja a might csapatokat!
Aki első körben kockáztatja a továbbjutását egy gömb miatt (hidd el nem lesznek sokan) az tegye. :)
Viszont 2. körös árlista akkor is kéne, kicsit emelt mágia-ellenes-cucc-árral, meg pár vari árat is lehetne drágítani! (pl. forgetfullnes)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 20:18 
Heroes Team

morphose írta:

Könyörgöm, nemcsak a red orb a megoldás. Ha ránéznél a csapatomra, láthatnád, h van egy olcsóbb megoldás, szólj ha megvagy :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 21 szomb., 11:21 

Ezexerint akkora hülyeségeket mondtam h nem is kommentálja senki :?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]