Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 10:09 

Felraktam a TE-t aki ráér keressen meg MSN-en és nyomhatunk 1-2 meccset. akár a táborra készülve is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 13:57 

Valaki 1 random?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 21 szomb., 19:50 

Üdv!
szerdai meccs
Mastino vs Süni
Random,balance L,native style
Ivor Rampart Neela Tower
A terepem jónak látszott még az első 2 hétben,tele arannyal,plusz némi nyersanyaggal
Eléggé megszenvedtem,hogy 2.héten a 2.váramban legyen resource silo és city hall,fővárban szintén lett city hall,csak ebben az a legnagyobb poén,hogy 1.2.7nél miután mindent beáldoztam a giantért,kemény 22 aranyom maradt összesen :lol:
Másnap capitol,majd gyúrtam a gem termelőre
Közben Neela 3.hét elején nagy nehezen kitört,gremók,meg gargoylek segítségével és láss csodát a 2.terepemen nekró vár állt
3 bányát ott bevettem,monolithot találtam,csak 1irányút(lots küklopsz king őrizte :P ),2 artit felszedtem,plusz 1 pandorát,a jutalom 60 csonti
Hozzáteszem,igen nagy víz is helyet kapott a pályán,pedig mindent helyesen állítottam be,ebbe a tóba bele is fulladtam :P
Mire visszagyalogoltam,nagyon nem volt önbizalmam, 12.szinten az egyetlen megfelelő skill az expert water magic tűnt,de lots dread knight ezt nem igazán értékelte,kellett volna az expert air,így 90 gremó,meg pár gargoyle behalt
A kapu másik oldalán 64 sima knight,velük már könnyebb volt,mindössze 6 master genie,14 magi halt meg
Középen még sikerült kifosztani 2 pandorát,adtak 50-50 csontit,2.1.3nál 4 heti full sereggel vége lett a meccsnek
Rampart,hát ez egy elég erős vár,simán bedarált vagy 7-8 kör alatt,mindketten az expert air expert water bless haste kombót erőltettük,csak az a helyzet,hogy nekem bénábbak az egységeim,meg csatázni se tudok,sőt a nyavalyás gold kezdte a kört mindig :lol:
Köszi a meccset

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 21 szomb., 20:04 

Üdv!
pénteki meccs
Bozso vs Süni
Észak vs Dél 2
all random
Mephala Stronghold Vidomina Nekró
Első nap 8 hőssel indultam,mondhatni remekül haladtam,első nap 1 várral mentem,refuge nem adott semmi jót,így nagy hülyeségemben a váram előtt ácsorgó several monarch(kesztyű) sevral mino king került sorra,majd eltökörésztem az időmet a mainnel,elindultam a küldi artik felé 1.2.1től 3 szellem sarival szépen haladtam mondhatom,szinte 1 hétig csak gyűjtögettem őket :lol: ,jött csizma is,sőt vízen dragon scale armor,meg 3/3 A/D shield,szóval kezdtem reménykedni,de animate nem jött,mégis húztam továbba a guildeket,town portal,air,earth elemental(tower),chain,meteor(nekro)
Mire mindent kifosztottam már a 4hét közepe felé lehetett,elindultam Mephala felé,betörtem hozzá,majd a főcsatában látszódott,hogy egyesek nagyon gyúrtak a dupla várra :lol:
Ha nincsenek ilyen jó varijaim,közöm nem lett volna a főcsatához,a hp fölény,magas morál,luck az ellennél...
Mephala 25 30 20 22 Vidomina 37 33 30 30
Így neccesebbnek láttam a helyzetemet,1743mat ütött a chain(basic sorcery,expert air,air gömb),már csak 3 szürke,de jött expert haste,következő kör nyomtam 1 expert slowot,majd pár kör és sikerült realizálnom a skill fölényemet
Elég sok mákom volt ezen a meccsen,bár ígyis nem éreztem magam gyorsabbnak 1 csigánál,sokkal előbb át kellett volna menni
Köszi a meccset Bozso !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 21 szomb., 20:15 
Heroes Team

Sziasztok!

Tegnap játszottam egy gémet Dragonnal.

Dicsőséges Háború

Dragon(Stronghold -Gurnisson) vs. KTibsza(Tower - Josephine)

A meccs talán túlságosan is funra sikeredett, már a várválasztással is. :) A továbbiakban is. Elsőnek begyűjtöttem a bányákat, és pénzre mentem. Majd a térkép nagyját felfedeztem, hogy ne érjen meglepetés. Az első találkozás olyan 1-2-6 körül volt.
Josephine (1 stone golem, 16 stone gargoyle és 62 gremlin) vs
Gurnisson (1 behemoth, 3 roc, 23 marksman, 31 pikeman meg az aprólék :) )
A végkimenetel kétséges sem volt.

Egy rövidke gyűjtögetés után egy újabb csata jött.

Gurnisson 7711 (5 behemoth, 15 roc, 46 orc, 16 marksman, 20 ogre, 104 goblin)
vs
Thane 1122 (6 naga, 8 master genie, 5 magi, 8 stone golem, 4 stone gargoyle, 72 master gremlin)
Picikével több izgalommal szolgáltam Dragonnak. :) De csak picikével.
Végül bevette a váramat is és győzött. Gratulálok Dragonnak a gyözelméhez és köszönöm neki a meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 25 szer., 15:22 

Fixen randomon is kiállok bárkivel,most ráérek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 25 szer., 22:28 

Süni írta:
Fixen randomon is kiállok bárkivel,most ráérek :)

07.28- 10 és 18 között ha neked jó

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 14:14 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 16:01 

Nagyon beégtem,de ez engem nem zavar
Elnézést kérek,MR Conan tőled,hogy elbénáztam :oops:

Titi vs Süni
Random balance L,native
Gem Rampart Gurnisson Stronghold
Titi ragaszkodott a random hős/várhoz...
Megfelelő skilleket kaptam,kivéve log és a path,így nem tudtam haladni az egész meccsen
Végig kevés arannyal rendelkeztem,capitol és sec várban city hall is csak későn lett meg,sőt az ancient eléggé elkésett
1 naga bankba még buktam 1 macit 1 thundert,kezdett elmenni a kedvem,köv. nap beütöttem 120+magogot,remek,bementem középre,persze hogy havas terepet kaptam...
Dragon wing tabard,meg view air a jutalmam,átmentem Titi terepére a thunder maci párossal,de jött full sereggel és menekültem (expert taktik)
Kivehettem volna mindent,csak fejlett macikkal akartam támadni... :P
Beütöttem 2 lots level 7es egységet 1.4.7nél,itt buktam az aljanépből rendesen,a sivatagban semmi értelmes,wisdomot is kaptam,sőt még a leadership is beköszönt
Főcsata füves terepen ment,mindkét oldalon full sereggel,bár az enyém sokkal hiányosabb volt
Gem 4 7 6 9 level 13 Gurnisson 10 10 7 6 level 18
Kaptam minden körben chaint,nyomtam expert hastét de sokat nem ért,miután lebontottam a silver,kentaur,green hármast,már nem maradt semmim a többi lény ellen
Nem számítottam arra,hogy Titi húzza a mage guildjét,még earth elementált is kapott,szóval csúnyán kikaptam
Köszönöm a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 16:16 

Most is ki fogok kapni,Thane nagyon jól megy előre,nekem meg nincs mákom abszolút
Minden meccsemről írok beszámolót,az már más kérdés,hogy Neked mihez van közöd és mihez nem.
Nyugodtan nyomozz utánna,mi maradt ki az előzőből és azután is írd le mekkora vesztes vagyok pls
Örülnék neki :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 16:19 
Heroes Team

Ez komolyan mondom hihetetlen. Nem tudom mikor nyert utolája egy magices sereg balanc-en. Süninek nem kellet volna mást tennie, csak húzni az időt, hogy dúzzadjon a HP (vagy nem bukni annyi lényt) hisz a seregét csak magic-kel lehet leszedni. Lightning meg chain alig sebez ekkora értékekkel. Az Earth Elementál kb semmit sem ér, nem tudom mit vagy úgy oda, 6-os powerral 24-et idéz max.
Látod Süni, erre mondtam, hogy húzhatsz Castle+lvl7+capitolt + amit akarsz a 2. hét végére, azzal messze nincs megnyerve a meccs.
Egyébként azzal, hogy mastino gyakran "hagyja magát" csak hátrányodra válik, vereségből gyakran többet lehet tanulni, mint a győzelemből.
Titinek gratula, én temettem, nem hittem volna h nyer, pláne ilyen simán.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 16:27 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 16:36 

:lol:

Hé srácok!

Ebből a Conan-Süni párosból olyan brazil szappanoperát lehetne csinálni... :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 16:40 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 16:51 

Nem tudok jól építkezni,mivel mindig húzok level 7et 2.héten(ezt már sokan mondták,hogy nagy hiba,ugyanis nativenál nem kell a maci 2.héten,mert anélkül is lehet veszteni),a főcsatákhoz végképp nincs közöm,sosem nyertem nálam jobb játékos ellen,sőt még a gyors haladással is nagyon gondba vagyok
Nem hallgatok a megérzéseimre,most is elmentem a kesztyű mellett
Bocs,hogy játszok randomon,meghogy 1általán van képem élménybeszámolót írni
Bocs,hogy nem vagyok mindig a legjobb formámban!
:D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 16:57 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 17:05 

Szerintem amint megjelenik nálam a game over(vesztettem),ismét ódákat fogsz zengeni arról,hogy mekkora egy béna lúzer vagyok
Türelem Conan,nemsokára eljön a te időd is,csak várd ki :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 17:36 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 18:01 

Nalátod Conan,mostmár előtted is világos a kép hogy mások miért nem írnak élménybeszámolót?
Ha én kikapok,ami gyakran fordul elő,akkor már rögtön kezdődik a kritikák sora,de ha valakit megverek,mindenki csöndben van
Mostmár csak azért is,minden meccsemről reportolok,egyszer talán mindenkiben tudatosul,hogy nem csak a jogos piszkálódással kell reagálni
egy meccs után
Továbbá ma is ki fogok kapni,közlöm veled
Miféle bajnokról beszélsz? Biztos magadra értetted,mert én ha jól tudom még nem bizonyítottam semmit "élőben" ez alapján sok közöm nincs a multihoz
Ha még ebből sem derült volna mit gondolok a képességeimről,milyen jó játékos vagyok,még1szer csak a te kedvedért leírom :wink: :
Minimális tapasztalattal rendelkezem,nem tudok mindig eredményesen csatázni a géppel,vagy emberrel,tapasztalt playereket nagyon ritkán szorítok meg,és nincs bennem lelkesedés,kitartás
Szal egy kezdőnél kevéssel vagyok jobb :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 18:07 

Süni engem mervert egy fungameben. Nem annyira vészesen játszik, mondjuk nekem ez volt az első ilyen meccsem, neki meg már rutinból ment. :P Aztán volt Conan is TE-ben próbáltunk valamit alkotni, Korbac-ot szerintem lehetettlen legyőzni ott. Mondjuk lehetnék randomon gyorsabb is de ebben sincs még sok tapasztalatom. :) Jah amúgy hétfő vagy kedden mehetne egy 2v2 TE-ben. Conan?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]