Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 14:28 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 14:55 
Heroes Team

Igen, sajnos ez is ilyen szitu volt. Laca szerencsésebb volt, és könnyedén nyerhetett volna, ilyenkor figyelni kell és nem kiengedni. Miután láttam, hogy középen nincs semmi használható, s Alagar értékei 2x akkorák, és az utopia úgysem fog nekem adni semmi használhatót (nem szokott, előre tartok a tábori "túlzsúfolt" utopiás mapoktól), akkor meglátva a black marketben a bilincset és a csizmát (universityben tanultam logot) erre törekedtem. Itt a view air és a bilincs volt mérvadó, a recanters - nem is mondtam -, fekete gömb hab volt a tortán. Sokszor kaptam én is így ki, elég kellemetlen, de tanulni lehet belőle.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 15:03 

Nagyon kevés fakupacot találtam,1 volt csak a 2.terepen,így 2.héten húznom kellett resource silot,különben még a maci sincs meg,továbbá pnzügyileg is elég szarul ment,3.hét közepén lett capitol,a végén pedig ogre
A küklopszot már el is felejtettem :lol:
Arra vártam hogy végre expert eartom legyen,15.szinten meg is kaptam,beütöttem kb 40 war unicornt minimális sereggel,persze hogy egyik morált kapott,-18 wolf raider
Pénzem se volt kivenni az egységeket,így már naggyából fel is adtam magamban a meccset,expert aor is volt,csak haste hiányzott eléggé
Terepemen meg a naga bank és a küklopszos cucc is minimumos
Nem jöttek össsze több dolog,így simán kikaptam
Azzal is szenvedtünk,hogy a 2.várhoz nem vezetett út,vagy a kő és fabánya valamelyikét blokkolták,és stb
Erre nincs valami ellenszer Conan?
Asszem 10et is generáltunk,mindegyikben volt ilyen vagy ehhez hasonló hiba :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 15:54 

Hali!

Hogy őszinte legyek, minden körben view air volt. Csizut mindig messze láttam, az utolsó körben vmiért elfelejtettem a view airt, hülye módon feltételeztem aztán, hogy még mindig messze van. Csizu szépen használta ezt ki és hiába jöttek nekem durva artik megvert. Azért nem kevés mák kellett ehhez a készlethez amit felvonultatott. Gyanítom ha az egyik hiányzik a sorból akkor más a vége... :roll:

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 17:23 

Rip
Bossbo
én sokat játszottam vele a ToH-n..............tényleg igazi fan volt, aki rengeteg gamét nyomot.
Mostmár fentről tolja a GW-t :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 20:51 
Heroes Team

Sziasztok!

Osztozz és hódíts

Karesz (Stronghold - Gurnisson) vs. KTibsza (Rampart - Uland)

Lényegében nem voltam ehhez a pályához (bár a többihez sem) elég gyors, hisz a döntő csata 1 2 7-nél ment végbe.

Gurnisson
12-8-7-9

1 angel, 9 roc, 15 wolf rider, 14 grand elf, 3 behemoth és 16 orc + ballista

vs
Uland
5-3-8-6

2 archer, 12 dwarf, 43 capt. centaur, 2 pegazus, 37 capt. centaur, 4 swordsman, 7 wood elf + first aid

A csatában Karesz egy mass haste-tal kezdett, amit tudott gyakott, majd nekem "csak" :) egy mass stone skinre futotta. A második kör volt az utolsó, ott leszedte a még talpon lévőket. Mindezek ellenére jó volt játszani egyet. Gratulálok Karesz, jól toltad. És még1x köszi a játékot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 16 hétf., 12:06 

hali
h3 TE ----- ballista unlimited ammo megmaradt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 10:36 

Üdv!
Nem TE verzióval játszom,és mégis tegnapi meccsemen castle,valeska párosítással mentem
2.héten fővárban castle,capitol,és angyal,hogy még jobban örülj Conan, sec várban pedig city hallt is mertem húzni :lol:
Ez fizikailag lehetetlen,vagy mi? Mégis megcsináltam... :oops:
Nem volt nagy terepem,2.váramat 2.nap bevettem,pár kincsesláda,és 75ös dwarf tresury vezetett a "csodához".
Ma pedig csöves terepen,ezúttal Orrin-castlelel 2.héten nem lett city hall a 2.várban,de a fővárban a nyerő hármast felhúztam
:oops: :oops: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 12:14 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 13:15 

Én most a Castle várról írtam,hogy ehhez a dunginak meg a towernek mi köze nem tudom
Eddig is tudtam,hogy ha ezeknél a váraknál első nap nincs level 2,akkor 2.hétre nem lehet capitol
Csak elismerni nehéz,hogy meg lehet csinálni castlelel 2.hétre amit már az előzőekben leírtam
Mindegy,neked van igazad,mert te pár ezer online game után mindent jobban tudsz mindig :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 13:20 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 13:25 

Üdv!
Jou vs Süni
Random balance L,native style
Ivor-Rampart Gurnisson-Stronghold
Most aránylag jól ment,slow haste experten lett a végére
Saját terepemet teljesen kifosztottam,Gurni pedig szinte mindent leütött,ami az útjába került
Gyorsan sikerült bemenni középre,aztán elmentem egy másik terepre is,kesztyá expert log,expert path
11 thunder meg a 3 maci jól funkcionált,bár egy naga bankb 1et buktam mind2tőből
Nagyon későn mentem át Jouhoz,épp elég ideje volt arra,hogy a hősét és seregét megfelelően kifejlessze
Elég nagy hp előnyben tetszelgett serege a főcsatában,a grand elfek sok fejtörést okoztak,a végén vagy 50 maradt belőlük
Sikerült lebontani szinte mindent a törpe,fa,kentaur kapitány hármason kívül,így tisztes vereséget szenvedtem
1 héttel előbb kellett volna meglepni ellenfelem,dehát ilyen láma vagyok mostanság
Ivor level 15 8 12 7 7 Gurnisson level 19 15 13 4 7
Grat,szép győzelem volt Jou!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 14:09 

Üdv!
Mastino vs Süni
Iona Tower Orrin Castle
Kicsi terepet generáltam,így elég kevés pénzt tudtam felszedni,de 2.hétr angel castle,capitol szal min3 meglett,közben Orrin mocsaras terepen küzdött,de inkább egy másik terep felé vette az irányt,advanced loggal sem tudott haladni
2/2es kard,meg 2es dwarf pajzs lett a jutalmam pár erős lény legyőzése után,bányákat foglaltam,2 treasuryba bementem 3 angellel és vittem haza őket fejleszteni 4.hét közepén
1 nappal később már full sereggel mászkáltam középen,azonban kicsit rontotta az összképet,hogy expert earth és expert air skillt már megtanulta a mainem,de slow-ot vagy haste-t sehol sem láttam
2-3 ark felállással gyaktam a lényket,szereztem sok xp-t,a végére elértem a 17.szintet
A slow az egyik nekró vár melletti vari adó épületben lapult :P
A főcsatára a 2.hónapban került sor,4 heti full sereggel mindkét oldalon
Iona 7 7 7 9 Orrin 11 14 3 7
Nálam csak 2 champion,lényegében elég nagy volt megint a hp fölény a másik oldalon,előre jöttek a nagák,pacik ütöttek,majd 1 körön belül mindegyik naga behalt,expert slow,és mentem előre
Először a gremók redukálása,majd a geniek kiirtása(beálltak a titán elé) következett,de kaptam rendesen az áldást,fogyott a seregem a chainek miatt
Crusader pajtik kaptak 1 blesst,-2 titán
Szépen beálltam a toweres lények mellé,és végül nagyon nehezen bedaráltam mindet
Nálam 4es morál,ott 1es,a griffjeim kaptak morált 1szer,a másik oldalon 4 morál is elcsattant
Végig nem hittem el,hogy itt én nyerhetek,mégis sikerült
Kösz a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 14:16 

Nem nem Conan,amikor először megemlítettem a capitol angel castle hármast,eléggé le lettem hurrogva,pl 80%on teszteltem le állítólag,mikor én 130on mentem végig
Akkor offline is sikerült,most 2szer online is szóval ebben nekem van igazam beláthatod :( :( :(
Mégegyszer leírom,én nem firtatom a dungi és a tower esetét
És én nem a TE verzióval nyomtam,mint te!
Állítólag azzal sokkal könnyebb felhúzni :roll: :roll:
Olvass vissza a mostani Heroes Tábor topikban!
Ajánlom szives figyelmedbe!
Ha külön igényled,ide is be becopyzom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 17:24 
Heroes Team

Eh, Süni, szép dolog, amit elértél, de valójában akkor ér ez valamit, ha mindig tudod hozni, nem csak egyszer vagy kétszer, és nemcsak a Castle-vel. És ami mégfontosabb: VERSENYEN sikerül ezt elérned - eddig ez elmaradt - hogy castle + angel + mit tudom mi még 2. hétre. Egyébként meg ez nem jelent feltétlen győzelmet. Igazából a tettek számítanak, és elsősorban azokat ismerik el, akik ezeket a tetteket BB-n, táborban érik el, verseny körülmények között, na az respect. Szóval jójó, keep going, de nemcsak erről szól a játék...

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 17:34 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 17:41 
Heroes Team

:)

Ezt már meg sem akartam említeni, hogy a stratégián és a "csata" tudáson mennyivel több múlik, mint az építkezésen. Építkezhetsz frankón, ha nem társul mellé valami finesz vagy jó stratégiai érzék, sokszor halott dolog az egész...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 19:13 

finesz ez az ami még pluszban kell
ez az emlitett versenyekre még jobban igaz, a BB az ahol, akár éjszakába nyulóan kell bizonyitani, hogy ott vagy a szeren, s a Tábor, ahol "hosszútávon" kell sikeresnek lenni és sikeresnek maradni.
16 meccs lesz most is, ha jól számolom, szóval nem lesznek ingyen a trófeák.
S ellentétben az online versenyekkel a mappok ott kerülnek kihirdetésre, s a szabályok értelmében a mappokhoz tartozó várválasztást is ott kell megadni, s pont én tudom, hogy ez milyen fontos része a versenynek.

Azért minden Táborban van egy fekete ló, aki befuthat, tavaly pl. Kadynak nagyon ment a szekér.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 23:11 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 9:43 

Üdv!
Titi vs Süni
Wystan Fortress Valeska Castle
2.nap meglett a 2.vár,aztán ott ragadtam a saját terepemen,mindenből volt épp elég,így 2.héten fővárban castle,capitol,angel fel lett húzva,2.várban meg a city hall
A mellettem lévő terepen aranynak nyomát nem láttam,3 bányát elfoglaltam,18 zealotot 5k xp-ért legyaktam,aztán bementem középre 1.3.7nél,azaz jó későn
2 nap múlva megjelent Wystan,nálam 3 angyal,31 marksmen,4 mana
ott pedig 10 wyvern,4 serpent flies,50 lizardmen
Pár kör után menekültem,nem akartam angyalt bukni,az expert bless elég demoralizálóan hatott ...
Megint minimális sereggel szaladgáltam középen,miközben mindent ki tudtam volna venni,de nem,nekem arkangyalok kellettek :oops:
Következett 1 naga bank,ami maradt arany és egyéb nyersanyag felszedtem és full sereggel expert taktikkal meg expert hastéval beütöttemm lots macit
10 szürke is becsúszott,ez még nem lett volna gond,de 10 sima 1szer morálozott,így választanom kellett vagy halbelder vagy crusader fog redukálódni a csata után.a lándzsások bánták végül,89en
(10 szürke,10 sima,9 sima volt a felállás :P )
A sivatagban kesztyű,csizma,Valeskánál meg expert log,így full armyval is száguldoztam
Titi kérdezte 1.4.7nél,hogy mi lesz ha jön a plague,(kivette a seregét szerencsére :) ),mert másnap tényleg beütött a dögvész
2.1.2nél lots basiliskot vertem,majd Sylvia 5 arkkal nyírt ki 36 gold golemet,black marketből vettem kardot,meg 1/1es A/D-s gyűrűt,plusz 10%os archery növelőt
Visszaadtam aznap a mainemnek az arkokat,majd 5*1 es csoportra osztottam őket,és betettem a két íjász csapatot is throng liches ellen
138 összesen,pár kör és már feküdtek
Megint vissza az army Valeskának,majd megláttam Wystant a saját terepén,1 másodpercen múlt hogy be tudtam támadni
Kellett,mert hiányos sereggel állt fel
Wystan 10 15 3 7 Valeska 12 11 7 8
5 chaos,8 wyvern,19 mighty,24 greater,21 dragon flies,15 lizard warrior,129 gnoll marauders
5 ark,15 zealot,20 crusader,36 royal griff,93marksmen,120 halberder
Kaptam expert weaknesst,íjászokkal rászálltam a gorgonokra8nehogymár arkot vegyenek le),és 1 kör múlva már közelharcban ment a parti,egy expert haste nálam,ott meg expert bless,
elég nagyot ütött mindegyik fortress lény,nagyon nehéz volt a hidrát lebontani,voltam olyan láma,hogy beálltam a hidráknak kedvezően,hozzáteszem,a főcsata elején is úgy gondoltam bukom,a közepén sem változott álláspontom,majd 53 marksmenem kapott morált,innentől hullott el 2 hidra,majd az aprólék is eltűnt,csak 24 greater állt,de én még nem hittem el,hogy van esélyem,próbáltam beállni a marksmenek elé,de kaptam a vakításokat,így beáldoztam 5 roylat,hogy idő előtt ne érje el a greater az íjászomat :P
Rettentően izgalmas főcsatát vívtunk,sikerült nyernem,köszönöm a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]