Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 16:40 

Nem csak írtad hogy éjszakákat c64-eztél. Ebből gondoltam hogy akkor mellette csajoztál mivel minden időd rá ment. :)

Paul gratulálok megérte a gyakorlást. :D Csak így tovább!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 21:23 

Dreegar írta:
pl NG-t 3 napja felvettem msnen de azóta sem láttam, azért írtam itt hogy hátha észreveszik... de felpörgök igyekszem megoldani!

én 40 napja vettelek fel, de csak ma láttalak először, 3 hete beszéltünk Lacával, Ő látott Téged bejelentkezve, én nem, nem tudtuk mire vélni ezt a technikai csodát, megvan még az a print screen
ezen a héten nyaralni voltam, a következő 10 napból is csak holnap és kedden leszek itthon (mármint a városban), de amúgy most nem igazán foglalkoztat a Heroes (bármennyire is szeretem játszani), mivel péntek óta nem tudok felkelni egyedül az ágyból, annyira fáj a derekam :cry: úgyhogy az elmaradt meccseket vagy lejátszuk a következő 2 napban vagy nem, sajnálom srácok :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 22:47 

Hali!
Imperator vs Ubul
Castle vs Dungeon
Elleshar vs Tazar

Might vs magic csata volt, amit most a magic nyert! Ellenfelem nagyon lassú volt annak ellenére, hogy cipő meg kesztyűje is volt, de nem bántam!:D Ennek is köszönhető, hogy nem volt most esélye! Köszönöm a játékot! Legközelebb gyorsabban! Sok sikert a továbbiakban!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 22:49 

Zolirobi!
Tessék warra jönni! Sok időm nem sokáig lesz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 12 csüt., 22:32 

Adler!

Most, a költözéskor találtam meg egy csomó C64-es kazettát, tele játékkal... kíváncsi lennék a mai fiatalok arcára, ha meglátnák azok grafikáját, és egyáltalában a játékokat.
Bizony nálam is sokszor megvirradt, mire letudtam operálni a kezemet a joystikről. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 9:22 
Heroes Team

GJodie írta:
Adler!

Most, a költözéskor találtam meg egy csomó C64-es kazettát, tele játékkal... kíváncsi lennék a mai fiatalok arcára, ha meglátnák azok grafikáját, és egyáltalában a játékokat.
Bizony nálam is sokszor megvirradt, mire letudtam operálni a kezemet a joystikről. :lol:

Igen?? Kár, hogy a C64-esem magnója sajnos tönkrement, pedig maga a gép még elméletileg működik, igaz 1 kis kábelhibája van, de az könnyen operálható! Fene, pedig akkor lehettt volna táborba 1 kis C64 partyt rendezni esetleg! :P (Mellesleg még ma is szerintem lekötné az emberek nagyrészét, akik anno foglalkoztak C64-es játékokkal :roll: )

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 10:59 

nekem floppy s volt, de volt magnóm is

lehet nem voltak olyan szépek a játékok, de sokkal élvezetesebbek voltak - persze aki 24 éve játszik,annak nehéz ujjat mondani - egy nagy dolog volt, hogy a legujabb játékok is simán futottak, nem kellett évente, félévente rákölteni a gépre, ez ma nem megy.

Minden onnan indult, emlékszik valaki a GEOS ra?
Bill Gates biztos:)

Szerepjátékok AD&D ben, Test Drive, Pirates!, Gianna Sisters, Commando
voltak magyar nyelvű kalandjátékok is, csak szöveg, kép nélkül:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 15:50 

4-5 éve voltam a tiszaparton üdülni, disco hegyek stb, vittem magammal a C64-et ( ez is van természetesen full felszereléssel, csak programozásra nem ideális, ezért nem nagyon reklámozom hogy van, amolyan nintendó a szememben :) ) és végig játszottam a 2 hetet úgy hogy kise mozdultam pedig nagyon jó koncertek is voltak. :P Persze laptopot is vihettem volna de akkor a többiek tudtak volna tvét nézni, és ugyebár üdülni jöttünk vagy mi !??! :)
Adler ! A Street Rod-ot kihagytad ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 19:18 

Barbarians rulez! Mondjuk nekem csak ZX Specrumom volt, de 48K fölött nem igazán készültek gammák.
Meg volt egy nagyon jó FPS szerü játék, valami Narco Police volt a neve, és minden szintet külön kellett betölteni a szalagról, igaz kicsit macerás volt, de a feeling kárpótolt a sok töltögetésért.
És persze az ELITE!! Nálam az vitte el a pálmát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 19:31 

Street Rod a legyőzhetetlen főellenséggel. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 21:07 

Tényleg az Elite.. hát igen az igazság az hogy legyen az c+4,c64,sprectum a legjobb játék az elite volt.
Teki ! egyáltalán nem volt legyőzhetetlen csak a start után mielőbb rákell húzni a kormányt :) hú lehet előkéne venni a c64-et !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 1:40 

on
Hadvezéri érdemek
vs Merlin
Fortress vs Rampart

Ivor, de 1 nap alatt lecseréltem Gerwulfra, nekem ő szimpatikusabb, 5. nap a hajóban ült Ivor - addig Gerwulf semmit nem csinált, illetve ládából xp zett - áthajózott az ellenfél területére. Merlin egy embere sem ért oda, a hajójuk ott hevert, Gem persze valahol messze a parttól bóklászott, de elindult a tópart felé, meglett a 2. vár is - Inferno, még az 1. héten, hála Cuthbertnek -
minden simánt ment, kivéve, hogy expert earth ide vagy oda, slow sehol nem volt, ez előbb egy dragonba került a doboznál, majd később a naga queeneknél - itt mondjuk én b@sztam el, mert sportból ütöttem őket - bevertem a devileket is, a 3. héten, sajna spell ügyileg az infernot huztam - ez volt közelebb, hazamenni nem akartam - itt semmi spell nem volt, se villám, se ice bolt, lvl4 counterstrike és berserk, lvl5 sacrifice.
Full brigád a hill fort után megszavazta a támadást, áttörtek a mocsáron, beverték a cyclops kingeket - a piros örzői az átjáróban - balkanyar, de merlin nem foglalta el a hill fortot, igy a devileket is nekünk kellett lebontani, majd tovább.
Ez volt az 5. nap, s már látszott a fő Fortress vár, amikor is hátulról megérkeztek a mocsárlakók...........Verdish volt a vezér, verekedésben kb. fele olyan erős, de spell powerben és knowlidge ban azért ott volt a szeren. Verdish 7/5 14/10, Gerwulf 14/10 5/6.
Az összes lényem upgradelve volt, a másik oldalon csak a döglegyek, exp. taktik, bevédve az elfek, a többiek csak ugy álltak.
Ark,Gold, Silver waitelt, jött egy villám, de ezt resitáltákaz ijjászok, nyomtam egy berserket a wyvernre - 20 mana - de mintha nem történt volna semmi, 60 ból egy huszast ellőni az Gerwulfnak is nagy luxus, szerencsére az ellenfél katonái közelebb jöttek, igy elkezdük darálni őket, kb. erősorrendben, hydra, wyvern, meg aki jött, a Fákat is hivtam a verekedésbe, 12 speedel jöttek..................a lényeg, hogy az upgradelt lények és az attack defense leverte Merlin lényeit, igy legyőztem a seregét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 12:28 

Hadvezéri érdemek

Kezdéshez sajnos csak varázslós hősöket kaptam, amelyek közül Verdish-t választottam főhősnek.
A hajómat Adler hajóidézés varázslattal elorozta előlem, amikor már be akartam szállni. Egy nappal lemaradtam így a vízitúráról .
Az egy szem saját hajóra nagyon kell vigyázni ezen a pályán.
A második váram Rampart volt, ahol tűz pajzs és frenzi varázslatokat kaptam. A főhősömnek expert föld, levegő és víz szkilljei voltak.
A főcsatát egy kicsit szorosabbá tehettem volna, ha slow-al kezdek.
Az egységeim közül csak a hidrák és a bikák voltak fejletlenek, de igazából pont ezeknek kellett volna annak lenniük.
A győztes hadvezérnek ezúton is gratulálok a győzelméhez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 22:40 

Zolirobi, Lionskull lehet keresni még mindig a mecsekkel kapcsolatban ráérnék nagyon!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 22:49 

Sziasztok!

Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ismét vannak olyan meccsek amiknek messze lejárt a határidejük!!!
Max. jövő hét végéig játszátok le. Aki nem játsza le a szabályok szerint kapja a -1 pontot.
Boti: Nekem jó mostantól majdnem minden délután-este. Írj, hogy neked mikor lenne alkalmas!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 15:23 

a sok visszavonuló miatt szvsz a következő szezonban elég 3 csoport.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 18:15 

Hali!

Igen lehet. Még ne mtudom hányan hagyják abba ezzel az idénnyel. Ha sokan akkor 3 csoport lesz a vége...
Nimbus, Teki, Paul már tutira mondta. Kétségesnek tartom Vologya, Zolirobi és Tyron résztvételét. Jó lenne ha tudnátok jelezni majd nekem, hogy mit szeretnétek. Meg mások is akik a kilépést fontolgatják, ne az utolsó pillanatban szóljatok! Bár jó lenne ha már tovább nem apadnánk...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 23 hétf., 10:04 

Sziasztok!

Tegnap este sikerült befejeznem az utolsó meccsemet az idényből, amit történetesen Boti ellen vívtam.

Hadvezéri Érdemek

Boti (Castle - Crag Hack) vs. Laca (Castle - Orrin)

Az elején kicsit megijdetem, hogy Botinak sikerült Cragot becserkésznie, igaz nem voltam elszomorodva azért Orrin miatt. :)
Amugy az egész meccset nézve nem panaszkodhatom. Összejöttek a dolgok. Bevettem hamar a váram közeli bányákat, egy droid simán elfoglalta az üres 2. várat, majd a 7. napig meglett a tarding post is, így simán lett angel is. Első héten swordsman volt a refugeeban, második héten arkangyal (harmadikon Titán :P). Az egyik lvl6 blokkom középre diamond golem volt, így kaptam az alkalmon és a 2. héten be is mentem középre, szépen kiszedtem a lvl2-3 artikat, valamint a piacon vettem egy golden bowot. Ekkortájt fordult a 3. hétre az idő, Boti is jött be középre. Szerencsémre elkövetett egy hatalmas taktikai hibát. A főhősömet el akarta zárni a lvl3 artit (+6 def.) felvevő droidomtól, így a hajós droidjával kiszállt közvetlenül a droidom mellé, hogy az értékes artit ne tudja továbbítani a főhőshöz. Ám a főhősöm visszaért, leütötte Boti droidját, majd hajóra szállt. Így a több körös mocsár-gyaloglás helyett 2 kör alatt a túloldalon voltam a főheróval, a pajzs is nála volt! :) Itt már volt 4 arkanygalom, így bevertem a pandorát is, majd a fővárámba nyargaltam a town portálért. Mákom volt, pont meglett a wisdom, nemsokkal utána az adv. earth is. Exp airom volt, air gömb, villám. :)
Boti nem támadott be engem, hanem kiment a +2 alljához. Ezzel elég sokat elidőzött, gondolom a pandorát ő is ekkor szedte ki.
Döntenem kellett merre megyek tovább, végül felfelé indultam a fenti +2 allhoz. Boti előtt egy körrel értem oda, majd el is inaltam, húztam középre,ahol a blackek mögött sentinel várt. Ki is vettem szerencsésen. Majd Crag a hajóból pont úgy szállt ki, hogy a csak archangelekkel felálló főherómat elzárta a droidoktól. Összeszedtem az artikat, majd elegánsan town portaloztam, a sereg jött utánam doridszárnyon. :)
Boti elindult a 2. váram felé, ekkor húztam ott is lvl4 mg-t (chain) Majd TP-vel odaugrottam és betámadtam Botit.
A főcsata egy vicc volt, Crag elég erős volt 22/16 asszem, Orrin 11/19 talán. Viszont Botinak se haste, se slow nem jött. A harc második körében valami 4-5 morált kaptam meg vagy 2 luckot, így a belasított egységeknek esélyük nem volt! Meteort, chaint használnom se kellett. Égett a pofám a sok máktól. Szegény Boti! :)
Kösz a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 24 kedd, 4:14 

hátralévő eredmények mikorra várhatóak??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 24 kedd, 15:17 

Hali!

Mind Laca előttem már leírta megvolt az utolsó meccsünk, és mint az utóbbi meccseken most is rengeteget bakiztam, általában olyankor amikor volt egy két minimális helyzeti előnyöm. A hajóba sikerül elég korán beünöm, még a negyedik nap, majd vártam hogy az ellenfél mikor ül hajóba. Mondjuk itt a pirosnak előnye van, mert hamarabb tud hajóba ülni és aki itt hamarabb ül hajóba annak nagy előnye van a vizen, mert az örvényen kersztül meg tudja támadni az ellenfelet ha hajóba szál. Ez történt a mi esetünkben is, amikor Laca hajóba szállt, megtámadtam és elsülyesztettem a hajóját, így már csak az én hajóm maradt a vizen, amivel felderítettem a közepét, ahol egy +6 pajzs, +2power+knowledge batyú és egy +3 knowl. sisak voltak a tárgyak. A relic meg a sentinel shield. Mivel nekem csak egy +3-s kardom volt, gondoltam a pajzs jól fog jönni, de akkor láttam hogy Laca bement középre és elindult a pajzs felé, ott meg elkövettem egy bakit hogy kiszálltam a droid mellett aki felvette a tárgyat, de a főhőse elérte a hősömet és miután megölte ővé lett a hajó. De akkor én is jöttem a közepe felé ahol skorpik és war unicornok védték az átjárókat, a skorpikat választott miután upgradeltem és megpróbáltam utolérni a Laca hősét, mivel láttam hogy a lényei nincsenek feljavítva. De gyorsabban mozgott a mocsárban mint az én hősöm, kihasználva egy fortresszes lényét, és sikerült lelépjen mielőtt elértem volna. Itt megint hibáztam mert ahelyett hogy továbbmentem volna és megtámadtam volna Lacát, az épp ott veszteglő hajóba ültem és elmentem hogy felszedjem a pandorát és a 2 angyalt.
Utánna jött a +2all, majd hajóval át az örvényen a másik library, ahol majdnem sikerült megint elkapnom Laca főhősét, de mivel nála csak az arkangyalok voltak, megint gyorsabb volt mint én. Ekkor már a negyedik hét körül jártunk. Na gondoltam akkor megyek a relickért, hajóba szálltam mert az gyorsabb volt mint körbe menni, és pont előttem egy lépéssel ért oda Laca is akinek a hősét elzártam az utánpótlástól de jött a meglepetés miután felvette a relicet townportálal eltünt. Ekkor a statjaink attack defensben nagyjából egyformák voltak, illetve nekem az attackom volt nagyobb neki a defense, de nekem nem volt semmi ütős varázslatom, csak clone de az is víz mágia nélkül, és se haste se slow, pedig föld exp. volt. A második várak nekem stronghold, neki inferno.
A harc eléggé kilátástalan volt, neki refugeeből jött 2 hetes szintű lény, igaz a Titán-t majdnem én vettem ki egy droiddal, 1 lépésen múlt hogy nem értem el. Griffekben jobban álltam, mivel már első héten felhúztam őket, a többi kb. egyforma volt. Mivel exp. tactikom volt előre mentem a lényekkel de sajnos az exp slow miatt eléggé leragadtam, Orinnál meg ott volt a golden bow is, a második körben meg Laca 5 morált és 2 luckot kapott, angyaltól megkezdve majdnem minden lénye kapott valamit, a crusaderek morál+luck combót. Így hamar lebontotta a csapatot.
Grat Laca, jól játszottál, bár az is igaz hogy szombaton is meg vasárnap is szülinapon voltam, és mind a két alkalommal az alkohol szintem elég magas volt, vasárnap amikor elkezdtünk játszani 10 percig kerestem az egér kurzorját :). De szerintem ha józanabb vagyok, akkor is megvertél volna.
Kár hogy olyan sokan kiléptek a bajnokságból, bár igaz nekem sem volt mindig időm játszani, ilyenkor nyáron azért elég sok minden lefoglalja az embert :). De majd ősszel ha folytatódik majd a bajnokság remélem több idő lesz játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]