Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 0:12 

ArchConan írta:

Én most alakítottam át sikeresen a balance templatét 2vs2-sé. :) Sokmindent lehet módosítgatni a templatékon. Persze el is lehet cseszni. Egyenlőre próbálkozok és tesztelek. Bár ahhoz, hogy kiforrott átalakítás történjen több idő kellene valószínüleg, mint amennyi a tábor kezdetéig van. De megpróbálkozok egy-két módosítással, egy kedvező template kialakításához. Lehet módosítani a bányék számát, a zónák méretét összekapcsolódását, a várak számát és milyenségét, a treasure mennyiségét (bár ezt még tesztelnem kell)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 7:07 

az idő tényezőt is vedd figyelembe, max. idő egy mérkőzésre azt hiszem 8 óra ( ez is nagyon sok), de randomon, főleg balanceden lehet még lassabb a játékmenet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 20:57 
Heroes Team

Bogpityu: Nem akarlak megbántani, de ha rajtam múlik nem lesz random map 2vs2-ben... (igaz nem rajtam múlik :P )

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 21:26 

Viszont nekem radikális elképzeléseim vannak,1vs1ben is csak randomon kellene játszani :lol: ,komolyra fordítva a dolgot,nem árt egy kis változatosság a sok fix után
szvsz talán még te is megkedveled Nimbus :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 22:01 

Nimbus írta:
Bogpityu: Nem akarlak megbántani, de ha rajtam múlik nem lesz random map 2vs2-ben... (igaz nem rajtam múlik :P )

Nem bántottál meg. Felkeltette az érdeklődésemet hogyan is működik. Ennyi. Az, hogy ez a módosítgatás hová vezet még nem tudom.
Én nagyon rég nem játszottam randomon meccset. Szinte csak és kizárólag az OB és OK küzdelmeit játszottam. Csak megosztottam veletek a felfedezésemet :) Ha nem is a mostani táborra, de elképzelhető, hogy a későbbi versenyekre tudnánk egy kiforrott templatét alkotni, amely(ek) alkalmasak lennének erre. Csupán ennyiről van szó. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 0:13 

Süni:Miért ragaszkodsz a randomhoz?Talán igy van esélyed.....1-2 győzelemre.Azt meg honnan veszed hogy,a random miatt lessz változatos a tábor,hisz neked ez az első.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 0:24 
Heroes Team

Karesz írta:
Süni:Miért ragaszkodsz a randomhoz?Talán igy van esélyed.....1-2 győzelemre.Azt meg honnan veszed hogy,a random miatt lessz változatos a tábor,hisz neked ez az első.

Karesz, majd rájön, ha ő is átéli a dolgokat! :)

Nimbi: és ha kiderül, hogy megszavazzák a randomot, akkor is lejössz? :shock: Bár erre szerintem is kicsi lesz a remény, főleg a résztvevők névsorából ítélve! :roll:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 6:35 

Randomon pl balance templátén nincs akkora szerencsefaktor az artifaktok terén,fixen ha kapsz level 7es lényt refugeban már másképp alakul az egész mérkőzés
Nem mindegy,hogy mikor mit versz be,pl tanácsos tiltani a cons,hiveot
A native style nekem azért jön be,mert vigyázni kell a lényeire,mert az előző BB-n sem lett következménye annak,hogy Laca Bozso ellen mennyit bukott,mielőtt a hiveokat bevette
Persze ez a másik játékoson is múlik...
Sokkal nagyobb kihívást jelent nekem randomon játszani,hiszen a fixet be lehet tanulni
Napi mentéses progi mindent elárul,így azután én is végre tudom hajtani ugyanazt,mint ellenfelem a következő alkalommal
Nem láttam még táborban 2vs2ben randomot,legalább is a topikokat visszaolvasva,amilyen templátéval Bogpista próbálkozik,remek lenne szvsz
Csak néhányat nézzünk meg,és ha nem nyeri el a tetszést,akkor eltűnnek a süllyesztőben
Úgy értve változatos,hogy nem csak fix mapokkal lehet játszani az egész tábor ideje alatt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 7:00 

a 2vs2 mappok elég gazdagon felszerelt térképek - általában - igy is elég hosszú idő,amig az ember lejátsza, a csöves, tehát kevésbé haladósabb balance template lelassitja az egészet.
Amiket irtál az mind igaz, de gondolom Te is kaptál levelet, s megadtad azokat a várakat, amikkel nem szeretnél lenni, nekem ebből következik, hogy nem lesz random map:)

1vs1 ben meg biztos, a Táborban mindig is fix mappok voltak, másrészt, hogy melyik mappok szerepelnek az csak ott derül ki, persze lehet majd tudni, hogy milyen mappok közül kerülhetnek ki, ez mindig is igy volt.
S bizony ott és akkor kell kiválasztani, hogy milyen várral leszel majd az adott mappon, figyelembe véve, hogy az összes vártipust ki kell használni, amig a ujra sorrakerülhet egy már kijátszott vártipus.

Tanultabb szerint a fix mappon játszani olyan, mint ua. labirintuson végigmenni újra, én azonban nem mondom, hogy minden játék egyforma, ugyanazon a térképen..............mindennek meg van a szépsége és a szorakoztatása, igy a fix mapnak is, ahol tényleg sok mulik a szerencsén is, de 1x neked van szerencséd, máskor az ellenfélnek és ne feledjük azért tudni kell kihasználni is.

Erre a versenyre - Tábor - a legigazabb a mondás, hogy a részvétel a fontos, nem a győzelem.
A részvétel maga egy élmény, ha valaki elér valami eredményt az csak hab a tortán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 8:11 

Én a COD-ot hoznám példának, mindig ugyanazok a pályák mégis mindig más a játékmenet. Nem a pálya határozza meg az eredményt hanem az egyéniség és persze a csapat. A helyben hozott döntéseken múlik minden hiszen a ellenfél mindig más ugyanúgy mint H3-ban a lények, mégis több mint 10 éve játszák a játékot. (Beleveszem a CS-t is) Boti és Paul is tudna mesélni a BF-es meccsekről, hogy hány volt hasonló és minden taktikának megvan az ellenszere, csak jól kell alkalmaznod. Mindig van gyenge pontja az ellenfélnek ha megtalálod akkor csak ki kell használnod. Én így jutottam a BB-n tovább... Csakis az ellenfelek "bénaságát" használtam ki a csatákban. Ergo meg lehet csinálni a fix pályákat úgy hogy az különböző taktikáknak is megfeleljen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 9:06 

Nekem is a részvétel a fontos,de ahogy Karesz is írta,1-2 győzelemnél nem számítok többre :lol:
WCL-en pedig a meccsek 92%a randomon megy,de előbb utóbb mi is eljutunk ide...
Kaptam mailt Vologyától,a logikád nem rossz Adler,de azért látok reményt,hogy legalább 2vs2ben kipróbáljuk a randomot

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 9:34 
Heroes Team

A remény hal meg utoljára...

Én egyértelműen fix mapokon való 2vs2 versenyért fizettem be a táborba, semmi kedvem ehelyett abban a két napban, amíg lent leszek napi 20-22 órát randomon idétlenkedni... annak nem sok teteje van.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 10:52 

valóban fel sem merült az elején, hogy random lesz a 2vs2 vagy az 1vs1.

Idézet:
WCL-en pedig a meccsek 92%a randomon megy,de előbb utóbb mi is eljutunk ide...

lehet, de nem velem az biztos, engem sosem fog senki meggyőzni mennyivel jobb és élvezetesebb, mint a fix map.
Számomra kicsit unalmas a randomos töketlenkedés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 11:02 
Heroes Team

Sziasztok!

Nem arról van szó, hogy random mapok lesznek, hanem hogy azok is lehetnének. De csak a 2v2-ben lehetnének. Hangulat szempontjából mindegy, hogy fixen vagy randomon játszunk, jó lesz a hangulat. Azok, akik kevésbé gyakorlottak vagy jók randomon, azt vallják, hogy az nem jó és rossz stb. Nem kell őket meggyőzni az ellenkezőjéről, mindig volt aki a fixet, volt aki a randomot szerette jobban és ez így van jól.
Ahogy nézegettem a névsort, nagyjából 1-2 szavazattal a fix lesz megszavazva, tehát kár erőlködni. A túlzott gazdagság sem jó Adler, mert akkor ész nélkül húzol mindent, ahhoz meg nem kell sok ész, ügyesség. Egyébként az idézetemet nem én találtam ki és van benne valami, bármennyire sem értesz vele egyet :wink: De ezt majd táborban megbeszéljük :)

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 11:26 

szavazás?
eddig az Igazgató úr nem adott ki semmit arról. hogy szavazni kellene, de lehet csak nekem nem tünt fel.

Nem azt irtam, hogy jó vagy rossz, természetesen vannak fix mappok is, amik nem jók.......és van olyan random is ami jól sikerül.......

nem az ésszerűtlen gazdagságra gondoltam, de volt olyan random, ahol még a 4. héten sem tudtam Angelt huzni - biztos gyakorlatlan vagyok ebben a témában - amig az ellenfél 6 vagy 7 Behivel szaladgált és ütött mindent, persze 2vs2 ben megoldható ez is, a másik játékos csak küldi a cuccot és vadul sörözik ( Werul) addig a partnere leradirozza a pályát.

Természetes alávetem magam a szabályokat, ha random lesz a 2vs2 akkor azon játszom ( de akkor a vár választást ujragondolom) s nem hisztizek, viszont, ha van választásra lehetőség a fixre szavazok
( többeközött látható a térkép, lesznek olyanok akiknek lehet segiteni kell, akár csak ötletekkel is a partnerét, ezt pedig randomon nehéz megoldani).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 14:03 
Heroes Team

Vologya kiküldött e-mailjeben volt 15 kérdés/kérés amire válaszolni kellett. Név, e-mail, teló stb és a 12. ilyen jellegű kérdése volt, hogy idézem: "2vs2-ben fix vagy random mappok legyenek?" Egyébként az igaz, hogy fixen lehet mutatni egy kezdőnek, hogy mit és hogyan csinálj, de mivel mindenki ott lesz, ezt randomon is meg lehetne oldalni, odamész hozzá és segítesz neki. Otthonról chattel nehezebb lenne az "igazítgatás" de személyesen mindenki ott lesz a táborban aki 2v2zik, ez nem lenne gond. A randomhoz nagyobb gyakorlat kell és nagyobb kihívások vannak, így ez sokaknak gondot okozott volna és egyúttal "bánattal", csalódottsággal töltené el a kevésbé gyakorlottakat. Van akinél meg mindegy, mert ATTACK van :) Amúgy balancen jobb ha nem húzol angelt, több pénzed lesz kitermelni a többi lényt és leorohanni az ellent már a 3. hét végén is akár :) Egyébként meg legkésőbb 3. héten igenis lehet angelt húzni, simán. A randomhoz végig improvizálni kell, a mapot előre nem ismered, lények száma nagyobb, egyes varázslatok előtérbe kerülnek (View earth, air), de ezt szokni kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 15:37 

tényleg volt ilyen kérdés, s azt hiszem válaszoltam is

akkor bizzuk a szavazásra, s lépjünk tul a témán

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 16:55 

Ha az ember random balance L mapon megy,ráadásul castlelel,akkor 2.héten szvsz castle,capitol,angel felhúzása a minimum,nálam a griff attól függ,hogy első nap fel van e építve az archer...

Arkangyalt persze kell kivenni,expert taktika és íjászokat bevédeni főcsatában

Vagy ez egy nagy hülyeség Csizu? :)

Nem oly régen randomon 125 m.gremlinnel,4 magivel és 6 gargoyléval meg 3 manával leütöttem 41 dendroid archerset kis veszteséggel (neela 3 4 5 5)
Nimbus,valahogy az előző BBn történt csatád beugrott,amikor nálam 11 dendro maradt,és elfogyott a gremók lövése :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 20:16 
Heroes Team

Nekem második hétre a castle+capitol+angel együtt még sosem volt meg :shock: ebből ha kettő megvan, az is kisebb csoda, a tereptől függ minden. Ark + összes marksmen és zealot megvásárlása 4. hétre elég nehéz, de lehet hogy bennem van a hiba...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 20:52 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 23:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]