Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 1:25 

Sziasztok!

Azon felül, hogy 1-2 ember igyekszik a fórumon keresztül felvenni a kapcsolatot a versenytársakkal, nagy a pangás az OB-t illetően. Ne feledjétek, hogy az aktuális forduló lejtszásának határideje 2007.07.08. Ami ugye jelen hét hétvégéje. Sok elmaradt meccs is van, melyek bepótlási határideje lejárt. Nem akartam szemétkedni, ezért nincsenek beírva "eredmények". De ezúton kérem az ÖSSZES érintett felet, hogy nyilatkozzon a meccs(ek) lejátszásának tervezett idejéről, illetve ha megtörtént a játék akkor az eredményről. ...jó lenne látni, hogy van még érdeklődés ezen versenyforma iránt... ... az se baj, ha nincs, csak akkor szóljatok, hogy ne erőlködjek itt :) ...

Szomorúan látom, hogy ketten is fontolgatják a kilépést a versenyből. Vagy ez már végleges döntés? Ha igen, nagyon szomorú vagyok, hogy két kiváló játékostól vagyunk kénytelenek megválni, hát ..ööö... hogy is mondjam... ilyen "gyenge" :P indok kíséretében.
Azt szeretném kérni, hogy még egyszer gondoljátok át ezt a lépést, mert ha két hónap múlva mégis másként döntenétek akkor már csak a 4. csoportban játszhattok.
Ha döntésetek végleges azonnal törlöm a szezonban elért összes eredményetek, mert így tisztességes a többi játékossal szemben.

Boti: Én most nem érek rá a héten, sőt a jövőhéten is csak hétvégén! Szerintem még azzal sem csúszunk ki a határidőből! Ha neked jó valamikor azon a hétvégén, vagy az azt követő héten akkor minden további nélkül állok rendelkezésedre.

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 7:08 
Heroes Team

Nem akarok senkit sem álltatni... Végleges, ill. remélem ideiglenes! :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 8:46 

Az ellenfeleim keresenek meg, hogy egyeztessünk mert sok idöm van szóval tudok hozzájuk igazodni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 9:43 

Laca írta:
Sziasztok!

Azon felül, hogy 1-2 ember igyekszik a fórumon keresztül felvenni a kapcsolatot a versenytársakkal, nagy a pangás az OB-t illetően. Ne feledjétek, hogy az aktuális forduló lejtszásának határideje 2007.07.08. Ami ugye jelen hét hétvégéje. Sok elmaradt meccs is van, melyek bepótlási határideje lejárt. Nem akartam szemétkedni, ezért nincsenek beírva "eredmények". De ezúton kérem az ÖSSZES érintett felet, hogy nyilatkozzon a meccs(ek) lejátszásának tervezett idejéről, illetve ha megtörtént a játék akkor az eredményről. ...jó lenne látni, hogy van még érdeklődés ezen versenyforma iránt... ... az se baj, ha nincs, csak akkor szóljatok, hogy ne erőlködjek itt :) ...
Üdv: Laca

Én egész héten sőt a jövőhét keddig mindennap 0-24 óráig elérhető leszek :D szal válasszatok időpontot és tudassátok pls ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 17:17 

a kilépések illetve szüneteken túl kell lépni, nem kell eröltetni, csak ennek függvényében kell a következő szezont átszervezni, ez viszont nem lesz egyszerű, ti. hogyan jártok el, több feljutó vagy kevesebb kieső, tiszta magyar labdarugás 2007 :shock:

én esténként elérhető vagyok, van még 2 meccsem, ezeket lenyomnám....illetve az egyiket, ha a partnert viszzavonult.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 19:22 

Lionskull és Zolirobi!

Most hétvégén (7-8) le kell játszanom az OB-meccseimet, mert a következő hétvégén költözünk, és utána elég sokáig nem lesz netem. (több hétig)
Kérlek benneteket, hogy jelentkezzetek, akár e-mail-ben is (megegyezik az msn-címemmel)

Köszi: GJodie

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 0:34 

Na letudtam az utolsó OB meccsemet is...

Keresztes Háború

Süni (Tower - Styg 13/13/21/29 348 manna)

vs

Bozso (Castle - Ingham 27/16/23/22 350 manna)

A meccs nem indult jól de aztán a gyenge kezdés után izmos folytatás következett...
A hősök közül Ingham volt a "legjobb", de vele még életemben nem játszottam, így kíváncsian vártam mi lesz ebből...Minden a terv szerint haladt, ráadásul a vizhen kannát találtam, ami 5. napon már egy angyallal együtt a főhősnél volt! A túloldalon kiszedtem a két beváltandó artit, majd 1-1-7-re visszaértem az istállóhoz. A vizen egyéb használható dolog nem volt, de a kanna igy is übverelt mindent, jött logistic is egy witch hutból, így nagyon gyorsan haladtam.
1-2-4-nél Arkokkal + full sereggel bevertem a macikat és az Archdevileket, majd mannát töltöttem, fejlesztettem az archert, swordsmant, monkot és 1-2-5nél megtámadtam a garrisont, amit 3 pikás veszteséggel abszolváltam!

Ezután a 3 Arkkal kiszedtem a Berserk és a Chain Lightningot de amikor odaértem a meteor showerhez, 1-3-1-nél megjelent Süni és elhappolta előlem, de nem támadhatott meg mivel új populáció is volt nála!
Ezután bementem az arénába, bevertem a Library-t és odaadtam ngham-nek a full sereget.
A főcsatára 1-3-2-nél került sor...

102 gremlin, 32 iron golem, 18 archmage, 15 master ginnie, 9 naga queen, 5 titán

vs

145 pikás, 105 marksmen, 35 griff, 29 crusader, 15 zealot, 6 champion, 5 Ark.

Én kezdtem, 1029-es chain, dőltek a ginniek, 4 archmage, 1 naga. Majd az Ark ütötte a golemeket amik a titán meleltt álltak, morál, golemeknek vége...Ekkor következett Süni, de kb 30-40 mp után jelezte a játék hogy ellenfelem kilépett.
Msn-en ráírtam hogy megköszönjem a meccset, de semmi válasz, majd 1 perccel később onnan is kilépett...
Igaz hogy amikor már mind2en középen voltunk, mondta hogy mennie kéne, de gondolom egy elköszönés belefért volna...
Most fél 1 van, eddig vártam hátha visszjön, hogy csak a nete szakadt meg, de azóta sem láttam msn-en!

Ennyit erről!

Köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 7:02 

no comment
gondolom a meccset megnyerted..........

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 7:16 

hát...talán... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 8:20 

Természetesen nekem is végleges. Bár télére lehet benevezek majd a 4. ligába. A többieknek meg : Kitartás!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 16:24 

hát Süni nem javitotta renoméját, de biztos leesett a vasaló :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 18:47 

Bozso nyert,ez természetes
Eredetileg 10ig maradhattam volna,de kihúztam az időt,hogy még aznap tudjuk le...
Sorry,hogy elköszönés nélkül mentem el,de ma reggel fél 5kor keltem,és most értem haza a munkából(mondjuk ez mellékes)
A főcsatában persze esélyem sem volt,1.2.7nél bemehettem volna középre,viszont letelt az időm
Apám húzta ki a kábelt,csak megemlítem,már elegük volt,hogy 11 után gépeztem(megint mellékes)
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 20:18 

furcsa viszonyok lehetnek nálatok, hogy csak ugy huzgálják a kábelt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 20:26 

Ja,nyáron szüleim reggeltől estig dolgoznak,alig tudnak aludni,és marha idegesek
tudod mi ilyenkor keressük meg azt a pénzt amiből egész évben élünk
közel nem mindegy melyik nap mit csinál az ember,az átvevő átveszi e a gyümölcsöt,stb...
rengeteg probléma,gond jelentkezik napról napra,érthető,hogy feszültek..
én pedig segítek nekik,elég sokat
sry az offért

NG OB meccsünkre mikor érsz rá?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 20:26 

Karesszel mára beszéltük meg a meccset 8 ra, írt hogy itt van aztán eltűnt :?... azért még várok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 0:36 
Heroes Team

Adler írta:
furcsa viszonyok lehetnek nálatok, hogy csak ugy huzgálják a kábelt

Adler, nállatok nem fordulhat elő, hogy eccercsak kiugrik a kábel a falból, némi segítséggel? Vagy a durvább eset, hogy a tápkábel jön ki a konektorból, s a legdurvább, áramtalanítás a házban!

Meg szerintem Adler, 14-16 évesen nem Online toltad a Heroest, vagy tévedek?? :D S így ilyen veled nem fordulhatott elő! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 6:43 

14-16 évesen 3 dolgot csináltam:

- fociztam
- csajoztam
- c64 en majd Amigán toltam a gamét, amikor éppen nem az előzző 2 csináltam
és sose huzták ki a kábelt, pedig volt, hogy reggelig nyomtam a Pirates vagy a Kings Bounty nevű gamét, sőt c64 és amigán lehetet multizni is, autóverseny, foci, na az volt a maratoni játék, reggelig a haverokkal:)

nem igazán szóltak bele a szüleim, én ezt láttam otthon, mondjuk nem a füstös, drogos, zajos helyeket látogattam, mint a jelenlegi fiatalok nagyrésze, igaz akkor még 14-16 évesen ez nem is nagyon volt lehetséges.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 8:14 

Otthon a C64-en nem lehet csajozni. :) Szóval menni kell bulizni amikor úgy jön ki. Régebben is volt füst drog zaj csak akkor még nem hangoztatták. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 8:36 

hát én 1986 ban 13 voltam, de lehet Te jobban emlékszel:)

nem c64 en csajoztam, olvasd el ujra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 13:34 

én detto ugyanaz mint Adler kivéve hogy c+4-em volt, és írtam egy progit arra hogy szedjek fel egy csajszit. ( 1988 14éves voltam ) Abból állt a progi hogy írta hogy meglátod a csajt,odamész hozzá mit mondasz? erre bekellett irjam hogy Szia, hazakisérhetlek ? ha jó a válaszom akkor ezután kiirta hogy: Mentek hazafelé a csajjal, mit mondasz neki ? -erre azt kellett beírni hogy: Van kedved eljönni velem ma este a moziba ?
A lényeg hogy ezt minden nap kb 20x lefuttattam 1 hétig, már tökéletesen ment a dolog, odamentem a csajhoz és így nyitottam : "Szia ! Hazakisérhetlek a moziba ?" - :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]