Üdv Mindenki!
Nagyon nehéz helyzetben érzem magam. Bevallom amikor készítettem a mapot arra törekedtem, hogy ne egy kéthónapos átlagos kis M-es pálya legyen és azt hiszem sikerült is úgy alakítani.
Nagyon nehezen hittem el a híreket, hogy Conan, akiről már mondtak hideget-meleget, 56 nap alatt benyálazta a pályát. A leírt megoldás számomra tartalmaz kérdéses elemeket. Főleg az ötös szintű MG alakít ki bennem igen erős kétségeket. Ugyebár Experten kezdődik a pálya, magyarul szinte alig van nyersanyag és pénz, az aranybánya nincs éppen közel, a többi bányát sem éppen legelésző báránykák őrzik. No meg számoljunk csak:
Teszem azt 7. napra felhúztad a Town Hallt, a Citadellát, a vampire termelőt, a graveyardot, és mondjuk az MG level 1-et. A 6. napra, bár ez elég necces valahogy befoglaltad a fő nyersanyagtermelőket (ehhez legalább 4 hős kell az aranybányával együtt). Ezek a 2. hét első napjára 2-2 egység nyersanyagot termelnek. Kérdésem, hogy a francba tudod leperkálni a 28-28 Sulfurt és Mercury-t továbbá a 38-38 Gemet és Crystalt (beszámítottam a Vampire Upg-et) a második héten??? Annyira sok nyersanyagot nem pakoltam a 6-os szintű lény mögé... Vagy igen?
Még azt is elhiszem, hogy 1. hét 2. napján bevetted a várat, bár nehezen, mert a kezdősereged nem túl erős, és egy szerkesztési hiba miatt a parasztokból csak 1 szem csontit kapsz. Azt is tudom, hogy épp ezért biztos szükséged van a két Cursed Temple meglátogatására ami elveszi a napjaid. Esküszöm kipróbálom ha otthon leszek azt, hogy el tudom-e foglalni a várat a 2. nap. Elképzelhető, csak részemről nehezen. (mondjuk nem vagyok egy nagy játékos)
A tűz orb-os buli szintén az én hibám...

Sajnos becsúszott az a bibi, hogy Tűzúr barátunk rendszeresen átpasszolja a cumót egyik zöldfülű kollégájának. Ezt megoldhattam volna egy egyszerű Tavern kitiltással...
Valószínű, sőt biztos, hogy Conan nem vitte el a Seer's-be a Fire Book-ot. És ezáltal végig armázhatta a pályát. Mert ha nem tette volna Armát csak a Földúr területén lévő Seer's-ben szerezhette volna meg 10 Archdevil 10 Titan 10 Gold Dragon és 10 Ghost Dragon becserélésével...
Mindegy. Lényeg, hogy a fent leírtak alapján, én is azt kérném Conantól, hogy tényleg nyomja le újra a pályát. Sajnos én a pénzügyi oldalát néztem főleg és úgy tartottam kivitelezhetetlennek, bár lehet, hogy nem számoltam jól.
A mentéseket én sem láttam, hétvégén megnézem.
Én sem látom egyébként ésszerűnek azt, hogy egy ilyen versenyben csaljon valaki, de aztán ki tudja. Mindenesetre amíg nem vagyunk biztosak a dologban, ne ítélkezzünk!
Én ki fogom javítani a pályámat, mire a kampány tesztelésre kerül!
Na ennyi:
Cooper