Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 8:57 

ArchConan írta:
A jó modorról már láttunk példát tőled is! Te a Jou elleni hisztérikus kitörés óta nem vagy a 'szívem csücske', a többi azóta csak ráadás. :D. Igaz, hogy Jou nem kiskorú, ezért ott sok mindent megengedtél magadnak vele szemnben.

Nekem azóta nem, mióta te akartad megmondani kivel játszak, mikor lefixált mecsem van. Jó pár topikba is leirtad a véleményed, főleg verseny, amihez nincs közöd! Én szerintem a bug kihasználása akkor is csalás, mert minden játékban az. H3-mban nem is értem hogy nem az!
Állandóan okoskodsz pedig nincs igazad! Lehet ,hogy te azért szeretsz nyerni mert jobban tudsz kihasználni egy hibát ,de én nem! A védők nem azért vannak ott, hogy eltud venni elölük a tárgyakat, különben ingyen le!A random gameknél nekem külön felhivták a gameben mindig ha ilyen van ne használjam! Én bocsánatot kértem tőle annak ellenére, hogy nem értek vele egyet! Szóval veled ellentétben sokkal korrektebb vagyok! Nálad mondjuk nem nehéz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 10:00 

Egy random meccs most?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 11:27 

.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 23:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 13:52 

ArchConan írta:
Józan ítélőképességem azt diktálná, hogy erre ne reagáljak, DE:

Miért kértél elnézést, ha mégis CSALÁSSAL nyertek ellened? Le kell zárni az ügyet egy elnézéskéréssel és nem ismételgetni a csak a te fejedben létező csalást. A kettő együt nem megy!

Már elmagyaráztam egyszer, megpróbálom még egyszer, hátha másodjára felfogod: Ha NO RULES van egy versenyen, akár fix, akár random pályán, akkor ott minden megengedett! Randomon is ugyanúgy kivehetsz artikat, dobozokat az őrzők mögül. De egyébként ezt logikailag is be lehetne látni: ha DD-vel és Fly-jal (ami szintén nem tiltott, pedig kellene) el lehet venni a relikeket a lvl7-es őrzőktől, akkor pár egyszerű artit is el lehet lvl1-2 őrzők mögül!

Nem hinnén, hogy a hibák, bugok kihasználása miatt nyernék állandóan. Ha látok egy pályán valamilyen bugot vagy hibát, akkor én vagyok az első aki szóváteszi (még akkor is ha nem játszom azon a versenyen, bár tudom, hogy ez nagy bűn!), míg te esetleg lenyomsz rajta egy tucat meccset és észre sem veszed! Sőt, a bugokról is én készítettem az éljátékosok közül először listát és továbbítottam Muggernek, nehogy ezek a dolgok egy szűk 'elit' privilégiumai legyenek csak. Itt inkább arról lehet szó, hogy százszor annyit játszottam és töltöttem el tesztelessel, mint a magyar átlag (mint példaul te), ezért kb tízszer annyit is tudok a játékról. Szóval a kettőnk tudása az nem igazán párhuzamba állítható dolog, kár is ezzel próbálkoznod.

A személyeskedő részre most visszafogottan nem reagálok, a cselekedetei alapján ítélnek meg úgyis mindenkit.

Nem érted! Szerintem a bug használata csalás, szerintetek a h3omba ki lehet használni, ezért nem csalás! Ergo bocsánatot kellett kérnem! Engem nem érdekel mennyit játszol.... Én o multis tapasztalattal megvertek itt levő nagyokat! Valószinű nem azért, mert nem ismerem a játékot! Inkább hagyjuk a vitát!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 14:36 

Ha egy artifakt úgy van lerakva, hogy az elé rakott őrző nem óvja a tárgyat, akkor az nem bug, hanem pályaszerkesztési hiba. A bugokról Conan írt egy összefoglalót és Mugger portálján közzétették. És azok használata tiltott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 14:57 

bogpista írta:
Ha egy artifakt úgy van lerakva, hogy az elé rakott őrző nem óvja a tárgyat, akkor az nem bug, hanem pályaszerkesztési hiba. A bugokról Conan írt egy összefoglalót és Mugger portálján közzétették. És azok használata tiltott.

bug=hiba=pályaszerkesztési !hiba! ua-de m1 a nevében is benne van , hogy hiba! Túlléphetnétek rajta ez nem vita téma! Connan is nem a saját hibájával foglalkozna , hanem hogy én mit csináltam régen! Jellemző:) Magyar mentalitás:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 16:39 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 23:41-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 17:32 

felebarátaim, a Conan által leirt dolog, lehet, hogy bug, de eddig nem volt tilos semmilyen mérkőzésen, ami pedig nem tilos az szabad.....
lehet ez gyökér megközelités, de mégis ez van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 17:40 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 23:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 12:45 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 23:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 22:32 

Azthittem ez egy ismert bug, és ráadásul a szabály alól ki lehet bújni az általam ismert változatával: pl 6 giant +6 titán esetén nem scouttal hanem mainnel mész neki valami fölös unittal és a spellekkel lebontva a giantot majd elmenekülve a szörny eltünik :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 0:27 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 23:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 16:22 

durvának durva, de aki tudta és sose használta, az kap 1 sört a táborban:)

én egyébként véletlenül jöttem rá, az egyik meccsen anno, dw betámadtam a giantokat a droiddal, volt benne titán, jött a főgenya, ott csak giantok voltak. nem mindegy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 16:27 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 23:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 16:41 

Sziasztok!

Ha már a bugoknál járunk írok én is egyet, nem tudom ismeritek-e.

Ha Dimension Door-ral lépsz egy olyan kockára, ahol 1 event van, az event nem fog aktiválódni. Fly-al az event működik, mintha simán rálépnél. A DD-re még régebben, egy pályán jöttem rá, amikor megkellett támadni vagy 200 arkot, de csata után jött még 1 nagy csata rengeteg démonnal. Mikor DD-vel léptem az ark elé, és úgy támadtam meg, nemjött az event...

Nem tudom ismeritek-e, ha igen boccs az okoskodásért. :oops: További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 16:44 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 23:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 17:19 

Sziasztok!

Conan: Akkor se, az egyetlen lehetőség "normálisan" vagy Fly-el rálépni.

További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 20:13 

ha nem tudtad, akkor nem is használtad :D
ha használtad, akkor tudtad, ha tudtad és nem használtad
na akkor jár a sör:)

na nem azért mintha sajnálnám:)

olyan mint 1.2 ben a dupla spell esete, szvsz mindenki aki ismerte vigan használta, természetesen csak a gép ellen :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 20:15 

ÜDv!
VS Dreegar random balance L-,native sytle
Nálam Gurni,ott Christian a góré
Első héten nincs fabánya,se 2.vár,és buktam marksmeneknél egy keveset
Kitörtem 1.2.1nél,29 earth elemental ellen nem volt veszteségem,ezután bányákat foglaltam,meg pénz is szereztem,már 3 váram volt
Gird bevette a 2.strongholdot
2.héten minden tökéletes lett a várban,normálisan felhúztam a castle level 7 capitolt
3.héten küklopszot is vettem,lehet hiba volt,mert ancientre nem futotta,legalábbis csak későn lett volna meg(4.hét közepén)
4.héten ütköztünk meg egy necro várban,nálam full sereg(csak a maci fejletlen),Dreegar pedig elég csonka sereggel rendelkezett
Pár kör után bedaráltam a lénytöbbletemnek köszönhetően,thx a gamet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 20:05 
Heroes Team

Ha valaki ráér jövő héten, akkor kapható vagyok egy 1vs1 vagy 2vs2, de akár random gamere is. :) Elsősorban heroes 3, de ha vki heroes 2-vel akar az is mehet. :) Privátba vagy msn-en keress!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]