Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 16:38 

Igen. Az NPC-ket mindenki szabadon mozgatja. Akár lehet valamelyik mellékszereplő a te karaktered is, ha megtetszik, de nem feltétlen. Ha lenne pár lövéshez értő lény a hajón, már indulnánk is, addig azonban még várunk. Meg jó lenne, ha valaki észrevenné a tárcán kínált kapcsolati lehetőséget! :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 03 kedd, 0:22 

Beorn the Shapeshifter írta:
Freemy írta:
Ez volt az én meglepetésem! Kíváncsi voltam, ki veszi észre először! :D
Ipiapacs, egy-kettő-három! Akkor én nyertem! Mi a nyereményem? :lol: :lol:

Gratulálok, egy db. egyhetes cigánygyereket nyertél. Amennyiben nem jelentkezel érte holnap reggel 05:59:34-ig, az egész családot postázzuk!

Továbbá esélyes vagy a havi nyereményünkre is, amelynek a sorsolását két héten belül megejtjük. A havi fődíj egy gyalogtúra Sydney-be!
Tartalmazza még:
Az első nap: egy palack víz a kitartáshoz.
A második nap: egy kétágyas egyéjszakás szállás az ausztárlok leghíresebb szállodájában, a KenGuru-ban!
Harmadik nap: Hazagyaloglás és állófogadás a magyar-osztrák határ egy véletlenszerűen kiválasztott állomásán.
Végül, negyedik nap: Szinpadi szereplés a Fábry showder aktuális adásában, a súgófülke helyetteseként.

:lol: :lol: :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 04 szer., 8:53 

Waaaaaz! Nem tudok dolgozni, a cigánygyerek itt lóg a nyakamon!!! :lol:

Te, Freemy! Látod: erről beszéltem. Mindenki lelkesedik, a mesélőt abajgatja, hogy miért nem megy már a sztori, erre, amikor folytatódik, senki sehol. Így azért kissé nehéz a lelkesedést fenntartani magamban... :cry: :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 04 szer., 9:25 

Bár te is írtad, hogy többnyire hétvégén leszel aktív, ehhez képest nagyon is benne vagy, ahogy én is.
Szerintem viszont tényleg vannak olyanok, akik önhibájukon kívül napokig nem jöhetnek, ezért legyünk türelmesek. Végülis egész jól megindultunk!

De az is megoldás lenne, ha választanál még egy karaktert az alternatív sztoriba, hogy majd az összefűzi a szanaszét levő szálakat. Aztán ha nagyon szeretnél, maradhatsz a zombival, mert nemsokára jön az első csata és ott lehetnek veszteségek! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 04 szer., 11:29 

Milyen összefűzendő szálakra gondoltál?

Van a lidérchajó, várakozik a susnyásban a barbár üldöző hajó.
Lidérchajó kapitánya egy halállovag, van rajta számtalan szebbnél szebb élőholt és pokolbéli krícsör...
Menjünk, oszt gyakjunk egyet! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 04 szer., 11:46 

Beorn the Shapeshifter írta:
Milyen összefűzendő szálakra gondoltál?

Van a lidérchajó, várakozik a susnyásban a barbár üldöző hajó.
Lidérchajó kapitánya egy halállovag, van rajta számtalan szebbnél szebb élőholt és pokolbéli krícsör...
Menjünk, oszt gyakjunk egyet! :)

Egyetértek! :lol: :lol: Igazából - lehet az én hibám, de - én sem értem hogy milyen 'szálakról' van szó? Vagy az eredeti és az alter sztori összekapcsolására gondolsz Freemy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 04 szer., 11:52 

Freemy írta:
Sokmindent nem írtam le a fő sztoriba az alternatív kalandhoz kapcsolódóan, amit viszont szeretnék most elmondani.
Azért biztos lesz olyan, aki a sorok közt olvasva rájön ezekre az információkra is, de aki mégse, az most figyeljen!

1. Ma délelőtt került ki a toborzó cetli a kocsmákba. Most épp esteledik...
2. Tegnap ért vissza a hajó első, baljós útjáról, de az említett barbárokkal folytatott csata már több nappal ezelőtt volt.
3. A barbárhajó ha lassabban haladt is, de követte a lidérchajót, bízva abban, hogy az a partközelben valahol kiköt és akkor rajtaüt.
4. Miből derül ez ki a történet során? A Pit Lord ugye találkozott egy csapat barbárral ideútja során. No, ez egy kis felderítőcsapat volt. Szerencsére nem tudtak hírt vinni, de hírt adtak magukról, tehát itt vannak valahol a közelben és az is biztos, hogy nem ez az egy felderítőcsapatot küldték ki.
5. Jó lenne, ha ezt valaki a történetben is észrevenné és összekapcsolná a jelenleg kapcsolat nélkül szálakat!
Talán még hamarabbi indulásra tudná ösztökélni a jelenleg várakozó kapitányt... :lol:

Igazából a fentiekre gondoltam!
Azaz: Mivel határozott fellépése miatt a Pit Lord szavait mindenki figyelte, hallotta, illetve hallották a kapitány történetét a barbárhajóval, így a két barbár horda egyidőbeni jelenléte a holtak földjén nem lehet véletlen, hanem fölöttébb fura... Ezt kéne észrevenni valakinek, mert még a végén eltájolja magát drága kapitányunk... :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 04 szer., 12:16 

Freemy írta:
Ezt kéne észrevenni valakinek, mert még a végén eltájolja magát drága kapitányunk... :lol:
No, ez biztos nem Dazu lesz, a hajófenékben! :)

Általános barbár invézsön! Teljesen korrekt! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 0:09 

Ha valaki olvassa a legutóbbi HSZ-em az ON RPG topikban: :P

Galrathiel amolyan vérfarkas-féle lenne, ha ez belefér még a játékba. Mint ilyen, általában rendes emberként tevékenykedik, de ugyanakkor rendkívüli erővel rendelkezik (ezalatt izomerőt értek, nem mágikusat). Ezt normál esetben harcban hasznosítja a kétkezes pallosának hathatós közreműködésével :twisted: :twisted: :twisted: , de ha átalakul akkor is igen effektíven tevékenykedhet. Enne ugyanakkor van (legalább) két hátulütője:

1; Beszivárgás közben elég ciki ha emberünk átalakul - teszem azt egy két méter magas farkasemberré. Bár erre is lehet megoldást találni. Például a goblinok biztos örülnének neki! :lol: :lol:

2; Bár némi önkontrollt tud alkalmazni, de azért egy vérfarkastól ne várjunk szinte buddhistákat alázó önmegtartóztatást, kérem! :twisted: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 1:06 

Ez nekem tetszik, de majd Beorn elmondja a véleményét.
Mivel nem ez a fő szál és előbb-utóbb szörnyű véget kell érjen kalandunk, így szerintem bele fog menni.

A kapitány épp beszédet szeretne tartani. Ezt légyszi várd meg és majd utána beszélj vele!
Jelen helyzetben fontos a türelem, meg fogod tudni, miért!
Még várok egy-két ember írására a topicban az eddigiekről és kinyitom Gruhaa száját, érdekes beszédnek ígérkezik minden! Amolyan felvilágosító duma lesz... :lol:

Beorn, hozzád is lenne egy kérdésem:
A főszálba beékelt sztorit hova tennéd? Mármint melyik napra? Partraszállás előtt hány nappal? Ugyanis nem mindegy, hiszen épp elkezdtünk gyalogolni, aztán meg megjelent ez az égből pottyant valaki a hajón és mindenki ott volt, a korábban nagy hévvel bandukoló Dakk nem lehet ott ugyanakkor a hajón is, pláne nem mindenki!

Ui: Mindjárt elérjük a 100. oldalt! Örömteli pillanatok lesznek! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 9:01 

Csak röviden reagálva:

- farkasember számomra nagyon szimpatikus, legyen minél gonoszabb, és adja minél jobban magát :twisted:

- Freemynek igaza van abban, hogy szegény Lidérchajó előbb-utóbb szörnyű véget fog érni, bár... ez sem muszáj, hogy így legyen. Nekem speciel egyenlőre nagyon szimpatikus mind az ötlet, mind a rajta utazók gonosz kis kompániája, úgyhogy majd csak összehozunk valamit. Ez még nem jelenti azt, hogy nem harcolhatnak egymással... Freemy, remélem, jó kis véres csatát fogsz mesélni a goblincsokkal!!! :twisted:

- Az időpont (az egyszerűség kedvéért) mindkét hajón nagyjából azonos. Az Ezüstsólymon a partraszállás előtti fél napban vagyunk, amikor is valaki a hajóra pottyant éppen... Még nem olvastam az RPG topicot, de remélem, kidumálja magát, mielőtt a kissé ideges mínó felszeleteli parizernek... :twisted: :lol: :lol: :lol:

Terveim szerint a város felkutatása után már tényleg megleli a csapat a kardot, és azután lehet visszafelé hajókázni a zöldbe... Persze lehet, hogy jobb lenne a jégszigeten maradni, mert naon gonosz dolgok forognak a rosszindulatú agyamban... :twisted: :lol: :roll: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 9:47 

Beorn, a csatát egy szóval akartam leírni, ez pedig ez lett volna: megtörtént...

De ez csak vicc! Még szép, hogy leírom valahogy, ha kell, jó véresen. Ma ezen fogok morfondírozni. :lol: :twisted:

Az időpontok rendben vannak, a lidérchajó meg ha tovább fog élni (aminek örülnék), akkor majd várok pár jó ötletet, hogy mi lehet még...
Azért vannak ötleteim a tarsolyomban, meg megpróbálom majd valahogy előjelezni az eseményeket, ahogy a mostanit is, csak nem szeretném azt, mint most, hogy az előzmények után én döbbenek rá a kapcsolatra.
Persze, ha kell, megteszem, de sokkal jobban nézne ki, ha valaki más jönne rá a majdani apróbb rejtélyekre!

Spoiler: a barbárhajó rakománya közt lesz majd valami, ami egy másik szálhoz fog kapcsolódni, illetve lesz rajta valaki, akit jobb lesz életben hagyni! Ha meghal, akkor nehezebben lesz kibogozható a következő sztori...

De ennyit előre, a többit meg majd a jövőre és rátok bízom! :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 11:18 

Freemy a misztikus! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 11:33 

Hajajj, ezt már senki se mossa le rólam... :lol:

Beorn, ha tudsz, írj egy apróbb ismertetőt a lidérchajóról! Te olyan jól le tudod írni a hajókat, remélem, most se lesz másképp!
Háromszintűnek képzelem. Fent a fedélzet, alatta a kabinok, étkező, társalgó, alatta pedig a hajófenék. Így képzelem, hogy lenne logikus? Mi hiányzik?
Ezen kívül szeretnék még egy összesítőt írni, ahogy te is tetted már többször a hajón találhatókról. Tehát hányan is vagyunk? :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 13:21 

étkező? társalgó? élőhalottaknak? :lol:

megprószálom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 13:29 
Heroes Team

Mért ne?? Az lehet, hogy nem biztos hogy erre is használják, de valamikor ezt a funkciót látta el korábbi gazdájánál, vagy hasonló nem?? Tök érdekes lenne... :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 14:16 

no

:Beorn a gonosz vérmaci: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 17:23 

Jou-val értek egyet.
Szerintem egy előholt nem készít magának hajót, sokkal inkább nyúl le egy emberi kéz által gyártottat és azt használja, ahogy kívánja.

Tehát a hajó egy normális emberi hajó, csak most épp előholtak használják.

Időben hol állunk? 1400-as évek? Vagy kb. mikor? Ez se tiszta igazán...

Szerk.: Amikor ezt írtam, még nem olvastam a csonthajós írást odaát... Így is jó lesz, sőt mi több, tökéletes!
Akkor feledjük a lopott hajó gondolatot és így marad. :lol:

A másik kérdés még aktuális.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 17:37 

Freemy, mikor fog Gruhaa szólni a legénységhez? Már várom! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 18:34 

Szerintem, hamar megkaptad a választ a kérdésedre! :D

Most pedig jön a félelmetes csata!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]