na írok egy kis beszámolót!
1. Hot Spot
Bozso - Tower
vs
Lzo - Dungeon
A térkép tulajdonsága miatt választottam a Towert, első nap Master gremlin, és be középre!
Így kb 80 ijászom meg jopár gargoyle és egyéb unitok voltak középen hogy fedezzék a bejáratot, mig 2 droid elfoglalt középen mindent!
Mivel tudtam hogy 2 hétig sem fog tartani a meccs, a többi hősöm is csak gyűjtögetett, a váram körüli dolgokkal nem foglalkoztam.
Varázslós hőssel mentem középre mivel kezdésnek +3 spell power volt a váramnál, így első nap 5-ös powerrel nagyot ütött a magic arrow
Második nap Lzo megpróbált betörni de könnyen levertem, majd pár nappal később jött a teljes sereggel. Miután buktam vagy 30 gremlint és nem volt esélyem győzni, kivásároltam magam, majd másnap megvéve a hőst, és a nagáig mindent kivásárolva, középre rongyoltam és megfutamodásra késztettem ellenfelemet. Következett a második hét első napja, mind2en középre vittünk midnent amink volt, közben vettem Dragon Wing Tabard-ot, így már 8-as spell power volt, plussz nagyobb sereg, így Lzo-nak nem volt esélye...
2. Hadvezéri érdemek
Bozso - Dungeon - Malekith
vs
Karesz - Castle - Christian
Első nap a bányákat foglaltam el, mig a droidok felderitették a terepet. Tudtam hogy a trade post és a körülötte lévő ládák kellenek majd nagyon, mázlimra pont el is értem mindent és épp hogy meglett a sárkány 7. napra!
A második hét elején Karesz alul átjött az én pandora boxomhoz és kiszedte! Ekkor tudtam hogy lépni kell különben végem, de sajna Malekith nem akart fejlődni, hiába csatázatm mindennel. Minden embert neki adva én is átkeltem a tulpartra és nekimentem mindennek útban ellenfelem második vára felé! Kiszedtem a pandora boxot és találtam vizgömböt is, itt már kezdtem jól kinézni, 10-es spell power és a vizgömbbel 385-öt sebzett az icebolt 8 mannáért és volt 90 manna...
Itt tudtam hogy minél előbb csatázni kell és akkor nyerhetek. Bevettem ellenfelem második várát, mannát töltöttem, hoztam még utánpótlást. Közben Karesz is megérkezettt de nem ért el, így max mannával tudtam nekimenni másnap...
Ark-kal kezdett, wait én expert slow és itt vége is lett, mivel ezek után csak nyomtam a 385-ös iceboltokat és defenseltem az embereimmel. Döntött Malekith mágiája...kb ennyi...
Köszi a meccseket!
Bozso