Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 20 szer., 15:50 

Talán tudok segíteni. HeroesV?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 20 szer., 16:32 

Mdani91 írta:

Fú az nekem is kéne, már le is töröltem mer nem volt kedvem újra neki állni. Jó az is ha a 2.kampány 1. mentését küldöd, h5 persze.(senkisam@freemail.hu)
köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 21 csüt., 12:26 

Mdani91 írta:

Igen az. Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: h3 bug?
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 21 csüt., 13:48 

épp az empire of thew world II-t nyomom, sztem a legjobb pálya. a 15. hónap környékén járva jutottam el oda, h lenyomjam Merlint. a csatában szokás szerint klónozom az arkangyalaimat, h feltámassza saját magát. (szeretem úgy befejezni a harcot, h "nem vesztek semmit":)) a klón nem jelent meg, hanem kicsúszott a pályatérről és eltűnt. ezekután nem tudtam újra klónozni, marad a resurrection. aztán amikor vége a csatának, kiírja, h elpusztult ezeregynéhány arkangyal. gondoltam az a klón, plusz amit nem tudtam feltámasztani. ezért mentem tovább. két nap múlva azt veszem észre, h az összes arkangyalom eltűnt!! már ezer közelében jártam! mit lehet csinálni? kezdjem előről a pályát 15 hónap után? vagy cheateljek össze ennyi angyalt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: h3 bug?
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 21 csüt., 20:19 

offspring írta:
... két nap múlva azt veszem észre, h az összes arkangyalom eltűnt!! már ezer közelében jártam! mit lehet csinálni? kezdjem előről a pályát 15 hónap után? vagy cheateljek össze ennyi angyalt?

Töltsd vissza a Merlin elleni csata előtti mentésedet.
Gondolom, ilyenkor legalább hetente 1x mentesz.
Ha az egységed mellett sehol nincs hely a klón elhelyezésére, akkor az eredeti egység "klónozottá válik", és csata után lelép. Ismert Complete-os bug.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2007 jún. 21 csüt., 22:58 
Heroes Team

doom3d írta:
Ha az egységed mellett sehol nincs hely a klón elhelyezésére, akkor az eredeti egység "klónozottá válik", és csata után lelép. Ismert Complete-os bug.

Bocsi doom, hogy belekotyogok, de ez SoD Bug-ból ment át, ott is simán előfordul... Még lehet RoEban is...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 14:26 

doom3d írta:
offspring írta:
... két nap múlva azt veszem észre, h az összes arkangyalom eltűnt!! már ezer közelében jártam! mit lehet csinálni? kezdjem előről a pályát 15 hónap után? vagy cheateljek össze ennyi angyalt?

Töltsd vissza a Merlin elleni csata előtti mentésedet.
Gondolom, ilyenkor legalább hetente 1x mentesz.
bug.

igen, a csata után egyből mentettem:) autosave két nappal utána jár már..ezexerint szívás. megpróbálom tizedannyi angyalkával végignyomni..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 17:34 

Sziasztok!
A Heroes Iv-ben miért észlel hibát a játék, amikor be akarok menni a töltött börtönbe? Patch kell hozzá? Vagy a géppel van valami?
A másik: a szerencse mihez szükséges? :oops: Tudom, hogy gáz ilyet kérdezni, de még csak 2 hete játszom. :)
Előre is köszi a segítséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 18:04 

mtibi írta:
Sziasztok!
A Heroes Iv-ben miért észlel hibát a játék, amikor be akarok menni a töltött börtönbe? Patch kell hozzá? Vagy a géppel van valami?
A másik: a szerencse mihez szükséges? :oops: Tudom, hogy gáz ilyet kérdezni, de még csak 2 hete játszom. :)
Előre is köszi a segítséget.

A börtönöset nekem is csinálta, én úgy oldottam meg, hogy nem kattintottam a börtönbe :D . Mondjuk nekem a IV az nem eredeti, tehát lehet hogy azért volt. Ha nagyobb a szerencséd, többször ütsz szerencsésen, többet sebzel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 19:32 

Heroes IV-ben pont nem így van, ugyanis minél nagyobb a szerencséd, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy a bekapott sebzés csak fele akkora. Mínusz szerencsénél meg másfélszer annyit sebződsz. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 22 pén., 21:12 
Heroes Team

Akkor pár apró kijavítás...

Morál: a Jó morál a csatában a kezdést/hamarabbjövést segíti elő, valamint +25%-kal több sebzést, unmorál ugyanezt, negáltan (-25% sebzés, utoljára jövetel)

Luck: A sebzést befolyásolja, minnél nagyobb ez az érték, annál nagyobb esély van szerencsés védésre, ami csökkenti az elszenvedett sérülést (asszem -50% sebződés)! A rossz szerencse pedig nagyobb sebezhetőséget biztosít, ami viszont +50% sebződést eredményez...

:lol:, megelőztek, míg írtam! :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 23 szomb., 9:36 

game4812 írta:
A börtönöset nekem is csinálta, én úgy oldottam meg, hogy nem kattintottam a börtönbe :D . Mondjuk nekem a IV az nem eredeti, tehát lehet hogy azért volt. Ha nagyobb a szerencséd, többször ütsz szerencsésen, többet sebzel.

HOMM IV-ben a szerencse csökkenti az ellenfél által okozott sebzést tudtommal. Az a szerencse, hogy HOMM V-ben visszatértek a jól megszokott dupla sebzés típusú szerencséhez :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 25 hétf., 9:03 

Psycopathic írta:
Valami ötlet esetleg?

Csak úgy megkérdem: eredeti a játék?
Milyen nyelvű verziók?
Milyen sorrendben installáltad fel a patcheket és a kiegészítőt?
Szerintem ne csak az innen letölthető patcheket tedd fel, hanem a http://patches.ubi.com/heroes_might_magic_5/ honlapon lévő összes (persze a verzióhoz és a nyelvhez illő) patchet folyamatosan, 1.01-től 1.06-ig, és a 2.01-et is a kieg felpakolása után.
Más ötletem nincs.
Próbálkoz meg egy reinstallal.
Alap játék, összes létező patch felrakása.
Kieg.
Patch.
Ha ettől kezdve sem műxik, akkor :kezeket széttár:.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 25 hétf., 10:06 

Hol van 1.6-os patch? Mert én ott nem látom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 25 hétf., 13:32 
Heroes Team

Eggyáltalán létezik 1.06?? Mert nekem tudomásom nem leledzik róla! :? Vagy lehet Beorn, tudsz valamit, amit mi nem?? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 25 hétf., 17:45 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

A bolti árnál 20-25%-kal olcsóbban EREDETI, JOGTISZTA Heroes 2, 3, 4, 5 és kieg. lemezek korlátozott számban eladóak! Postaköltség a vevőt terheli! Egy kedves ismerősöm komplett PC-s játék kiárusítása miatt... Más JOGTISZTA (újságmelléklet és egyéb) lemezek is 1000-1500 Ft-ért eladóak! Nagy tételben még több kedvezmény!!! Akit érdekel, tudok listát küldeni. Az érdeklődéseket e-mailben a vologya@heroes.hardwired.hu címre vagy privi üzenetben várom. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 8:49 

Silent Hunter írta:
Hol van 1.6-os patch? Mert én ott nem látom.

Oké. Sorry. Tényleg csak 1.05 a legfrissebb. Kicsit megtréfált, hogy volt 1.04-es is és 1.41-es is. Így tényleg 6 db patch van, de a legfrissebb 1.05-ös.
Még egyszer elnézést! :oops: :oops: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 15:48 

Sziasztok, én most kezdtem el a Heroes V. -el játszani és az 1/5-ös küldetésnél elakadtam. Nem találom Asha Könnyét. Ha megírnátok,hogy hol van azt megköszönném(kovacst@t-online.hu -ide is írhattok)
Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 16:45 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Rambo: Nézz körül kérlek, mielőtt kérdezel! :? Bal oldali menü -> Heroes 5 Leírások -> Heroes 5 alapjáték -> Kampány végigjátszások -> Haven Kampány (A királynő)

Remélem tudtam segíteni... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 26 kedd, 17:08 
Heroes Team

Rambo írta:
Sziasztok, én most kezdtem el a Heroes V. -el játszani és az 1/5-ös küldetésnél elakadtam. Nem találom Asha Könnyét. Ha megírnátok,hogy hol van azt megköszönném(kovacst@t-online.hu -ide is írhattok)
Köszi

Pedig kérdés és segítség nélkül is rá kéne jönnöd... Pl lehet meg kéne nézni végig az obeliskeket, s máris feltárulna a helye! Főleg, mivel mindig máshol van a Grál( vagy Asha Könnye, kinek mi teccik)...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]