Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 12 kedd, 12:46 

Grat Sorci!
Sajnos nem jött be semmi a tegnapi meccsen, a relic a fekete gömb volt, a legtöbb arti nem ért semmit, és mikor a dragonok megszedtek már nem sok értelmét láttam a játéknak.
Sok sikert a többi meccsedhez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 13 szer., 15:20 

ezen a pályán nekem is black volt a középső relic őrzője, én kihagytam:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 14 csüt., 8:29 

Üdv!
Miért én vagyok a 2. a 3.csoportban?
Besorolás szerint is Karesznek kellene előttem lenni,egymás elleni eredmény szerint is ő áll jobban!
Ha tévedtem,akkor bocsi :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 14:17 

Süni írta:
Üdv!
Miért én vagyok a 2. a 3.csoportban?
Besorolás szerint is Karesznek kellene előttem lenni,egymás elleni eredmény szerint is ő áll jobban!
Ha tévedtem,akkor bocsi :oops:

Nyugalom, majd a bajnokság előre haladtával megoldódik a problem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 11:25 

Imperator01 írta:
Jó kérdés, hogy birjam én is játékra Zolirobit volt majdnem két hetem ,amikor szinte bármikor jó volt, mégse válaszolt! Legalább halasztana, vagy valamit irhatna, aki ismeri zolirobit valahogy birja játékra, mert nekem nem megy :( :(

Már megbocsáss, de emlékezetem szerint a mostani hétvégére beszéltük meg, mert az elmúlt 1-2 hetem elég zűrös volt. Most pedig te nem jelensz meg :? . Félre ne értsd, nincs harag, de ez volt a megbeszélés.
Üdv: zolirobi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 0:13 
Heroes Team

Sziasztok!

Csizu(Tower - Edric) vs. Vologya(Stronghold - Gundula)

Hot Spot

Piquedram kezdésnél, majd Aine, később Serena középre ment a +3 mellvért-tel, így a 60-as arrow-val bontottam Vogyi seregét, aki először 20 pikással és 3 griffel, majd hozta az egész pereputtyot 3 Rocs, vagy 50 goblin és farkasok. Rövid időre kiűzött, majd Serena visszaszerezte a terület felett az uralmat. 2. hét elején enyém volt középen minden, s Vogyi ekkor feladta a játékot, kevés pénze végett.
Vogyinak Stronghold lett volna a 2. vára, nekem Tower. Az nyer, aki a középső bányák felett megszerzi az uralmat. Abban egyetértettünk Vogyival, hogy játszottunk már jobb mapon is, hogy finoman fogalmazzak.

Ezzel befejeztem az utolsó OB mérkőzésemet is, többieknek sok sikert kívánok!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 0:31 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Csizu előttem már mindent leírt... Sajnos a rossz várválasztás itt döntő volt ezen az általam finoman nem a legjobbnak nevezhető mappon... Hogy lehet 7 db aranybányát betenni középre??? A varázslósok és a piros színnel lévők 1értelműen előnyben vannak ezen a mappon... NO COMMENT... Én szeretnék jó meccseket játszani, de mostanában sajnos ez nem akar összejönni nekem és nem biztos, hogy CSAK az én hibámból... :?

Egyre csökkenő szabadidőm miatt ez az utolsó idény, melyet az ONLINE BAJNOKSÁG keretei között eltöltök. A hátralévő meccseimet természetesen lejátszom, utána pedig búcsúzom az online mezőnyből... A BB-n és a táborban, ha időm engedi fogok még online-ozni vagy ha nagyon sok időm lesz, akkor a 4. vagy az 5. csoportban folytatom a küzdelmeket.

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 0:41 

zolirobi írta:
Imperator01 írta:
Jó kérdés, hogy birjam én is játékra Zolirobit volt majdnem két hetem ,amikor szinte bármikor jó volt, mégse válaszolt! Legalább halasztana, vagy valamit irhatna, aki ismeri zolirobit valahogy birja játékra, mert nekem nem megy :( :(

Már megbocsáss, de emlékezetem szerint a mostani hétvégére beszéltük meg, mert az elmúlt 1-2 hetem elég zűrös volt. Most pedig te nem jelensz meg :? . Félre ne értsd, nincs harag, de ez volt a megbeszélés.
Üdv: zolirobi

Szia!
Lol, mikor beszéltük meg? Én ilyenre nem emlékszem! A vizsgáim miatt meg nem is lett volna jó a hétvége, úgyhogy nem tudom te mire emlékeztél! Pont néztem valamelyik nap is, hogy július 1-ig kell lejátszani! Megnézem msnen ,mert mindent feljegyez amit irok, de kizárt hogy ilyet mondtam!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 1:10 

Hali!

A hotspotot berakni nagy hiba volt, már látom. Sajnos a magic masters closedet is! Több ilyen nem lesz, köv idénytől minimalizálom a luck faktort is.

Ma én is játszottam két meccset.
1.
vs Petrus - Hot Spot
Az idióta pálya miatt mi gyorsításnak kitaláltuk, hogy 1. nap menjünk középre és minden használható eszközzel essünk egymásnak (főcsata). Ez döntse el a meccset! :)
Petrusnak jött Tazar, +4 attack, +4 defense arti. Nekem szintén might hős (Jenova) mellé, +2 spell power vért, +2 knowledge sisak. Neki 2. hősnek infernos, nekem nekros. Szóval a földbe gyalázott! :)

2.
vs Titi - Keresztes Háború
Na ez már érdekesebb meccs volt. Inferno vs Inferno. Titi Styget választotta főhősnek, míg én Christiant. A játék végig jól ment, alig buktam egységet. Kicsit necces lett a wisdom megjövetele, de még időben érkezett. Gyártottam a démonokat, majd 1-2-5nél Titi, 1-2-6nál én is középre indultam. A garrison könnyen meglett, majd a chain tekercs felé nyomultam. Közben az is kiderült, hogy Titi a tengeren +5 allt talált ezért nagyon kellett volna nekem a chain. Sajnos karnyújtásnyira a tekercstől elkapta Styg Christiant. Styg 14 20 17 18 volt asszem, nála 3 archdevil, 6 sultan, 9 pit fiend, 12 horned demon, 28 gog, 20 hell hound, 32 imp. Christian 15 22 12 12, nála 3 archdevil, 6 sultan, 8 pit lord, 49 horned demon.
A csatát lényegében a 600-as villámok, a több mana és nálam a haste hiánya döntötte el, amit elfelejtettem kivenni a shrineból...
Ettől függetlenül Titi nagyon jól harcolt. Gratula neki!
Én meg sereghajtó maradok a csoportban :)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 13:10 

Adler ! Nem lenne rossz ha mi is hasonlóan Petrusékhoz 1. napra tennénk a főcsatát! és mikor érsz rá ? szombaton délelőtt, vasárnap déltől,vagy hétköznap 5óra után jó nekem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 14:36 
Heroes Team

Paul írta:
Adler ! Nem lenne rossz ha mi is hasonlóan Petrusékhoz 1. napra tennénk a főcsatát! és mikor érsz rá ? szombaton délelőtt, vasárnap déltől,vagy hétköznap 5óra után jó nekem.

Magának a meccsnek elég nagy a tétje... amennyire egy heroes meccs az lehet persze.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 15:45 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 0:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 17:52 

ezt nem értem, milyen első nap?
ez valami új szabály?

leüllünk, játszunk, aztán meglátjuk mi lesz..........ennyi
ettől még porrá verhetsz

majd akkor siránkozok a map miatt:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 18:06 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 0:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 21:53 

az OB a legrangosabb versenyünk, ne csináljunk belőle valami hülyeséget, csak azért mert egyeneseknek nem tetszenek valamely részei, biztos vannak akik szeretnek komolyan játszani, versenyezni, mikor idnultak, gondolom elolvasták a szabályokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 9:43 

mi ez a siras-rivas.. Lacaval mi eldontottuk, hogy hogyan toljuk le azt a gagyi meccset es ennyi :idea: Nem szoktunk ilyet csinalni, nem is fogunk, de az a map egy rakas XAR :lol:

Gl mindenkinek....

ps: Nimbi cimbi mikor ersz ra letolni a meccset.. elore is kosz a valaszt!:)

Petrus

ps2: Suni random game ? lol just kidding... vacsorara elmesz kozben 3X, ahhoz nincs kedvem :roll: Conan ott a pont :!: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 10:41 
Heroes Team

Petrus, többiek: Őszintén? Fogalmam sincs... Beütött az agyhalál a melóban, valsz, még szombat vasárnap is dolgozni fogok... plussz belefogtam egy vállalkozásba is, ami minden egyéb szabad időmet felemészti... Sorry! :?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 13:58 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 0:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 19:46 

Lzo!!

mikor tudnánk lejátszani a meccsünket?

hm?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 19:54 

Oké! :)

Akkor:
1. Aki utánoz Petrust és engem, azt az utolsó csoportba száműzöm a köv idényre. (ha utolsó csoportos csinálja, akkor kizáratik!) :)
2. Mindkét fél köteles reportot küldeni nekem a meccsről, különben csak az a fél kapja meg az őt illető pontot akik küldött! A nem küldő -1 pont ajándékban részesül. Ha egyik fél sem küld, akkor -1:-1.
CÍM: laca11@tvn.hu
3. A report mellé mindkét játékos csatoljon egy utolsó köri mentést! (autosave is jó)

Remélem mindenkinek teccik így! :lol:

Üdv: Laca :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]