Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 9:38 

Sziasztok,

Nos, szerintem nem lettek rosszabbak mint a többi alternatív lény. Igaz jobbak se. Nálam két kivétel van: a gremlin és a rakhsassa. Ezek egész jók lettek. A mágus úgy néz ki, mint egy beduin harcos, a dzsinnről meg ne is beszéljünk! Úgy fest, mint egy bohóc és egy színes műanyag gyerekjáték keveréke! De ez szubjektív.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 10:32 

saul írta:
Khm elnézést ,de valaki megtudná mondani hogy a bűbáj, idézés, fény/sötét/pusztító mágia képességekkel mit fog majd kezdeni a varázsolni képtelen barbár hős?? :shock: :?:

Jogos a kérdés. Valószínűleg másfajta funkciói lesznek ezeknek az ismereteknek egy barbár hősnél. Én úgy tudom elképzelni, ha ezeket is lehet választani, hogy az uni képességeken keresztül eljuthatunk majd a karakterre jellemző képességekhez, amik a barbár hősökre jellemzőek. Csak egy példa tipp: Fejlett Pusztító Mágia---> tűzmestere---> tüzes harag, ami ugye elemi tűzsebzéssel egészíti ki az egységek sebzését. De aztán az is lehet, hogy nem így fogják ezt majd megoldani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 12:00 

saul írta:
Khm elnézést ,de valaki megtudná mondani hogy a bűbáj, idézés, fény/sötét/pusztító mágia képességekkel mit fog majd kezdeni a varázsolni képtelen barbár hős?? :shock: :?:

a kérdés tényleg jó.
hirtelen olyat tudok elképzelni, hogy mondjuk nem varázslói képességet nyernek a szférán belül, hanem mondjuk ellenállást arra a szférára.
mondjuk alap 15%, közép 30% és felső szint 50% mágiaellenállást jelentene az adott szféra varázslatai ellen. az alképességeket meg már nem nehéz hasznosra megcsinálni :)

szerk: ha jól emlékszem mintha említették volna, hogy a főképességük mágiaellenállást is adna, ez esetben azt növelhetné tovább ez az adott szférában szépen összeadódva a két érték, kvázi mondjuk sérthetetlenné téve a barbár csapatokat mondjuk destructive spell-ek ellen :twisted:

de mondjuk pl a sorcery egyértelműen haszontalanná válik esetükben, ez tény. azt már nem tudom hogyan lehetne módosítani, hogy hasznos legyen.
lehet hogy beraknak nekik helyette egy teljesen új képességet, mondjuk harci készenlét, vagy bármi más címmel, amivel lehet növelni majd a hősök harcbani kezdeményezőképességét/sorrakerülését. fene tudja :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 13:52 

zfazek írta:
saul írta:

a kérdés tényleg jó.
hirtelen olyat tudok elképzelni, hogy mondjuk nem varázslói képességet nyernek a szférán belül, hanem mondjuk ellenállást arra a szférára.
mondjuk alap 15%, közép 30% és felső szint 50% mágiaellenállást jelentene az adott szféra varázslatai ellen. az alképességeket meg már nem nehéz hasznosra megcsinálni :)

szerk: ha jól emlékszem mintha említették volna, hogy a főképességük mágiaellenállást is adna, ez esetben azt növelhetné tovább ez az adott szférában szépen összeadódva a két érték, kvázi mondjuk sérthetetlenné téve a barbár csapatokat mondjuk destructive spell-ek ellen :twisted:

de mondjuk pl a sorcery egyértelműen haszontalanná válik esetükben, ez tény. azt már nem tudom hogyan lehetne módosítani, hogy hasznos legyen.
lehet hogy beraknak nekik helyette egy teljesen új képességet, mondjuk harci készenlét, vagy bármi más címmel, amivel lehet növelni majd a hősök harcbani kezdeményezőképességét/sorrakerülését. fene tudja :)

Vagy elintézik, hogy a barbár képes legyen varázsolni, mint a H3-ban, H2-ben és H1-ben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 22:17 

Jou írta:
Akkor máris egy ellenpélda! Szerintem a kinézetek elég nagy százalékát eléggé érdekesre csinálták! :shock: A Gremilinen kívül egyetlen olyan lénynek sincs "értelmes" kinézete... :( Szóval, szerintem ez az alternatívázás egyre lejjeb megy, az értékekről meg nem beszélek inkább... :cry:

Link: http://www.heroesofmightandmagic.com/

Nem kell aggódni, azért rakják ki , hogy mennyire tetszik-é a fórumozóknak. Valószinűleg közel se azok lesznek kint decemberbe, mint amiket most látsz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 17 vas., 12:50 

Imperator01 írta:
Jou írta:
Akkor máris egy ellenpélda! Szerintem a kinézetek elég nagy százalékát eléggé érdekesre csinálták! :shock: A Gremilinen kívül egyetlen olyan lénynek sincs "értelmes" kinézete... :( Szóval, szerintem ez az alternatívázás egyre lejjeb megy, az értékekről meg nem beszélek inkább... :cry:

Link: http://www.heroesofmightandmagic.com/

Nem kell aggódni, azért rakják ki , hogy mennyire tetszik-é a fórumozóknak. Valószinűleg közel se azok lesznek kint decemberbe, mint amiket most látsz!

Szerintem meg semmit nem fognak a kinézetükön változtatni mert 1részt már készenvannak és nem hinném hogy a nivalnak lenne idelye ujjakat készíteni legfeljebb a képességeiket változtatják majd meg.

Ui.: Szerintem nem kéne piszkálni a nivált sem amiatt hogy bugos volt a
játék amikor kiadták (H5+HoF) mert az Ubisoftáltal kiszabott határidő miatt kellet piacra dobható félig kész terméket előálítani. A lények kinézete miatt pedig egy bizinyos Oliver Ledroit nevű francia képregény-rajzoló és festő a felelős a niválos fiúk az őáltala kiszitet lények rajzait vitték be a virtuális világba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 17 vas., 15:18 

Most úgy egymás közt: szerintetek mennyi ideig tart egy programozónak egy meglévő modellt újra textúrázni, újra színezni, vagy akár egy új 3D modellt készíteni (a meglévőt módosítani)?
Fél nap? Semmiképp sem több...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 17 vas., 16:25 

Szerintem sokkal kevesebb...mivel hogy egy meglévőt kell átformálni.Más színt adni pár mp mivel hogy még paint-el is meglehet csinálni de gondolom hogy ők sokkal profibbat használnak akkor ezerszer könnyebb a dolguk.
Néhány tárgy kreálása sem vesz több időt félóránál...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 20:12 

Fortress alternatívák: www.heroes-centrum.com
Szerintem iszonyat aranyosak. A sárkány nagyon fura

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 20:50 

Ilyen enyhe vikinges + Aterix és Obelixes filingjük van de tényleg jópofák. :lol: nem tom mi bajod van a sárkánnyal nekem az tetszett a legjobban. a tulajdonságaikat nem találtam az oldalon. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 21:07 

444Tibi írta:
Fortress alternatívák: www.heroes-centrum.com
Szerintem iszonyat aranyosak. A sárkány nagyon fura

Milyen nyelven írták? Esetleg valaki ide tudja belilnkelni a képeket?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 0:54 

nekemis rögötn az Asterix jutott eszembe,összevtve nekem tetszneke az alter kinézetek így az öszes fajnál.ÉS gondolom sokkal változatopsabb lezs cask simán a terepen egy lénnyle harcolni..pl lichekekl harcolsz lesz pár fejletlen akik lőnek,lesz pár arclich akik lőnek +néha varázsolnak,meg lezsnek mellettük alterok kaik özbe újraélsztik őket,szóval változatoss lezs,nekem nagyon bejön

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 0:56 

Itt itt vanank a jképességek is a Fortres alterokhoz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 10:59 

Na de hol :?: :lol: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 12:49 

LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

elfeleljtettem belinkelni :lol: :lol: :lol:

http://heroescommunity.com/viewthread.p ... genumber=1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 15:26 

Mondjuk a speckoik már vagy 2 hete fent vannak a hivatalos oldalon. A képek viszont jók.

Nekem valamiért az jöt le a mintha ök lennének az igazi öreg veteránok. Bár lehet hogy csak a sok ösz szakálmiatt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 21:41 

-"A Klánért, és a Háborúért!"-

Hát igen! Maximálisan egyetértek az előttem szólóval ,és meg kell hogy mondjam én pontosan ilyen törp alternatívákat vártam. Szinte minden egységen érezhető az a royal és veterán feeling. A képességeik a nevük alapján használható és jó lesz.

A legérdekesebb képességnek szerintem a Anti-Giant ígérkezik. Már csak azért is mert nálam személy szerint mindig is a berserkerek jelentették a sereg gerincét hála a Battle Rage-nek.

A legdögösebb skint pedig vitathatatlanul a Thunder Thane érdemli. Én valahogy sosem tudtam megbékélni azzal a ténnyel hogy egy égőkezű Thane villámokat hajigál. Így sokkal elfogadhatóbb viszont az összkép.

Remélem majd az alternatív hősök skinjéről is kidobnak egypár képet.:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 20 szer., 8:55 

Jók nak tünnek a képességeik csak egy valamivek nem tok meg békélni, hogy lehet az hogy a Warlord keze lánol és ennek ellenére immunis a villámra + lánvillám sebzést is okoz a Thunder Thanenak meg villámlik a keze mégis a tűzre immunis és tűzképességei vannak . Nem lehet hogy felcserélték a képességeiket :?: :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 20 szer., 16:49 

Tudom hogy nem nangyon ide tartozik,és csak én vagyok iylen hülye hogy nem tudtam hogy a várnevek azaz midengyik vár más más bónuszt ad...? Tudta ezt más is?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 20 szer., 17:14 
Heroes Team

Én tudtam... Pl néha elolvastam a vár történetét is, s rá lehet jönni belőe, ha csak magát a bónuszt nem veszi észre az ember! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]