Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 10:41 

Oké. Nem néztem ezt.
Még valami. Necro 2. hadjáratot befejeztem, és elkezdte betölteni a 4-et, majd végigjátszottam. Bementem a hadjáratokhoz, majd necro, és látom, hogy elérhető a 3 és a 4 is, pedig 3-ommal nem is mentem, mégis a 4-et töltötte be. Ez most bug? vagy megint valamit nem olvastam el... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 15:06 

ArchConan írta:
game4812 írta:
lacuday írta:
Sziasztok!
egy kérdésem: heroes 3. részben hogyan kell egy néhány lényből légióvá?nem tok rendesen írni, nagyon fáj a fejem. :oops:

A "néhány" lény az tudomásom szerint 1-4 db. A "légió" az nem tudom mennyi de szerintem 500 db felett van. Tehát vegyél még hozzá sokat.
Ha nem ez volt a kérdés, akkor nem értem.

Few 1-4
Several 5-9
Pack 10-19
Lots 20-49
Horde 50-99
Throng 100-249
Swarm 250-499
Zounds 500-999
Legion 1000+

Forrás: Heroes3.HLP. Gondolom ez nektek is megvan...

nem erről van szó, hanem...húú nem tok fogalmazni, sokszor láttam, hogy egy ellenséges hős, neki lots sárkánya volt és amikor elfoglalta a várat és hirtelen Zounds lett a sárkány száma. de ez hogy lehet?? kell hozzá lénytermelő tárgyak vagy izébizé..? és hogyan kell? próbálkoztam hogy legion legyen (például Archangel) de mindig sikertelenül. Remélem értitek.. :roll: :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lacuday 2007 jún. 15 pén., 17:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 15:54 

H3:Olyan magyarositas erdekelne ami csak a kampanyakot magyarositja mast nem,gondolok itt az animaciokra es megértés céljábol fontos szovegekre,amennyiben letezik ien postoljatok ide.Amennyiben kérdésem már megválaszolt vagy hülyeség akkor is mondjatok vmit :lol:
Köszönöm a válaszokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 21:27 

nem erről van szó, hanem...húú nem tok fogalmazni, sokszor láttam, hogy egy ellenséges hős, neki lots sárkánya volt és amikor elfoglalta a várat és hirtelen Zounds lett a sárkány száma. de ez hogy lehet?? kell hozzá lénytermelő tárgyak vagy izébizé..? és hogyan kell? próbálkoztam hogy legion legyen (például Archangel) de mindig sikertelenül. Remélem értitek.. :roll: :D[/quote]

Nos ez valőszínüleg úgy lehet hogy abban a várban amibe a gép bement már nagyon régóta nem szedték ki a sárkányokat és neki meg vlt pénze kivenni őket vagy a másik lehetőség az az hogy csalt a gép (szokott ilyesmit csinálni a H3-ban).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 22:55 

Vagy disguise varázslatot használt :idea:

Homm V-ben a diplomácia segítségével lehet normális áron felvetti kobórló lényeket? Mert diplomácia nélkül nekem 2*es 3*-os áron akarnak csatlakozni, ami elég durva ! A megadás költségei is csökkennek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 10:25 

Silent Hunter írta:
nem erről van szó, hanem...húú nem tok fogalmazni, sokszor láttam, hogy egy ellenséges hős, neki lots sárkánya volt és amikor elfoglalta a várat és hirtelen Zounds lett a sárkány száma. de ez hogy lehet?? kell hozzá lénytermelő tárgyak vagy izébizé..? és hogyan kell? próbálkoztam hogy legion legyen (például Archangel) de mindig sikertelenül. Remélem értitek.. :roll: :D

Nos ez valőszínüleg úgy lehet hogy abban a várban amibe a gép bement már nagyon régóta nem szedték ki a sárkányokat és neki meg vlt pénze kivenni őket vagy a másik lehetőség az az hogy csalt a gép (szokott ilyesmit csinálni a H3-ban).[/quote]

de miért csalt? nem hiszem el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 10:46 

lacuday írta:
Silent Hunter írta:

Nos ez valőszínüleg úgy lehet hogy abban a várban amibe a gép bement már nagyon régóta nem szedték ki a sárkányokat és neki meg vlt pénze kivenni őket vagy a másik lehetőség az az hogy csalt a gép (szokott ilyesmit csinálni a H3-ban).

de miért csalt? nem hiszem el.[/quote]

Mert a H3 AI-ja ijenre lett tervezve és ha jól tudom ez volt az egyetken olyan dolog amiért negatív kritikát kapott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 11:25 

Idézet:

Vagy bement 249 sárkánnyal, vett 1-et, és így már más kategória.. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 13:09 

Csak ő azt mondta, hogy few sárkánnyal ment be (1-4). Felettébb érdekes.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 18:30 

Bishop írta:
Vagy disguise varázslatot használt :idea:

Homm V-ben a diplomácia segítségével lehet normális áron felvetti kobórló lényeket? Mert diplomácia nélkül nekem 2*es 3*-os áron akarnak csatlakozni, ami elég durva ! A megadás költségei is csökkennek?

Nekem még Diplomáciával sem csatlakoznak, hanem megtámadnak :evil: De miért? :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 22:09 

Csak azoknál van esély a csatlakozásra, akik egyébként elmenekülnének. Tapasztalataim szerint akkor van van nagyobb esély a csatlakozásra, ha már van olyan lényed, amit megtámadsz. De tényleg elég ritka dolog, és főleg akkor szokott előfordulni hogy csatlakozni akar valaki ha az összes férőhelyed foglalt :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 14:55 

Jou írta:
Psycopathic írta:
Mi az a TT és mi a VV?
Ebben hol jön képbe a hős Attack -ja és Defence-e?
Légyszi egy gyors válasszal dobjatok meg
köszi:)

Hali!

TT= Támadó Támadása(értéke)
VV= Védő Védelmi (értéke)

MAgyarul a TT a támadó lény attackja, a VV a támadott lény védelme!

A hős attackja és defense meg a lények értékeihez adódnak hozzá, szóval azok együttes értékeit látod kíírva, ha megnézed a lényeknek a tulajdonságait!

Még valami sötét folt?? :D

Van sötét folt..Betettem pályára 10 Grand elfet és 100 Troglodyte-t.
Elf támadás 3-5 .Az van irva,hogy megszorzom ezt a darabszámmal,tehát 10*3 / 10*4 /10*5 tehát 30 v.40 v.50.
Az ellenfél védelme (a zárójelbe 5 volt,mert a 3 hoz hozzájött a hős +2Defense-e),tehát 100*5=500.
Ha jól értem,azt irtátok,hogy ha ez a szám nagyobb mint a támadó érték (tehát a 30/40/50),akkor csökken a támadás,max 30 % al.a 30-40-50 et 30 % al lecsökkentve elvileg a sebzés 21-35 közötti,ehelyett a távolról lövésnél 19-32,közelről 39-65.

Mi a fenét nem számolok jól?
Más kérdés: Ha pl egy ijász sebez 100 at,de artifactoccal meg mondnjuk ha a hősének specialitása Archery,és igy hozzájön pl 95% Archery bonusz,akkor nem 100 at hanem 195 öt sebez?
És ha ehhez még hozzájön mondjuk +30% Offense? akkor a 195 öt megszorzom 1,3 mal és annyi a sebzés?
És ugyanigy ha van mondjuk Armory ami legyen pl 50 % os,akkor az ellenfél 100 as sebzése ténylegesen csak 50 es lesz?
Sok hülye kérdés,de eddig csak ugy játszottam a H3 mal hogy ezekkel nem foglalkoztam annyira nagyon,de most a Támadás versenynél nem ártana tisztába tenni a dolgokat...
Remélem válaszol valaki :)

Köszi! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 22:05 
Heroes Team

1 apróság, a Sebzést az Attack Skill szorozza/osztja...

És nem max 30% al, hanem max 30%-ra...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 23:06 

Bishop írta:
Csak azoknál van esély a csatlakozásra, akik egyébként elmenekülnének. Tapasztalataim szerint akkor van van nagyobb esély a csatlakozásra, ha már van olyan lényed, amit megtámadsz. De tényleg elég ritka dolog, és főleg akkor szokott előfordulni hogy csatlakozni akar valaki ha az összes férőhelyed foglalt :evil:

Fura, nekem csak egyszer csatlaoztak lények, de amúgy még Diplomáciával sem csatlakoznak nekem soha a lények. Biztos a Single Player mapokban a játék készítői beállították, hogy Never Join!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 1:40 

Jou...amit irtál az mit magyaráz meg a kérdéseim közül? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 14:52 

Az eggyik heroes 5 map-ban az ellenségnél megjelenik a taktikai fázis alatt néhány lény különböző "népektől", mintha démoni kapunyitással jönnének. Mi ez valójában?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 16:17 
Heroes Team

Akkor leírom, a helyes számolást...

A G. Elf Attackja 9 ugye, ha nincs mellé heró

azaz 10 Elf sebzése Trogloditák ellen (hős +2 def ugye, azaz össz 5 def... )

(9-5)*0.5*10*(3-5) azaz 4*0.05*10*(3-5)=36-60 közelre (+ Archery ha van az még növeli 10/25/50%-al), és 18-30 távolra...

ÉS ami te számoltál néhol, nincs a képletbe...

a 5*100 az a troglodita Életereje ami pedig a sebzést nem oszza, és nem szorozza...

És a szorzást az Attack és Defense értékei változtatják, s nem kell azokat semmivel sem szorozni...

Psycopathic írta:
Mi a fenét nem számolok jól?
Más kérdés: Ha pl egy ijász sebez 100 at,de artifactoccal meg mondnjuk ha a hősének specialitása Archery,és igy hozzájön pl 95% Archery bonusz,akkor nem 100 at hanem 195 öt sebez?
És ha ehhez még hozzájön mondjuk +30% Offense? akkor a 195 öt megszorzom 1,3 mal és annyi a sebzés?
És ugyanigy ha van mondjuk Armory ami legyen pl 50 % os,akkor az ellenfél 100 as sebzése ténylegesen csak 50 es lesz?
Sok hülye kérdés,de eddig csak ugy játszottam a H3 mal hogy ezekkel nem foglalkoztam annyira nagyon,de most a Támadás versenynél nem ártana tisztába tenni a dolgokat...
Remélem válaszol valaki icon_smile.gif

Az Archery számolás helyes, az Offense pedig a Közelharci sebzésre hat ki csak, a távolságit nem módosítja az már...

Az armorer meg az össz sebzést módosítja, azaz ha az íjjászod sebez 100-at ( Az armorer legyen pl 50% ( qrvaerős Tazar bá pl :D ) ) akkkor az csak 50-et sebez, ha egy Archery Speckóssal verekszik s 95% os a bónusza, akkor a 195 helyett csak 97-98-at sebez majd csak! Szóval az össz Sebzést fogja le az Armorer...

(az utolsó 2 sor jelentése: az Armorer a kikalkulűlt össz sebzés után csökkenti az értéket...)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2007 jún. 19 kedd, 16:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 16:27 

Már majdnem végig értem kivétel utolsó 2 sor...:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 18:56 

[1+(9-5)*0.05]*10*(3-5) azaz 1.2*10*(3-5)=36-60 közelre...
;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 20 szer., 15:41 

Sziasztok. Az a helyzet h amióta újra lett telepítve a gép nincsenek meg a
mentések. Valaki el tudná küldeni a sajátját? Azt hiszem a boszorkánymester
3. pályáján hagytam abba.
Köszi. (denes123s@gmail.com)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]