Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 13:20 
Heroes Team

Dougal írta:
Az én indokom:

Dougal egy mesteri vadász volt, az íjászat ngymestere. Később lovaggá ütötték (és a lovaggá ütéstől Paladin lett), tehát mégsem felejtette el az íjászat mesterségét :lol:

Baxus, ennyi egyforma karaktert... Az viszont nem kétséges, ha ennyi íjjász lesz a kis csónakban, akkor a raktáron levő nyíl mennyisége pár harc alatt el fog fogyni... Úgytudom, nagy íjjászati felszerelés nem nagyon, van, de ha igen, javítson ki valaki ( inkább a mesélő, aki tudja, miből közel mennyi volt kezdetben a hajón, +zsákmányok... :) ) ! Egyébként nekem édesmindegy, milyen karakterek vannak a hajón, csak megférek majd velük! :) Vagy max. megdolgoztassuk! :twisted:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 14:28 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Hát úgy ámblok semmit se értek hozzá, tehát milyen menet szerint megy a játék ill. a történet. Viszont amit mondtál az egész jól hangzik, csak remélni tudom, hogy nem leszek "egyedül" mindenki ellen. Viszont azért írtam hogy élet és halál közt, mert valóban, ő egy élőhalott lenne, de sok benne az emberi érzés és nem tudja mit tegyen velük: megszabaduljon tőle, vagy szenvedjen időtlen időkig és persze erről mit se tudnak a riválisai. Nem tudom lehet-e olyat, de leírnám, hogy milyen attribútumokkal rendelkezne a karakterem(nem számszerű adatokra, meg kocka dobásra gondolok :) ), hanem az itteni világban lévő vámpírra jellemző lenne, de külön a személyére is tudnék.

A játék menetéről:
A mesélő (Beorn) kitalál egy alapsztorit, mi pedig a történethez igazítjuk azokat a dolgokat, teendőket, amit abban a helyzetben megtennénk.
A helyzet vagy megoldódik általunk, vagy a mesélő zárja le.
A főszál mellett futhatnak mellékszálak, amiket te találsz ki. Ha ez egyszerű, akkor egyből beírhatod, ha viszont nem annyira egyszerű, akkor meg kell kérdezned a mesélőt a sztori elindításának következményeiről. Természetesen minden ötletre vevők vagyunk, de jó tudni, hogy mit szeretnél, hátha mesélőnk még jobban össze tudja fűzni ezt mással, és akkor még jobb lehet a dolog, mint ahogy te elképzelted.
Természetesen nemleges válasz is érkezhet a sztorira.
Pl. ugye épp hidegben, jeges, havas területen járunk. Ebben a helyzetben ne álljon neki senki se napfürdőt vagy normális strandolást megejteni, ne "flangáljon" pucéran vagy egy szál ruhában a fedélzeten senki, illetve ne kerülhessen senki se olyan helyzetbe, amibe amúgy nem kerülhetne (ne legyen szüksége piperecuccokra!).

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 14:38 

Rájöttem hogy a saját RPG-met kell gyúrni. De HA ESETLEG be tudnék jönni akkor a vampy bácsyval lennék gonosz. Törp áruló? :?

Ja persze...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 14:40 

Sziasztok!

Akkor már én is szeretnék csatlakozni ha sok az új :)

Zumba a kedvenc étele a paprikás krumpli(négyever)készítése közben beszélgetett az egyik törpével.A törpének nagyon érdekes volt Zumba bőrszíne mivel, hogy még nem látott fekete bőrű embert.Megkérte Zumbát, hogy mesélje el az életét.
-Erathia városában születtem 30évvel ezelőtt.Apám híres lovag volt és jó barátja a Lordnak, anyám meg varrónő akihez inkább költők járkáltak ruhát varratni.Édesapám harcászati iskolába akart beiratni de én szakács szerettem volna lenni.Így hát Lordnak dolgozok már kb 10 éve.Mikor elakarta kezdeni ezt a hajó utat mindig is tudtam, hogy kalandos út lesz.Ez az én történetem kisbarátom.
Meséljek egy viccet...

Szal Zumba bőrébe szeretnék bújni mert ő ugye nem harcol nem hadonászik csak főz és felvidítja a többiek kedvét néha néha :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 15:49 

Gonosz parti:
Ki akar félsárkány-félördög karakterrel lenni?
:twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 16:10 

Én erre nem vállalkoznék, viszont ha lesz tetszetősebb karakter, szívesen fogadnám...

Szóval benne vagy egy ilyen kettős, jó-gonosz harcban?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 17:13 

No akkor egy kicsit bővebben a karakterem hátteréről. A neve Maximie de Loeriot, egy paraszt családban nevelkedett, ahol szabadidejében mindig lovagnak képzelte magát és arról álmodozott, hogy egyszer ő is az lesz. Később felfigyeltek egy meghívásos kardforgató párbajban és egy lovag felfogadta, tanította, végül lovaggá ütötte. Első feladatként rögtön egy háborúba csöppent, ahol az élőhalottakkal vívott csatában súlyosan megsérült, s végül egy sötét alak elvitte őt a harc hevében.
Később magához tért. Egy nagy, sötét szobában találta magát. Körbenézve mindenről, amit csak látott, a halál jutott eszébe és ekkor azon gondolkozott, hogy ki az aki ilyen helyen él. Felkelt az ágyából és egy különös hangot hallott, de még az illetőt nem látta. A sötét alak csak az árnyékból beszélt hozzá és új életet ajánlott fel neki, mire ő azt mondta: "Mutasd magad!". Ekkor előbújik a "megmentője", majd egy hosszabb beszélgetés után felajánlja neki a halhatatlanságot és Maximie, mivel még nem volt teljesen magánál elfogadta. Később rájött aztán, nagy hibát követett el. Ugyanis amíg belül inkább embernek érzi magát, addig nem tud megbékélni a benne lakozó szörnnyel, nem tudja elviselni a hatalmat, amit kapott és elhagyja mesterét.

Szóval ez lenne az "én" előtörténetem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 18:25 

Ok. Ezt majd az On topicba is be kellene írnod!
Itt csak megbeszéljük a dolgokat, a történet szempontjából fontos hozzászólások oda kerüljenek.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 19:04 

Én a nyilakat mindig magamnak csinálom szabadidőmben, a hajóról hántom le a szükséges fa mennyiséget. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 19:13 

Freemy írta:
Ok. Ezt majd az On topicba is be kellene írnod!
Itt csak megbeszéljük a dolgokat, a történet szempontjából fontos hozzászólások oda kerüljenek.

Rendben, csak nincs ötletem, hogyanis tudok a történetbe bekerülni, szal ha azt lehet akkor megkéne beszélni(sajnos tényleg ennyire kezdő vagyok :oops: :) ).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 19:20 

Majd Beorn megírja, hogy mitévők legyünk! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 10 vas., 16:04 

Freemy írta:
Mi lenne, ha a te karaktered, a vámpír mint ellenség érkezne a hajóra? Azaz téged kellene legyőznünk? Esetleg mások is választanának mellé egy-egy gonosz karaktert és csatáznánk egyet?

nem tudom... karakter-karakter harc szerintem nem túlzottan kivitelezhető, egy ilyen játékban, szerintem nehéz lenne meghúzni mindenkinek a saját határát. tehát vagy nagyon hamar vége lenne, vagy... nagyon hamar vége lenne szerintem egy ilyen harcnak :x ha kockadobálós lenne, akkor meg lehetne oldani, de így szerintem nem lenne jó! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 14 csüt., 14:41 

elnézést, nem akartam lelohasztani a kedvet... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 14 csüt., 15:41 

Nem is sikerült! :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 14 csüt., 16:38 

Akkor Dougal története:

Dougal egy gazdag nemesi családból származik. A szülei kényes, arogáns és grófos (öltönyös, harcra teljesen képtelen, harc kezdetekekor sikító gazdag ember) embert akartak belőle nevelni. De Dougal ezt nem tűrte. Dougal mindig vadászott, ő a maximális tudást érte el mind íjászatból, mind kardforgatásból. De azért az íjászathoz jobban értett. Minden íjas trükköt ismert: egy lövéssel 3 íjvesszőt kilőni, gyorsan de hatékonyan megmérgezni az íjvesszőt, varázslattal irányítani a vesszőt, mágikus íjvesszőt idézni (ilyenkor nem kell aggódni, nem fogyaszt íjvesszőket, csak a man miatt kell aggódni :twisted: ). Kardforgatásból is sok trükköt ismert. Mikor szülei meghaltak (ekkor Dougal 23 éves volt) akkor Dougal átvette a birtokot, és gyökeresen átalakította. Erős Bástyavárat építetett, a birtokon könnyen kikelő növényeket ültettek, és a paraztok fő foglalkozása a vadászat lett. Aztán, Dougalt lovaggá (Paladinná) utötték. Ezek után dogual nagyon sok Fény Mágiát és Pusztító Mágiát tanult. Csatamágus lett. Aztán, 5 évvel később (mikor Dougal 28 éves volt) felkerült a hajóra...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 14 csüt., 18:05 

Alakul, alakul de nem sok egy kicsit ez a Warlock/Warrior/Archer karakter?Úgyértem ennek valós alapja, hogy úgy mondjam, nincs. :) Ne hidd hogy kipécéztelek magamnak és állandóan buzgerállak csak zavar ez a "mindenheznagyonértek" style.Másrészről meg akkor mi nem is kellenénk ide hiszen lenyilazol, -varázsolsz, - kardozol mindenkit. :D Érts egy dologhoz jól és kész.Áhh de hagyjuk is, nekem már tökmindegy hogyan lesz. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 14 csüt., 19:56 

Ez a karakter má lassan cigány kerekezés közbe fog lőni és kardozni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 8:56 

... majd Dougal beleártotta magát a Necromancia tudományába, és azt is magas szinten elsajátította, mert a csontvázaknak kevesebb bért kellett fizetni, mint a parasztoknak. Azután híres felfedező és műlovagló lett. Azután beiratkozott a Magas Mágia Egyetemére, ahol minden csínját-bínját kiismerte a 9 mágikus irányzat legbelsőbb titkainak. Azután bányászati képzésen vett részt, miközben démonlorddá képezte magát a szünetekben...

bocs
:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 9:55 

Beorn the Shapeshifter írta:
... majd Dougal beleártotta magát a Necromancia tudományába, és azt is magas szinten elsajátította, mert a csontvázaknak kevesebb bért kellett fizetni, mint a parasztoknak. Azután híres felfedező és műlovagló lett. Azután beiratkozott a Magas Mágia Egyetemére, ahol minden csínját-bínját kiismerte a 9 mágikus irányzat legbelsőbb titkainak. Azután bányászati képzésen vett részt, miközben démonlorddá képezte magát a szünetekben...

bocs
:lol:

Jogos. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 12:25 

Én is ezen a véleményen vagyok. A kardforgatást és a lövöldözést egyszerre semmiképp sem tanulhatja, a mágiaismeret meg végképp nem jöhet ide. Én sem kioktatni akarlak, csak egyszerűen nem lehet ideje ennyi mindent megtanulni egy állandó készültségi helyzetben, amikor bárkit megtámadhatnak.
Tehát max. kétféle képzettséged legyen, azokat sem egyszerre tanulja, hanem egyik után a másikat és ezek közül is csak az egyiket tanulhatja meg profi szintre, az időhiány miatt.
Ellentmondásba ne ütközz! Ha azt írod, hogy mindkét képességét 100%-osan kitanulta, akkor nem tudhatja az egyiket jobban, a másikat kevésbé, esetleg jobban szeret lövöldözni, mint kardot forgatni...
Ráadásul szerintem senki sem tud semmit sem tökéletesen kitanulni, lehet kardforgatásból 80%-os, míg a másikból 70%-os vagy fordítva. Harmadik képzettség viszont ne legyen!

Még egy észrevétel: Az általad említett "ijvessző" nem létezik, annak magyarul nyilvessző a neve. Légyszi ezt használd, mert a másik nagyon hülyén hangzik és ha lehet kerüld a szóismétlést! Hiszen minden második mondatban szerepel a Dougal szó, ami így nagyon nem szép.

Helyesírási szempontból viszont dicséret illet, látszik, hogy törekedtél a minél kevesebb hibára.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]