Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 31 csüt., 15:51 

Poetice írta:
Orc hero peculiarity:
- Can't use magic spells

MI?! Barbároik nem használnak mágiát? Ez csalás! :x :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 31 csüt., 17:29 

Mér lenne csalás? A H4-ben sem lehet nagyon varázsolni a barbár várban, mégis lehet velük nagyon durva gémeket is tolni. Szerintem itt se lesz ez másképp, bár azt meg kell hagyni, hogy itt se lesz sok esélye egy orc hősnek, pl. egy igen sokoldaló mágus ellen, de ez csak egy kivétel a sok közül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 01 pén., 9:04 

Az ork hős majd szépen bevesz egy nem ork várat, felhúz egy lvl 5 mágustornyot, és innentől még durvább lesz.
Ha meg alapból nem tud varázsolni (teszem azt hót hülye ahhoz, hogy varázskönyve legyen :lol: ), biztosan ki lesz egyensúlyozva a seregeinek ereje.
És ki tíltja meg, hogy az ork seregeket teszem azt egy ranger vezesse?
Ha meg nem fog műxeni elsőre, majd a patch, vagy a rajongói mod helyrekalapálja a balanszot.
Ne sírjatok már előre, egy még meg sem jelent kiegészítő miatt! :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 01 pén., 10:11 

Én csak a hivatalos dolgoknak hiszek,szóval én sehol ne mláttam hogy nem tud majd varázsolni az ork hős. Ellenben láttam egy nagyon érdekes infót. Ha felhúzod az upgrade építményt nem kell majd választni hogy mire akarod fejleszteni hanem mindkettőt bármikor megevheted. Ez naon érdekes,mert így már 3 féle lényt lehet a várban vnni,ebből 2-őt lesz érdemes.És nekem őszíntén szólva nagyon tetszik mert majd így nagyon változatos seregek lesznek.Nem a megszokott legalább. Van amúgy pár új screenshot is de kb semmi érdekes nincs rajta csak egy nagyon jól kinéző map,azt ennyi. Nemtom ki miért nyivákol,ez a kiegészítő naon jó lesz. Mindenki agyon szidja őket pedig eddig még nem volt komolyabb hibájuk. Az alter kinézetek meg...hát van egy olyan érzésem hogy a leggyagyibb a Sylvané.Aztán A Dungeoné.És szerintem cask egyre jobbak és jobbak.A Raksasha Raja alterjára nagggyon kíváncsi leszek.Jah meg a Djinnjére.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 01 pén., 10:43 
Heroes Team

A kiegésszítő még szerintem változni fog, s a végén lesz úgyis a tutkó! MEllesleg ah az Orc heró abszolúte anitmagices lesz (azaz se spellbook, se mágiákat nem választhat, és nem is tanulhat sehonnan), akkor ezt egy erős mágiaellnállással kell hogy kiküszöböljék, esetleg 1 varázslásblokkoló faji skill!

Az alternatív lények kinézetéről meg nincs mit viatkozni, kinek mi az ízlése! Az tény hogy a Sylvané kezdetleges (sőt, 2-3 lényt kivéve igencsak mókás vagy slampos), de ez a Dungeon vasalási láz sem éppen a legtökéletesebb! Pl ki látott már a nagy Heroes történelemben Páncélzott Sárkányt?? :shock: :shock: Mert én még máshol sem igazán láttam olyat!! :shock: :shock: A többi meg majd kidderül úgyis a végin, s remélem kis fantázia is belevívődik a Ninivaltól! :roll:

U.I:: Ezek az infero alternatívák sem éppen a legtökéletesebbek, de pokoli hamus kinézetük kicsit érdekessé teszi őket! :P Már csak azt kéne 1x elérni, hogy az új képességeket is legyenek szivesek valamilyen formában tudtára adni a népnek, mert így a lények többségében az alternatívákat szétcsapják az eredeti fejlesztések, de nagyon! :S

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 05 kedd, 20:00 

Első képek a Necro alternatívákrol: http://mightandmagic.uk.ubi.com/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 05 kedd, 20:50 

Nem lettek olyan rosszak mint amire számítottam, de olyan jók se.Ami tetszik az a Skeleton Warrior meg a disease Zombie. Ami nagyon nem tetszik az a Poltergeist (a színén kívül semmit nem változtatak rajta), és az hogy a Lich Master nem tud lőni ,de mondjuk akkor talán túl erős lenne a tulajdonságait elnézve, viszont akkor szerintem többet kéne lépnie.A többi közömbös.

Ezen az oldalon a lényeket úgy nézhetjük meg hogy a másik fejlesztés tulajdonságait is mutattja: http://heroesofmightandmagic.com/heroes ... ades.shtml

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 05 kedd, 21:04 

Köszi ,igazad van ,amikor én néztem még csak ott volt fenn. Egyébként a fele nagyon jó lett viszont a másikfele szerintem egyáltalán nem:szellem,kaszás,lich fejlesztése nagyon nem tetszik ,nincs változtatás ,vagy a lichnél az ,hogy nem tud lőni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 05 kedd, 21:35 

Nekem nagyon bejönnek...lehet hogy a poltegreist csak színebn változzott, de így kva jól néz ki.A nosferatu meg a skeleton warrior kinézete naon állat lett.Viszont emi nekem nem nagyon tetszik az a horrorr dragon.Ui.:nekem a lich is bejön..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 05 kedd, 21:37 

Már csak az academy és a fortress alterok kellenek,és aztán gondolom bemutatják az új lényeket,meg azok latrejait.És általában a lények megmutatása után nem sokkal szokták őket kiadni,én úgy vettem észre...szal je

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 07 csüt., 10:45 

-Itt vannak a lények-

Hát nem is tudom...
Én arra számítottam ,hogy sokkal több fajta taktikai szerepe lesz majd az alternatív lényeknek.
Erre a legjobb a ,,skeleton alernatíva". Ha a taktika úgy kivánja akkor íjászá fejlesztem ha viszont egy erősebb kezdő lényre lesz majd szükség akkor inkább az erősebb warriort választom. Persze egy kezdő lényen nem szoktunk annyit vacilálni hiszen egy idő után ugy sem használjuk őket ,de akkor még mindig felhozhattam volna a lich esetét (lövés vagy újraélesztés).
Persze ahelyett hogy minden lénynél ilyen ,,használható fejlesztés" kapnánk bevágnak pár új néhol igen béna (sylvan) néhol elfogadható (kazamata) néhol pedig nagyon dögös (inferno) skint.
Bár meg kell hagyni néhol találkozunk érdekes képességekkel ,de biztos megéri ez?
Szal ha a maradék kettőt is olyan jóra megcsinálják mint a necro lényeit (netán a már készen lévő lényeket újra feldolgoznák) akkor elmondhatjuk. Ez nem lett rossz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 12 kedd, 21:13 

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...nemtudok betelni za új Academy alter kinézetekkel,az összes ehhez képest retenetesne gagyi.Nagyon letalálták,ez az arany séma g*ci jó.Erre most senki nem mondhatja hogy elszúrták

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 12 kedd, 21:40 

Csubi, esetleg egy linket is kaphatnánk ezekről? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 12 kedd, 21:59 
Heroes Team

Akkor máris egy ellenpélda! Szerintem a kinézetek elég nagy százalékát eléggé érdekesre csinálták! :shock: A Gremilinen kívül egyetlen olyan lénynek sincs "értelmes" kinézete... :( Szóval, szerintem ez az alternatívázás egyre lejjeb megy, az értékekről meg nem beszélek inkább... :cry:

Link: http://www.heroesofmightandmagic.com/

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 13 szer., 15:52 

Én valahol a két vélemény között vagyok, a kinézetük nekem is tetszik de a tulajdonségaik alapján gyengébbek mint az eredeti fejlesztések, ami érdekes az az hogy a mágusnak nincs manája (lehet hogy bármennyit tud varázsolni).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 13 szer., 18:23 

NAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ...LOL bocs de ez az ellenpélda akkora f*szság...miaz hogy értelmes kinézet,ennyi erővel az eredeti lényeknek sincs szal...bocs de ez kva hülyeség sztem.És szeritnem nem gyengébbek,mivel mindekettőt leht majd úgyis venni a várban,arra mennek hogy jobban lehessen taktikázni velük,amúgy pl a storm lord sztem jobb mint az alap titan meg a djinn vizier is jobb sztem.a többi meg taktikus,de azoknak nem si tom a képességüket.De nagyon jól megcsinálták őket,csak a sylvant,a dungeont,meg a havent kevésbé.De azok is jók.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 13 szer., 18:38 

Megvan az új faj neve : Bastion

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 13 szer., 21:15 

Talán nem pont olyanok mint amire számítottam ,de igaz ami igaz az elvárásoknak megfelelnek.
Lehet hogy gyengébbek az átlagnál ,de a képeségeik miatt tuti hogy gondolkodoba fog esni az ember. A Djinn Vizier képessége talán végre megfog győzni arról ,hogy érdemes Djinnre költeni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 14 csüt., 13:47 

Hát az új törpe speckok is elégé keménynek tünnek igaz van bennük egy kis öngyilkos hajlam is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 14 csüt., 21:25 

Khm elnézést ,de valaki megtudná mondani hogy a bűbáj, idézés, fény/sötét/pusztító mágia képességekkel mit fog majd kezdeni a varázsolni képtelen barbár hős?? :shock: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]