Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 04 hétf., 0:31 
Heroes Team

Laca írta:
Hali!

Adlernél a pont. Az egyiken van, a másikon nincs. Ez egy ilyen verseny. Nem tábor és nem BB. Próbálok az egyen mapok rendszerétől elszakadni, ezért került be Hot Spot, a Magic Masters Closed. (és gondolom ezzel a szokással akar szakitani a BB is, ezért kerülnek be oda meg a randomok.)
Mindenki szerencséjére a mapok elég korán közkézre lettek adva, és egyesek kérésére a várválasztásra is elég hosszú idő volt adva. :) Ezért úgy érzem, hogy a kérdéseknek nincs létjogosultsága, hisz mindenki tudott a mapoknak megfelelő várat választani! :)

Üdv: Laca

Értem én, csak meg mertem kérdezni :oops: Elvégre ezért is van a topic :wink: Azért hoztam fel a BB és tábor szavakat, mert Te is mindig erre hivatkozol. Ha átveszel egy tábori mapot OB-ra, akkor gyakran hivatkozol arra, hogy a tábori mapon is jó volt az, itt is jó lesz.
A kérdésemre választ kaptam, köszönöm!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 04 hétf., 10:19 

Hali!

Persze, hogy hivatkozom a táborra meg a BB-re. Mikor átveszek onnan EGY az EGYBEN egy mapot és jön kapásból vagy 3-4 észrevétel, hogy mi **** rajta. Olyankor tény, hogy felmegy a pumpa...
Most meg nem ugyanaz, és megint csak itt az észrevétel... :)
Ez nem gond, örömmel veszem, mert jó tudni, hogy néhányan figyelnek erre. Csak azt nem értem, hogy miért nem az idény kezdete előtt szólnak az urak...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 04 hétf., 11:01 

Hahó!

Lejátszottam Titivel a meccset a Victory or Deathon. A végeredmény Titi Victory én Death :)
Borzasztó sokat bénáztam és ezt Titi ki is használta. Meglátszott rajtam hogy hulla fáradt voltam és megérdemeltem a vereséget, mert nem koncentráltam és hülyeségeket csináltam.
Csak ízelítőnek annyit ,hogy a végcsataban a hősöm úgy nézett ki, hogy
30 30 4 11 , aztán jött Titi Implo meg ressurect vs az én 165 öt sebző lightning boltommal és kb ennyi volt a game...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 04 hétf., 11:53 

Sziasztok!

Ahogy fentebb Ssth írta lejátszottuk a meccsünket. Elég érdekes játék volt, az biztos hogy ezt a gamet nem fogják tanítani a Heroes iskolában :D Ssth nagyon jól játszott az első héten, csak lestem hogy mitől ennyire erős. Én sokat hülyéskedtem az első és második héten. Hozzáteszem hogy egyikünk varázstárgyai sem voltak épp a legjobbak, sőt fejenként kb 3 használható arti volt a hősöknél, mindkettőnknek egyetlen igazán értelmes relicje volt. Az döntött hogy én kaptam resurrectet, a piramisban meg implot és valamivel jobb varázserővel bírt a hősöm mint Ssth-é.
A főcsata a harmadik hét középén történt meg, Ssth elfoglalta a váramat és utána megütköztünk. A jobb varázslataimnak köszönhetően sikerült nyernem. A leírás végén megmondom a hősöket is: Ssth (Tower, Tyris), Titi (Stronghold, Gundula)
Köszi a játékot Th, most a jobb varázslataim döntöttek, jobban játszottál és gyorsabb is voltál.

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 04 hétf., 13:06 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 11:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 04 hétf., 15:53 

az igazsághoz tartozik, hogy ahány verseny, annyi ember csinálja, s beleveszi az elképzeléseit a mappok szerkeztésébe.
Ezért létezhet ennyi változat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 04 hétf., 16:13 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 0:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 04 hétf., 23:06 
Heroes Team

Sziasztok!

Victory or Death

Koko(Necropolis - Septienna) vs. Csizu(Rampart - Jenova)

Első két hétben jól haladtam, jenova minden skillt megkapott (armorer, tactic, earth, log), csak offense nem jött. Az artifactok ismét megérnek egy misét: Mightos hősömnek a vízen thunder helmet jött, lvl 4 arti +4 SK sapka. Random artinak jött mellvért, amihez a várban a sorrow és a slayer remekül passzolt :cry: A 2. héten bementem középre, felszedtem az artit (+5 A) s meglátogattam a cartot. 3. hét eleje érkezett el, amikor vacilláltam, hogy áttörjek-é v sem. Mivel Septienna nem volt a felszínen, tartottam attól, hogyha áttörök, akkor hazaér s betámad, ami a sok csonti javára döntötte volna a mérleg nyelvét. További problémát jelentett, hogy nem kaptam se kesztyűt se csizmát a log mellé, így lehetetlenné vált az a nyerő terv, amit Teki ellen elsütöttem a BB-n, miszerint a monolithból besétáljak az ellen várába. Mint utólag kiderült, a fent említett 2 arti Kokonál volt... Szóval ezek fényében nem törtem át, mert kimenekítette volna seregét. Ehelyett elmentem utopiázni, ami minimumos volt természetesen. Jött minden jó: +3 Moral, Luck nyakék (kokonak volt antimorálja), curse ielleni nyakék is, de a relik a +2 to all, éljen. Középről kiszedtem a SS-et, ami a legjobb artim volt. Hiába a Thunder Helmet, a 190 manám Koko 440 manájával nézett szembe. Visszahúzódtam a váramba, Alamar tanított resurrectet. Mivel a kanna és a lions shield is Kokonál fityegett, a 2200-as implo, meteor, animate mellett esélytelen voltam. A szigeten lévő relikem Orb of Vulnerability...
Köszönöm Kokonak a meccset, gratulálok a győzelméhez és további sok sikert kívánok.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 07 csüt., 9:00 

Zolirobi jelentkezz minél előbb, mert nemsokára igen sok dolgom lesz és nagyon nehéz lesz mindkettőnknek jó időpontot találni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 07 csüt., 13:04 
Heroes Team

Echo bázis jelentkezz, Lzo ottvagy?? Kéne majd 1 időpontot egyeztetni 1 OB meccsre szerintem! :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 0:11 

Sziasztok!

Elég sok elmaradt meccs van az OB-ben. Már jó a gépem, elkezdtem feltölteni az adatokat. Kérek mindenkit, hogy az elmaradt meccseit (amire nincs halasztás kérve) vasárnap estig mindenképp pótolja. Ha van megegyezett későbbi időpont, akkor kérem tudassák velem. Ellenkező esetben megy be a -1 : -1 pont.
Határidők azt hiszem jól követhetően ki vannak téve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 9:15 

Laca:Pl Én,hogy pótoljam be az elmaradt mecsemet,ha az (ellenfelem Tyron)Arra nem képes,hogy msn en visszaírjon?Tegnap is írtam neki és semmi válasz,pedig elérhető volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 13:15 

Jó kérdés, hogy birjam én is játékra Zolirobit volt majdnem két hetem ,amikor szinte bármikor jó volt, mégse válaszolt! Legalább halasztana, vagy valamit irhatna, aki ismeri zolirobit valahogy birja játékra, mert nekem nem megy :( :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 13:25 
Heroes Team

Karesz írta:
Laca:Pl Én,hogy pótoljam be az elmaradt mecsemet,ha az (ellenfelem Tyron)Arra nem képes,hogy msn en visszaírjon?Tegnap is írtam neki és semmi válasz,pedig elérhető volt.

Karesz, nehogy azt hidd, hogy csak te vagy Tyronnal így... :roll:

Sőt, nekem még Lzo-t is elő kellene kerítenem... HA netán olvasod ezt Lzo, lécci jelezz valahogy...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 14:22 

Sziasztok!

Egyértelmű: ha az egyik fél miatt hiúsul meg a game, akkor az veszít. Úgyhogy aki mindent megtesz annak nem kell idegeskedni!

Nimbus: Végre megvan a gépem! Mikor tudnál időt szakítani rám?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 16:08 

ez a legmagasabb rangu verseny, sokan sok munkát és energiát öltek/ölnek bele, ne sz@rjuk már le, aki nevezett az játszon, ha meg valamiért nem ér rá, akkor legalább irja, hogy a meccset feladja, ne szivassa ellenfelét, figyeljünk már oda egymásra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 23:39 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Lejátszottam Adler ellen az OB meccsemet. Sajnos a 2. hét vége felé bukott a főhősöm, mert nem adtam át neki a sereget, csak akkor vettem észre, hogy nincs a főhősnél a csapat, mikor már 21 mindenre elszánt Küklopsz állt velem szemben... :( Mivel volt 2 Dragon a csapatban és még varázspontom is volt, ezért nem keseredtem el, csupán akkor, amikor a Kükik 3 morált kaptak és 1x el is kattintottam a lépést, szóval csúnya bukta lett a dologból, ezért feladtam a meccset... :? Adlertől még 1x elnézést, nem így szerettem volna ezt a meccset befejezni... :( Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 10 vas., 1:57 
Heroes Team

Nah, Lzoval sikerült letudni a meccsünket, íme picit részletesebben:

Victory or Death
Lzo vs Jou
Necro vs Rampart
Tamika vs Mafla

Kezdetnek 2 pénzesheró, 2 tiltott hős, és Mafla jöttek sorjára a tavernben, az egyik refuge AD-t dobott, 2. nap aranybánya, dupla vár, Jött log+cipő később, 2 hut adott air+wisd.-et, jött föld is, volt 750-es pénzeszsák, jött vízről fa és kőkocsi, szóval 2. hétre 1 fullos, és 1 uni+ Castle várral vágtam neki a mérkőzésnek, ami örömre adott okot! 1 ik relic D. Scale Armor volt, a másik Titan Gladius, közben gyűltek a defensek attackok begyűjtöttem 1 recantert is (az utópia alatt volt :D ), s majdan jött utópia, ami 3 as, Sentinel Shield, Resistcipő, Thunder Helmet és +2 speed köppeny volt! Ez még tovább növelte a mosolyomat, és a kasszámat is, ami végig nagyon jól állt mindig, s 2. hónap elején full kipakolt 2váras sereggel átslattyogtam az igentáp Tamika oldalára... Meglepetésként középen még ott volt a relic (+3 All ), így az felszedve és térképet felderítve beálltam a Tamikához legközelebb levő teleportkapuba, hogy a Cursed még jobban támogasson! Mivel ezt már nem vállalta be, 2.1.2 kor végetvetettem a jáccmának:

Mafla lvl 21, 32 34 12 10, 150 mana

7 Gold Dragon, 32 W. Unicorn, 70 D. Soldier, 80 S. Pegasi, 137 G. Elf, 157 B Dwarf, 287 Cent. Capt.

vs

Tamika lvl18, 28 28 32 21, 435 mana

8 Ghost Dragon, 17 Dread Knight, 25 Power Lich, 36 Vampire Lord, 63 Wraith, 731 S. Warrior, 1 Hydra :shock:

A csata mass hastével nyílt, amire resistálhatatlan (Exp. resist+ Resistcipő hiába :lol: ) mass slow jött, majd 1 810-es Lighting bolt az elfekre, válaszul Mass Haste megint, majd pedig 3. körben vége... Jött pár Morál+Luck (a pár alatt jóadag értendő), ami szintén elősegítette a wint! :)

Köszi Lzo a gamét, további sok sikert a szezonra!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2007 jún. 10 vas., 23:41-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 10 vas., 21:52 

Victory or Death pálya

Merlin (Necro-Isra) - Paul (Necro - Galtran)

Paul elfoglalta az átjáróhoz legközelebb lévő váram a második hónap elején, amikor már készültem átmenni hozzá.
Figyelmetlen voltam és nem vettem észre, hogy már átjött a térfelemre.
Megpróbáltam visszafoglalni a váram, de nem sikerült.
Megsemmisítette az ostromgépem és nem tudtam megközelíteni a lényeit.

Volt egy kis lénytöbbletem a főcsatában. Nem kapott egyikünk sem élesztést. Nálam fenn volt a recanter és a bilincs.
Jó hosszú csata volt.
Isra 25-23-17-18 Galtran 20-28-20-25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Merlin_ 2007 jún. 12 kedd, 7:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 11 hétf., 21:38 

Victory or Death,
Sorceress- Nekró- Isra vs Boti- Stronghold- Terek

Egész jól indult a játék Kaptam Isrát és Vidominát is, így ketten gyüjtögették a csontokat. Isra nagyobb slunggal. Valamiért mindenki csatlakozni akart, és első nap jött log is, így jól haladtam, refu pedig hidrát is adott a föld alatt.
1.2.4-nél Boti beütött 9 feketesarit, akik nagyon megszedték.
Csak a macik és 2 küki élte túl a találkozót.
Ezen a napon a skillek:
Isra lvl14 19-12-10-10 Terek lvl14 9-10-7-8
Itt 400 csontim volt, és ömlöttek volna innen már. Boti sárkányölése előtt csatlakozott 6 ghost is, szóval nem húzta Boti az időt mivel az utolsó napokban látta Isrát, hogy lenne keresnivalója, neki pedig lényminusza lett rendesen. Jah és dupla váram is volt, de nem húztam.
köszi Boti a gamét, legközelebbre több szerencsét.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]