Adler írta:
Jou vs Adler
2 - 0
sima volt, nagyon sima
NA Akkor 1 kis bővebb kiegészítés:
Map: Closed2
Az első hét jól indult, airgömb a váram előtt, 4-5. én rájöttem sari itt nem lesz hétvégére, viszont cserébe Clancy kapott logot, s a Black Marketemben várt rám 1 surranó!

2 héten megindultam a sec vár (Castle) felé+a bányákért, ebből az lett, hogy a krisály és a higanygyárat elszedtem+Kiszedtem a lvl3 cuccomat ( recanter

) és az 1ik küldiartit! 3. héten felszedtem a seregemet, majd go a +várért és a resses dobozért, s amaradék bányáért! Utazás közben a Merchant camp előtti 26 el úgydöntött csatlakozik (ingyen és bérmentve

), majd doboz, s a bányák, amiket ekkor foglalt el Adler is túloldalt tőllem! 4. hét MG húzásokkal+pénzgyűjtéssel telt, és azzal, hogy végre 1.4.5 nél Clancy kapott varázskönyvet

(

) A lvl 4 spelleknek nagyön ötültem, Waterwalk+Frenzy, Waterwalk+Counterstrike ! Mivel lvl 5-t is volt szabad építeni, felhúztam, s DD-t találtam benne, s mellé volt air is!

Nos így 2.2.1 re összeszedtem minden kis apró skillnövelőt, a lvl3 cuccokat (+1 speed, +5 Pow., +6 Atk, vízgömb), felvettem Adler felé levő szintléptetőfát is a mocsaras részen, majd a friss sereggel meglátogattam Adler sec. várát, amit a View Air segítségével vmiért Stornghodnak tippeltem, mivel elsején ott volt a közelében!

Nos, átmentem, +1 szint még

Exp. Air, s benéztem másnap a Tower várába!

Ott még húztam Libraryt, s így a lvl 4 Spellek Resu, TP +Sorrow lettek! Mivel Adler hőse a garrisonnál dekkolt, elmentem a fővárát is elvenni, majd Libraryt és a BM-jét is kilátogattam, s 6. lévén már +1 pop előnyre akartam gyúrni azzal, hogy nem engedem vissza a fővárába, de Adler nem hagyta

, betámadott! A csata sokáig nem tartott, Adler a 2. kör után elhagyta a játékot, ugyanis olyan mértékben Morál-Luck hegy volt, hogy 8 Maci + a Madarak vakítva álltak még... Az összesen 7 mozgó/támadó unitból 6 (2x Sarik, 2x Pegasik, 1x Elfek és 1x a Törpök) morál és 2-3 luck jött a 2 kör alatt! Gusztustalan volt, sajnáltam is Adlert!
A végfelállás (2.2.7-nál)
Terek lvl 19, 18 19 11 13, 162 mana
1 Archangel, 12 A. Behemot, 14 Cyclops K., 27 Tbird, 44 Ogre Mage, 77 Orc Ch., 105 Wolf Raider
VS
Clancy lvl 20, 28 22 15 16 , 160 mana
10 Gold Dragon, 22 W. Uni, 41 D Soldier, 55 S Pegasi, 127

Grand Elf (2x 26 elf joinolt összesen) 111 B. Dwarf, 137 Cent. Capt.
A várbéli csatát nagyon sajnálom, de Adler szó nélkül támadott, így nem tudtam lebeszélni se róla, mert őszintán szólva féltem, hogy ütősebb Terek, mint Clancy, de valamiért mégse...
Köszi Adler a gamét, jó party volt, de a vége nagyon csúnya lett így!