Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 02 szomb., 18:17 

The Cold Empire írta:
Sziasztok!

Dougal és még te mondod, hogy nagy Haven fan vagy! :) Egyszer nekikéne esni a hősök képzettségének, és jól átnézni őket! :lol:

További jó játékot!
Dragon

Ja igen, azt hittem hogy a H3 varázslatairól beszél. A Heroes 5-ben a Havne a kedvencem, az a legtáposabb vár... :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 02 szomb., 18:21 

mikor volt H5-ben Havne vár? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 02 szomb., 19:51 

fifi írta:

Úgyértem Haven :lol: Az Archer a kedvenc Haven-s lényem és az is marad!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 03 vas., 10:49 

Dougal írta:
fifi írta:

Úgyértem Haven :lol: Az Archer a kedvenc Haven-s lényem és az is marad!

Nekem a Paladin fexik a legjobban, jobb szaporulata van, mint az angyalnak és mégis meglehetősen erős, ráadásul simán bejárja a csatateret. Az angyalka meg csak csendben éleszti hátulról!

Nektek nem idegesítő, hogy ha RMG-vel csináltok egy pályát, akkor az alvilágban alig lehet látni? Erre van vmi megoldásotok? (ne csináljak alvilágot)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 03 vas., 17:13 

louis írta:
Nektek nem idegesítő, hogy ha RMG-vel csináltok egy pályát, akkor az alvilágban alig lehet látni?

Hohohó! Ez az én problémám is! De az Archer nagy számban elég erős... :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 05 kedd, 22:12 

Én Sylvan hitű vagyok: Ancient Treantokkal körbeállom a mestervadászokat és a druidákat, legyökereztetem , és szépen szitává lövöldözöm a jónépet. Ha nincs az ellennek íjásza, akkor esélye sem nagyon :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 06 szer., 14:41 

Bishop írta:
Én Sylvan hitű vagyok: Ancient Treantokkal körbeállom a mestervadászokat és a druidákat, legyökereztetem , és szépen szitává lövöldözöm a jónépet. Ha nincs az ellennek íjásza, akkor esélye sem nagyon :twisted:

Bah... sztem akár 1000 Treantal sem érsz semmit 120 Archer, 80 Footman, 30 Paladin és 10 Archangel ellen... :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 06 szer., 14:59 

Azért kíváncsi lennék, hogy Te 1000 Treant-ot leversz-e ennyivel? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 06 szer., 20:20 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Dougal írta:
Utrkij Yuzsulaw írta:
Dougal írta:
Nekem niucs taktikám :shock: Én az ellenségeket leütöm ahgogy tudom, támadás és varázslat, na meg mozgás hogfy elérd az ellenséget, tehát nincs Hit and Run. ha egyszer egy Footman-al megtámadok egy Minotaurt, akkor addig támad a footman míg a minotaur meg nem hal.

Szerintem meg össze-vissza írsz értelmetlen dolgokat! :shock: :shock: A topic egy korábbi részében még azt írtad, hogy van taktikád amit a HoF-ban használsz. Mi lett vele, hova tűnt? :lol: :lol: :lol:

Nos az csak annyi hogy leöklöd az ellenség Lövészeit és a Katapultját és akkor meg tudod védeni a váradat könnyen. :lol:

Igaz, én kérek elnézést. :mrgreen: Azt el is felejtettem hogy az védelemnél mennyire hasznos(tuképp kötelező) taktika. De ha tehetek egy tisztelet teljes javaslatot: próbáld meg az ütközeteket úgy lenyomni, hogy ne legyen veszteséged. Mert amit az előbb leírtál úgy biztos, hogy lesz. Sok sikert, ja és jó gyakorlást a magyar nyelv tanulásához (remélem érted a viccet)! :lol:

Hahaha, én minden Hit and Run és taktika nélkül végignyomtam egy csatát... :twisted: 3 Footman vs 16 Peasant. És én nyertem a 3 Footman-al vereség nélkül :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 06 szer., 22:02 
Heroes Team

Dougal írta:
Hahaha, én minden Hit and Run és taktika nélkül végignyomtam egy csatát... :twisted: 3 Footman vs 16 Peasant. És én nyertem a 3 Footman-al vereség nélkül :twisted:

Dougal: 1 Angel vs 92 Iron és 91 Steal Golem, veszteság nélkül, harci szerkezetek nélkül... Ez mintha Komolyabb lenne, mint pár parasztot kiütni...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 06 szer., 22:58 

Dougal, Jou, egyikőtök sem írta oda, hogy milyen hős támogatta azt a 3 footman-t/ 1 angyalt 8)
azért nem elhanyagolandó részlet, hogy egy 30-as szintű hős, vagy egy zöldfülű senki állt-e lénye(i)d mögött :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 06 szer., 23:24 
Heroes Team

Bocs, a parasztot 1 zöldfülűvel is be lehet verni...

Az angelek mögött pedig 1 lvl 26 heró állt, és akkor mivan?? volt összesen 1 mana, amit elhasznált! És semmi War Factory kellék! ÉS megsúgom, 36 gólem 50 et vert az Angelbe! A pec skilleket nem mondom, mert fölösleges, lényegében a Leader, Luck és a Fénymágia ( 2 resurect volt a spell,ami elsült, + a meglepi Skillje, a Guardian Angel, ami az uccsó kuapc gólemnél kelett, mert nem akartam még lótifutizni a pályán... :P ) volt, amit használni lehetett a csata során! + 15/17 A/D a hős skillje! De attól még a Gólem szépen szedte, mégis megmaradt a hősike! :P

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 07 csüt., 12:20 

Jou írta:
Az angelek mögött pedig 1 lvl 26 heró állt, és akkor mivan?? volt összesen 1 mana, amit elhasznált! És semmi War Factory kellék! ÉS megsúgom, 36 gólem 50 et vert az Angelbe! A pec skilleket nem mondom, mert fölösleges, lényegében a Leader, Luck és a Fénymágia ( 2 resurect volt a spell,ami elsült, + a meglepi Skillje, a Guardian Angel, ami az uccsó kuapc gólemnél kelett, mert nem akartam még lótifutizni a pályán... :P ) volt, amit használni lehetett a csata során! + 15/17 A/D a hős skillje! De attól még a Gólem szépen szedte, mégis megmaradt a hősike! :P

:D nem gyanús, hogy talán pont az általad leírtakért mégiscsak számított a hős szintje? :wink:
jó képességekkel megáldott hőssel megtámogatva (nem csak a manafelhasználás számít!) szinte bármilyen csapat legyőzi a 10x-esét minimum neutral lények ellen. tényleg nem látom mi olyan nagy kunszt ezekben a teljesítményekben 8)

szerk: ha mindenki beírná az ilyen eredményeit egy topic-ba, azt hiszem hamar meglenne a legtöbb hozzászólást tartalmazó topic :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 07 csüt., 13:06 
Heroes Team

zfazek írta:
jó képességekkel megáldott hőssel megtámogatva (nem csak a manafelhasználás számít!) szinte bármilyen csapat legyőzi a 10x-esét minimum neutral lények ellen. tényleg nem látom mi olyan nagy kunszt ezekben a teljesítményekben 8)

Bocs, ha HP-t nézek, ez minimum 20x volt....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 07 csüt., 14:14 

Jou írta:
zfazek írta:

Bocs, ha HP-t nézek, ez minimum 20x volt....

sőt ha a kezdeményezőképességet vesszük figyelembe, akkor a 116x-osát győzted le a csapatodnak :twisted: (- ezt nehogy komolyan vedd, de a hp-s összehasonlítás is sántít, remélem belátod :))

azt írtam, hogy minimum 10x-esét, ilyen megfogalmazásban a 20x-os sztem még nem nagyságrendbeli különbségnek számít. ;)

de mondjuk vessünk egy pillantást a lényekre heroesofmightandmagic.com-os értékelés szerinti power érték alapján, ami alapján csupán a kb 10x-esét győzted le a csapatod erejének 8)

de most tényleg nem értem, hogy miért jó ilyesmivel foglalkozni. hidd el nem csak te csinálsz ilyan "hihetetlen kimenetelű" csatákat neutral lények ellen :wink: persze büszke lehet az ember egyes eredményeire, de fölösleges ennyire túlreagálni a dolgot sztem :wink: (amúgy megnézném, hogy hozná össze bármelyikőnk az ilyen csatákat, ha emberek irányították volna azokat a neutral lényeket (persze továbra is hős nélkül), nem pedig egy buta gép :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 07 csüt., 15:02 

zfazek írta:
Dougal, Jou, egyikőtök sem írta oda, hogy milyen hős támogatta azt a 3 footman-t/ 1 angyalt 8)
azért nem elhanyagolandó részlet, hogy egy 30-as szintű hős, vagy egy zöldfülű senki állt-e lénye(i)d mögött :D

Én egy 1-es szintű Knightal... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 07 csüt., 16:36 

Én még mindig nem értek valamit:

Dougal esete 48 hp vs. 48 hp;
Jou esete 220 hp vs. kb. 3600 hp ---> tehát ez jóval nagyobb volumenű csata! :wink:

Nem értem, erre mér vagy annyira büszke!? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 07 csüt., 17:16 
Heroes Team

Dougal írta:

Na akkor ez hősiesség mi?? :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 07 csüt., 18:15 

Jou írta:
Dougal írta:

Na akkor ez hősiesség mi?? :lol: :lol: :lol:

Nézzük csak...

Én seregem:

3 Footman
egy 1. sinztű lovag
semmi taktika és hut and run, meg stb. csak támadni, támadni és támadni!

Ellenség

16 Peasant
nincs hős

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 07 csüt., 18:57 
Heroes Team

Dougal: Lécci mond el mi az a "hut and run", nekem tudatlannak. :oops:
THX! :D

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]