Sziasztok!
A másik elődöntő is véget ért. Ez se volt piskóta, leizzadtam 20 litert, meg közben az infarktus kerülgetett
Részletek:
Online Kupa elődöntő - Versenyfutás az ellenséggel
Sorceress (
Tower - Iona) vs.
Bogpista (
Tower - Alkin)
Mindketten Towert választottunk a föld alatt lévő dwellingek végett. Alkin jött az elején, így őt neveztem ki. Kiélezett volt minden egyes kör, Sorci is és én is 10-15 perces köröket játszottunk. Én először lementem a föld alá, ahol befoglaltam a másik várat, mert nem volt se slow, se haste. Abban se jött. De akkor néztem csak, hogy nálam van Geon, ez az istenverte Warlock, aki ismeri eme misztériumot.

A hastéról Fafner gondoskodott. Megcsináltam a def. questet, majd library és már sietnem is kellett át, mert félő volt, hogy nem érek oda a dwellinghez 127-re. Manám az folyamatosan 0-1-2-3 között mozgott.1 mastergenie + a giantokkal aprítottam. A defem ekkor már 19 volt. Mikor átmentem megláttam a kulcs artit, a piros gömböt! Mivel Iona nagy varázslónő hírében áll, így kellett nagyon nekem. Végig azon izgultam, hogy Sorcy ne akarjon túl gyors lenni. Csak akkor nyugodtam kicsit meg, mikor már nálam volt a gömb. Előtte beváltottam a másik def.-es questet, meg a másik library. 31 volt ekkor már az értéke. Viszont nem volt se kardom se pajzsom. Ezért célirány az Utópia. Második legerősebb volt és majd leestem az ágyról: Sentinel shield + Titan Gladius! (mondjuk tegyük hozzá, hogy nagyon sok relic ki van véve. de jöhetett volna mananövelő is) Fel is kúszott a defence 41-re. Indultam is nyomban át Sorcyhoz. 142-nél mikor átértem 3 lépés hiján nem értem el. Ő megtámadott. Volt 2 angyala + 14 wyvernje. A gremlineket és a gargókat nem hozta. A csata izgalmas volt, lebontottam 4 Titánt, a nagákat, a geniket, angeleket, Wyverneket. Sorcy ekkor fizetett és lépett. Mivel ő is megszedett, kicsit beparáztam, de folytattam tovább. Library majd betámadtam a várába. A Titánokat 2 felé szedtem. Volt még 28 Magim 98 mastergremlin, kb. 15 gólem, 1 mastergenie, és 1 Nagaqueen. Sorcynál 8 Titán 9 archmagi 100 körüli mastergremlin, 5 gólem, és vagy 70 gargó, amit 3 felé szedett. A várostrom nagyon izgalmas volt, csak a titánokat lőttem, de a tornyok is szedték az egységeimet. Sokszor kellett kamikazéznmi, hogy a torony ne a titánt lője. De sikerült nyernem a végén. Köszönöm Sorcy ezt a végtelenül izgalmas partit. Ha nincs a gömb esélytelen lettem volna, mert Sorcy tudott volna idézgetni 100 körüli földelementált 600 manával.