Üdv Mindenkinek!
Hát srácok ma egy NAGYON izgalmas meccset toltam Zolirobival az OB keretein belül!
Zolirobi vs. Dragon
Fortress vs. Rampart
Andra vs. Elleshar
Nyugat vs. Kelet
A meccs elején máris nagy luckom volt Elleshar bejött kezdőheronak, a túloldalon Rosic boldogította Robit akit ő gyorsan le is cserélt Andrára! Mindketten artifactot kaptunk kezdésnél, én légiós lábát, ennek igazából főcsatánál örültem!

A váram előtt Scales of Greater Basilisk!

Nemsokkal a vár mellet találtam kesztyűt pár G. Basilisk őrizte, witch hutból log jött!

A sec. vár Castle lett nem őrizte semmi sem!

Bár ez a legkevesebb. Eközbe Ellesharnak jött earth, water magic és archery. Az egyik shrine summon boatot adott király volt minden. Láttam Shield of Damnedet, Breastplate of Brimstonet, a kardot mantik őrizték. 1. héten megvolt a cita sarival. Mikor megláttam a 2. szigeten lévő artit majdnem infarktust kaptam: KANNA! A vízen jött air, water gömb... A fekete piacon Torso of Legion, Orb of Silt várt többek között... Közbe a kardos szigeten Légiós Szoknyát találtam. 2. héten kiruccantam a szigetre és beszereztem a pallost, innentől kezdve már télleg brutális volt Elleshar. A tombban Head of Legion!

3. héten elmentem a kannáért is minden zökkenőmentesen haladt. 4. héten library és még volt 3 beváltani való artim, de Robi úgy döntött nem enged magasabb rétegekbe és áttör! A teleportkapuval visszarepültem a főváramhoz és beszaladtam a várba a varikért és egységekért. Pont beértem. Robi a Learning Stone-omig jött aztán a fairság jegyében támadtam. Varikban bíztam volt 650-es ice bolt, és water elementál expert Waterrel és vízgömbbel. Akkor a csata:
Elleshar 16-25-19-24, 547 manna (nem töltöttem fel max 611 lett volna): 77 Battle Dwarf, 59 Grand Elf, 6 Green Dragon (inkább mage guild mint sari), 107 Centaur Captain, 27 Silver Pegasi, 14 War Unicorn és 21 Dendro Soldier.
VS.
Andra 6-17-14-14 ha jól emlékszem 311 mannával: 7 Chaos Hydra, 22 Mighty Gorgon, 54 Serpent Fly, 24 Greater Basilisk, 63 Lizardman és 12 Wywern Monarch ha jól emlékszem!
A skillek közti különbség alig számított szinte, én mass slowwal indítottam, Robi erre mass hastéval válaszolt. Lerohant mindennel a seregem 1\4-ét leverte. Ezután visszavágtam és én is jól belepusztítottam a seregébe, de már az elejétől látszott hogy ide nem lesz elég a sereg eleje. Elkezdtem 76-ossával idézgetni a vízelementálokat. Ez megtette a hatását hatékony pusztítást végeztek az ellen seregébe. Na igenám, csakhogy Robinak resuja volt, így jól bírta tartani magát, mivel sec. vára Tower volt. A resu kicsit letörte a jókedvem, de még mindig a több mannában bíztam. Egy idő után sikerült elérni hogy nekem 7 unipaci, 2 dragon és 68 törpe állt már csak a csatatéren, Robinál 7 Chaos és 11 Mighty az antimagicnak köszönhetően, így nem tudtam a 658 HP-t sebző ice boltomat kamatoztatni. A lényekkel ráálltam az övéire hogy ne tudja őket resuzni. A hidrák viszont elgázolták a greenjeimet is és az unipacikat is!

Na ekkor nagyon megilyedtem, nekem nem volt resu, és ha bukom a törpöket, akikből mellesleg már csak 41 állt akkor -1 pont!

Robinak márcsak hidrái voltak, de ők defendelve tartották magukat, a komisz Robi pedig minden áron elakarta pusztítani lightningjával a törpjeimet!

Nagyon durva volt... Minden körben paráztam. RESIST, 4 hidra maradt, phuh... RESIST 2 hidra maradt!

Resu én meg erre dispel ami leszedte Robi hastéját és anti-magicjét! Újjabb kör. Betalál a Lightning, marad 21 törpe!

Na ekkor nagyon feszült voltam. Ice Boltoztam villámba egyet és végül sikerült leölnöm a chaosokat a törpök állva maradása mellett!
Hát Robi gratulálok, rég játszottam ennyire jót ez a félórás főcsata ideggyilkos volt, nagyon paráztam! Köszönöm a játékot iszonyat jó volt!
Boccs mindenkitől a szóf*sásért!
További jó játékot!
Dragon