Hali!
Nahát neki kezdtem A mapnek... most már elég jól állok!
Az első amit le kell szögeznem, az az hogy nyugodtan el lehet felejteni azt a hőst(fisrtaid speckós) amelyiket alapból kapjuk (droidnak jó, hehe...), és fel kell venni valami táposabb hőst!
Nyilván itt is a legjobb az offenses vagy armoreres hős, ugyanis ezen a pályán hiperbrutálok (gondoljunk csak bele pl. Mephala

– nem tom miért pont ő jutott az eszembe – 40. szinten (mire átmentem a towereshez már 16.szint körül volt, ami ezek után az lemészárolandó iszonyatos sereg mennyiségek miatt gyorsan nő,) már kb. 90-100!!!%-al csökkenti az ellenfél sebzését). Hozzá kell tegyem nekem nem volt akora szerencsém többszöri próbára sem sikerült armoreres, vagy offenses hőst találnom, így sajnos be kellett érnem egy (nem tom a nevét) ballistás barbárral.
A 2. hónap 4. hetén neki vágtam, kb. 50 angyal 140 lovag plussz a sallang. A hős 16 szintű 21-13-9-8 volt. Elsőként a towereket vegyük be ahonnan tápos varázslatokat szerezhetünk (esetleg 1-2 artifactot is, ugyanis ekkora ebben még nem bővelkedhetünk). Ez így baromi jól hangzott mondhatná bárki, aki a mapot már kipróbálta, csakhát ott vannak azok a bizonyos baromi erős ellenséges seregek. Érdekes volt annyi szent. Ahogy átmentem nekem esett egy, akit gond nélkül 2 lovag veszteséggel levertem, aztán bevettem 2 várat, tanultam jó kis BERSERKET!!!! Iszonyatos mit tud művelni a BERSERK expert fire magic-kel kiegészítve!!!
Nem tévedés 18 hexányi ellenséget tud behülyiteni!!! Ami átlag 3-4 egységet ér el! A gép ellen még csak arra sem kell figyelni, hogy a leggyorsabb egység is hülye legyen a GÉP még soha nem gyógyította meg magát!!! Eszméletlen masszák jönnek Tazar(armorer) meg hasonló hősök kíséretében!! Ami még szintén nagyon fontos, hogy a behülyített szörny a saját hőének attack defensével van felvértezve, tehát nem gond,. ha neked ez jóval alacsonyabb! Öröm volt nézni ahogy a Gorgonok megütötték a Hydrákat az meg visszaütött! Egy ilyen varázslatra, az első körben 12000 HP!!!-t csapdostak le saját magukból a srácok! Azért ehhez még a nagy implosion-ek is gyúrnia kell, még Malekithes támogatással is!
Hát kb. Itt tartok, bár az alvilágot még láttam, de innen már nem lehet gond... Bár az is igaz, van egy hős lent ami 55-47-52-49-es skillekkel bír...